ÎN URMĂ CU ȘASE LUNI, PROPRIUL CHIP A ÎMBĂTRÂNIT-O CU 20 DE ANI, RUINÂNDU-I VIAȚA ȘI CARIERA.
ASTĂZI ARE TOTUL - FRUMUSEȚE, SUCCES ȘI DRAGOSTE

Nu cu mult timp în urmă, toată lumea bănuia că are vârsta de pensionare. De când pielea ei a fost transformată printr-un exclusiv "lifting de noapte fără bisturiu", vârsta vizuală a feței ei este de 35-40 de ani.

  • înainte
  • după

În 30 de zile, sau mai degrabă nopți, ea a obținut o netezire și o întindere atât de puternică a tenului ei, încât arată mai tânără decât majoritatea persoanelor de 30 de ani. MAGIE? NU, ESTE UN MIRACOL AL BIOCOSMETOLOGIEI MOLECULARE ȘI AL INGREDIENTELOR PREȚIOASE

Povestea lui Margareta, oricât de greu de crezut, a început cu o mare dramă. Menopauză bruscă, despărțirea de soțul ei, ani enormi de stres din cauza gestionării propriei afaceri, dificultăți tot mai mari în a stabili și a menține contacte de afaceri, pierderea stimei de sine. Nervii și presiunea puternică de lungă durată, precum și schimbările hormonale, au avut un impact foarte puternic asupra aspectului lui Margareta și s-au adăugat la schimbările nefavorabile de pe fața ei, despre care avea deja multe complexe din cauza hiperpigmentării. Tocmai când credea că nu o mai așteaptă nimic bun în viață, soarta i-a oferit brusc o șansă, care nu numai că i-a schimbat fața, dar i-a redat și puterea interioară și capacitatea de acțiune, deschizându-i noi posibilități în viața privată și în afaceri. Astăzi, ea este o adevărată icoană a femeilor de afaceri care nu se teme de nicio provocare.

Pentru a înțelege impactul enorm pe care îl are asupra vieții noastre ceva atât de "banal" precum înfățișarea, este suficient să ascultați mărturisirile lui Margaret:

„Mi-am început brandul de la zero, zburând în jurul lumii, participând activ la târguri și conferințe, obținând cele mai dificile contacte. Aveam o experiență impresionantă și o valoare reală de oferit, dar... ei bine. De când menopauza mi-a distrus fața, am devenit invizibilă. Am încetat să mai am influență în fața tinerelor șefe pline de energie. Sfârșitul căsniciei mele, sfârșitul carierei... Eram la capătul puterilor, aproape de a intra sub lama bisturiului pentru a-mi recăpăta măcar parțial tinerețea. Din fericire, specialistul meu de încredere în cosmetologie m-a anunțat de o înscriere pentru un test revoluționar al unei formule luxoase de întinerire peste noapte...”

Margarets avea 52 de ani când viața ei a ajuns la un punct de cotitură.

Mă numesc Edvard Nielsen și conduc echipa de inovare de la Centrul de Medicină Estetică Moleculară de 14 ani. Am fost motivat să explorez domeniul anti-îmbătrânire de către iubita mea soție. Gabrielle este, în ochii mei, cea mai frumoasă femeie din lume, am cunoscut-o când avea doar 21 de ani. Din păcate, ca urmare a menopauzei premature, am fost martor ocular la transformările nemiloase de pe chipul frumos al soției mele și, mai rău, am asistat la pierderea completă a încrederii în sine a femeii care îmi era cea mai dragă. Redobândirea naturală a frumuseții ei tinerești a devenit misiunea mea, cu un succes spectaculos. S-a dovedit că descoperirea mea era destinată să revoluționeze tratamentele cosmetice antirid și anti-îmbătrânire la un nivel de neimaginat până atunci.

