Biztonságos vásárlás
28600 HUF 14300 HUF
A promóció véget ér:  00 : 36 : 00
Öleld át magad olyan krémes gyengédséggel, mint amilyet megérdemelsz
ÉTERNELLE -VEL 14 NAP ALATT
 • CSÖKKENTED A RÁNCOKAT
 • JAVÍTOD AZ ARC VONALÁT
 • A BŐRŐD FIATALOS RAGYOGÁST KAP
ELŐTTE
UTÁNA
28600 HUF 14300 HUF
MEGRENDELÉS MOST
"EZ VALÓDI LIFTING EGY ÜVEGBEN!"

"Jó harminc éven keresztül ötvöztem egyszerre az anya, a feleség szerepét és az elvárásokkal teli egyetemen végzett szakmai munkát. Sajnos az állandó rohanás és a magamra szánt idő hiánya negatívan hatott a megjelenésemre - egy nap elszörnyedve tapasztaltam, hogy egy leharcolt öregasszony néz rám vissza a tükörből! Rosszul éreztem magam a bőrömben, és elkezdtem mérlegelni egy radikális változást - a liftinget. Szerencsére időben felfedeztem az Éternelle -t. Ilyen összetételt ilyen áron sehol máshol nem találtok. Az eredmények megdöbbentettek - az arc jó 20 évvel fiatalabbnak tűnik! A közelmúltban egy csoport diák azt hitte közéjük tartozom!"

ELŐTTE
UTÁNA
Görbe Margit, 51 ÉV, VARSÓ

Igen, meg akarom tapasztalni, milyen gyorsan fiatalodik az arcom

MEGRENDELÉS MOST
PROBLÉMA
A MEGOLDÁS
PROBLÉMA:
 • Aggódva figyeled az öregedés jeleit az arcodon
 • Belül sokkal fiatalabbnak érzed magad mint ahogy kinézel
 • Saját megjelenésed tudatosítása akadályoz Téged az álmaid elérésében
 • Ahelyett, hogy élveznéd az életet, arra gondolsz hogy hogy szépséged óhatatlanul elmúlik
 • Az arcod szürke, szomorú és fáradt benyomást kelt
 • Úgy érzed, hogy a kozmetikumok nagyon gyengén és felületesen működnek
 • Félsz a drasztikus esztétikai kezeléstől, a fájdalomtól és a mesterséges eredménytől
A MEGOLDÁS:
 • Ahelyett, hogy pénzt pazarolnál drága kezelésekre, fogadj valamire, ami valóban működik
 • Már 28 nap elteltével az emberek hitetlenkedve reagálnak majd az életkorodra
 • Újra szépnek és vonzónak fogod magad érezni a bőrödben, és értékelni fogod a pillanatokat
 • Már 7 nap rendszeres használat után látni fogod a hatást, friss fiatalos és vidám megjelenés formájában
 • Meg fogsz győződni arról, hogy a megfelelő formula képes visszaállítani az elvesztett önbizalmat és az életörömöt
 • Elkerülöd a fizikai kellemetlenségeket, és az egészségügyi kockázatokat továbbá az invazív kezelések hatásával kapcsolatos bizonytalanságokat

Megoldás a problémára

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY:

Az első barázdák már 25 éves kor körül megjelennek. A 35. születésnap után a legtöbb nő nyugtalanul veszi észre, hogy az arcán kedvezőtlen folyamatok lavinája indul meg. Eközben - egyre tovább élünk, sportosak, szakmailag és társadalmilag is aktívak vagyunk. Arra vágyunk, hogy a test érje utol a szellemet, és minden változás különösen érzékenyen érinti a mai - 40, 50 és 60 éves nőket - akik még mindig nőiesnek, gyönyörűnek és vonzónak szeretnék érezni magukat.

