FÖR ETT HALVT ÅR SEDAN VAR DET HENNES EGET ANSIKTE SOM FICK HENNE ATT SE 20 ÅR ÄLDRE UT OCH FÖRSTÖRDE HENNES LIV OCH KARRIÄR. IDAG HAR HON ALLT - SKÖNHET, FRAMGÅNG OCH KÄRLEK

Det var inte så länge sedan hon ansågs vara i pensionsåldern. Sedan hennes hud förvandlades med hjälp av ett exklusivt "nattlyft utan skalpell", den visuella åldern på hennes ansikte är 35-40 år.

  • Före
  • Efter

På 30 dagar, eller snarare nätter, uppnådde hon en så stark utjämning och åtstramning av sin hy att hon ser yngre ut än de flesta 30-åringar. SKALPEL MAGI? NEJ, DET ÄR ETT MIRAKEL AV MOLEKYLÄR BIOKOSMETIK OCH VÄRDEFULLA INGREDIENSER.

Margarets historia, hur svår den än är att tro, började med stor dramatik. Plötsligt klimakterium, separation från sin man, åratal av stress från att driva eget företag, allt större svårigheter att skapa och upprätthålla affärskontakter, förlust av självkänsla. De många åren av stora nerver och press, liksom de hormonella förändringarna, hade en mycket stark effekt på Margarets utseende och intensifierade de ogynnsamma förändringarna i hennes ansikte, med vilket hon redan hade många komplex på grund av hyperpigmentering. Just när hon trodde att livet inte hade något gott i beredskap för henne gav ödet henne plötsligt en möjlighet som inte bara förändrade hennes ansikte, utan också återställde hennes inre styrka och handlingskraft och öppnade nya möjligheter i hennes privatliv och affärer. Idag är hon en sann ikon bland affärskvinnor som inte räds någon utmaning.

För att förstå vilken enorm inverkan något så "trivialt" som utseende har på våra liv, lyssna bara på Margarets förtroenden:

„Jag byggde upp mitt varumärke från grunden, flög runt i världen, deltog aktivt i mässor och konferenser och fick de svåraste kontakterna. Jag hade imponerande erfarenhet och verkligt värde att erbjuda, men... ja. Eftersom klimakteriet förstörde mitt ansikte blev jag osynlig. Jag hade inte längre något inflytande på unga, livliga chefstjejer. Slutet på mitt äktenskap, slutet på min karriär... Jag hade nått vägs ände och var nära att hamna under skalpellens blad för att åtminstone delvis återfå min ungdom. Som tur var tipsade min betrodda kosmetologspecialist mig om en rekryteringskampanj för banbrytande tester av en lyxig föryngringsformel för natten...”

Margaret var 52 år gammal när hennes liv kom till en vändpunkt.

Jag heter Edvard Nielsen och jag har varit chef för innovationsteamet på Centre for Molecular Aesthetic Medicine i 14 år. Jag blev motiverad att utforska anti-aging av min älskade fru. Gabrielle är i mina ögon den vackraste kvinnan i världen, jag träffade henne när hon bara var 21 år gammal. Till följd av ett för tidigt klimakterium blev jag tyvärr ögonvittne till de skoningslösa förändringarna i min frus vackra ansikte, och ännu värre, jag bevittnade hur den kvinna som stod mig närmast helt tappade sitt självförtroende. Att på naturlig väg återställa hennes ungdomliga skönhet blev mitt uppdrag, med spektakulär framgång. Det visade sig att min upptäckt var på väg att revolutionera kosmetiska antirynkbehandlingar och anti-ageing-marknaden på en hittills otänkbar nivå.

Med hjälp av den senaste smarta nanopartikeltekniken och det faktum att hudförnyelse nattetid är 10 gånger mer effektiv har mitt team utvecklat en intensiv lyftkräm med ett högkoncentrerat komplex av värdefullt nanokoidguld, kaviarpartiklar och kollagenaminosyror. På bara 14 nätter återuppbygger den rikligt närande formulan hudens densitet, stramar åt slappa områden och återställer hudens önskade sammanhållning och fasthet, och viktigast av allt: den förtjockar realistiskt nätverket av strukturella fibrer, reducerar upp till 79% av rynkorna och minskar upp till 76% av slappheten. Detta är en spektakulär effekt som bara är möjlig tack vare ingredienser av högsta kvalitet. Hos 248/250 deltagande kvinnor stoppade och vände behandlingen åldringsprocessen i hudvävnaden, ökade synligt spänst och elasticitet, eliminerade fläckar och blemmor, ljusade upp och återställde ett ungdomligt utseende inom 30 dagar.

