U ovom trenutku na stranici su 262 korisnika

27 osoba je danas napravilo narudžbu

Najnovije izvršene narudžbe:

- prije nekoliko trenutaka Paulina iz Baške

- prije 19 sekundi Katarina iz Zagreba

Velika akcija, samo danas 854 HRK 427 HRK

+2 košarice u 28 dana

Teresa Adams

Lijepe, pune i podignute grudi bez implantanata u 28 dana – izazovno povećanje grudi i prirodni push-up efekt

Czytaj więcej

Pozdrav, zovem se Teresa Adams, stručnjakinja sam iz područja molekularne biologije. Preko ove stranice bih ti htjela predstaviti svoje najveće životno postignuće zbog kojeg sam nominirana za nagradu Revolucije prirodne ljepote. Razradila sam metodu koja svakoj ženi omogućuje da prirodno i jednostavno poveća i podigne grudi i riješi se svih kompleksa oko grudi u 28 dana.

Zato, ako želiš BEZ skupih, bolnih i riskantnih zahvata:

 • stvarno povećati svoje grudi za čak dvije košarice i dati im privlačan, okrugli oblik
 • za 98% poboljšati gustoću kože dekoltea i grudi - kao nakon seta profesionalnih estetskih tretman
 • osigurati efekt čvrstih i podignutih grudi, posebno nakon dugog dojenja ili u procesu mršavljenja
 • hidratizirati, nahraniti i dubinski obnoviti čak najsušu, umornu i uništenu kožu
 • uljepšati i ujednačiti ton nježne kože grudi – ukloniti hiperpigmentacijske mrlje, posvijetliti ispucale kapilare, strije i druge nesavršenosti
 • u 28 dana pomladiti svoju figuru čak za dobrih 10-15 godina
 • zaboraviti na komplekse vezane uz opuštenost s vremenom, prestanak dojenja, hormonske promjene ili smanjenje tjelesne težine i ponovno se osjećati privlačno i ženstveno...

Znaj da sada sve to možeš postići bez užasno skupih i opasnih po zdravlje zahvata iglom ili skalpelom i pritom – možeš izbjeći bol, neugodne komplikacije, umjetan izgled i uz to dobro uštedjeti. Ako si zainteresirana - svakako pročitaj što ti imam za reći.

Nije bitno jesi li 25-godišnjakinja prema kojoj je majka priroda bila škrta sa ženskim atributima ili zrela žena koja nije zadovoljna zbog toga kako je vrijeme, dojenje ili mršavljenje utjecalo na njezine grudi. Znanost je dokazala da u 28 dana možeš postati božica ženskih oblina, 100% prirodno!

Evo zašto je moja metoda savršena alternativa liftingu i implantatima za grudi:

 • izbjegavaš strašnu bol ne moraš leći na operacijski stol, pod nož ili se bosti iglama
 • izbjegavaš ozbiljne komplikacije, kao što su: odbacivanje umjetnih implantata, nekroza tkiva i poremećaji imunološkog sustava
 • djeluješ u skladu sa svojim organizmom umjesto da se osudiš na reljefne ožiljke i priuštiš svojim grudima plastičan i jeftin izgled balona koji strše, dobivaš divan, suptilan i prirodan efekt povećanja
 • štediš desetke tisuća kuna, umjesto da trošiš na opasne invazije u tijelo.

Razradila sam pionirsku formulu koja prirodno povećava grudi

Zahvaljujući njemu će tvoji kompleksi konačno otići u zaborav – zauvijek. Prestat ćeš se stidljivo grbiti i kupovati te odvratne push-up grudnjake s debelim umecima. Iskreno, nećeš trebati nikakav grudnjak jer će ti grudi biti podignute i čvrste. Bit ćeš samouvjerena, počet ćeš privlačiti oduševljene muške poglede i uživat ćeš u brojnim komplimentima. Sve jer sam razradila profesionalnu formulu za povećanje grudi koja stvarno djeluje i oslobađa žene od kompleksa. Zna se da su veličina i oblik grudi uglavnom određeni volumenom masnog tkiva. Volufiline™ sastojak, sadržan u formuli koju sam razvila omogućuje siguran rast masnog tkiva u grudima i čini ih izuzetno punima i privlačnima – neovisno o dobi, tjelesnoj težini, dojenju itd. Kako sam to postigla?