Utilizând tehnologia de ultimă oră a nanoparticulelor inteligente și faptul că regenerarea pielii pe timp de noapte este de 10 ori mai eficientă, echipa mea a dezvoltat o cremă cu efect de lifting intens, cu un complex foarte concentrat de aur prețios nanocoidal, particule de caviar și aminoacizi de colagen. În doar 14 nopți, formula bogat hrănitoare reconstruiește densitatea pielii, strânge zonele de slăbire și restabilește coeziunea și fermitatea dorită a pielii și, cel mai important: îngroașă în mod realist rețeaua de fibre structurale, umflând până la 79% din riduri și reducând până la 76% din slăbire. Acesta este un efect spectaculos care este posibil doar datorită ingredientelor de cea mai înaltă calitate. La 248/250 de femei participante, tratamentul a oprit și inversat procesul de îmbătrânire a țesutului cutanat, crescând vizibil tonusul și elasticitatea pielii, eliminând petele și imperfecțiunile, luminând-o și redându-i un aspect tineresc în 30 de zile.

Efectele după 30 de aplicări ale tratamentului de modelare inteligentă de noapte sunt comparabile cu cele ale volumetriei și liftingului invazive.

Formulă luxoasă de întinerire nocturnă:

Oferă un ten mătăsos și neted, de 3 ori mai ferm și luminos în doar 48h

Reduce până la 67% din ridurile faciale după doar 14 utilizări

Elevează și definește contururile feței, redând claritate acesteia

Îngroașă intensiv pielea și îi crește rezistența cu până la 89%

Elimină bărbia dublă și ridică obrajii căzuți

Unifică tonusul pielii și elimină decolorarea brună

Inversează vârsta biologică și vizuală a pielii cu până la 15-20 de ani

Ce bine că ai ajuns aici

Veți învăța cum să vă recăpătați aspectul tineresc, farmecul, strălucirea și încrederea în sine - la orice vârstă

*MagicTouch* → un efect de retușare și un lifting facial maxim
ACȚIUNE CONCENTRATĂ ÎNCĂ DE 
LA PRIMA APLICARE

Mi-o amintesc pe doamna Margareta. S-a prezentat la cabinetul meu după 14 zile de utilizare a cremei de noapte cu aur și caviar și am văzut o femeie complet transformată, întinerită și frumoasă. Nu și-a ascuns entuziasmul față de rezultatele pe care le obținuse, deși cred că se temea că acestea vor fi temporare. Ea a spus: "Este cu adevărat uimitor, uite, chiar și cele mai întunecate pete de acum mulți ani dispar, pliurile de piele lăsate se ridică. Este pur și simplu de necrezut... este prea frumos ca să fie adevărat." S-a atins cu grijă de fața ei, privindu-se în oglindă, de parcă i-ar fi fost teamă că această imagine frumoasă va dispărea într-o clipă. Trebuie să recunosc că, în cazul doamnei Margareta, efectul a fost chiar mai spectaculos decât am prevăzut pe baza simulărilor de laborator.

  • înainte
  • după

Știam că tehnologia de ultimă oră a nanoparticulelor de aur și de caviar, combinată cu cercetările mele brevetate și cu cunoștințele contemporane despre aceste substanțe anti-îmbătrânire dintre cele mai puternice, ar putea produce rezultate miraculoase, deoarece schimbările au avut loc în interiorul pielii, nu la suprafață. Eram perfect conștient de faptul că popularele creme cu reclamă pe scară largă disponibile pe rafturile farmaciilor nu sunt cu adevărat adaptate la nevoile reale ale pielii persoanelor de 40, 50 și 60 de ani, motiv pentru care multe femei se simt înșelate de industria frumuseții și, mai rău, cred în inevitabilitatea îmbătrânirii faciale.... Nu-mi rămâne decât să fac cât mai disponibilă formula mea unică pentru restabilirea funcției tinereții pielii. Rezultatele vor spune mai mult decât orice cuvinte sau publicitate.