Resultaten efter 30 applikationer av den nattliga smart shaping-behandlingen är jämförbara med effekterna av invasiv volyetri och lyft.

Lyxig föryngrande formula för natten:

Ger en silkeslen, 3x stramare och strålande hy på så lite som 48 timmar

Minskar upp till 67 % av rynkorna i ansiktet efter bara 14 användningar

Lyfter och definierar ansiktskonturerna och återställer ansiktets klarhet

Förtjockar huden intensivt och ökar dess motståndskraft med upp till 89%

Eliminerar dubbelhaka och lyfter hängiga kinder

Enhetlig hudton och eliminering av brun missfärgning

Återställer hudens biologiska och visuella ålder med upp till 15-20 år

Vad bra är att du kom hit

Du kommer att lära dig hur du återfår ditt ungdomliga utseende, charm, utstrålning och självförtroende - i alla åldrar

*MagicTouch* → en retuscheringseffekt och maximal ansiktslyftning
KONCENTRERAD VERKAN FRÅN DEN ALLRA 1. APPLICERINGEN

Jag minns Margarete. Hon kom till mitt kontor efter 14 dagars användning av den saftiga nattkrämen med guld och kaviar, och jag såg en helt förvandlad, föryngrad och vacker kvinna. Hon gjorde ingen hemlighet av sin entusiasm över de resultat hon hade uppnått, även om jag tror att hon fruktade att de skulle vara tillfälliga. Hon sade: "Det är verkligen fantastiskt, titta, till och med de mörkaste fläckarna från många år sedan försvinner, de hängande hudvecken lyfts. Det är helt otroligt... det är för bra för att vara sant." Hon rörde försiktigt vid sitt ansikte och tittade in i spegeln, som om hon var rädd för att denna vackra bild skulle försvinna på ett ögonblick. Jag måste erkänna att i Margaretas fall var effekten ännu mer spektakulär än vad vi hade förutsett på grundval av laboratoriesimuleringar.

  • Före
  • efter

Jag visste att den banbrytande tekniken med nanopartiklar av guld och kaviar i kombination med min egen forskning och moderna kunskap om dessa mest kraftfulla anti-ageing-ämnen kunde ge mirakulösa resultat eftersom förändringarna skedde inuti huden, inte på ytan. Jag var väl medveten om att de populära krämer som finns på apoteken inte är anpassade till de verkliga behoven hos huden hos 40-, 50- och 60-åringar, vilket är anledningen till att många kvinnor känner att de blir lurade av skönhetsindustrin och, ännu värre, tror att åldrandet av ansiktet är oundvikligt. .... Jag har inget annat val än att göra min unika formula för att återställa ungdomlig hudfunktion så allmänt tillgänglig som möjligt. Resultaten kommer att säga mer än några ord eller reklam.

Jag är stolt över att vi i vår kräm har lyckats utnyttja den fulla potentialen hos de mest kraftfulla anti-ageing-ämnen som finns. Med detta har vi just bevittnat det största genombrottet inom naturlig estetisk medicin - vi kan aktivera hudceller på nivån av dess djupaste lager. Därmed handlar det inte längre om att släta ut ytliga rynkor, utan om att helt omforma hudens struktur så att den liknar ung hud i 20-årsåldern. Det handlar om att återställa hudens sammanhållning och densitet till en nivå som hittills varit ouppnåelig eller endast möjlig att uppnå med invasiva behandlingar.

Margaret - den vackraste affärskvinnan över 50

Innan vi berättar mer om denna värdefulla lyftformel ska vi gå tillbaka till Margaret ett ögonblick. När hon genomförde ett fullständigt pilottest av den exklusiva föryngringen utan skalpell förändrades allt i hennes liv. Hon kände att hon var på väg in i sin bästa tid och sin bästa ålder! Under domstolsförhandlingen kunde hennes ex-make inte mumla ett ord av chock, medan hans advokat gav upp praktiskt taget utan kamp och bjöd Margaret på middag efteråt. Men bortsett från den tillfälliga tillfredsställelsen vann Małgorzata mycket mer. Hon blev ansiktet utåt för den prestigefyllda internationella konferensen "Business after 50" och hennes varumärkesvärderingar sköt i höjden. Investerare, initiativtagare och partners stod i kö för att få tala med henne. Under en handelsmässa i Singapore träffade hon sin nya kärlek. Som hon säger, livet har skämt bort henne och är sött mot henne!