A ráncok kialakulásához vezető mechanizmusok bonyolultak, de egy közös bennük - a bőr tartószerkezetének a romlása, mely miatt az áll elveszíti vonalát, az arc és a szemhéj megereszkedik, a szem alatt táskák képződnek, továbbá a bőrfelület elveszíti fényét, színét és feszességét.

Szerencsére - a kutatók által, a bőr biológiai korának visszafordításában elért sikerek ma már valóban lenyűgözőek. Nagy a valószínűsége annak, hogy a szike és a tűk nemsokára elavulnak! Mindez annak köszönhető, hogy számos természetes eredetű úttörő hatóanyag került kiválasztásra, amelyek látványos fiatalító eredményeket hoznak.

És ezek azok, amik gondosan kiválasztva és szinergiahatással kombinálva, megtalálhatók az Éternelle forradalmi formulájának összetételében, mely robbanás szerűen söpört végig a külföldi piacokon és készül a lengyel nők szívének meghódítására is. Személyes meggyőződésem, hogy a természetes Anti-Ageing új korszakával állunk szemben.

Mutass többet

Urbán Mihály, 
A SKIN RENEW INSTITUTE SZAKÉRTŐJE

MIÉRT FOGOD MEGSZERETNI AZ ÉTERNELLE FORMULÁT?

a híres BAKUCHIOL miatt, mely a legjobb az anti‑age összetevők közül

az egyedülálló hatóanyag komplex miatt

a 98% -ban biztonságos, tiszta és természetes összetevők miatt

a kellemes, finoman érzéki illat miatt

a finoman beborító, krémes állag miatt

azért, mert 100% -ban állati tesztelésektől mentes, és mindenekelőtt  
- a VALÓDI HATÁSOK miatt, amelyeket már több mint 76 598 nő értékel

9/10 NŐ MEGERŐSÍTI, HOGY ÉLETE AZ ÉTERNELLE FORMULÁNAK KÖSZÖNHETŐEN JOBBRA VÁLTOZOTT

Csatlakozz több ezer nőhöz, akik el vannak ragadtatva az Éternelle működésével:

opinion

"REMEK"

stars

"Kozmetikummániás vagyok, és mindig tesztelünk újdonságokat a lányommal ... Soha semmi nem hatott úgy, mint az Éternelle. Semmi, még az olyan invazív kezelések sem, mint az injekciók! A száj feszes lett, az arc és a homlok sima, a szarkalábak ... Várjunk, milyen szarkalábak ?? ;-) "

opinion

"MINDENNEL EGYET ÉRTEK"

stars

„Szkeptikus voltam, de az Éternelle beváltotta ígéreteit. Mindenekelőtt olyan ragyogó, energikus megjelenést kaptam vissza - a fiatalos ragyogás sugárzik az arcomról. A munkahelyi kollégáim olyan kérdésekkel bombáznak, hogy milyen titkos kezelést végeztettem. Ennél jobbat nem tudok! "

opinion

"AZ ÉN TELITALÁLATOM"

stars

„Elismerem, hogy betáraztam az Éternelle -ből, mert nem tudom elképzelni, hogy hiányozzon a fésülködő asztalomról. Három gyerek mellett egy kicsit elhanyagoltam magam. Egészen a közelmúltig úgy néztem ki, mintha saját magam anyukája lennék, annyira hogy szégyelltem kimenni valahova az emberek közé, mivel a férjem nagyon jóképű. Az Éternelle telitalálat volt - fiatalodom a saját otthonom kényelmében, szike nélkül. Szenzáció!"

opinion

"ÉN MELLETTE VAGYOK"

stars

„Valóban látható a különbség, ráadásul sokkal korábban, mint azt a gyártó állítja. Az ajkaim körül lévő nagy barázdák ellenére, két hét elteltével egy évtizeddel fiatalabbnak tűntem. A menyem viccelődik, hogy hamarosan fiatalabbnak fogok kinézni, mint ő. Minden nőnek ajánlom az Éternelle -t! "

opinion

„11/10 -ET ADOK!"

