Biztonságos vásárlás
35000 HUF 17500 HUF
Az akció vége:  00 : 36 : 00
Simulj a a megérdemelt krémes ápolásba
AZ ÉTERNELLE GOLD DAY-JEL 14 NAP ALATT
 • CSÖKKENTED A RÁNCOKAT
 • JAVÍTHATOD AZ ARC KONTÚRJÁT
 • VISSZANYERHETED FIATALOS RAGYOGÁSÁT
ELŐTTE
UTÁN
35000 HUF 17500 HUF
RENDELÉS MOST
"EZ EGY IGAZI ARCFELVARRÁS TUBUSBAN!"

"30 éve vagyok feleség, anya és egyúttal egyetemi oktató. Sajnos a rohanó életmódom megviselte a külsőmet - egy nap észrevettem, hogy úgy nézek ki, mint egy ráncos öregasszony, és kiakadtam! Rosszul éreztem magam, és elkezdtem fontolgatni egy drasztikus lépést - egy arcfelvarrást. Szerencsére még időben felfedeztem az Éternelle GOLD DAY-t. Ilyen készítményt sehol máshol nem lehet találni. Megdöbbentett az eredmény - az arcom 20 évvel fiatalabbnak tűnik! Olyannyira, hogy az egyik tanítványom nemrég még tanítványnak nézett!"

ELŐTTE
UTÁN
Nagy Anna, 51 éves, Gyöngyös

Igen, szeretném, ha az arcom gyorsan megfiatalodna

RENDELD MEG MOST
PROBLÉMA:
MEGOLDÁS:
PROBLÉMA:
 • Aggódsz, hogy hogyan öregszik az arcod
 • Fiatalabbnak érzed magad, mint amennyinek látszol
 • A megjelenéseddel kapcsolatos komplexusok korlátoznak álmaid megvalósításában
 • Ahelyett, hogy élveznéd az életet, azon gondolkodsz, hogyan múlik el a szépséged
 • Az arcod mindig szürke, szomorú és fáradt
 • Úgy gondolod, hogy minden kozmetikai terméknek gyenge hatása van
 • Félsz a drasztikus kezelésektől, a fájdalomtól és a mesterséges megjelenéstől
MEGOLDÁS:
 • Fektess be valamibe, ami működik, ahelyett, hogy drága kezelésekre pazarolnád a pénzt
 • Az emberek 28 nap elteltével, évekkel kevesebbnek fognak nézni
 • Kényelmesen és jól fogod érezni magad a saját bőrödben, értékelni fogod az időt, amit magadra fordítasz
 • 7 nap rendszeres használat után meglátod az eredményeket egy fiatalosabb és derűsebb megjelenésben
 • Meglátod majd, hogy a megfelelő arcápolás visszaadja az életkedved
 • Elkerülheted az invazív kezelésekkel járó fizikai fájdalmat és egészségügyi kockázatokat

MEGOLDÁS:

A SZAKÉRTŐ SZERINT:

Az első ráncok 25 éves kor körül jelennek meg. A legtöbb nő 35 éves kora körül kezd megfigyelni számos zavaró folyamatot az arcán. Ugyanakkor egyre hosszabb ideig élünk - sportolunk és időt töltünk a barátainkkal. Szeretnénk, ha a testünk lépést tartana a lelkünkkel, és pontosan ez az, ami a mai 40, 50 vagy 60 évesek számára nagy gondot jelent. Az ilyen korú hölgyek még mindig szépnek és kívánatosnak szeretnék érezni magukat.

A ráncokat okozó mechanizmusok meglehetősen összetettek, de egy dolog közös bennük - a bőr tartószerkezeteinek eltűnése, így az állunk már nem olyan határozott, az arcunk és a szemhéjunk megereszkedik, a szemünk alatt táskák alakulnak ki, és maga a bőr is megereszkedik - veszít rugalmasságából, színéből és ragyogásából.

Szerencsére mostanában csodálatos felfedezések születnek arról, hogyan lehet visszafordítani az időt, és a bőr öregedését. Talán nem is kell már sokáig várni arra, hogy teljesen elfelejtsük a szikét és a tűket. Mindez az áttörést jelentő hatóanyagoknak köszönhető - teljesen természetesek, és elképesztő, fiatalító hatást fejtenek ki.

