GARANTÁLT

Akár 15-20 kg-ot is ledobsz 4 hét alatt, jojó-effektus és narancsbőr nélkül - a hatásokat független orvosi tanulmány támasztja alá

„13 kg-ot fogytam

Alig 3 hónappal ezelőtt 80 kg-ot nyomtam 165 cm-rel, szörnyen éreztem magam. Sokat híztam. A sok lefogyási kísérlet, a különböző étrendek ellenére a súlyból csak kicsit ment lejjebb. De a legidegesítőbb az volt, hogy miután sikerült lefogynom, a jojó-effektus szinte azonnal megmutatkozott. Már elvesztettem a reményt, hogy valaha 4 kg-nál többet fogyok. És akkor megjelent ez a módszer. Ma már biztosan állíthatom, hogy ennek köszönhetően minden megváltozott. Már 13 kg-mal könnyebb vagyok, és még mindig fogyok!"

Ágnes, 35 éves, Zalaegerszeg
13 kg-ot fogyott 4 hét alatt

BurnRizer BurnRizer

Üdvözletem,

Debreczeni Kristóf vagyok és obezitológus vagyok. Több mint 18 éve foglalkozom dietetikával és fogyással. A mindennapokban segítek azoknak, akik el akarnak köszönni mindörökre a plusz kilóktól.
Tevékenységem során egy alapelvet követek: ha a fogyásról van szó, akkor elsősorban a természetben érdemes bízni, mert a természet alkalmazkodik legjobban testünk működéséhez. Sőt, teljesen biztonságos az egészségre nézve.

Nem számít, hány éves vagy, és az sem, hogy korábban próbálkoztál-e testsúlycsökkentéssel. Ha most olvasod ezt a cikket, jó hírem van a számodra: egy lépésre vagy álmaid alakjától. Honnan tudom ezt?

Az igazság az: hogy a sikeres fogyáshoz nem elég diétázni. A diéta, még a testmozgással együtt sem lehet elegendő, ha az anyagcseréd nem képes megfelelően felgyorsulni. Itt szükség van valamire, ami hatékony és hosszú távú lesz mind az anyagcsere folyamatok serkentésében, mind a zsírsejtek lebontásában.

Sokféleképpen ellenőriztem, de csak az egyik módszer tette lehetővé a kielégítő, gyors és mindenekelőtt tartós fogyást. Lehetségessé vált, mert ez a módszer akár háromszor is felgyorsítja az anyagcserét, elnyomja a fokozott étvágy érzetét, és képes megbirkózni a test legnehezebb részein felhalmozódott zsírokkal.

Valójában olyan emberek kerestek meg, akiknek más szakemberek nem adtak esélyt a túlsúlyproblémák leküzdésére. Néhányan a módszer megkezdése után 24 órával vették észre a fogyás első eredményeit. Ezenkívül megszabadultak az emésztési problémáktól és javult a testük egészségi állapota.

Még ha túlsúlyos is vagy, könnyen:

• lehet háromszor gyorsabb anyagcseréd

• megválhatsz a nem esztétikus redőktől és narancsbőrtől

• leadhatsz 7 nap alatt akár 3-4 kg-ot – felesleges áldozatok nélkül

• minimalizálhatod a nassolás iránti vágyat a fő étkezések között zewnętrznymi

• csökkentheted akár 85-90% -kal is a test legellenállóbb részein felhalmozódott felesleges zsírt

• végezhetsz egy komplex méregtelenítést

A BurnRizer működését független kutatók támasztják alá

 • Az egész szervezet biztonságos méregtelenítése

  A méregtelenítés az első szakasz, rendkívül fontos a felesleges kilogrammok hatékony leadása szempontjából, amely felkészíti a testet a zsírégetésre. Rendkívül szükséges, mert hatalmas adag méreganyagot viszünk be testünkbe, amelyek elősegítik a felesleges víz felhalmozódását és a súlygyarapodást. A BurnRizer segít a természetes méregtelenítésben 48 órán, belül, és ezáltal javítja a szervezet természetes mechanizmusait.