Htjela sam osloboditi sestru kompleksa zbog grudi

Prema najnovijim istraživanjima, samo 18% žena u Europi starijih od 30 godina zadovoljno je veličinom, oblikom i cjelokupnim izgledom svojih grudi. Premda se možda čini apsurdno, ali naišla sam na statistike koje pokazuju da kompleksi oko grudi mogu uzrokovati čak 38% razvoda! Ako priznamo da su se grudi stoljećima smatrale jednim od najvažnijih atributa ženstvenosti, više ne čudi što skromnije obdarene žene ili one koje su doživjele nepovoljne promjene u izgledu svojih grudi počinju gubiti samopouzdanje i osjećaj privlačnosti. Postaju hipersenzibilne, ludo ljubomorne kada su u pitanju njihovi muževi, frustrirane su i nesretne. Izbjegavaju tjelesnu bliskost koja je njihovim partnerima toliko važna.

I ja sam žena pa znam nešto o tome. A budući da sam i znanstvenica, svjesna sam kakve opasnosti se vežu uz neke drastične terapije, tretmane i zahvate na tijelu. Dobro znam što određuje veličinu i oblik ženskih grudi te koji čimbenici negativno utječu na njihovu čvrstoću. Počela sam tražiti rješenja ovog problema jer sam htjela pomoći svojoj sestri. Monika je moja godinu dana mlađa sestra. Godinama nas vežu vrlo bliski odnosi, podržavamo se i volimo snažnom sestrinskom ljubavlju. Zajedno smo radile kule u pješčaniku, spremale smo se za prve spojeve i posuđivale smo jedna drugoj odjeću i šminku. Takav odnos među sestrama je pravo blago i znam da imamo sreće što imamo jedna drugu.

Zato nisam mogla gledati kako moja sestra pati

Činjenica je da Monika nikad nije imala tipičnu žensku građu tijela – bila je premršava. Kad je bila tinejdžerica stavljala je čarape u grudnjak. Nakon što se udala i rodila blizance, jako se udebljala, ali grudi joj i dalje nisu bile baš dojmljive, a još su joj nastale strije i grudi su joj se jako opustile zbog dugotrajnog dojenja. Kasnije su počeli problemi u braku. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Monika se počela grbiti i nositi vrećastu, zatvorenu odjeću. Izgledala je kao svoja sjena. Priznala mi je da više ne privlači svog muža i da se on vjerojatno nalazi sa svojom asistenticom. Srce mi je pucalo kad sam gledala svoju dragu sestru - uronila je u očaj, mislila je da je ružna i neprivlačna. Povjerila mi se da razmišlja o povećanju grudi silikonskim implantatima. Bila sam užasnuta!

Ali najgore je bilo to što se odmah nakon 3. rođendana blizanaca taj gad, moj šogor, odlučio iseliti. Ostavio je moju sestru radi neke 25-godišnje tajnice s košaricom DD. Monika je jako patila. Prvo je plakala i vikala, a kasnije je ušutjela i zatvorila se u sebe. Priznala je da ne može gledati svoje golo tijelo, a posebno grudi koje je usporedila s.... Obješenim čarapama s pijeskom. Nisam htjela to slušati, ali kad sam pogledala njezinu tanku majicu, shvatila sam o čemu govori...