Ezek a gondosan kiválasztott és aprólékosan kombinált összetevők alkotják az Éternelle GOLD DAY úttörő formuláját,, amely a külföldi piacokat is meghódította, és most Lengyelországot is meghódítja. Meggyőződésem, hogy a természetes öregedésgátló bőrápolás új korszakába léptünk./p>

Olvasd tovább

Edvard Nielsen, 
A SKIN RENEW INSTITUTE SZAKÉRTŐJE

MIÉRT FOGOD SZERETNI AZ ÉTERNELLE GOLD DAY-T?

A híres BAKUCHIOL, az első számú öregedésgátló összetevő miatt.

az egyedi hatóanyagokért

a 98%-ban biztonságos, tiszta és természetes összetevőkért

kellemes illatért, amely stimulálja az érzékeket

könnyű, krémes állagért

azért,mert 100%-ban nem tesztelték állatokon, és mindenekelőtt azért,  
mert VALÓDI EREDMÉNYEKET, hoz, amint azt 76 598 nő is megerősítette

9/10 NŐ MEGERŐSÍTI, HOGY AZ ÉTERNELLE GOLD DAY-NEK KÖSZÖNHETŐEN JOBBRA VÁLTOZOTT AZ ÉLETE

Csatlakozz azon nők ezreihez, akik elragadtattak az Éternelle GOLD DAY hatásától::

opinion

"TÖKÉLETES"

stars

"Szeretem a bőrápolási termékeket, és a lányommal mindig valami újat keresünk... de egyetlen termék sem adott olyan eredményt, mint az Éternelle GOLD DAY. Abszolút semmi! Még a drága kezelések sem! A bőröm feszesebb, a homlokom és az arcom simább, és a szemem körüli ráncok... már nem látom őket."

opinion

"ÖRÖKRE AZ ENYÉM"

stars

"Először elég szkeptikus voltam, de hamar rájöttem, hogy az Éternelle GOLD DAY pontosan a leírás szerint működik. Hihetetlenül hatékony! Úgy tűnik, visszanyertem ragyogó és fiatalos arcbőrömet - még a barátaim is azt mondják, hogy fiatalosan sugárzom. A kollégák a munkahelyemen azt kérdezik, honnan van a simító kezelésem..... Tényleg nincs jobb az Éternelle GOLD DAY-nál!"

opinion

"BETELJESÜLT ÍGÉRETEK"

stars

"Be kell vallanom, hogy harciasan álltam hozzá, de az Éternell GOLD DAY beváltja az ígéreteit. Már el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Három gyerek mellett valahogy megfeledkeztem magamról. Egészen a közelmúltig úgy néztem ki, mint a saját anyám, szégyelltem kimenni az emberek közé főleg, mert a férjem olyan jóképű. Ez most már a múlté!"

opinion

"A VÉLEMÉNYEM: IGEN!"

stars

"Tényleg látható a különbség, és sokkal gyorsabban, mint ahogy a gyártó ígéri. A szám körüli sok ránc ellenére két hét után legalább 10 évvel fiatalabbnak tűntem. A menyem azzal viccelődik, hogy hamarosan fiatalabbnak fogok kinézni, mint ő. Minden nőnek ajánlom az Éternelle GOLD DAY-t!"

opinion

"11/10-ET ADOK NEKI!"

stars

"Nagyon igényes vagyok, ha kozmetikumokról van szó, és számomra a legfontosabbak a jó összetevők és a tisztességes, etikus gyártás, mert szeretem az állatokat. És persze a hatás! Az Éternelle GOLD DAY formula minden elvárásomnak 100%-ban megfelel. A kitágult pórusok, kisebb tökéletlenségek és ráncok eltűntek, a bőr pedig olyan sima, mint a selyem. Kidobtam a korrektoromat és az alapozómat!"

