35000 HUF 17500 HUF
Az akció véget ér: 00 : 36 : 00 múlva
Simuljon megérdemelt luxus éjszakai ápolásba.
Éternelle Gold Night Effect
14 ÉJSZAKÁN ÁT
 • eltünteti a ráncokat és az elszíneződéseket
 • visszanyeri a tiszta arckontúrokat
 • visszanyeri a bőr fiatalos, regenerációs képességét
Előtte
Utána
35000 HUF 17500 HUF
RENDELJEN MOST
"Ez egy igazi arcfelvarrás szike nélkül!"

„Több mint 30 éven keresztül feleség, anya és ambiciózus karrierista nő voltam egy férfias munkakörnyezetben. Sajnos a menopauza, az állandó stressz és az önmagamra szánt idő hiánya nyomot hagyott az arcomon - egy nap egy furcsa, fenyegető külsejű öregasszony nézett rám a tükörből. Rosszul éreztem magam a saját bőrömben, és radikális lépéseket kezdtem fontolgatni, nevezetesen botoxot, arcfelvarrást és töltőanyagokat. Szerencsémre még időben felfedeztem az Éternelle Gold Night-ot. Ilyen exkluzív készítményt ilyen áron sehol máshol nem találsz, az eredményekről nem is beszélve. A bőröm legalább 20 évvel fiatalabbnak tűnik. Egy barátnőm botoxot csináltatott, és hat hónapig lógott a szája sarka... Megköszönöm az ilyen attrakciókat, az örök fiatalság titkát az Éternelle Gold Night éjszakai okos formula formájában választottam”.

Előtte
Utána
Kovácsné Anna, 56 éves, Budapest

Igen szeretném látni, hogy az arcom minden este fiatalabb lesz.

rendeljen most
Probléma:
A megoldás:
Probléma:
 • Aggodalommal veszi észre a kedvezőtlen változásokat az arcán.
 • A menopauza utáni elszíneződés, szárazság, az ovális forma elvesztése, a rugalmasság hiánya.
 • Sokkal fiatalabbnak érzi magát, mint amilyennek a környezetében élők látják.
 • Látszólagos korának tudata gátolja álmai megvalósításában.
 • Ahelyett, hogy élvezné az életet, megpróbál ragaszkodni múló szépségéhez.
 • Az arcod szürke, szomorú, fáradt vagy komornak tűnik.
 • Úgy érzed, hogy a kozmetikumok nagyon rosszul és felületesen hatnak.
 • Félsz az invazív esztétikai beavatkozásoktól, a komplikációktól és a mesterséges hatástól.
A megoldás:
 • Ahelyett, hogy drága kezelésekre pazarolná a pénzt, próbáljon ki valamit, ami valóban működik.
 • Mindössze 30 éjszaka alatt az emberek hitetlenkedve fognak reagálni a valódi életkorára.
 • Újra szépnek és vonzónak fogja érezni magát a bőrében, visszanyeri önbizalmát.
 • A friss, fiatalos és ragyogó megjelenést már 7 éjszakai kezelés után észre fogja venni.
 • Rá fog jönni, hogy a gazdag éjszakai formula teljesen átalakíthatja bőre állapotát.
 • Kerülje el az invazív kezelések hatásával járó fizikai kellemetlenségeket, egészségügyi kockázatokat és bizonytalanságot.

A probléma megoldása

Egy szakértő szemével:

Az első arcráncok már 25 éves kor körül megjelennek.  A 35. életév betöltése után egyre több fixált finom ráncot látunk, de valójában a menopauza környékén a legtöbb nő aggodalommal figyeli a kedvezőtlen folyamatok lavináját az arcon. Kiszáradás, rugalmasságvesztés, hiperpigmentáció barna foltok formájában... Mindeközben - egyre tovább élünk, sportosak, szakmailag és társadalmilag aktívak vagyunk. Az arcunk az első névjegyünk, ezért is olyan nehéz elfogadni az öregedési folyamatot, különösen a nők számára. Szeretnénk, ha a testünk lépést tartana a lelkünkkel, és a mai 40, 50, 60 és 70 évesek még mindig nőiesnek, szépnek és vonzónak akarják érezni magukat.