Sunt mândru că în crema noastră am reușit să valorificăm întregul potențial al celor mai puternice substanțe anti-îmbătrânire cunoscute. Prin aceasta, tocmai am asistat la cea mai mare descoperire în medicina estetică naturală - suntem capabili să activăm celulele pielii la nivelul celor mai profunde straturi ale sale. În acest fel, nu mai este vorba nici măcar de netezirea ridurilor superficiale, ci de remodelarea completă a structurii pielii pentru a se asemăna cu cea a unei pieli tinere de aproximativ 20 de ani. Este vorba despre restabilirea coeziunii și densității pielii la un nivel până acum imposibil de atins sau realizabil doar prin tratamente invazive.

Margareta - cea mai frumoasă femeie de afaceri de peste 50 de ani

Înainte de a afla mai multe despre această prețioasă formulă de lifting, să ne întoarcem pentru câteva momente la Margareta. Când a finalizat un regim complet de testare pilot al exclusivistei întineriri fără bisturiu, totul s-a schimbat în viața ei. A simțit că tocmai intra în perioada ei de glorie și la vârsta ei de glorie! În timpul audierii în instanță, fostul ei soț nu a fost în stare să mormăie un cuvânt din cauza șocului, în timp ce avocatul său a renunțat practic fără luptă și a invitat-o pe Margareta la cină după aceea. Cu toate acestea, în afară de satisfacția de moment, Margareta a câștigat mult mai mult. Ea a devenit imaginea prestigioasei conferințe internaționale "Business After 50", iar ratingul mărcii sale a crescut vertiginos. Investitori, promotori și parteneri au făcut coadă pentru a discuta cu ea. La un târg comercial din Singapore, și-a întâlnit noua iubire. După cum spune ea, viața a răsfățat-o și este dulce pentru ea!

Plină de energie, vitalitate tinerească, zâmbitoare, inspiratoare pentru o multitudine de femei, adorată de bărbatul ei. Cel mai mare vis al ei s-a împlinit, noi oportunități i s-au deschis, iar complexele legate de "chipul ei îmbătrânit" au dispărut. Urmează să împlinească 53 de ani și majoritatea oamenilor noi pe care îi întâlnește sunt convinși că are cel mult 30-33 de ani. Povestea ei are un happy-end unic și dovedește că în secolul XXI nimic nu mai este imposibil.

Margareta într-o binemeritată vacanță în Monaco

Cucerirea spațiului, imprimarea de organe umane... De ce anume ar fi imposibil să se dea înapoi vârsta biologică și vizuală a pielii?

Vă voi explica mai în detaliu mai jos cum funcționează această cremă de noapte exclusivă și veți înțelege de ce nu aveți nevoie de toxina botulinică potențial periculoasă și de intervenții chirurgicale invazive pentru a vă recăpăta și menține un aspect tânăr și radiant.... chiar și până la 90 de ani!

Super-complexul costisitor Éternelle Gold Night
→ în doar 30 de nopți va oferi pielii tale o metamorfoză completă la toate nivelurile.
CUM ESTE POSIBIL ACEST LUCRU?

Ridurile sunt falduri permanente ale pielii sub formă de riduri, pliuri și linii datorate pierderii umidității, pierderii suportului natural din rețeaua strâns împletită de fibre de colagen și elastină și ca urmare a unor factori externi, cum ar fi razele UV, poluarea aerului etc. Modificările hormonale rezultate în urma menopauzei ar trebui, de asemenea, să fie considerate ca factori interni care favorizează îmbătrânirea. Femeile observă o scădere drastică a elasticității, hidratării și netezimii pielii. De asemenea, aceasta devine sensibilă la orice decolorare pigmentară. Pentru a elimina aceste simptome nefavorabile, este necesară mai întâi declanșarea unui proces intensiv de reconstrucție și revitalizare nocturnă în țesutul subcutanat. Iar acesta a fost punctul de plecare pentru dezvoltarea unei creme de noapte cu efect puternic de lifting.

Meritați cea mai bună îngrijire antirid. Meritați Éternelle Gold Night, care va scoate în evidență frumusețea, tinerețea și atractivitatea feței dumneavoastră în 30 de zile.