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Ha belefáradtál a túlértékelt krémekbe, amelyek semmit sem tesznek a bőrödért - bízz a francia laboratóriumok szakértőiben, és fektess be egy jól célzott, professzionális bio-regenerációba az Éternelle GOLD DAY-jel. Az érett bőr összetett szükségleteinek több éves mélyreható kutatása egy rendkívüli, intelligens formulát eredményezett, amely pontosan megcélozza az öregedés okait.

PROBLÉMA:

A korábbi kozmetikumok miért okoztak csalódást?

 • Alacsony minőségű összetevők, túlnyomórészt töltőanyagok és tartósítószerek
 • Kevés vagy semmilyen aktív összetevő
 • Túl kevés hatás, nincsenek eredmények
 • Több különböző termék megvásárlására van szükség
 • Irritáció, bőrpír, szárazság (hagyományos retinol)
MEGOLDÁS:

Mi különbözteti meg az Éternelle GOLD DAY-t a többi dermokozmetikumtól?

 • Egy több mint 10 összetevőt tartalmazó luxus tápláló komplex, üres töltőanyagok nélkül
 • 4 kiválasztott, és magas koncentrációjú hatóanyag
 • Tudományosan bizonyított hatás
 • Minden, amire bőrének szüksége van egy megtalálható egy tubusban
 • Kiváló eredmények - 100%-osan mellékhatások és irritációk nélkül

MEGOLDÁS:

Igen, ki akarompróbálni a piacon lévő legjobb öregedésgátló formulát

MEGRENDELÉS MOST
TAPASZTALD MEG AZ ÉTERNELLE GOLD NIGHT KIVÉTELES ÖSSZETEVŐINEK EREJÉT:

GOLD

Megemeli, ragyogóvá teszi és helyreállítja a bőr rugalmasságát. A nanokolloid aranyrészecskék antioxidáns összetevők, és védik a bőrt a szabad gyököktől. Erősen feszes és tónusos bőrt eredményez, megemeli, késlelteti az öregedési folyamatot, természetes módon kitölti az arc-, a gravitációs és a nap okozta ráncokat, kisimítja, hidratálja és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

ingredient

KAVIÁR

Megújítja a kollagénrostokat és megemeli az arc ovális részét. A kozmetikumok és az öregedésgátló ápolás legluxusabb és legnehezebben hozzáférhető összetevője - a kaviárkivonat - serkenti a kollagénszintézist, beépül a bőr szerkezetébe, intenzíven hidratál, megakadályozza a transzepidermális vízveszteséget. Fehérjékkel, ásványi anyagokkal, lipidekkel, vitaminokkal és aminosavakkal látja el a bőrt - ami tiszta arckontúrt ad, csökkenti az arc megereszkedését és segít a bőrmátrix újjáépítésében.

ingredient

TEJSAV

Kitölti a ráncokat. Természetes hámlasztóként működik - eltávolítja az elhalt hámsejteket, feszesíti a bőrt (kitölti a ráncokat), segít megszabadulni a megkeményedett szarurétegtől, és bársonyosan sima, új, puha, friss, feszes hámréteget tár fel. Feszesíti a bőrt és belülről tölti fel a ráncokat, rendkívül rugalmassá, fényessé és feszessé teszi a bőrt. Hámlasztó hatású, kiegyenlíti a bőrtónust, eltünteti az elszíneződéseket és a bőrredőket, valamint visszaadja az arc elveszett térfogatát és sűrűségét.

ingredient

KOLLAGÉN AMINOSAVAK

Feltöltik a kollagént, fiatalítják és feszesítik a bőrt. Évente a bőr természetes kollagénjének körülbelül 1%-át veszíti el, aminek következtében megereszkedik és elveszíti ragyogását. A kollagén aminosavak biztosítják a bőr számára az alapvető építőelemet - a kollagén peptideket -, amelyek feszesítik a bőrt, ellensúlyozzák a szövetek megereszkedését, feszesítő, emelő és regeneráló hatással bírnak, valamint visszaállítják a bőr selymes tónusát.