Full av energi, ungdomlig vitalitet, leende, inspirerande för många kvinnor och älskad av sin man. Hennes största dröm har gått i uppfyllelse, nya möjligheter har öppnat sig för henne och hennes komplex över sitt "åldrande ansikte" är borta. Hon ska snart fira sin 53-årsdag och de flesta nya människor hon träffar är övertygade om att hon är högst 30-33 år gammal. Hennes historia har ett unikt lyckligt slut och bevisar att ingenting längre är omöjligt på 2000-talet.

Margaret på en välförtjänt semester i Monaco

Att erövra rymden, printa ut mänskliga organ... Varför skulle det vara omöjligt att rulla tillbaka den biologiska och visuella åldern på huden?

Jag kommer att förklara mer i detalj nedan hur denna exklusiva nattkräm fungerar och du kommer att förstå varför du inte behöver potentiellt farligt botulinumtoxin och invasiv kirurgi för att återfå och bibehålla ett ungdomligt, strålande utseende.... även när du är 90 år!

Det dyrbara superkomplexet Éternelle Gold Night
→ på bara 30 nätter kommer att ge din hud en fullständig metamorfos på alla nivåer.
HUR ÄR DETTA MÖJLIGT?

Rynkor är permanenta veck i huden i form av veck och linjer som beror på fuktförlust, förlust av naturligt stöd från det tätt sammanvävda nätverket av kollagen- och elastinfibrer, och som ett resultat av yttre faktorer som UV-strålar, luftföroreningar, etc. Hormonella förändringar till följd av klimakteriet bör också betraktas som interna faktorer som främjar åldrande. Kvinnor märker en drastisk minskning av hudens elasticitet, återfuktning och jämnhet. Huden blir också känsligare för pigmentmissfärgningar. För att eliminera dessa negativa symptom är det först nödvändigt att utlösa en intensiv återuppbyggnads- och vitaliseringsprocess i den subkutana vävnaden nattetid. Och detta var utgångspunkten för utvecklingen av en mycket lyftande nattkräm.

Du förtjänar antirynkvård av högsta kvalitet. Du förtjänar Éternelle Gold Night, som kommer att framhäva ditt ansiktes skönhet, ungdom och attraktionskraft på 30 dagar

Redan från 1. appliceringen av den lyftande nattformulan....

→ Genom att utnyttja den så kallade nattregenereringspotentialen sker magi i din hud från allra första stund. Mellan 24:00 och 4:00 på morgonen sker cellomvandlingen upp till 10 gånger snabbare. Djupt penetrerande hudnanopartiklar av kolloidalt guld och kaviar stimulerar hudens vävnader för maximal regenerering och bioförnyelse. En förtjockningsprocess av de djupa dermala strukturella nätverken initieras.

→ Naturligt kollagen, elastin och hyaluronsyra fylls på, vilket resulterar i en omedelbar utfyllnad av huden och återställande av en elastisk volym vid beröring, vilket ökar densitet och sammanhållning med upp till 55% efter bara 14 nattliga applikationer. Sladdrig, tunn, pergamentliknande hud börjar återfå sin sammetslena mjukhet och lyster, hudtonen blir enhetlig, stärkt, närd, lysande och extremt slät.

→ Det sker en grundlig cellförnyelse på alla nivåer i hudvävnaden. Pigmentmissfärgningar, fläckar, rodnad och till och med födelsemärken bleknar synligt. Missbildningar, veck och fördjupningar i ögon, mun, näsa, panna, kinder och på halsen slätas ut. Puffighet, svullnad, slapphet och tecken på trötthet försvinner. Ansiktsovalen blir synligt stramare och mer definierad. Huden återfår en ungdomlig, hälsosam lyster och fräsch färg.

Du är vacker på insidan och ung i själen.
Varför inte visa det på utsidan?

4 utvalda substanser med högsta anti-age-effekt

Verkan hos dessa 4 kraftfulla aktiva substanser kompletteras av: mjölksyra, vitamin A, glycerin, laktos.