De la prima aplicare a formulei lifting de noapte....

→ Prin valorificarea așa-numitului potențial de regenerare nocturnă, magia se întâmplă în pielea ta încă din primele momente. Între orele 24:00 și 4:00 dimineața, transformarea celulară este de până la 10 ori mai rapidă. Nano-particulele de aur coloidal și caviar care pătrund în profunzime în piele stimulează țesuturile pielii pentru o regenerare și o reînnoire biologică maximă. Este inițiat un proces de îngroșare a rețelelor structurale dermice profunde.

→ Nivelurile naturale de hidratare a colagenului, elastinei și acidului hialuronic sunt refăcute, ceea ce duce la o umplere imediată a pielii și la restabilirea unui volum rezistent la atingere, crescând densitatea și coeziunea cu până la 55% după doar 14 aplicații peste noapte. Pielea flască, subțire și pergamentară începe să își recapete catifelarea și strălucirea, tenul devine unificat, întărit, hrănit, luminos și extrem de neted.

→ Are loc o înlocuire completă a celulelor la fiecare nivel al țesutului cutanat. Decolorarea pigmentară, petele, roșeața și chiar alunițele se estompează vizibil. Deformitățile, ondulațiile și adânciturile de la nivelul ochilor, gurii, nasului, frunții, obrajilor și de pe gât sunt netezite. Dispar cearcănele, umflăturile și semnele de oboseală. Ovalul facial devine vizibil întins și definit. Tenul își recapătă o strălucire tinerească, sănătoasă și o culoare proaspătă.

Sunteți frumoasă pe interior și tânără în spirit.
De ce să nu o arătați și în exterior?

4 substanțe selectate cu cea mai mare eficacitate anti-îmbătrânire

Acțiunea acestor 4 substanțe active puternice este completată de: acid lactic, vitamina A, glicerină, lactoză.

Visezi la un aspect tineresc, la un ten impecabil, fără riduri?
Aceste ingrediente vor sustrage până la 20 de ani de pe fața dumneavoastră în 30 de nopți:

AUR NANOCOIDAL

Particulele sale acționează asupra feței ca un lifting natural, făcând ca pielea matură să își recapete fermitatea și să devină frumos radiantă din interior. Pentru fața dvs. este ca un "scut" invizibil, imperceptibil și ultraflexibil, de care ricoșează impuritățile, toxinele și radicalii liberi. În plus, datorită proprietăților sale antibacteriene, aurul nanocoidal este excelent pentru combaterea eczemelor și a acneei adulților.

EXTRACT DE CAVIAR

Un ingredient luxos și rar întâlnit în îngrijirea casei. Este folosit doar în preparate de calitate superioară. Cosmetologii spun că acționează ca un stimulent energetic pentru pielea ternă și obosită. Și îl recomandă în locul botoxului! Modelează intensiv, reconstruiește și redefinește ovalul feței, punându-i în evidență trăsăturile. Are un puternic efect de ridicare și de fermitate asupra întregii fețe, bărbie și gât. Redă densitate și fermitate pielii. Reduce efectul obrajilor căzuți ("hamsteri" și "marionete"), precum și ridurile de pe față și gât, reducând, de asemenea, vizibil așa-numitele "picioare de corb".

AMINOACIZI DE COLAGEN

Vizează cu precizie și refac defectele fibrelor de colagen din profunzimea pielii. Datorită acțiunii țintite a acestui ingredient, tratamentul Éternelle Gold Night este numit "îngrijire inteligentă" de către specialiștii în dermatologie. Firele de colagen reînnoite și întărite acționează ca un eșafodaj natural pentru piele. Ele nu-i permit acesteia să se prăbușească (de unde și ridurile!) sau să-și piardă fermitatea. Ca urmare, fața arată în medie cu 15 ani mai tânără - fără o singură înțepătură de ac.