stars

„Nagyon igényes vagyok, és számomra a kozmetikumokban a legfontosabb annak összetétele és az etikus gyártás, mivel szeretem az állatokat. Plusz, természetesen a hatása! Az Éternelle formula 100%-ban megfelelt az elvárásaimnak. A pórusok és a finom ráncok eltűntek, a bőr egyszerűen olyan, mint a selyem. Eldobtam az alapozót és a korrektort! "

TOVÁBBI VÉLEMÉNY MEGTEKINTÉSE

TOVÁBBI VÉLEMÉNY MEGTEKINTÉSE

Ha már eleged van a túlreklámozott és drága krémekből, amelyek semmilyen hatással sincsenek arcbőrödre, bízz meg a neves francia laboratóriumok szakembereiben és dönts bőröd célzott, professzionális biológiai megújítása mellett az Éternelle-ével. Az érett bőr szükségletei terén végzett több éves részletes kutatások egy kivételes, innovatív formula kidolgozását tették lehevőté, amelyek precízen az öregedés okait célozzák.

PROBLÉMA:

Miért csalódtál a kozmetikumaidban?

 • Értéktelen összetevők, tele kitöltőanyagokkal és tartósítószerekkel
 • Nyomokban fellelhető vagy hiányzó hatóanyagok
 • Túl felületes hatás és zéró eredmény
 • Sok különböző termék vásárlására kényszerülés
 • Irritációk, bőrpír, szárazság (hagyományos retinol)
A MEGOLDÁS:

Mi különbözteti meg az Éternelle -t a többi dermokozmetikumtól?

 • Gazdag tápláló szuperösszeállítás több mint 10 összetevővel, felesleges "kitöltők” nélkül
 • Négy válogatott, erősen sűrített hatóanyag
 • Mélyreható, tudományosan bizonyított hatás
 • Minden, amire a bőrnek szüksége van egy üvegbe zárva
 • Tökéletes eredmény 100% -ban mellékhatások és irritáció nélkül

Megoldás a problémára

Igen, ki akarom próbálni az 1 sz.formulát az anti‑aging piacon

MEGRENDELÉS MOST
ISMERD MEG AZ ÉTERNELLE RENDKÍVÜLI ÖSSZETEVŐINEK EREJÉT:

SYTENOL® A BAKUCHIOL

A 2020-as év leginnovatívabb kozmetikai összetevőjeként elismert. A Sytenol A Bakuchiol a retinol növényi megfelelője, amely a legerősebb öregedésgátló anyagként ismert, ahol is a Bakuchiol előnye, hogy teljesen mentes a hagyományos retinoidok mellékhatásaitól, például az irritációtól, szárazságtól, égéstől és bőrpírtól. Javítja az idős bőr feszességét és szilárdságát, csökkenti a napfény és a hormonok okozta elszíneződést, kiegyenlíti a bőr tónusát, minimalizálja a pórusokat és felveszi a harcot minden tökéletlenség ellen. Még a nagyon érzékeny bőrre is alkalmas.

ingredientSYTENOL® A BAKUCHIOL - AZ ÖSSZETEVŐ HATÉKONYSÁGÁRÓL SZÓLÓ JELENTÉS LETÖLTÉSE >>

DOLCÉVIA®

Steviából (Stevia Rebaudiana) nyert tiszta, természetes, növényi glikozid Melynek feladata az arcizmok gyengéd ellazítása, (amelyeket akaratlanul is megfeszítünk), és azok állandó mikroösszehúzódásainak, és ezáltal - a vonalak, ráncok és barázdák kialakulásának és elmélyedésének megakadályozása. A kisimult, és ellazult arc egyből kedvesebb,bájosabb és fiatalosabb megjelenést vesz fel - a látható hatás már az első pár napos használat után megjelenik! A botox-al ellentétben a hatás rendkívül természetes és gyengéd de ami még fontosabb - nincs semmilyen mellékhatás.