A ráncokhoz és a hiperpigmentációhoz vezető mechanizmusok összetettek, de egy dolog közös bennük: a természetes sejtregenerációs folyamatok lelassulása és a bőr tartószerkezeteinek pusztulása, aminek következtében elveszítjük állunk határozott vonalát, arcunk és szemhéjunk megereszkedik, táskák alakulnak ki a szemünk alatt, a bőrfelszín pedig veszít ragyogásából, színéből és tónusából. A bőrön barna foltok és akár torzító anyajegyek jelennek meg, a pórusok megnagyobbodnak.

Szerencsére - a kutatók sikerei a bőr biológiai öregedésének visszafordításában ma már valóban lenyűgözőek. Könnyen lehet, hogy a szike és a tűk a múlté lesznek. Mindez az intelligens hatóanyagok kombinációjának és az úgynevezett éjszakai regenerációs potenciál hatásának köszönhetően. Ennek lényege, hogy 24:00 és hajnali 4:00 között a bőrünkben a sejtek anyagcseréje akár 10-szer gyorsabb, mint nappal. Ráadásul az éjszaka különböző időpontjaiban különböző megújulási folyamatok zajlanak.

A speciálisan kifejlesztett formula, amely mélyen behatoló nanorészecskéken alapul, képes a bőrszöveteket minden szinten stimulálni a lehető legintenzívebb biológiai megújulás érdekében. Ez az éjszaka folyamán szakaszosan történik. Az értékes Éternelle Gold Night formula rohamléptekkel hódítja meg a külföldi piacokat és készül meghódítani a magyar nők szívét. Személy szerint meg vagyok győződve arról, hogy a természetes öregedésgátlás új korszakát éljük.

olvassa tovább

Varga Péter, 
a Skin Renew Institute molekuláris esztétikai orvos szakértője

Miért fogod szeretni az Éternelle Gold Night formulát??

a kolloid arany kaviárrészecskék és kollagén aminosavak luxus komplexéért, az első számú öregedésgátló összetevőért.

a klinikán végzett kezelésekkel egyenértékű intelligens hatásáért

98%-ban biztonságos, tiszta és természetes formula

kellemes, finom illat

lágy, krémes textúra

100%-ban állatokon nem tesztelt, és mindenekelőtt a  
valódi eredményekért, amelyeket már több mint 76 598 nő értékelt.

9/10 50 év feletti nő megerősíti, hogy az Éternelle Gold Night formulának köszönhetően átlagosan 15 évet vesz el a korukból.

Csatlakozzon az Éternelle Gold Night hatásaitól elragadtatott nők ezreihez:

opinion

"Reveláció"

stars

„A kozmetikumok rabja vagyok, a lányom és én is mindig kipróbálunk valamilyen újdonságot.... Eddig semmi sem hozott olyan eredményt, mint az Éternelle Gold Night. Semmi, még a retinol vagy az olyan invazív kezelések sem, mint a volumetrika! Az arcom olyan sima lett, mint egy 20 évesé, a terhesség után még meglévő foltjaim eltűntek, hát szenzációs”

opinion

„Az ígéretek teljesültek”

stars

„Harciasan álltam hozzá, de az Éternelle Gold Night beváltja az ígéreteit. Mindenekelőtt visszanyertem a menopauza előtti ragyogó, energikus külsőmet - mindenki azt mondja, hogy fiatalos ragyogás árad az arcomról. A kollégák a munkahelyemen kérdésekkel zaklatnak, hogy milyen kezelést végeztem magamon titokban. Nem ismerek jobbat ennél az éjszakai kezelésnél!”

