135 BGN 69 BGN
Промоцията приключва в: 00 : 36 : 00
Обгърнете се с луксозната нощна грижа, която заслужавате
Нощен ефект Éternelle Gold Night
ЗА 14 НОЩИ
 • заличаване на бръчките и обезцветяването
 • възвърнете ясните контури на лицето
 • придобийте способността за регенериране на младата кожа
Преди
След
135 BGN 69 BGN
ПОРЪЧАЙ СЕГА
Това е истински лифтинг на лицето без скалпел!

В продължение на повече от 30 години съчетавах това да бъда съпруга, майка и амбициозна жена с кариера в мъжка работна среда. За съжаление менопаузата, постоянният стрес и липсата на време за себе си оставиха отпечатък върху лицето ми - един ден от огледалото ме погледна странна, заплашително изглеждаща старица. Чувствах се зле в кожата си и започнах да обмислям радикални стъпки, а именно ботокс, лифтинг и филъри. За мое щастие открих навреме Éternelle Gold Night. Никъде другаде няма да намерите толкова изключителен състав на такава цена, а да не говорим за резултатите. Кожата ми изглежда поне с 20 години по-млада. Една приятелка си направи ботокс и в продължение на шест месеца ъгълчето на устата ѝ спадаше... Ще ви благодаря за такива акценти, аз избрах тайната на вечната младост под формата на нощната интелигентна формула Éternelle Gold Night.

Преди
След
Мария Янакиева, 56 г., Варна

Да, искам да разбера как лицето ми се подмладява всяка нощ

поръчайте сега
Проблемът
Решението
Проблемът:
 • С тревога забелязвате неблагоприятни промени по лицето си
 • Оцветяване след менопаузата, сухота, загуба на овална форма, липса на еластичност
 • Чувствате се много по-млади, отколкото ви възприемат околните
 • Осъзнаването на видимата ви възраст ви пречи да осъществите мечтите си
 • Вместо да се наслаждавате на живота, се опитвате да задържите мимолетната си красота
 • Лицето ви изглежда сиво, тъжно, уморено или мрачно
 • Смятате, че козметиката действа много слабо и повърхностно
 • Страхувате се от инвазивни естетични процедури, усложнения и изкуствен ефект
Решението:
 • Вместо да пилеете пари за скъпи процедури, опитайте нещо, което наистина работи
 • Само за 30 нощи хората ще реагират с недоверие на истинската ви възраст
 • Ще се почувствате отново красиви и привлекателни в кожата си и ще възвърнете самочувствието си
 • Само след 7 нощни процедури ще забележите резултата - свеж, младежки и сияен вид
 • Ще се убедите, че една богата нощна формула може напълно да промени състоянието на кожата ви
 • Избягвайте физическия дискомфорт, рисковете за здравето и несигурността, свързани с ефекта от инвазивните процедури

Решаване на проблема

През погледа на експерт:

Първите мимически бръчки се появяват още на около 25-годишна възраст. След 35-ия рожден ден виждаме все повече фиксирани фини линии, но всъщност именно около менопаузата повечето жени с тревога наблюдават лавината от неблагоприятни процеси по лицето. Дехидратация, обезводняване, загуба на еластичност, хиперпигментация под формата на кафяви петна... Междувременно - живеем все по-дълго, спортуваме, активни сме професионално и социално. Лицето ни е първата ни визитна картичка и затова процесът на стареене се приема толкова трудно, особено от жените. Искаме тялото да върви в крак с духа, а днешните 40-, 50-, 60- и 70-годишни жени все още искат да се чувстват женствени, красиви и привлекателни.

Механизмите, които водят до появата на бръчки и хиперпигментация, са сложни, но всички те имат едно общо нещо - забавяне на естествените процеси на регенерация на клетките и разрушаване на поддържащите структури на кожата, в резултат на което губим очертанията на брадичката, бузите и клепачите увисват, под очите се образуват торбички, а повърхността на кожата губи своя блясък, цвят и тонус. По кожата се появяват кафяви петна и дори обезобразяващи бенки, а порите се разширяват.