 • Felgyorsított anyagcsere

  Elsősorban az anyagcsere gyorsaságától függ, hogy milyen tempóval mennek le a felesleges kilók, és hogy a súly végül hogyan változik. Gyakran kiderül, hogy a legjobb kiegyensúlyozott étrend sem képes a szervezetet ellátni az anyagcsere fokozásához szükséges összetevők mennyiségével. Az ebben a forradalmi formulában szereplő összetevők akár 3-szor, felgyorsítják a tempót, megkönnyítve a hatékony karcsúsítást jobban, mint valaha.

 • Gyors zsírégetés

  Úgy tűnhet, hogy a testünkben felhalmozódó zsír elpusztíthatatlan. Semmi sem lehet rosszabb - az a módszer, amiről írok, még 90%-kal gyorsabban bontja le a meglévő zsírcsomókat. Nem beszélve arról, hogy pozitív hatása van az új zsírsejtek képződésének gátlásában. Hogyan lehetséges ez? Mindez a zsírraktározásért felelős gének semlegesítésének köszönhető. Ez egy igazi áttörés a természetes fogyás területén.

-19 kg

„Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan lefogyok

„Körülbelül 2 éve stresszelek a munkahelyemen. Valahogy meg kellett nyugtatnom magam, és a csokoládéhoz nyúlni a legegyszerűbb és leggyorsabb. Sajnos negatív hatással volt a súlyomra. Több mint 18 kg-ot híztam és összetörtem, mert nem tudtam abbahagyni az evést. A BurnRizernek köszönhetően gyorsan visszanyertem korábbi alakomat. Nem csak ez derült ki, hogy immunizálhatom magam az édes harapnivalók ellen. Ma már nem eszem, és az aerobik órákon vezetem le a stresszt. Mondhatom, hogy nagyon meg vagyok elégedve a kinézetemmel."

Izabella, 36 éves, Székesfehérvár

Mi az, ami miatt a BurnRizer az elsőszámú termék a fogyásban?

BurnRizer

A BurnRizer hatékonyságának titka a KetoSyne+ formulában rejlik, amelyet egy gondosan válogatott málna kivonatból hoztak létre, amely a karcsúsítás szempontjából kulcsfontosságú málna ketonokat és termogén anyagokat tartalmaz - a szinefrin, amely természetes módon megtalálható a keserű narancs héjában.

BurnRizer
BurnRizer
 • Málna-ketonok

  Ezek természetes fenolos vegyületek, amelyek megtalálhatók többek között málnában, szederben és áfonyában. A fogyásban betöltött szerepükre
  icsak az elmúlt években figyeltek fel és kezdték el értékelni. Nagyon hatékonynak bizonyultak olyan mechanizmusok kiváltásában, amelyek a testet gyorsabb fogyásra ösztönzik.

BurnRizer
BurnRizer
 • Szinefrin

  Megemeli a vérnyomást, felgyorsítja a vérkeringést és növeli a szívteljesítményt. Ez növeli az izgatottságot, az aktivitást és növeli a test hatékonyságát. Ezenkívül a szinefrin csökkenti az étvágyat és aktívan ellensúlyozza a narancsbőrt. A szinefrin
  málna-ketonokkal kombinálva jelentősen növeli a fogyás hatásait - ezek az összetevők együttesen működve jelentősen felgyorsítják az anyagcsere folyamatokat és a lipolízist.

BurnRizer

Ezek arányos és nagy koncentrációjú kombinációját a KetoSyne + formulaként szabadalmaztatták, amely a BETA-3 receptorokon keresztül aktiválja az adenticiklusos ciklázt, hogy cAMP-ot (sejt hírvivő) termeljen, ami viszont aktiválja a LIPÁZT - az adipociták zsírégető enzimét. Ennek eredményeként a felesleges kilogrammok leadása gyors és szükségtelen áldozatok nélkül történik.