opinion

„Minden idők SLÁGERE”

stars

„Annyit elárulok - felhalmoztam az Éternelle Gold Night-ot, mert nem tudom elképzelni, hogy hiányozzon az esti bőrápolási rutinomból. Három gyerek mellett kicsit hanyag voltam. Egészen a közelmúltig úgy néztem ki, mint a nagymamájuk, egészen addig, amíg zavarba nem jöttem, ha valahol emberek közé kellett mennem, mert a férjem nagyon jóképű. Az Éternelle Gold Night telitalálat volt - az otthonom kényelmében, alvás közben fiatalodom, anélkül, hogy szike vagy tű érne hozzá. Amikor a megszállott barátaimra nézek, sajnálom őket”

opinion

„IGEN mellett szavazok”

stars

„Tényleg látható a különbség. Ezt az éjszakai krémet a nővéremtől kaptam születésnapomra, és azt hittem, hogy csak egy átlagos kozmetikum, de ez valami varázslat. És az én koromban aligha hidratál valami jól, nemhogy fiatalító hatása legyen! Annak ellenére, hogy az ajkaim eléggé ráncosak és megereszkedtek, már két hét után 10 évvel fiatalabbnak tűntem. A nyakam is csodálatosan néz ki. A fiaim azzal viccelődnek, hogy hamarosan fiatalabbnak fogok kinézni náluk. Minden nőnek ajánlom az Éternelle Gold Night!”

opinion

„Számomra egy erős 11/10!”

stars

„Nagyon igényes vásárló vagyok, és számomra a legfontosabb egy kozmetikumban az összetétel és az etikus gyártás, mert szeretem az állatokat. Tudod, hatásnak is konkrétnak kell lennie. Az Éternelle Gold Night formula 200%-ban megfelelt az elvárásaimnak. A pórusok és a ráncok gyakorlatilag eltűntek, ahogy a homlokomon a melaszma első jelei is. Már a munkába sem kell sminkelnem magam, nagyszerű”

További vélemények

További vélemények

Ha eleged van egy újabb túlértékelt és drága krémből, amely semmi különöset nem tesz az arcbőrödért, bízz a neves francia laboratóriumok szakértőiben, és válaszd a célzott, exkluzív éjszakai bio-megújítást a bőröd számára az Éternelle Gold Night segítségével. Az érett bőr összetett igényeinek több éves, mélyreható kutatása egy rendkívüli, intelligens formulát eredményezett, amely pontosan az öregedés okait veszi célba. Az Éternelle Gold Night helyreállítja a bőr intenzív regenerációs képességét, és akár 10-szeresére rövidíti a sejtmegújulási ciklust, ahogyan az a fiatal bőrben természetes módon történik.

Problem:

Miért okozott csalódást a kozmetikuma?

 • Gyenge összetétel, tele töltőanyagokkal és tartósítószerekkel
 • Nincsenek vagy csak nyomokban tartalmaznak aktív hatóanyagokat
 • Túl felszínes a hatásuk, és nincs észrevehető eredmény
 • Több termék megvásárlásának szükségessége különböző feladatokra
 • Irritáció, bőrpír, szárazság (hagyományos retinol)
A megoldás:

Mi különbözteti meg az Éternelle Gold Night a többi dermokozmetikumtól?

 • Egy formula, amely 100%-ban kihasználja a bőr éjszakai fiziológiája során rejlő regenerációs potenciált
 • Gazdag szuper-tápláló komplexum hatékony összetevőkkel, felesleges "eltömítő anyagok" nélkül
 • Gondosan válogatott, magas koncentrációjú hatóanyagok
 • Tudományosan bizonyított, mélyreható eredmény
 • Minden, amire a bőrének szüksége van egy tubusban
 • Kiváló eredmények mellékhatások és irritáció nélkül

A probléma megoldása

Igen, ki akarom próbálni a piacon kapható No.1 öregedésgátló formulát.