ULEI DIN SEMINȚE DE MACADAMIA

Nucile din care se extrage acest ulei scump sunt considerate cele mai scumpe din lume. Extractul în sine și-a câștigat titlul de "aur lichid". În tratamentul Éternelle Gold Night, acesta se prezintă sub formă de microparticule care sunt absorbite instantaneu de piele, fără a lăsa o peliculă grasă pe piele. Uleiul din semințe de macadamia protejează împotriva radiațiilor UV, are un efect de albire a petelor pigmentare existente și contracarează foto-îmbătrânirea. Datorită flavonoidelor antiinflamatorii, reduce vizibil roșeața de diferite tipuri, inclusiv cea asociată cu rozaceea sau supraexpunerea la soare.

Studiile confirmă o eficacitate de 97,6% împotriva:

petelor solare și hormonale

ridurilor persistente ale feței

liniilor fine și ridurilor adânci

modificărilor gravitaționale, așa numitii obraji de "hamster"

pungilor de sub ochi și picioarelor de corb

ridurilor orizontale pe gât

iritațiilor și rozaceei

imperfecțiunilor de suprafață ale pielii

uscăciunilor, rugozitații și a un tonus nesănătos al pielii

Vă garantez că, cu această formulă inteligentă, vă veți iubi din nou

FAȚA DVS. NU VĂ VA MAI TRĂDA NICIODATĂ VÂRSTA

Ești o femeie unică, iar simplul fapt că citești aceste informații dovedește cât de bună ești cu tine însăți - vrei să-ți îngrijești frumusețea și te preocupă să scoți în evidență tot ceea ce este mai atrăgător la tine. Vei vedea că metrica nu are nimic de-a face cu asta.

Te voi ajuta în transformarea ta spectaculoasă. Îți pun în mâini cel mai puternic elixir concentrat cu acțiune antirid, de lifting și de întinerire maximă a feței. O valoroasă cremă anti-îmbătrânire care va inversa vârsta biologică și vizuală a pielii dvs. cu 15-20 de ani în doar 30 de aplicări în cadrul unui tratament de noapte, non-invaziv, la domiciliu.

În ochii mei, nu există un produs egal sau mai egal. Mai bun și mai rău, mai bogat și mai sărac. Mi-am propus să răspândesc această formulă la nivel mondial. Pentru ca fiecare femeie să își poată păstra tinerețea și să se poată privi în oglindă cu zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Atunci când comandați crema de noapte puternică de întinerire Éternelle Gold, cu eficacitate maximă anti-îmbătrânire, primiți o GARANȚIE TRIPLICA a unei achiziții sigure:

Garanția de originalitate - comandând direct de pe acest site, aveți garanția că veți primi produsul original.

Garanție de calitate - ingredientele active din cremă îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, sunt 100% antialergice și sigure pentru pielea dumneavoastră. Acest lucru este confirmat de testele de laborator și de o serie de studii clinice.

Garanția de satisfacție - testele consumatorilor și cele peste 127.900 de femei întinerite în clinica mea sunt garanția dvs. de satisfacție de 100% în urma utilizării produsului.

Cercetările clinice confirmă faptul că nu mai puțin de 496/500 de femei care au testat tratamentul luxos de întinerire nocturnă au observat un efect vizibil:

o micșorare a ridurilor și a ridurilor adânci

o iluminare a petelor și a decolorării pigmentare

întărirea pielii și restabilirea definiției faciale

doar în primele 14 zile de utilizare. 98% sunt de acord că pielea a devenit mătăsoasă, fină, perfect hidratată, tonusul s-a uniformizat

și ovalul feței a fost perfect sculptat - contururile sunt mai clare, obrajii sunt ridicați și pielea este mai fermă și mai întinsă.

Alăturați-vă celor aproape 128.000 de femei care și-au netezit ridurile, și-au îmbunătățit forma feței, și-au recăpătat un aspect proaspăt și tineresc și o față catifelată în doar 30 de zile cu această formulă anti‑îmbătrânire de calitate.