ingredientDOLCÉVIA® - AZ ÖSSZETEVŐ HATÉKONYSÁGÁRÓL SZÓLÓ JELENTÉS LETÖLTÉSE >>

STEROCARE™

Egy másik nagyszerű összetevő a bőr öregedésének megelőzésére. Vörös lóhere virág kivonaton alapul. Az izoflavonok gazdagsága miatt hasonlóan hat a bőrre, mint a természetes ösztrogének, amelyek az életkor előrehaladtával elkezdenek csökkenni, és ami miatt a bőr vékonyyá és szárazzá válik. A Sterocare™ növeli a bőr tömörségét, mélyen újjáépíti annak szerkezetét, melynek köszönhetően a ráncok jelentősen sekélyednek és feltöltődnek. Segít fenntartani a hidralizálást a bőr mélyebb rétegeiben, melynek köszönhetően az simává és rugalmassá válik.

ingredientSTEROCARE™ - AZ ÖSSZETEVŐ HATÉKONYSÁGÁRÓL SZÓLÓ JELENTÉS LETÖLTÉSE >>

EARLY BOOST

A Jania Rubens növényből nyert természetes taurin - páratlanul erős energetizáló hatású anyag, amely megszünteti a fáradtság jeleit. De ez még nem minden - ez az összetevő az alapvető szövet biostimulánsokhoz tartozik, melyek jelentősen növelik a bőr mély hidratáltságát, illetve befolyásolják a fibroblasztok mennyiségét, hosszát, és biológiai élettartamát melyek a bőrsejt természetes elasztin, kollagén és hialuronsav termeléséért felelnek. Az erős támasztó rostok gátolják az arcszövetek megereszkedését, gyönyörűen kiemelik az áll vonalát és megemelik az arcot.

ingredientEARLY BOOST - AZ ÖSSZETEVŐ HATÉKONYSÁGÁRÓL SZÓLÓ JELENTÉS LETÖLTÉSE >>

ISMERD MEG A TOVÁBBI ÖSSZETEVŐKET

Ennek a 4 erős hatóanyagnak a hatása kollagénnel, hialuronsavval, E -vitaminnal, sheavajjal, valamint áfonya és alma kivonattal egészül ki *.

AZ ÉTERNELLE -NEK KÖSZÖNHETŐEN A BŐR BIOLÓGIAI ÓRÁJÁNAK VISSZATEKERÉSE MÉG SOHAEM VOLT ILYEN:
medal

TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS

Az Éternelle csak gondosan kiválasztott és tesztelt összetevőket tartalmaz, amelyek nem okoznak allergiát, irritációt vagy mellékhatásokat.

medal

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES

Az Éternelle egy áttörést jelentő formula, amely a legújabb kozmetológiai felfedezéseken alapul. Bármilyen korban lévő nők használhatják az otthonuk kényelméből.

medal

HATÉKONY

Az Éternelle ereje a valódi, számos tanulmány által alátámasztott fiatalító hatásában rejlik, nem pedig a marketingfogásban.

Megdöbbentő, de minden jel arra mutat, hogy a legjobb szépségszalonok és esztétikai klinikák hatását most saját otthonod kényelméből is elérheted! Tűk, szenvedés nélkül, és anélkül, hogy egy vagyont kellene elkölteni a különféle eszközök és kezelések egész arzenáljára.

Ne habozz, használd ki az esélyed a szépségre, kortól függetlenül!