RENDELJE MEG MOST
Tapasztalja meg az Éternelle Gold Night kivételes összetevőinek erejét:

NANOCOIDÁLIS ARANY

Részecskéi természetes liftingként hatnak az arcra, így az érett bőr visszanyeri feszességét és belülről gyönyörűen ragyogóvá válik. Az arc számára olyan, mint egy láthatatlan, észrevétlen, ultrarugalmas "pajzs", amelyről lepattannak a szennyeződések, a méreganyagok és a szabad gyökök. Ezenkívül antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a nanocoid arany kiválóan alkalmas az ekcéma és a felnőttkori pattanások elleni küzdelemre.

ingredient

CAVIAR EXTRAKTUM

Luxus és ritka összetevő az otthoni ápolásban. Kizárólag csúcsminőségű készítményekben használják. A kozmetológusok szerint energiabombaként hat a fakó, fáradt bőrre. A botox helyett is ezt ajánlják! Intenzíven formálja, újjáépíti és újradefiniálja az arc oválisát, kiemelve annak vonásait. Erőteljes emelő és feszesítő hatással van az egész arcra, állra és nyakra. Visszaállítja a bőr sűrűségét és feszességét. Csökkenti a lógó orcák ("hörcsögök" és "marionettek"), valamint az arc és a nyak ráncait, láthatóan csökkenti az úgynevezett "szarkalábakat" is.

ingredient

KOLLAGÉN AMINOSAVAK

Pontosan megcélozzák és feltöltik a kollagénrostokat a bőr mélyén. Ennek az összetevőnek köszönhető, hogy az Éternelle Gold Night kezelést a bőrgyógyász szakemberek "intelligens ápolásnak" nevezik. A megújult és megerősödött kollagénszálak a bőr természetes állványzataként működnek. Nem engedik, hogy összeessen (így alakulnak ki a ráncok!) vagy veszítsen feszességéből. Ennek eredményeként az arc átlagosan 15 évvel fiatalabbnak tűnik - egyetlen tűszúrás nélkül.

ingredient

MAKADÁMIA MAGOLAJ

A dió, amelyből ezt a drága olajat nyerik, a legdrágábbnak számít a világon. Maga a kivonat kiérdemelte a "folyékony arany" címet. Az Éternelle Gold Night kezelésben mikrorészecskék formájában van jelen, amelyek azonnal felszívódnak a bőrbe anélkül, hogy zsíros réteget hagynának. A makadámia magolaj véd az UV-sugárzás ellen, fehérítő hatással van a meglévő pigmentfoltokra és ellensúlyozza a fényöregedést. A gyulladáscsökkentő flavonoidoknak köszönhetően láthatóan csökkenti a különböző típusú bőrpírákat, beleértve a rosacea vagy a túlzott napozás okozta bőrpírt is.

ingredient

Ismerje meg a további összetevőket

E 4 erős allkotóelem hatását a következők egészítik ki: tejsav, A-vitamin, glicerin, laktóz.

Az Éternelle Gold Night köszönhetően a bőr biológiai órájának visszaforgatása még soha nem volt ilyen egyszerű:
medal

TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS

Az Éternelle Gold Night csak gondosan kiválasztott és tesztelt összetevőket tartalmaz, amelyek nem okoznak allergiát, irritációt vagy mellékhatásokat.

medal

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES

Az Éternelle Gold Night egy áttörést jelentő éjszakai formula, amely a legújabb kozmetológiai felfedezéseken alapul.

medal

HATÉKONY

Az Éternelle Gold Night ereje abban rejlik, hogy valódi, kutatások által igazolt bőrfiatalító hatása van alvás közben, nem pedig abban, hogy marketingfogás.

Megdöbbentő, de minden jel arra mutat, hogy mostantól a legjobb szalonok és esztétikai klinikák eredményeihez hasonló sikereket érhet el otthonában, mély alvás közben! Nincs tűszúrás, nincs szenvedés, nem kell rengeteg pénzt költeni különböző termékek és kezelések egész arzenáljára.

Ne habozzon, ragadja meg az esélyt a kor nélküli szépségre!