За щастие - успехите на изследователите в обръщането на биологичната възраст на кожата днес са наистина впечатляващи. Много е възможно скалпелът и иглите да останат в миналото. Всичко това благодарение на комбинацията от интелигентни активни вещества с ефекта на т.нар. потенциал за нощна регенерация. Идеята е, че между 24:00 и 4:00 часа сутринта клетъчният метаболизъм в кожата ни е до 10 пъти по-бърз, отколкото през деня. Освен това по различно време на нощта се извършват различни процеси на обновяване.

Специално разработената формула, базирана на дълбоко проникващи наночастици, е в състояние да стимулира кожните тъкани на всички нива за възможно най-интензивно биообновяване. Това се случва на етапи през цялата нощ. Скъпоценната формула Éternelle Gold Night завладява чуждестранните пазари и се готви да спечели сърцата на полските жени. Лично аз съм убедена, че сме изправени пред нова ера на естествения Anti-Ageing.

прочетете повече

Артур Новоселски,
експерт по молекулярна естетична медицина в Skin Renew Institute

За какво ще заобичате нощната формула Éternelle Gold Night?

заради луксозния комплекс от колоидно злато, частици хайвер и колагенови аминокиселини - съставка номер едно срещу стареене

за интелигентното действие, равностойно на процедурите в клиника за обновяване

98% безопасна, чиста и естествена формула

приятен, фин аромат

мека, кремообразна текстура

за това, че 100% не е тествана върху животни, и най-вече за реалните резултати, които вече са оценени от повече от 76 598 жени

9/10 жени над 50-годишна възраст потвърждават, че благодарение на формулата на Éternelle Gold Night хората отнемат средно 15 години от възрастта си

Присъединете се към хилядите жени, възхитени от ефекта на Éternelle Gold Night:

opinion

Откровение

stars

Пристрастена съм към козметиката и двете с дъщеря ми винаги изпробваме някоя новост.... Нищо досега не ми е давало такива резултати, каквито дава Éternelle Gold Night. Нищо, дори ретинол или инвазивни процедури като волуметрия! Лицето ми стана гладко като на 20-годишна, петната, които все още имах след бременността, изчезнаха, ами, сензационно.

opinion

Обещанията са изпълнени

stars

Бях настроена борбено, но Éternelle Gold Night изпълни обещанията си. На първо място, възвърнах сияйния си, енергичен вид отпреди менопаузата - всички ми казват, че от лицето ми лъха младост. Колегите в работата ме засипват с въпроси какво лечение съм си направила тайно. Не познавам нищо по-добро от тази нощна процедура!

opinion

Моят ХИТ на всички времена

stars

Ще кажа само едно - запасих се с Éternelle Gold Night, защото не мога да си представя, че ще липсва във вечерната ми грижа за кожата. С три деца малко съм се пренебрегвала. Доскоро приличах на баба им, докато не се притесних да изляза някъде на гости, защото съпругът ми е много красив. Éternelle Gold Night беше хит - подмладявам се в уюта на собствения си дом, докато спя, без да ме докосва скалпел или игла. Когато гледам обсебените си приятелки, ми е жал за тях.

opinion

Аз съм на ДА

stars

Всъщност можете да видите разликата. Получих този нощен крем от сестра ми за рождения си ден и си мислех, че е обикновена козметика, но това е някаква магия. А на моята възраст едва ли нещо овлажнява добре, камо ли да има подмладяващ ефект! Въпреки че имах доста бръчки и увисване на устните, само след две седмици изглеждах с 10 години по-млада. Шията ми изглежда прекрасно. Синовете ми се шегуват, че скоро ще изглеждам по-млада от тях. Препоръчвам Éternelle Gold Night на всички жени!

opinion

За мен силно 11/10!

stars

Аз съм много взискателен клиент и за мен най-важното в една козметика е съставът и етичното производство, защото обичам животните. Действието също трябва да е конкретно, нали разбирате. Формулата на Éternelle Gold Night отговори на очакванията ми на 200%. Порите и бръчките на практика изчезнаха, както и първите признаци на мелазма на челото ми. Вече дори не ми се налага да нося грим на работа, страхотно.