Drömmer du om ett ungdomligt utseende, en felfri hy utan rynkor?
Dessa ingredienser kommer att dra bort upp till 20 år från ditt ansikte på 30 nätter:

NANOBELAGT GULD

Partiklarna verkar på ansiktet som ett naturligt lyft, vilket gör att mogen hud återfår sin fasthet och blir vackert strålande inifrån. För ditt ansikte är det som en osynlig, omärklig, ultraflexibel "sköld" från vilken orenheter, toxiner och fria radikaler studsar bort. Tack vare sina antibakteriella egenskaper är nanokoidalt guld dessutom utmärkt för att bekämpa eksem och vuxenakne.

CAVIAR EXTRAKT

En lyxig och sällsynt ingrediens i hemvård. Den används endast i preparat av högsta kvalitet. Kosmetologer säger att det fungerar som en energiboost för tråkig, trött hud. Och de rekommenderar det istället för botox! Den formar, återuppbygger och omdefinierar ansiktets ovala form intensivt och framhäver dess drag. Har en kraftfullt lyftande och uppstramande effekt på hela ansiktet, hakan och halsen. Återställer hudens densitet och fasthet. Minskar effekten av hängande kinder ("hamstrar"), liksom rynkor i ansiktet och på halsen, och minskar även synligt de så kallade "skrattrynkor".

KOLLAGEN-AMINOSYROR

Riktar in sig exakt på och fyller på kollagenfibrerna djupt inne i huden. Det är tack vare den här ingrediensens riktade verkan som Éternelle Gold Night-behandlingen kallas "intelligent vård" av dermatologispecialister. De förnyade och förstärkta kollagensträngarna fungerar som en naturlig byggnadsställning för huden. De tillåter inte huden att falla ihop (därav rynkorna!) eller förlora sin fasthet. Resultatet är att ansiktet ser i genomsnitt 15 år yngre ut - utan ett enda nålstick.

MACADAMIAFRÖOLJA

De nötter som denna dyra olja utvinns ur anses vara de dyraste i världen. Extraktet i sig har fått epitetet "flytande guld". I Éternelle Gold Night-behandlingen är det i form av mikropartiklar som omedelbart absorberas av huden utan att lämna en fet hinna på huden. Macadamiafröolja skyddar mot UV-strålning, har en blekande effekt på befintliga pigmentfläckar och motverkar fotoåldrande. Tack vare antiinflammatoriska flavonoider minskar den synligt rodnad av olika typer, inklusive den som förknippas med rosacea eller överexponering för solen.

Studier bekräftar 97,6 % effekt mot:

sol- och hormonrelaterade fläckar

bestående ansiktsrynkor

fina linjer och djupa veck

gravitationsförändringar

påsar under ögonen och skrattrynkor

horisontella rynkor på halsen

irritationer och rodnad

ojämnheter på hudytan

torrhet, grovhet och ohälsosam hudton

Jag garanterar att med denna intelligenta formula kommer du att älska dig själv på nytt

DITT ANSIKTE KOMMER ALDRIG ATT AVSLÖJA DIN ÅLDER IGEN

Du är en speciell kvinna, och det faktum att du läser denna information visar hur bra du är mot dig själv - du vill vårda din skönhet och du bryr dig om att få fram allt som är mest attraktivt med dig. Du kommer att upptäcka att födelsebeviset inte har något att göra med det.

Jag kommer att hjälpa dig i din spektakulära förvandling. Jag sätter i dina händer det mest kraftfulla koncentrerade elixiret med antirynk-, lyft- och maximal föryngrande effekt för ansiktet. En värdefull anti-age-kräm som kommer att vända din huds biologiska och visuella ålder med 15-20 år på bara 30 applikationer som en del av en icke-invasiv, nattlig hemmabehandling.

I mina ögon finns det ingen likvärdig eller mer likvärdig. Bättre och sämre, rikare och fattigare. Jag har gjort det till mitt uppdrag att sprida denna formula globalt. Så att varje kvinna kan behålla sin ungdom och se sig i spegeln med ett leende varje dag.

När du beställer den kraftfullt föryngrande Éternelle Gold Night Cream med maximal anti-ageing-effekt får du en TRiple-garanti för ett säkert köp:

Originalitetsgaranti – genom att beställa direkt från denna webbplats är du garanterad att få originalprodukten.