RENDELJE MEG MOST

Rendelje meg az Éternelle Gold Night még ma

35000 HUF 17500 HUF

Rendeljen még ma és takarítson meg 17500 HUF

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

* - Bibliográfia:

Makadámiaolaj::
Myoung Jin Oh, Young Hoon Cho, So Yoon Cha , Eun Ok Lee, Jin Wook Kim, Sun Ki Kim, Chang Seo Park - Novel phytoceramides containing fatty acids of diverse chain lengths are better than a single C18-ceramide N-stearoyl phytosphingosine to improve the physiological properties of human stratum corneum

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28979153/

Kaviár:
Kyung-Eun Lee, Youn-Hwa Nho, Seok Kyun Yun, Sung-Min Park, Seunghyun Kang, Hyeonju Yeo - Caviar Extract and Its Constituent DHA Inhibits UVB-Irradiated Skin Aging by Inducing Adiponectin Production

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32403430/

Arany:
Yang Chen, Xun Feng - Gold nanoparticles for skin drug delivery

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35987319/

Kollagén:
Sekyoo Jeong, Seokjeong Yoon, Sungwoo Kim, Juyeon Jung, Myungho Kor, Kayoung Shin, Chaejin Lim, Hyo Sun Han, Haekwang Lee, Kyeong-Yong Park, Jinwan Kim, Hwa Jee Chung, Hyun Jung Kim - Anti-Wrinkle Benefits of Peptides Complex Stimulating Skin Basement Membrane Proteins Expression

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31861912/

Retinil-palmitát:
Peter P Fu, Qingsu Xia, Mary D Boudreau, Paul C Howard, William H Tolleson, Wayne G Wamer - Physiological role of retinyl palmitate in the skin

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17368318/

Laktóz:
C Bertin, H Zunino, M Lanctin, G N Stamatas, E Camel, C Robert, N Issachar - Combined retinol-lactose-glycolic acid effects on photoaged skin: a double-blind placebo-controlled study

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18452434/

Tejsav:
Andrew Breithaupt , Rebecca Fitzgerald - Collagen Stimulators: Poly-L-Lactic Acid and Calcium Hydroxyl Apatite

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26505542/

Glicerin:
Sylvie Verdier-Sévrain, Frédéric Bonté - Skin hydration: a review on its molecular mechanisms

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17524122/

„Én azok közül vagyok, akik nem hisznek a csodákban, a bevált kozmetikumokra hagyatkozom, de az Éternelle Gold Night használata után az eredmények felülmúlták várakozásaimat. Szinte az összes dohányos ránc eltűnt a száj körül! Ahogy a napozás utáni elszíneződések is eltűntek a homlokról”

Maria

Pécs

„Az Éternelle Gold Night köszönhetően újra magamra mosolygok a tükörben! Ez a krém még azt az oroszlánráncot is megoldotta, amit botoxszal akartam kezelni..... Csodálatos!”

Anna

Győr

„Újra szépnek és fiatalnak érzem magam 😊 A férjem újra követ a szemeivel és féltékeny lett...”

Anna

Debrecen

„Garantálom, hogy nincs más módszer, ami ugyanilyen hatással lenne. Csak úgy, mint a legdrágább kezelések csak éjszakai krém formájában. A retinol elbújik, mert többet árt, mint használ, itt pedig szárazság és irritáció nélkül fiatalabbnak tűnik a bőr!”

Mária

Miskolc

„Ha azt hiszed, hogy ez valami közönséges krém, akkor életed legnagyobb tévedését követed el :D A barátaim azt hitték, hogy botoxot és liftinget csináltattam!”

Júlia

Szeged

„Isteni. Soha többé nem fogok más kozmetikumot használni éjszakára. Amit a szemem körül művelt, az egyszerűen hihetetlen...”