ingredient

ÚJ GENERÁCIÓS RETINOL

Felgyorsítja a bőrsejtek regenerálódását. Elsősorban öregedésgátló tulajdonságairól ismert, ezért évek óta használják különböző öregedésgátló kezelésekben. Csökkenti a ráncokat, a vékony redőket, az elszíneződéseket, és még a sekély hegek eltüntetésében is segíthet. Ennek az összetevőnek az egyik fő előnye, hogy serkenti a fibroblasztokat a kollagén termelésére. A megújult és megerősödött kollagénszálak természetes állványzatként működnek. Nem engedik, hogy összeessen (így alakulnak ki a ráncok!) vagy veszítsen feszességéből.

ingredient

Tudj meg többet az összetevőkről

E 4 erős hatóanyag hatását a hialuronsav, az E-vitamin, a sheavaj, áfonya- és almakivonat egészíti ki. *

AZ ÉTERNELLE GOLD DAY-NEK KÖSZÖNHETŐEN A BIOLÓGIAI ÓRA MÉG SOHA SEM VOLT ILYEN:
medal

TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS

Az Èternelle GOLD DAY csak gondosan kiválasztott és tesztelt összetevőket tartalmaz, amelyek nem okoznak allergiát, irritációt vagy mellékhatásokat.

medal

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES

Az Éternelle GOLD DAY egy úttörő formula, amely a legújabb kozmetikai felfedezéseken alapul. Minden korosztályú nő használhatja, otthonuk kényelmében.

medal

HATÉKONY

Az Éternelle GOLD DAY erőssége valódi bőrfiatalító hatásában rejlik, amelyet számos tanulmány is megerősített, nem pedig abban, hogy marketingfogás.

Meglepő, de minden jel arra mutat, hogy ma már otthonod kényelmében is hasonló eredményeket érhetsz el, mint a szépségszalonokban! Tűk nélkül, szenvedés nélkül és anélkül, hogy sok pénzt költenél invazív, és többlépcsős kezelésekre.

Ne várj, ragadd meg az esélyt, hogy kortól függetlenül szép legyél!

RENDELD MEG MOST

35000 HUF 17500 HUF

Rendelj még ma és spórolj 17500 HUF und erhalten Sie das dazugehörige E-Book "Légy természetesen gyönyörű"

Megkapod a a könyvet

"Légy természetesen gyönyörű"

A "Légy természetesen gyönyörű" a legjobb módszerek gyűjteménye, amelyek segítenek abban, hogy egészséges, szép és vonzó legyél. Számos bevált szépségápolást, és különböző hatékony, nem invazív módszereket ajánlunk a női megjelenés támogatására. A bőrápolástól, az arcjógától és a visszérproblémáktól kezdve a testmozgás, az egészséges táplálkozás és a biztonságos táplálékkiegészítők támogatásáig alapvető információkat találsz. Ezekkel a tippekkel fiatalosnak és természetesnek érezheted magad, de legfőképpen szeretni fogod új önmagad.

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

* - Bibliográfia:

Hialuronsav:
Syed Nasir Abbas Bukhari, Nur Liyana Roswandi, Muhammad Waqas, Haroon Habib, Fahad Hussain, Shahzeb Khan, Muhammad Sohail, Nor Amlizan Ramli, Hnin Ei Thu, Zahid Hussain - Hyaluronic acid, a promising skin rejuvenating biomedicine: A review of recent updates and pre-clinical and clinical investigations on cosmetic and nutricosmetic effects

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30287361/

Kollagén:
Patricia M B G Maia Campos, Maisa Oliveira Melo, Francine Celise Siqueira César - Topical application and oral supplementation of peptides in the improvement of skin viscoelasticity and density

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30834689/

E-vitamin:
Jens J Thiele , Sherry N Hsieh, Swarna Ekanayake-Mudiyanselage - Vitamin E: critical review of its current use in cosmetic and clinical dermatology

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16029671/

Sheavaj:
Tzu-Kai Lin , Lily Zhong , Juan Luis Santiago - Anti-Inflammatory and Skin Barrier Repair Effects of Topical Application of Some Plant Oils

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29280987/

Áfonya kivonat:
Nina Poljšak, Samo Kreft, Nina Kočevar Glavač - Vegetable butters and oils in skin wound healing: Scientific evidence for new opportunities in dermatology