Kvalitetsgaranti – de aktiva ingredienserna i krämen uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, är 100% antiallergena och säkra för din hud. Detta bekräftas av laboratorietester och ett antal kliniska studier.

Nöjdhetsgaranti – konsumenttester och mer än 127 900 kvinnor som föryngrats i min klinik är din garanti för 100% tillfredsställelse med användningen av produkten.

Klinisk forskning bekräftar att så många som 496/500 kvinnor som testade den lyxiga nattföryngringsbehandlingen uptäckte märkbar:

en minskning av rynkor och djupa veck

blekning av fläckar och pigmentmissfärgningar

ger fastare hud och ger ansiktsdragen mer definition

redan under de första 14 dagarnas användning. 98 % håller med om att huden har blivit silkeslen, mjuk och perfekt återfuktad, att hudtonen har jämnats

ut och att ansiktsovalen har fått en perfekt form - konturerna är tydligare, kinderna är upplyfta och huden är stramare och stramare.

Anslut dig till de nästan 128 000 kvinnor som har slätat ut rynkor, förbättrat ansiktsformen, återfått ett fräscht ungdomligt utseende och ett sammetslent ansikte på bara 30 dagar med denna högkvalitativa anti-ageing-formula.

Jag måste erkänna att alla fall och berättelser om kvinnorna i min yrkespraktik väcker mycket känslor hos mig. Genom mitt arbete kan jag varje dag se hur ett föryngrat ansikte kan förändra ett helt liv, hur det stärker självkänslan och självacceptansen hos kvinnor i alla åldrar. Den äldsta kvinnan som har kommit till min klinik är 88-åriga Elisabeth. I hennes fall vände vi också utan ansträngning tecknen på hudens åldrande och åstadkom en ansiktslyftning, varefter Elisabeths ansikte såg ut som en välskött och välvårdad 60-årings. Detta är ytterligare ett bevis på att ingenting är omöjligt inom modern biokosmetologi.

Lycka till.

Beställ Éternelle Gold Night redan idag

1800 SEK 899 SEK

Beställ ditt kit idag och spara 901 SEK.

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress

Tack vare denna övernattningsprodukt ser mitt ansikte vackert ut igen! Och jag trodde redan att jag skulle behöva gå till någon smärtsam behandling.

Alma

Helsingborg

Jag känner mig ung och attraktiv igen 😊 När jag tittar i spegeln känner jag inte igen mig själv

Saga

Jönköping

Jag tror aldrig på mirakel, jag letar efter skalpellstörningar överallt, men resultaten efter denna kräm överträffade mina vildaste förväntningar....

Isabella

Norrköping

Ingen annan metod kan ge en sådan fantastisk effekt. En lysande produkt!

Klara

Lund

Jag trodde inte att föryngring kunde vara så lätt även efter 60. Mina vänner trodde att jag hade gett mig själv botox!

Ebba

Umeå

Jag ångrar att jag upptäckte det först nu. Det fungerar mycket snabbt, särskilt på hakan....

Olivia

Gävle

Jag kommer aldrig att använda irriterande kemikalier igen. Missfärgningen är borta!

Isabella

Borås

Om det inte vore för den här krämen skulle jag nog snart se äldre ut än min mamma!

Alice

Södertälje

När jag tittar på mig själv så här tycker jag att jag ser 15 år yngre ut.

Ella

Karlstad

Jag var panikslagen över åldrandet men när jag såg effekterna från min mor och mormor är jag inte längre rädd

Astrid

Täby

Senast inköpt:

Ebba från Växjö, just nu

Senast inköpt:

Saga från Halmstad, 19 sekunder sedan

Senast inköpt:

Alma från Luleå, 13 sekunder sedan

Senast inköpt:

Maja från Halmstad, 28 sekunder sedan

Senast inköpt:

Elisabeth från Visby, 8 sekunder sedan

Senast inköpt:

Helena från Bromma, 32 sekunder sedan

Senast inköpt:

Marian från Göteborg, 15 sekunder sedan

Senast inköpt:

Henryk från Varberg, 18 sekunder sedan

icon

Twoje zamówienie zostało przyjęte

product
1x
Éternelle Gold Night

Do zapłaty:

899 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
Nr telefonu:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (Płatność przy odbiorze)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Nu kan du få Voucher + Éternelle Gold Night till ett 61% lägre pris

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
61%