Nisam dozvolila svojoj sestri da ode pod nož

Monika je zapela za tu operaciju povećanja i podizanja grudi. Svaki dan je uspoređivala recenzije i cijene klinika na internetu. Otkako ju je muž ostavio, financijski joj nije bilo lako. Kad je počela razmišljati da digne kredit za tu operaciju, nešto u meni je puklo. Povisila sam na nju glas - shvaća li ona kakva je to strašna bol i da će tjednima imati otok i modrice, ružne ožiljke koji će zauvijek ostati s njom. Da ni ne spominjem trošak i rizik od komplikacija. Kako će se brinuti za djecu dok će biti sva u bolovima? Ali ništa ona nije shvaćala. Rezervirala je termin za operaciju... Srećom, čekalo se 4 mjeseca pa sam još imala priliku smisliti rješenje. Nisam mogla dopustiti svojoj sestri da napravi takvu glupost. Odlučila sam da joj moram pomoći na drugačiji način.

Nemojte me krivo shvatiti - ja jako dobro znam da žene zaslužuju ljepotu, sreću i ljubav! Žene bi se trebale ponositi svojim tijelima i uživati u životu! To je bila misao koja me vodila tijekom mog rada na prirodnoj metodi za povećanje i podizanje grudi koja je prirodna i sigurna za zdravlje.

Kako sam osmislila „protuotrov za komplekse zbog grudi”?

Tako je moja misija postalo stvaranje neinvazivne, ali djelotvorne metode za božanske grudi. Htjela sam da moja draga sestra bude kao nekad: sretna i puna života, a ne razorena zbog vlastitih kompleksa… Rekla sam si: već toliko godina si u ovom području, razradila si mnoštvo preparata koji efikasno pobjeđuju razne tegobe... Sad izmisli nešto, što povećava grudi i RADI! I tako sam počela intenzivno istraživati...

Trebalo mi je skoro tri mjeseca metode pokušaja i pogrešaka. Dane i noći sam provodila u laboratoriju. Vjerovala sam u mudrost prirode, u svoje znanje i strpljenje... I uz malo sreće sam brzo ostvarila željene rezultate. Razradila sam jedinstvenu formulu koja pomaže izrazito povećati, ispuniti i učvrstiti grudi te korigirati oblik, oblikujući privlačna zaokruženja. U kremu sam uključila aktivne tvari koje uzrokuju da se preparat ponaša kao prirodna stalaža za grudi: obgrljuje, podupire i gura grudi naprijed. Priznajem da su me rezultati iznenadili. Iz dana u dan grudi se jasno zaokružuju i podižu, a koža postaje gušća i ujednačena. Zato se sve odvija potpuno prirodno: bez invazivnog tretmana, bez umjetnog liftinga, bez dugog bolnog oporavka. Ovo je prva i jedina na svijetu takva formula. Odmah sam ju dala na testiranja u velikim međunarodnim razmjerima. Njezinu djelotvornost potvrdili su najveći istraživački centri Europe i SAD-a! U procesu testiranja formula koja prirodno transformira grudi vratila je lijepe obline i samopouzdanje tisućama dobrovoljki!

Sestra je na početku bila skeptična i nije htjela ni čuti za odgodu operacije, ali je nakon tjedan dana korištenja ove formule iznenadno promijenila mišljenje. Vidjela sam da su joj oči zasjale istinskom radošću i nadom. Preko noći je dobivala svoje ženstvene obline! I to je bio tek početak. Nakon 3 tjedna moja sestra je bez srama obukla otvoreni topić na vrtnu zabavu: „Teresa, ovo stvarno radi čuda! Ukrast ćeš svu zaradu klinikama za estetsku kirurgiju! Ti nemaš pojma koliko ćeš žena na svijetu usrećiti! Ne znam kako da ti zahvalim..." - Monika se rasplakala od sreće, a i ja sam.

Zbog mene je moja sestra vratila privlačan izgled, a samim time energiju i radost života.

Dosad učinkovito povećanje i podizanje grudi nije bilo moguće bez igle ili skalpela. Sada, zahvaljujući mojoj formuli možeš zaokružiti grudi te ih čak učvrstiti!