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31657094/

Almakivonat:
Saima Jadoon, Sabiha Karim, Muhammad Hassham Hassan Bin Asad, Muhammad Rouf Akram, Abida Kalsoom Khan, Arif Malik, Chunye Chen, Ghulam Murtaza - Anti-Aging Potential of Phytoextract Loaded-Pharmaceutical Creams for Human Skin Cell Longetivity

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26448818/

Ennek a formulának köszönhetően az arcom újra fiatalosnak tűnik! Ennek a krémnek még az oroszlánráncot is sikerült kezelni. Ez csodálatos!

Eszter,

Várpalota

Újra szépnek érzem magam 😊 Amikor a tükörbe nézek, nem ismerek magamra

Katalin,

Szekszárd

Nem hiszek a csodákban, és csak a bevált kozmetikumokban bízom, de ennek a krémnek a hatása felülmúlta a legmerészebb várakozásaimat.

Mária,

Dombóvár

Megerősítem, hogy semmilyen más módszernek nincs ekkora hatása. Olyan, mint egy arcfelvarrás egy tubusban. Epikus!

Judit,

Gödöllő

Ilyen egyszerű módszer, és csodákat művel. A barátaim azt hitték, hogy botoxoltattam magam!

Ágnes,

Balmazújváros

Bárcsak korábban felfedeztem volna fel. Nagyon gyorsan hat, különösen a szem körül.

Andrea,

Szarvas

Miután ezt a formulát használtam, soha többé nem fogok semmilyen "vegyszerre" nézni.

Gabriella,

Paks

Ha nem lenne ez a krém, hamarosan úgy néznék ki, mint egy 50 éves nő. Én még csak 30 éves vagyok!

Ildikó,

Nagykanizsa

Ránézek magamra, és egyértelműen úgy tűnik, mintha 15 évvel fiatalabb lennék.

Orsolya,

Kiskunhalas

Féltem az öregedéstől, de most, hogy megvan ez a krém, nem ijeszt meg az idő!

Krisztina,

Gyöngyös

A feleségem örökké dühösnek tűnt. Nyilvánvalóan a ráncok miatt. Nem tudom, hogyan történt, de mióta ezt a krémet használja, végre vidám, kellemes arca van.

Norbert,

Orosháza

Azt hittem, hogy a feleségem minden megtakarított pénzét botoxra költötte, de kiderült, hogy egyetlen krém elég volt ahhoz, hogy megszabaduljon a ráncoktól. Ilyen hatás szike nélkül!

Kristoffer,

Hajdúböszörmény

Három hét alatt olyan eredményt értem el, amelyet minden barátom irigyel. Nem kell klinikákra járnom!

Dóra,

Hajdúszoboszló

A szarkalábak, a szem alatti táskák és még a megereszkedett bőr is eltűnik a nyakon!

Lívia,

Gyomaendrőd

Aminek a legjobban örülök, hogy mindez lézer, injekciók és a Botox utáni mesterséges arckifejezés nélkül lehetséges.

Anita,

Hajdúböszörmény

Legutóbbi vásárlások:

Noémi Nyíregyházáról 3 órával ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

19 másodperce Hajnalka Tatabányáról

Legutóbbi vásárlások:

27 másodperce Zsófia Szolnokról

Legutóbbi vásárlások:

Éva Nagykanizsáról, 10 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Renáta Szombathelyről, 8 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Henrietta Szekszárdról, 7 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Balázs Sopronból, 3 perce

Legutóbbi vásárlások:

Bence Zalaegerszegről, öt perce

icon

A megrendelést elfogadtuk

product
1x
Éternelle GOLD DAY + Légy természetesen gyönyörű

Fizetendő:

17500 HUF

Elérhetőségeit

Email cím:
Telefonszám:

Címadatok

,

Fizetési mód

Utánvétel (fizetés utánvétellel)

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Egyedülálló készlet: forradalmi termék Éternelle GOLD DAY + Légy természetesen gyönyörű akár 57% olcsóbban

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
57%