ПРЕДИ ШЕСТ МЕСЕЦА СОБСТВЕНОТО Ѝ ЛИЦЕ Я СЪСТАРИ С 20 ГОДИНИ, КОЕТО СЪСИПВА ЖИВОТА И КАРИЕРАТА Ѝ. ДНЕС ТЯ ИМА ВСИЧКО - КРАСОТА, УСПЕХ И ЛЮБОВ

Неотдавна всички предполагаха, че тя е на пенсионна възраст. Откакто кожата ѝ е преобразена чрез ексклузивения "нощен лифтинг без скалпел", визуалната възраст на лицето ѝ е 35-40 години.

  • преди
  • след

За 30 дни, или по-скоро нощи, тя постигна толкова силно изглаждане и стягане на кожата си, че изглежда по-млада от повечето 
30-годишни. МАГИЯ НА СКАЛПЕЛА? НЕ, ТОВА Е ЧУДО НА МОЛЕКУЛЯРНАТА БИОКОЗМЕТОЛОГИЯ И ЦЕННИТЕ СЪСТАВКИ

Историята на Маргарет, колкото и да е трудно да се повярва, започва с голяма драма. Внезапна менопауза, раздяла със съпруга ѝ, огромен стрес в продължение на много години управление на собствения ѝ бизнес, все по-големи трудности при установяването и поддържането на бизнес контакти, загуба на самочувствие. Дългогодишните силни нерви и напрежение, както и хормоналните промени, оказали много силно влияние върху външния вид на Маргарет и се прибавили към неблагоприятните промени по лицето ѝ, за което тя вече имала много комплекси поради хиперпигментация. Точно когато си мислела, че нищо добро не я чака в живота, съдбата внезапно ѝ дала шанс, който не само променил лицето ѝ, но и възстановил вътрешната ѝ сила и действеност, откривайки нови възможности в личния ѝ живот и в бизнеса. Днес тя е истинска икона на бизнесдамата, която не се страхува от никакви предизвикателства.

За да разберете какво огромно влияние оказва върху живота ни нещо толкова "тривиално" като външния вид, просто чуйте признанията на Маргарет:

Започнах марката си от нулата, като летях по света, участвах активно в панаири и конференции, получавах най-трудните контакти. Имах впечатляващ опит и реална стойност, която да предложа, но... добре. Откакто менопаузата съсипа лицето ми, станах невидима. Престанах да имам влияние сред младите напористи шефки. Краят на брака ми, краят на кариерата ми... Бях на края на силите си, близо до това да мина под острието на скалпела, за да си върна поне отчасти младостта. За щастие моят доверен специалист по козметика ме уведоми за кампания за набиране на персонал за новаторски изпитания на луксозна формула за нощно подмладяване...

Маргарет е на 52 години, когато в живота ѝ настъпва повратен момент.

Казвам се Едвард Нилсен и от 14 години ръководя екипа за иновации в Центъра за молекулярна естетична медицина. Бях мотивиран да изследвам антиейджинга от любимата си съпруга. В моите очи Габриел е най-красивата жена на света, запознах се с нея, когато беше само на 21 години. За съжаление, в резултат на преждевременна менопауза станах очевидец на безмилостните трансформации по красивото лице на съпругата ми и, което е още по-лошо, станах свидетел на пълната загуба на увереност на най-скъпата за мен жена. Естественото възвръщане на младежката й красота се превърна в моя мисия с впечатляващ успех. Оказа се, че моето откритие е на път да революционизира козметичните процедури против бръчки и пазара на антиейджинг продукти на невъобразимо дотогава ниво.

Използвайки най-съвременната технология за интелигентни наночастици и факта, че нощната регенерация на кожата е 10 пъти по-ефективна, моят екип разработи интензивен лифтинг крем с висококонцентриран комплекс от скъпоценно нанокоидно злато, частици хайвер и колагенови аминокиселини. Само за 14 нощи богато подхранващата формула възстановява плътността на кожата, стяга увисналите участъци и възвръща желаната кохезия и стегнатост на кожата, и най-важното: реално уплътнява мрежата от структурни влакна, като изпъва до 79% от бръчките и намалява до 76% от увисването. Това е впечатляващ ефект, който е възможен само благодарение на най-висококачествените съставки. При 248/250 участвали жени лечението спира и обръща процеса на стареене на кожната тъкан, като видимо повишава тонуса и еластичността, премахва петната и несъвършенствата, изсветлява и възвръща младежкия вид в рамките на 30 дни.