Bio mi je izazov stvoriti formulu koja temeljito djeluje, ali je istovremeno 100% prirodna i sigurna. Efikasno ispunjava strukture dojki i daje im privlačan oblik. I uspjela sam! Razradila sam prirodnu formulu koja omogućuje grudima da povrate gustoću i čvrstoću dostojnu mlade božice za manje od 28 dana. Formulu sam pretvorila u kremu za grudi i nazvala sam ju Ovashape Bust.

Zašto je moja formula za uljepšanje grudi prozvana „sjajnim protuotrovom za ženske komplekse”?

NJEZINA UČINKOVITOST JE PREKO 98%

PRIJE

Opuštene, obješene grudi bez oblika

POSLIJE

Čvrste, pune, „samostojeće” grudi

Dosad mi se činilo da je to nemoguće. Ipak, slučaj moje sestre i 14 tisuća drugih žena koje su zbog moje metode dobile divne, privlačne obline dokazuje da je moguće. Štoviše, učinkovitost Ovashape Bust je bez trunke sumnje potvrdio francuski istraživački centar u Lionu. Ovo je otkriće svjetske klase koje je steklo priznanje i izazvalo divljenje eminentnih stručnjaka iz područja kozmetologije, dermatologije i estetske medicine.

SIGURAN JE 100% I LAKO SE KORISTI

Ovashape Bust sadrži samo prirodne, sigurne i vrlo djelotvorne sastojke: između ostalog Volufiline™, koji još zovu „punilo bez injekcije” i prirodne ekstrakte koji znatno učvršćuju. Pobrinula sam se za to da svaka žena može samostalno koristiti ovu formulu kod kuće. Zato je formula u obliku kreme ugodne za svakodnevno nanošenje. Tako hidratizira, obnavlja i ispunjava grudi iznutra, idealno zadovoljava potrebe nježne kože – čak osjetljive i sklone alergijama. Dovoljno je nanijeti kremu na čistu kožu grudi i dekoltea i vidjet ćete kako se grudi zaokružuju iz dana u dan, nema više opuštenosti, a koža dobiva mladenački sjaj.

Svi poznanici, obitelj i prijatelji će biti impresionirani tvojom metamorfozom. U manje od 28 dana moći ćeš uživati u prekrasnim komplimentima, npr. „lijepa si i oblikovana kao božica”.

VEĆE, PUNIJE, ČVRŠĆE I PODIGNUTE GRUDI

ODLIČNI REZULTATI U SAMO 28 DANA

100% PRIRODNA I SIGURNA METODA

PRIMJETNO VEĆI VOLUMEN GRUDI

REZULTATI KAO NAKON PROFESIONALNOG ZAHVATA

UŠTEDA ČAK 20 TISUĆA KUNA

Kako možeš propustiti priliku za tako spektakularnu preobrazbu?

Možeš i dalje patiti zbog kompleksa uzrokovanih neprivlačnim dekolteom. Možeš isto tako kupovati i oblačiti neugodne, debele i krute push-up grudnjake koji se urezuju. Na kraju krajeva, možeš čak pomisliti na podvrgavanje drastičnim zahvatima – a kasnije žaliti zbog potrošenog novca, ružnih ožiljaka i umjetnog, komičnog efekta...

Ali zašto kada ti jamčim prirodnu, brzu, jednostavnu i povoljnu metodu za spas tvojih ženskih atributa? Dovoljno je 28 dana da bi se pridružila 14 000 zadovoljnih Ovashape Bust korisnica koje su se riješile kompleksa u 28 dana i uživaju u svojim punim, podignutim i čvrstim grudima.

Nemaš što izgubiti!

Koristeći Ovashape Bust uklonit ćeš znakove starenja, dojenja, velikog gubitka težine u samo 28 dana. Osim toga, nemaš što izgubiti! Nakon što je postigla uspjeh na globalnoj razini, moja formula je dobila prestižnu garanciju trostrukog zadovoljstva: originalnosti, kvalitete i zadovoljstva.