Eszter

Pécs

„Miért kéne nekem irritáló retinol, amikor van természetes arany és kaviár. Amióta az Éternelle Gold Night használom ezzel az összetevővel, az eredmény mega, szerintem nem érdemes vegyszerekhez nyúlni.”

Katalin

Győr

„Ha ránézek a feleségemre, úgy érzem magam, mintha visszautaztam volna az időben a 90-es évekbe - az én gyönyörű Annám!”

Gábor

Nyíregyháza

„Ha nem lett volna az Éternelle Gold Night, valószínűleg valami hülyeséget csináltam volna az arcommal, és megbántam volna. 55 éves vagyok, és borzasztóan öregnek néztem ki, most maximum 40-et adnak”

Zsóka

Kecskemét

„Ahogy magamra nézek, úgy gondolom, hogy a bőröm körülbelül 15 évet fiatalodott ???? Sokkoló”

Judit

Budapest

„Éternelle Gold Night - már nem félek az öregségtől. A dekoltázsomra is használom, amit a napozással kicsit elrontottam...”

Ágnes

Miskolc

„Nálam a hatás az államon látszik a legjobban, az már kezdett megereszkedni, és most újra gyönyörűen körvonalazódik. Gondolkodtam a szálakon, de köszönöm, maradok az Éternelle Gold Night”

Emília

Szeged

„Az én csapásom a homlokomon lévő hosszanti redők és az arcomon lévő foltok voltak. Mára eltűntek, és ezt az Éternelle Gold Night krémnek köszönhetem!”

Viktória

Pécs

„A feleségem gyakran nézett ki dühösnek vagy szomorúnak, és ez valójában ráncok..... Nem tudom, hogyan történt, de mióta ezt használja, úgy néz ki, mint egy hosszú nyaralás után, kipihenten és boldogan”

István

Győr

„4 hét alatt olyan hatást értem el, amit minden barátnőm irigyel. Nincs klinikára járás és piros, égő, fájdalmas arc!”

Katalin

Nyíregyháza

„Azt hittem, hogy a feleségem minden megtakarításunkat valami varázslatos kezelésre költötte, és itt kiderült, hogy egyetlen krém elég az öregségtől való megszabaduláshoz”

Zoltán

Kecskemét

„Minden ránc, redő és öregségi folt eltűnt. Köszönöm”

Mária

Székesfehérvár

„A legnagyobb megdöbbenés számomra az volt, hogy mindez lézer, injekciók nélkül lehetséges, és anélkül, hogy az arcot mozdulatlanná tenné, mint a Botox után... Látom a barátaimnál, hogy milyen kárt okoznak maguknak a kezelésekkel. Nekem pedig van Éternelle Gold Night, és nem mondok le róla többet!”

Júlia

Veszprém

„Ez a kozmetikum tényleg működik! A ráncok teljesen eltűntek!”

Kamilla

Orosháza

„A feleségem körülbelül két hónappal ezelőtt vásárolta meg ezt a csodát. Magam is észrevettem a különbséget, pedig nem tartozom a figyelmesek közé ;) Sőt, nemrég tanúja voltam egy olyan megjegyzésnek, hogy a feleségem és a tinédzser lányom úgy néznek ki, mintha testvérek lennének”

Ádám

Budapest

Legutóbbi vásárlások:

Paula Biatorbágy, most

Legutóbbi vásárlások:

Erzsébet Kecskemétről, 19 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Marianna Pécsről, 13 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Mária Kállóról, 28 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Erzébet Kiskunhalasról, 8 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Ilona Budakalászról, 32 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Mária Palotásról, 15 másodperccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

László Pécsváradról, 18 másodperce ezelőtt

icon

A megrendelést elfogadtuk

product
1x
Éternelle Gold Night

Fizetendő:

17500 HUF

Elérhetőségeit

Email cím:
Telefonszám:

Címadatok

,

Fizetési mód

Utánvétel (fizetés utánvétellel)

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Most az Voucher + Éternelle Gold Night terméket akár 55%-kal alacsonyabb áron átveheted

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
55%