Резултатите след 30 приложения на нощната процедура за интелигентно оформяне са сравними с ефекта от инвазивното увеличаване на обема и лифтинга.

Луксозна формула за нощно подмладяване:

Осигурява копринено гладък, 3 пъти по-стегнат и сияен тен само за 48 ч.

Намалява до 67% от бръчките на лицето само след 14 използвания

Издига и очертава контурите на лицето, като възвръща яснотата на лицето

Интензивно уплътнява кожата и повишава нейната устойчивост с до 89 %

Премахва двойната брадичка и повдига увисналите бузи

Изравнява тена на кожата и премахва кафявите петна

Намалява биологичната и визуалната възраст на кожата с до 15-20 години

Колко е хубаво, че сте попаднали тук

Ще научите как да възвърнете младежкия си вид, чара, излъчването и увереността си - на всяка възраст

*MagicTouch* → ефект на ретуширане и максимален лифтинг на лицето
КОНЦЕНТРИРАНО ДЕЙСТВИЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВОТО НАНАСЯНЕ

Спомням си г-жа Маргарет. Тя се яви в кабинета ми след 14-дневен прием на луксозния нощен крем със злато и хайвер и аз видях една напълно преобразена, подмладена, красива жена. Тя не криеше вълнението си от постигнатите резултати, макар че според мен се опасяваше, че те ще са временни. Тя каза: "Наистина е невероятно, вижте, дори най-тъмните петна отпреди много години изчезват, увисналите гънки на кожата се повдигат. Просто е невероятно... твърде хубаво е, за да е истина." Тя се докосна предпазливо до лицето си, взирайки се в огледалото, сякаш се страхуваше, че този красив образ ще изчезне след миг. Трябва да призная, че в случая с госпожа Маргарет ефектът беше дори по-впечатляващ, отколкото бяхме предвидили въз основа на лабораторните симулации.

  • преди
  • след

Знаех, че новаторската технология на наночастиците от злато и хайвер, съчетана с моите патентовани изследвания и съвременни познания за тези най-мощни вещества против стареене, може да доведе до чудодейни резултати, тъй като промените настъпват в кожата, а не на повърхността. Бях наясно, че широко рекламираните популярни кремове, които се предлагат по рафтовете на аптеките, всъщност не са съобразени с реалните нужди на кожата на 40, 50 и 60-годишните, поради което много жени се чувстват измамени от козметичната индустрия и, което е още по-лошо, вярват в неизбежността на стареенето на лицето.... Не ми остава нищо друго, освен да направя моята уникална формула за възстановяване на младежките функции на кожата възможно най-широко достъпна. Резултатите ще кажат повече от всички думи и реклами.

Гордея се, че в нашия крем успяхме да използваме пълния потенциал на най-мощните познати вещества против стареене. С това току-що станахме свидетели на най-големия пробив в естествената естетична медицина - успяхме да активираме клетките на кожата на нивото на най-дълбоките ѝ слоеве. При това вече не става въпрос дори за изглаждане на повърхностни бръчки, а за цялостно премоделиране на структурата на кожата по подобие на младата кожа на около 20-годишна възраст. Става въпрос за възстановяване на кохезията и плътността на кожата до ниво, което досега е било непостижимо или е било постижимо само с инвазивни процедури.

Маргарет - най-красивата бизнесдама над 50 години

Преди да разберем повече за тази ценна лифтинг формула, нека се върнем за момент към Маргарет. Когато тя завърши пълния тест на режима за ексклузивно подмладяване без скалпел, всичко в живота ѝ се промени. Тя почувствала, че тъкмо навлиза в най-доброто си време и в най-добрата си възраст! По време на съдебното изслушване бившият ѝ съпруг не успя да промълви и дума от шок, а адвокатът му се предаде практически без бой и след това покани Маргарет на вечеря. Освен моментното удовлетворение обаче, Маргарет спечели много повече. Тя стана лице на престижната международна конференция "Бизнес след 50" и рейтингът на марката ѝ се повиши. Инвеститори, промоутъри и партньори се наредиха на опашка, за да разговарят с нея. На търговски панаир в Сингапур тя срещна новата си любов. Както казва тя, животът я е разглезил и е сладък за нея!