Вижте още отзиви

Zobacz więcej opinii

Ако ви е писнало от поредния прехвален и скъп крем, който не прави нищо конкретно за тена ви, доверете се на експертите от реномирани френски лаборатории и изберете целенасочено, ексклузивно нощно биообновяване на кожата си с Éternelle Gold Night. Години на задълбочени изследвания на комплексните нужди на зрялата кожа доведоха до създаването на изключителна, интелигентна формула, която е точно насочена към причините за стареенето. Éternelle Gold Night възстановява капацитета на кожата за интензивна регенерация и съкращава до 10 пъти цикъла на клетъчно обновяване, точно както това се случва естествено в младата кожа.

Проблемът:

Защо козметиката ви е разочарование?

 • Лош състав, пълен с пълнители и консерванти
 • Липса или само следи от активни съставки
 • Твърде повърхностно въздействие и липса на забележими резултати
 • Необходимост от закупуване на няколко продукта за различни задачи
 • Дразнене, зачервяване, сухота (традиционен ретинол)
Решението:

С какво Éternelle Gold Night се отличава от другите дермокозметични продукти?

 • Формула, която използва 100% от регенеративния потенциал по време на нощната физиология на кожата
 • Богат суперподхранващ комплекс с ефективни съставки, без излишни "запълнители"
 • Внимателно подбрани, висококонцентрирани активни съставки
 • Научно доказано, задълбочено действие
 • Всичко, от което се нуждае кожата ви, в една непрозрачна туба
 • Отлични резултати без странични ефекти или дразнене

Решаване на проблема

Да, искам да изпробвам формула №1 на пазара против стареене

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА
изпитайте силата на изключителните съставки в Éternelle Gold Night:

НАНОИДНО ЗЛАТО

Неговите частици действат върху лицето като естествен лифтинг, карайки зрялата кожа да възвърне своята стегнатост и да стане красиво сияйна отвътре. За вашето лице то е като невидим, незабележим, ултрагъвкав "щит", от който се отразяват замърсяванията, токсините и свободните радикали. Освен това, благодарение на антибактериалните си свойства, нанокоидното злато е отлично средство за борба с екземите и акнето при възрастни.

ingredient

ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР

Луксозна и рядко срещана съставка в домашната грижа. Използва се само в препарати с най-високо качество. Козметолозите твърдят, че действа като енергиен стимул за скучната и уморена кожа. И го препоръчват вместо ботокс! Интензивно оформя, възстановява и преоформя овала на лицето, като подчертава неговите черти. Има мощен лифтинг и стягащ ефект върху цялото лице, брадичката и шията. Възстановява плътността и стегнатостта на кожата. Намалява ефекта на увисналите бузи ("хамстери" и "марионетки"), както и бръчките по лицето и шията.

ingredient

КОЛАГЕНОВИ АМИНОКИСЕЛИНИ

Прецизно насочват и попълват колагеновите влакна дълбоко в кожата. Благодарение на целенасоченото действие на тази съставка третирането Éternelle Gold Night е наречено от специалистите по дерматология "интелигентна грижа". Обновените и подсилени колагенови нишки действат като естествено скеле за кожата. Те не позволяват тя да се свие (така се образуват бръчки!) или да загуби стегнатост. В резултат на това лицето изглежда средно с 15 години по-младо - без нито едно убождане с игла.

ingredient

МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА МАКАДАМИЯ

Ядките, от които се извлича това скъпо масло, се смятат за най-скъпите в света. Самият екстракт си е спечелил титлата "течно злато". В процедурата Éternelle Gold Night той е под формата на микрочастици, които се абсорбират мигновено от кожата, без да оставят мазен филм върху нея. Маслото от семена на макадамия предпазва от ултравиолетовите лъчи, има избелващ ефект върху съществуващите пигментни петна и противодейства на фотостареенето. Благодарение на противовъзпалителните флавоноиди то видимо намалява зачервяванията от различен тип, включително тези, свързани с розацея или прекомерно излагане на слънце.

ingredient

Разгледайте повече съставки

Действието на тези 4 мощни активни вещества се допълва от млечна киселина, витамин А, глицерин, лактоза.