Trostruka garancija zadovoljstva

1. Garancija originalnosti - Formula Ovashape Bust sadrži izuzetne aktivne tvari prirodnog porijekla koje uzrokuju postupno povećanje volumena masnog tkiva u grudima. Njezinu djelotvornost u povećanju i zaokruženju grudi potvrđuju neovisna istraživanja. Ovo je prva i jedina tako inovativna formula. Zato možeš biti sigurna da ćeš dobiti originalni proizvod, dostupan isključivo preko ove stranice.

2. Garancija kvalitete - Zbog naprednog procesa proizvodnje prirodne formule koja naglašava grudi, Ovashape Bust zadovoljava najviše standarde kvalitete i certificiran je. Radi tvoje sigurnosti i udobnosti, formula ima oblik kreme koja je ugodna za svakodnevno nanošenje. Istraživanja su potvrdila da formula ne izaziva nikakve nuspojave i sigurna je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i sklonu alergijama. Sve to kako bi učinci 100% ispunili tvoja očekivanja.

3. Garancija zadovoljstva - Brojna laboratorijska i potrošačka istraživanja potvrđuju izuzetnu djelotvornost Ovashape Bust. Na temelju tih rezultata proizvod je stekao priznanje istaknutih kozmetologa iz cijelog svijeta koji ga preporučuju svojim klijentima. Stručnjaci su sigurni da ćeš se riješiti kompleksa vezanih uz izgled grudi u 28 dana.

Povećaj i podigni grudi u 28 dana s Ovashape Bust formulom brzo, lako i povoljno

Velike američke i japanske farmaceutske tvrtke koje su imale priliku vidjeti rezultate moje formule bore se za patent mog otkrića. Kada jednom prodam formulu, metoda će biti dostupna u cijelom svijetu, ali će sigurno biti vrlo skupa...

Prije nego što se to dogodi, odlučila sam ju učiniti dostupnom za članstvo u diskontnom klubu – uz 55% subvencije. Sve samo zbog toga da što većem broju žena u državi pomognem da se oslobode kompleksa.

Dovoljne su 2 minute da ispuniš obrazac i za nekoliko dana ćeš dobiti pošiljku, a zbog tvoje udobnosti pi dostavljaču ili poštaru.

Hvala ti što si izdvojila vrijeme da pročitaš moju priču. Želim ti puno sreće u novom životu u kojem ćeš zaboraviti na komplekse i s ponosom ćeš se gledati u ogledalo.

Teresa Adams

Nabavi Ovashape Bust po 427 HRK
povoljnijoj cijeni za članstvo u diskontnom klubu

854 HRK 427 HRK

Naruči već danas i uštedi 427 HRK!
Ponuda završava nakon dostizanja limita od 200 narudžbi.

Obrazac za narudžbu
Badges
DA! Želim dobiti Voucher + Ovashape Bust za sudjelovanje u klubu za popust. To znači da je moj odabir u potpunosti siguran jer proizvod ima trostruku garanciju. Proizvod će ti biti dostavljen na kućnu adresu u roku od nekoliko dana.
0.00 HRK
Mastercard Paypal Visa
Obrazac za narudžbu
Badges
Korak 1
Tvoji podaci
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail adresa
Adresa stanovanja
Zemlja
Metode plaćanja
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Sljedeći korak
Adresa

Potvrđujem! 😉 Nevjerojatno brzo djeluje – u 9 dana sam s A košarice došla na B.

Mateja, 31

Varaždin

Wow! Još prije 2 tjedna imala sam pustoš umjesto grudi, a sada su mi zaokružene, pune i podignute kao nikad.

Antonija, 41

Gračac

Super! Zbog ovog seruma sam u zadnjem trenu otkazala operaciju grudi. Više mi ni ne treba jer konačno imam lijepe C kakve sam oduvijek željela.