Пълна с енергия, младежка жизненост, усмихната, вдъхновяваща множество жени, обожавана от своя мъж. Най-голямата ѝ мечта се е сбъднала, пред нея са се открили нови възможности, а комплексите за "застаряващото ѝ лице" са изчезнали. Скоро ще отпразнува 53-ия си рожден ден и повечето нови хора, които среща, са убедени, че е най-много на 30-33 години. Нейната история има уникален хепиенд и доказва, че в 21-ви век вече няма невъзможни неща.

Маргарет на заслужена почивка в Монако

Завладяване на космоса, принтиране на човешки органи... Защо точно връщането на биологичната и визуалната възраст на кожата да е невъзможно?

По-долу ще ви обясня по-подробно как действа този изключителен нощен крем и ще разберете защо не се нуждаете от потенциално опасен ботулинов токсин и инвазивна хирургия, за да си възвърнете и поддържате младежки, сияен вид.... дори до 90-те си години!

Скъпоструващ суперкомплекс Éternelle Gold Night
→ само за 30 нощи ще осигури на кожата ви пълна метаморфоза на всички нива.

Бръчките са постоянни гънки на кожата под формата на бразди, гънки и линии, които се дължат на загуба на влага, загуба на естествена опора от плътно преплетената мрежа от колагенови и еластинови влакна и в резултат на външни фактори като UV лъчи, замърсяване на въздуха и др. Хормоналните промени, произтичащи от менопаузата, също трябва да се разглеждат като вътрешни фактори, подпомагащи стареенето. Жените забелязват драстично намаляване на еластичността, хидратацията и гладкостта на кожата. Тя също така става податлива на всякакви пигментни обезцветявания. За да се премахнат тези неблагоприятни симптоми, първо е необходимо да се задейства интензивен процес на нощна реконструкция и ревитализация в подкожната тъкан. Това беше отправната точка за разработването на силно лифтинг нощен крем.

Вие заслужавате най-висококачествената грижа против бръчки. Заслужавате Éternelle Gold Night, който ще разкрие красотата, младостта и привлекателността на лицето ви за 30 дни.

От 1-вото нанасяне на лифтинг нощната формула....

→ Чрез използването на т.нар. нощен потенциал за регенерация, магията се случва в кожата ви още от първите мигове. Между 24:00 ч. и 4:00 ч. сутринта трансформацията на клетките е до 10 пъти по-бърза. Дълбоко проникващите в кожата наночастици от колоидно злато и хайвер стимулират кожните тъкани за максимална регенерация и биообновяване. Започва процес на уплътняване на дълбоките дермални структурни мрежи.

→ Попълват се естествените нива на хидратация на колаген, еластин и хиалуронова киселина, което води до незабавно запълване на кожата и възстановяване на еластичен на допир обем, увеличаване на плътността и кохезията с до 55% само след 14 нощни приложения. Отпуснатата, тънка, подобна на пергамент кожа започва да възвръща кадифената си мекота и блясък, тенът става равномерен, подсилен, подхранен, сияен и изключително гладък.

→ Налице е цялостна подмяна на клетките на всяко ниво на кожната тъкан. Пигментните обезцветявания, петната, зачервяванията и дори бенките видимо избледняват. Деформациите, гънките и вдлъбнатините в областта на очите, устата, носа, челото, бузите и шията се изглаждат. Подпухналостта, подуването, увисването и признаците на умора изчезват. Овалът на лицето става видимо стегнат и подчертан. Цветът на лицето възвръща младежкия си, здравословен блясък и свеж цвят.

Вие сте красиви отвътре и млади по дух.
Защо да не го покажете и отвън?

4 подбрани вещества с най-висока ефективност срещу стареене

Действието на тези 4 мощни активни вещества се допълва от: млечна киселина, витамин А, глицерин, лактоза.