Trebuie să recunosc că toate cazurile și poveștile femeilor din cabinetul meu profesional implică multă emoție pentru mine. Prin munca mea, în fiecare zi am ocazia să observ cum o față întinerită este capabilă să transforme o întreagă viață, cum sporește stima de sine și acceptarea de sine a femeilor de toate vârstele. Cea mai în vârstă femeie care a venit la clinica mea este Elisabeta, în vârstă de 88 de ani. Și în cazul ei am inversat fără efort semnele de îmbătrânire a pielii și am realizat un lifting facial, după care fața lui Elisabeta arăta ca cea a unei persoane de 60 de ani, bine îngrijită și îngrijită. Aceasta este încă o dovadă că nimic nu este imposibil în bio-cosmetologia modernă.

Mult noroc.

Primiți un set excepțional

300 RON 149 RON

Comandați astăzi, economisiți 151 RON și primiți la pachet cartea electronică "Fii frumoasă natural"

Veți primi cartea

"Fii frumoasă natural"

este o colecție cu cele mai bune modalități de a te ajuta să fii sănătoasă, frumoasă și atractivă. Vă sugerăm multe soluții de frumusețe dovedite și diverse metode eficiente, neinvazive, pentru a susține aspectul unei femei. Veți găsi informații esențiale, de la îngrijirea pielii, yoga facială și probleme cu varicele până la susținerea activității fizice, o dietă sănătoasă și suplimente sigure. Aceste sfaturi vă vor face să vă simțiți tânără și naturală, dar mai presus de toate vă veți iubi din nou.

Formular de comandă
Badges
Adresa de e-mail
ADRESA
Țară
Metode de plată
Livrare

Datorită acestui produs de noapte, fața mea arată din nou frumoasă! Și deja mă gândeam că va trebui să merg la un tratament dureros.

Ioana

București

Mă simt din nou tânără și atrăgătoare 😊 Când mă uit în oglindă nu mă recunosc

Ana

Ploiești

Nu cred niciodată în miracole, caut peste tot interferențe de bisturiu, dar rezultatele după această cremă mi-au depășit cele mai nebunești așteptări...

Andrea

Constanța

Nici o altă metodă nu poate da un efect atât de uimitor. La fel ca un lift dintr-un tub. Un produs genial!

Laura

Iași

Nu credeam că întinerirea poate fi atât de ușoară chiar și după 60 de ani. Prietenii mei au crezut că mi-am injectat botox!

Michaela

Azuga

Regret că am descoperit-o abia acum. Acționează foarte repede mai ales pe zona bărbiei...

Maria

Anina

Nu voi mai folosi niciodată substanțe chimice iritante. Decolorarea a dispărut!

Ana

Babadag

Dacă nu ar fi fost această cremă, probabil că în curând aș fi arătat mai bătrână decât mama mea!

Ioana

Arad

Când mă privesc așa, cred că arăt cu 15 ani mai tânără.

Andrea

Aninoasa

Am fost panicată de îmbătrânire, dar văzând efectele de la mama și bunica mea, nu mă mai tem.

Gabriela

Avrig

Achiziții recente:

Paula din București, cu ceva timp în urmă

Achiziții recente:

Elena din Cernauți, acum 19 secunde

Achiziții recente:

Mariana din Păulești, acum 13 secunde

Achiziții recente:

Maria din Cernavodă, acum 28 secunde

Achiziții recente:

Elena din Avrig, acum 8 secunde

Achiziții recente:

Gabriela din Brașov, acum 32 secunde

Achiziții recente:

Marian din Pitești, 15 secunde în urmă

Achiziții recente:

Horațiu din Calafat, acum 18 secunde

icon

Comanda dvs. a fost acceptată

product
1x
Éternelle Gold Night + Fii frumoasă natural

Pentru a fi plătită:

149 RON

Detalii de contact

Adresa de e-mail:
Numărul de telefon:

Detalii privind adresa

,

Metoda de plată

COD (plată la livrare)