Fogyj a BurnRizerrel éjjel-nappal

A KetoSyne+ formulát a málna-ketonokon és a szinefrin-alapon kívül további hasznos anyagokkal fokozták fel. Minden összetevő kölcsönösen támogatja egymás hatáskifejtését a nap 24 órájában, a hét minden napján, hogy valóra váltsák álmaidat a karcsú alakkal kapcsolatosan.

BurnRizer

A zöld teát erős termogén zsírégetőnek tekintik. A benne található epigallokatechine fokozzák a zsírégetést mint energiaforrást, és növelik a termogenezist is, ami a fogyás folyamatának gyorsulásához vezet

A kolin energiát ad a nap folyamán, hozzájárul a normális zsíranyagcsere fenntartásához és elősegíti a máj megfelelő működését. Nem csak megakadályozza a zsír raktározódását a májban, hanem a sejtekbe is szállítja azt, így energiává alakulhat

BurnRizer

A málna gyümölcs kivonata gazdag rostforrás, amely elősegíti a hosszabb ideig tartó teltségérzetet pétkezés után. Ez különösen hasznos az esti órákban, amikor gyakran nem tehetünk róla, hogy benyúlunk a hűtőbe, vagy elfogyasztunk egy édes harapnivalót.

Az acai bogyó kivonat elősegíti az anyagcsere folyamatok gyorsulását. Segít az emésztőrendszer tisztításában és a méreganyagok eltávolításában. Segít a vér zsír- és cukorszintjének szabályozásában, és hozzájárul az alvásminőség javításához

A BurnRizernek köszönhetően a fogyás végre:

 • Hatékony

  Nincs drasztikus diéta vagy szigorú testmozgás. Nincs jojó-effektus. Az egyetlen dolog, amire emlékezned kell, az a napi egy kapszula.

 • Egészséges és biztonságos

  A természetes és teljesen biztonságos összetevők átalakítják testedet egy kis erőművé, aminek köszönhetően minden nap fogysz. Mindez kockázat és a test megterhelése nélkül.

Hogyan rendelhető meg költséghatékony módon a BurnRizer?

A BurnRizer hatékonyságát meghatározó egyedi technológiát és a készítmény legkiválóbb összetevőit nem könnyű beszerezni. Sőt, az alapanyag beszerzése nagyon időigényes, és a terméket számos szabadalom védi, ezért nem lehet olcsó.

Hitelesített és hatékony fogyókúrás készítmény

A BurnRizer egyszeri kedvezménnyel forintba kerül 17500 HUF

Az ár később magasabb lehet.

SZÜKSÉGES MEGJEGYZÉS

A BurnRizer megrendeléséhez kövesd az alábbi utasításokat. Ne feledd, hogy a csomagok száma korlátozott, előre fizethetsz, hogy biztosítékot kapj a vásárlásodra.

Töltsd ki a megrendelői űrlapot az oldal alján, és a BurnRizer 2-3 nap múlva a kezedben lesz.

A BurnRizer egyszeri kedvezménnyel forintba kerül 17500 HUF. Rendelj még ma és takaríts meg forintot 17500 HUF, ingyenes kiszállítást kapsz.

Bár személy szerint meg vagyok győződve arról, hogy ez a termék megszabadít a túlsúlytól, azt gondolom, ez gyorsabban fog megtörténni, mint amire számítasz. Akár hétszer gyorsabban, mint más természetes módszerekkel.

35000 HUF 17500 HUF

Rendelj még ma és takaríts meg forintot 17500 HUF , ingyenes kiszállítást kapsz.

Holnap véget ér a promóció!

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

Podsumowanie zamówienia

A rendelését
1x Burnrizer
Címadatok

Elérhetőségeit

Email cím

Telefonszám

Fizetési mód

Do zapłaty: 17500 HUF

Dziękujemy za zamówienie!

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Most az Voucher + Burnrizer terméket akár 55%-kal alacsonyabb áron átveheted

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
55%