Мечтаете ли за младежки вид, безупречен тен без бръчки?
Тези съставки ще отнемат до 20 години от лицето ви за 30 нощи:

НАНОКОИДНО ЗЛАТО

Неговите частици действат върху лицето като естествен лифтинг, като карат зрялата кожа да възвърне своята стегнатост и да стане красиво сияйна отвътре. За лицето ви то е като невидим, незабележим, ултрагъвкав "щит", от който се отразяват замърсяванията, токсините и свободните радикали. Освен това, благодарение на антибактериалните си свойства, нанокоидното злато е отлично средство за борба с екземите и акнето при възрастни.

ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР

Луксозна и рядко срещана съставка в домашната грижа. Използва се само в препарати с най-високо качество. Козметолозите твърдят, че действа като енергиен стимул за състарялата се и уморена кожа. И го препоръчват вместо ботокс! Интензивно оформя, възстановява и преоформя овала на лицето, като подчертава неговите черти. Има мощен лифтинг и стягащ ефект върху цялото лице, брадичката и шията. Възстановява плътността и стегнатостта на кожата. Намалява ефекта на увисналите бузи ("хамстери" и "марионетки"), както и бръчките по лицето и шията, като видимо намалява и така наречените "кокоши крака".

КОЛАГЕНОВИ АМИНОКИСЕЛИНИ

Прецизно насочват и възстановяват дефектите в колагеновите влакна дълбоко в кожата. Благодарение на целенасоченото действие на тази съставка третирането с Éternelle Gold Night е наречено от специалистите по дерматология "интелигентна грижа". Обновените и подсилени колагенови нишки действат като естествено скеле за кожата. Те не позволяват на кожата да се свие (така се получават бръчките!) или да загуби своята стегнатост. В резултат на това лицето изглежда средно с 15 години по-младо - без нито едно убождане с игла.

МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА МАКАДАМИЯ

Ядките, от които се извлича това скъпо масло, се смятат за най-скъпите в света. Самият екстракт си е спечелил титлата "течно злато". В процедурата Éternelle Gold Night той е под формата на микрочастици, които се абсорбират мигновено от кожата, без да оставят мазен филм върху нея. Маслото от семена на макадамия предпазва от ултравиолетовите лъчи, има избелващ ефект върху съществуващите пигментни петна и противодейства на фотостареенето. Благодарение на противовъзпалителните флавоноиди то видимо намалява зачервяванията от различен тип, включително тези, свързани с розацея или прекомерно излагане на слънце.

Проучванията потвърждават 97,6% ефикасност срещу:

слънчеви и хормонални петна

устойчиви бръчки по лицето

фини линии и дълбоки бразди

гравитационни промени, т.нар. хамстери

торбички под очите

хоризонтални бръчки на шията

раздразнения и зачервяване

несъвършенства по повърхността на кожата

сухота, грапавост и нездрав тен на кожата

Гарантирам, че с тази интелигентна формула ще се обикнете отново

ЛИЦЕТО ВИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗДАДЕ ВЪЗРАСТТА ВИ

Вие сте специална жена и самият факт, че четете тази информация, доказва колко добра сте към себе си - искате да се грижите за красотата си и се грижите да извадите на показ най-привлекателните неща в себе си. Ще откриете, че гените нямат нищо общо с това.

Аз ще ви помогна във вашата впечатляваща трансформация. Поставям в ръцете ви най-мощния концентриран еликсир с противобръчково, лифтинг и максимално подмладяващо действие върху лицето. Ценен антиейдж крем, който ще обърне биологичната и визуалната възраст на кожата ви с 15-20 години само за 30 приложения като част от домашна, неинвазивна, нощна процедура.

В моите очи няма равностоен или по-равностоен. По-добри и по-лоши, по-богати и по-бедни. Поставил съм си за цел да разпространя тази формула в световен мащаб. За да може всяка жена да запази младостта си и да се гледа в огледалото с усмивка всеки ден.

Когато поръчвате мощния подмладяващ нощен крем Éternelle Gold Night с максимална антиейдж ефикасност, получавате ТРОЙНА ГАРАНЦИЯ за сигурна покупка:

Гаранция за оригиналност - поръчвайки директно от този уебсайт, вие гарантирано ще получите оригиналния продукт.