MEGRENDELÉS MOST

28600 HUF 14300 HUF

Rendeld meg még ma, és takaríts meg 14300 HUF

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

* - Irodalomjegyzék:

Hialuronsav:
Syed Nasir Abbas Bukhari, Nur Liyana Roswandi, Muhammad Waqas, Haroon Habib, Fahad Hussain, Shahzeb Khan, Muhammad Sohail, Nor Amlizan Ramli, Hnin Ei Thu, Zahid Hussain - Hyaluronic acid, a promising skin rejuvenating biomedicine: A review of recent updates and pre-clinical and clinical investigations on cosmetic and nutricosmetic effects

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30287361/

Kollagén:
Patricia M B G Maia Campos, Maisa Oliveira Melo, Francine Celise Siqueira César - Topical application and oral supplementation of peptides in the improvement of skin viscoelasticity and density

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30834689/

E vitamin:
Jens J Thiele , Sherry N Hsieh, Swarna Ekanayake-Mudiyanselage - Vitamin E: critical review of its current use in cosmetic and clinical dermatology

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16029671/

Shea vaj:
Tzu-Kai Lin , Lily Zhong , Juan Luis Santiago - Anti-Inflammatory and Skin Barrier Repair Effects of Topical Application of Some Plant Oils

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29280987/

Áfonya kivonat:
Nina Poljšak, Samo Kreft, Nina Kočevar Glavač - Vegetable butters and oils in skin wound healing: Scientific evidence for new opportunities in dermatology

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31657094/

Alma kivonat:
Saima Jadoon, Sabiha Karim, Muhammad Hassham Hassan Bin Asad, Muhammad Rouf Akram, Abida Kalsoom Khan, Arif Malik, Chunye Chen, Ghulam Murtaza - Anti-Aging Potential of Phytoextract Loaded-Pharmaceutical Creams for Human Skin Cell Longetivity

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26448818/

Ennek a formulának köszönhetően az arcom újra fiatalnak tűnik! Ez a krém még az oroszlán ránccal is megbirkózott. Hihetetlen!

Kati

Budapest

Ismét gyönyörűnek érzem magam Amikor a tükörbe nézek, nem ismerem meg magam

Dóri

Keszthely

Nem igazán hiszek a csodákban, és a bevált kozmetikumokban bízom, de ennek a krémnek hatása felülmúlta a legvadabb várakozásaimat. Szinte minden dohányzó ránc eltűnt!

Helga

Cegléd

Megerősítem, hogy semmilyen más módszernek nincs ilyen hatása. Teljesen olyan mint a lifting, csak üvegben. Zseniális!

Bea

Pápa

Ilyen egyszerű módszer és igazi csodát tesz. A barátnőim azt hitték, hogy botoxoltattam magam!

Gizella

Dunaújváros

Sajnálom, hogy nem hamarabb fedeztem ezt fel. Nagyon gyorsan működik, különösen a szem körül

Betti

Szolnok

Amióta ezt a formulát használom, úgy gondolom, hogy nem érdemes vegyi anyagokhoz nyúlni

Kata

Sárvár

Az Éternelle nélkül hamarosan 50 éves nőnek néznék ki. Pedig csak 30 éves vagyok!

Alexa

Budapest

Amikor magamat nézem, úgy tűnik, mintha a bőröm 15 évvel fiatalabb lenne.

Anna

Pécs

Féltem az öregedéstől, de most, hogy itt az Éternelle, már nem félek a múló időtől!

Bernadett

Sóstó

Utolsó vásárlások:

Kinga Budapestről pár másodpercel ezelött

Utolsó vásárlások:

Erzsi Békéscsabáról 19 másodpercel ezelött

Utolsó vásárlások:

Mariann Zalaegerszegről 27 másodpercel ezelött

Utolsó vásárlások:

Eszter Pécsről, 10 perce

Utolsó vásárlások:

Kata Debrecenből, 8 perce

Utolsó vásárlások:

Livia Kecskemétről, 7 perce

Utolsó vásárlások:

Mariann Fótról, 3 perce

Utolsó vásárlások:

Kristóf Budapestről, 5 perce

Podsumowanie zamówienia

A rendelését
1x Eternelle
Címadatok

Elérhetőségeit

Email cím

Telefonszám

Fizetési mód

Do zapłaty: 14300 HUF

Dziękujemy za zamówienie!

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Most az Voucher + Eternelle terméket akár 55%-kal alacsonyabb áron átveheted

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
55%