С Éternelle Gold Night връщането на биологичния часовник на кожата назад никога не е било толкова лесно:
medal

ЕСТЕСТВЕНО И БЕЗОПАСНО

Éternelle Gold Night съдържа само внимателно подбрани и тествани съставки, които не предизвикват алергии, раздразнения или странични ефекти.

medal

ПРОСТО И УДОБНО

Éternelle Gold Night е пробивна нощна формула, базирана на най-новите козметологични открития.

medal

ЕФЕКТИВНА

Силата на Éternelle Gold Night се крие в нейното реално, доказано с научни изследвания подмладяващо кожата действие, докато спите, а не в това, че е маркетингов трик.

Шокиращо е, но всичко показва, че вече можете да постигнете резултати като тези в най-добрите салони и клиники за естетична медицина в уюта на собствения си дом, докато спите спокойно! Без игли, без страдания, без харчене на много пари за цял арсенал от различни продукти и процедури.

Не се колебайте, а се възползвайте от шанса си за красота без възраст!

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Получете изключителният комплект: революционният гел Éternelle Gold Night + бестселърът през последните месеци „Бъдете естествено красиви”

135 BGN 69 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 66 BGN и получете в пакет с е-книгата „Бъдете естествено красивио”

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

* - Библиография:

Olej makadamia:
Myoung Jin Oh, Young Hoon Cho, So Yoon Cha , Eun Ok Lee, Jin Wook Kim, Sun Ki Kim, Chang Seo Park - Novel phytoceramides containing fatty acids of diverse chain lengths are better than a single C18-ceramide N-stearoyl phytosphingosine to improve the physiological properties of human stratum corneum

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28979153/

Хайвер::
Kyung-Eun Lee, Youn-Hwa Nho, Seok Kyun Yun, Sung-Min Park, Seunghyun Kang, Hyeonju Yeo - Caviar Extract and Its Constituent DHA Inhibits UVB-Irradiated Skin Aging by Inducing Adiponectin Production

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32403430/

Злато:
Yang Chen, Xun Feng - Gold nanoparticles for skin drug delivery

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35987319/

Колаген:
Sekyoo Jeong, Seokjeong Yoon, Sungwoo Kim, Juyeon Jung, Myungho Kor, Kayoung Shin, Chaejin Lim, Hyo Sun Han, Haekwang Lee, Kyeong-Yong Park, Jinwan Kim, Hwa Jee Chung, Hyun Jung Kim - Anti-Wrinkle Benefits of Peptides Complex Stimulating Skin Basement Membrane Proteins Expression

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31861912/

Ретинил палмитат:
Peter P Fu, Qingsu Xia, Mary D Boudreau, Paul C Howard, William H Tolleson, Wayne G Wamer - Physiological role of retinyl palmitate in the skin

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17368318/

Лактоза:
C Bertin, H Zunino, M Lanctin, G N Stamatas, E Camel, C Robert, N Issachar - Combined retinol-lactose-glycolic acid effects on photoaged skin: a double-blind placebo-controlled study

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18452434/

Млечна киселина:
Andrew Breithaupt , Rebecca Fitzgerald - Collagen Stimulators: Poly-L-Lactic Acid and Calcium Hydroxyl Apatite

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26505542/

Глицерин:
Sylvie Verdier-Sévrain, Frédéric Bonté - Skin hydration: a review on its molecular mechanisms

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17524122/

Аз, от тези, които не вярват в чудеса, разчитам на изпитана козметика, но резултатите след Éternelle Gold Night Night надминаха очакванията ми. Почти всички бръчки на пушача около устата са изчезнали! Както и оцветяването на челото след слънцето."

Бистра

Варна

Благодарение на Éternelle Gold Night лицето ми отново изглежда така, сякаш се усмихвам на себе си в огледалото! Този крем дори се справи с лъвската бръчка, която исках да лекувам с ботулизъмһттр... Удивително!

Кристина

Ямбол

Отново се чувствам красива и млада 😊 Мъжът ми отново ме следи с очи и започна да ревнува...