Гаранция за качество – активните съставки на крема отговарят на най-високите стандарти за качество, 100% антиалергични са и са безопасни за кожата ви. Това се потвърждава от лабораторни тестове и редица клинични проучвания.

Гаранция за удовлетвореност – потребителските тестове и повече от 127 900 жени, подмладени в моята клиника, са вашата гаранция за 100% удовлетвореност от употребата на продукта.

Клиничните изследвания потвърждават, че цели 496/500 жени, тествали луксозната процедура за нощно подмладяване, са забелязали забележимo:

изглаждане на бръчките и дълбоките бразди

изсветляване на петна и пигментни обезцветявания

стягане на кожата и възстановяване на очертанията на лицето

само през първите 14 дни от употребата. 98% са съгласни, че кожата е станала копринено гладка, мека, перфектно хидратирана,

тонусът се е изравнил, а овалът на лицето е перфектно оформен - контурите са по-ясни, бузите са повдигнати, а кожата е по-стегната и опъната.

Присъединете се към близо 128 000 жени, които са изгладили бръчките, подобрили са формата на лицето, възвърнали са свежия си младежки вид и кадифено гладкото си лице само за 30 дни с тази качествена антиейдж формула.

Трябва да призная, че всички случаи и истории на жените в моята професионална практика са свързани с много емоции за мен. Чрез работата си всеки ден наблюдавам как подмладеното лице е в състояние да промени целия живот, как повишава самочувствието и самоприемането на жените от всички възрасти. Най-възрастната жена, която идва в клиниката ми, е 88-годишната Елизабет. При нея също без усилия спряхме признаците на стареене на кожата и постигнахме лифтинг на лицето, след който лицето на Елизабет изглеждаше като на добре поддържана и обгрижвана 60-годишна жена. Това е още едно доказателство, че в съвременната биокозметология няма невъзможни неща.

Успех.

Получете изключителният комплект: революционният гел Éternelle Gold Night + бестселърът през последните месеци „Бъдете естествено красиви”

135 BGN 69 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 66 BGN и получете в пакет с е-книгата „Бъдете естествено красивио”

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

Благодарение на този нощен продукт лицето ми отново изглежда красиво! А вече си мислех, че ще трябва да се подложа на някакво болезнено лечение.

Катерина

Карлово

Чувствам се отново млада и привлекателна 😊 Когато се погледна в огледалото, не се разпознавам

Яна

Сливен

Никога не вярвам в чудеса, навсякъде търся намеса на скалпела, но резултатите след този крем надминаха и най-смелите ми очаквания....

Милена

Карлово

Никой друг метод не може да даде такъв зашеметяващ ефект. Точно като лифтинг на лицето от епруветка. Гениален продукт!

Кристина

Видин

Не съм предполагала, че подмладяването може да бъде толкова лесно дори след 60 г. Приятелите ми си помислиха, че съм си сложила ботокс!

Камелия

Враца

Съжалявам, че го открих едва сега. Действа много бързо, особено в областта на брадичката...

Бистра

Лом

Никога повече няма да използвам дразнещи химикали. Обезцветяването е изчезнало!

Борислава

София

Ако не беше този крем, вероятно скоро щях да изглеждам по-стара от майка ми!

Яна

Пловдив

Когато се гледам така, мисля, че изглеждам с 15 години по-млада.

Елена

Ямбол

Бях паникьосана от остаряването, но виждайки ефектите от майка ми и баба ми, вече не се страхувам.

Солвия

Троян

Последни покупки:

Пламена от Ботев град, преди известно време

Последни покупки:

Елица от Китен, преди 19 секунди

Последни покупки:

Маряна от Пловдив, преди 13 секунди

Последни покупки:

Мария от Кюстендил, преди 28 секунди

Последни покупки:

Елеонора от Шумен, преди 8 секунди

Последни покупки:

Мирела от Банско, преди 32 секунди

Последни покупки:

Кремена от Пловдив, преди 15 секунди

Последни покупки:

Красимир от Карлово, преди 18 секунди

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Éternelle Gold Night + Бъдете естествено красиви

Трябва да се заплати:

69 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Éternelle Gold Night + Бъдете естествено красиви на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%