Veronika, 29,

Rijeka

Nakon što sam probala stotine krema, konačno nešto što daje rezultate. Odlično podiže i učvršćuje grudi!

Mira, 56

Ston

Cure, preporučujem!!! U 5 dana sam se riješila kompleksa 😉

Anja, 36

Rijeka

Nakon što sam isprobala i provjerila kako to djeluje, odmah sam naručila još 2 pakiranja. Za sestru i prijateljicu, obje su oduševljene.

Karmen, 43

Trilj

ČUDO! <3

Julija, 27

Gospić

Nikad nisam imala problema s veličinom, ali smetale su mi ogromne strije. Nestale su u 8 dana, a koža je glatka, kao da je 30 godina mlađa.

Marica, 61

Baška Voda

Prije godinu dana sam izvadila implantante jer su imali odvratan oblik i bili su čudni na dodir. Nakon ovog seruma konačno imam veličinu koju sam htjela bez užasne operacije.

Bruna, 33

Šibenik

Žene preporučujem vam!!!

Danica, 41

Zabok

Grudi stoje da ne treba ni grudnjak! ;d

Ljubica, 39

Ilok

Gnjecave lepinje su se pretvorile u čvrste grudi 20-godišnjakinje. Odličan proizvod!

Ružica, 46

Vinkovci

Dobila sam 9 cm u opsegu grudi. Tako su lijepe da ih se ne mogu nagledati. ;d <3

Barbara, 32

Lovran

Kod mene je proradilo s malim zakašnjenjem, ali nakon mjesec dana grudi su mi narasle za 2 košarice, odnosno točno koliko sam htjela 😉

Ana, 38

Velika Gorica

Ne pretvara grudi u umjetne balone kao implantanti, već prekrasno zaokružuje i povećava.

Martina, 45

Virovitica

Čudo! Naručila sam još jedno pakiranje da ih još malo povećam 😉

Željka, 31

Koprivnica

Već sam mislila da mi neće raditi, ali konačno nakon 1,5 mjesec morala sam sve grudnjake zamijeniti za veće

Ela, 26

Bjelovar

Bomba! I to je to 😉

Iva, 34

Zagreb

Nakon što sam pročitala ove komentare i ja ću naručiti dok je još akcija ;d Držite mi fige!

Ema, 23

Makarska

Ajme majko! Ovo djeluje užasno brzo. Morala sam prestati na pola pakiranja jer mi je C košarica skroz dovoljna.

Anica, 44

Karlovac

Nanosila sam 2 tjedna i efekt je nevjerojatan. Čudno da je tako jeftino.

Petra, 29

Pula

Posljednje narudžbe:

Gđa. Marija iz Karlovca, prije 10 minuta

Posljednje narudžbe:

Gđa. Mira iz Trogira, prije 8 minuta

Posljednje narudžbe:

Gđa. Helena iz Bjelovara, prije 7 minuta

Posljednje narudžbe:

G. Marijan iz Splita, prije 3 minute

Posljednje narudžbe:

G. Hrvoje iz Rijeke, prije 5 minuta

Posljednje narudžbe:

prije nekoliko trenutaka Paulina iz Baške

Posljednje narudžbe:

prije 19 sekundi Katarina iz Zagreba

Posljednje narudžbe:

prije 27 sekundi Marina iz Zadra

Podsumowanie zamówienia

Twoje zamówienie
1x Ovashape Bust
Dane adresowe

Dane kontaktowe

E-mail adresa

Broj telefona

Sposób płatności

Do zapłaty: 427 HRK

Dziękujemy za zamówienie!

Pričekaj!

Odobren ti je jednokratni popust!

Sada možeš dobiti Voucher + Ovashape Bust po čak 55% nižoj cijeni

Ponuda se prikazuje SAMO tebi i bit će aktivna još 15 minuta.

OSTVARUJEM SVOJ POPUST
55%