Пламена

Лом

Гарантирам ви, че никой друг метод няма същия ефект. Също като най-скъпите процедури, само че под формата на нощен крем. Ретинолът се крие, защото ще нанесе повече вреда, отколкото полза, а тук кожата е по-млада, без сухота и дразнене!

Юлия

Карлово

Ако си мислите, че това е някакъв обикновен крем, правите грешката на живота си :D Приятелите ми си помислиха, че съм си направила ботокс и лифтинг!

Кристина

Плавдив

Божествен. Никога повече няма да използвам друга козметика за през нощта. Това, което направи около очите, е просто невероятно...

Милена

Шумен

Защо ми е нужен дразнещ ретинол, когато имам натурално злато и хайвер. Откакто използвам Éternelle Gold Night с тази съставка, резултатите са мега, мисля, че не си струва да посягам към химикалите.

Силвия

Видин

Когато погледна жена си, имам чувството, че съм се върнал назад във времето, в 90-те години на миналия век - моята прекрасна Даниела!

Стефан

Лом

Ако не беше Éternelle Gold Night, вероятно щях да направя някоя глупост с лицето си и щях да съжалявам. Аз съм на 55 години и изглеждах ужасно стара, сега ми дават максимум 40".

Кремена

Хасково

Когато се погледна така, изглежда, че кожата ми се е подмладила с около 15 години. ???? Шок ???

Кристина

Пловдив

Éternelle Gold Night - вече не се страхувам да се бръсна. Използвам го и за деколтето си, което беше малко увредено от слънчевите бани...

Светла

Трявна

При мен ефектът се вижда най-добре на брадичката, тя вече беше започнала да увисва и отново е красиво очертана. Мислех за конци, но ще ви благодаря, ще остана с Éternelle Gold Night.

Анна

Карлово

Моето бедствие бяха надлъжните линии на челото и петната по бузите. Днес те са изчезнали и го дължа на крема Éternelle Gold Night!

Ася

Бургас

Съпругата ми често изглеждаше ядосана или тъжна, а всъщност това бяха бръчките.... Не знам как се случи, но откакто започна да използва този продукт, тя изглежда като след дълга почивка, отпочинала и щастлива.

Ангел

Лом

За 4 седмици постигнах ефект, на който всички мои приятелки завиждат. Никакви посещения в клиники и зачервено, горящо, възпалено лице!

Евелина

Карлово

Мислех, че съпругата ми е похарчила всичките ни спестявания за някакво вълшебно лечение, а ето че се оказа, че един крем е достатъчен, за да се отървем от стареенето. Такъв ефект по естествен път е невероятен!

Красимир

Сливен

Всички гънки, бръчки и старчески петна са изчезнали. Благодаря ви.

Янка

Варна

Най-големият шок за мен беше, че всичко това е възможно без лазери, инжекции и без ефекта на обездвижено лице като след ботокс... Виждам от мои приятели какви вреди си нанасят с процедурите. А аз имам Éternelle Gold Night и повече няма да се откажа от нея!

Анелия

Пловдив

Тази козметика наистина действа! Марионетките напълно изчезнаха!

Кристина

Карлово

Жена ми купи това чудо преди около два месеца. Самият аз забелязах разликата, а не съм от наблюдателните ;) Дори наскоро станах свидетел на коментар, че съпругата ми и дъщерята тийнейджърка си приличат като сестри.

Петър

Пловдив

Последни покупки:

Пламена от Ботев град, преди известно време

Последни покупки:

Елица от Китен, преди 19 секунди

Последни покупки:

Маряна от Пловдив, преди 13 секунди

Последни покупки:

Мария от Кюстендил, преди 28 секунди

Последни покупки:

Елеонора от Шумен, преди 8 секунди

Последни покупки:

Мирела от Банско, преди 32 секунди

Последни покупки:

Кремена от Пловдив, преди 15 секунди

Последни покупки:

Красимир от Карлово, преди 18 секунди

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Éternelle Gold Night + Бъдете естествено красиви

Трябва да се заплати:

69 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Éternelle Gold Night + Бъдете естествено красиви на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%