В момента 249 души разглеждат сайта

27 души са направили покупки днес

ПОСЛЕДНИ НАПРАВЕНИ ПОКУПКИ:

- преди малко Мария от Белово

- преди 19 секунди Павлин от Сливен

Голяма промоция, само днес 135 BGN  67 BGN

Потвърждавам! 😉 Действа невероятно бързо – практически веднага изчезна болката в коляното, която ме мъчеше от няколко месеца.

Маргарита, 23 год.,

Троян

Еха! За 2 дни „ремонтира“ навехнатия ми глезен, болката изчезна и отново мога да ходя😉

Ася, 41 год.

Русе

Чудесно отпуска мускулите в областта на врата и раменете, а на майка ми помага за мигрената

Маргарита, 26 год.,

Шумен

След като изпробвах стотици методи, накрая нещо, което има ефект. Прекрасно премахва невралгията!

Евдокия, 56 г.,

Варна

Действа срещу всякаква болка, а освен това не натоварва стомаха и черния дроб

Катерина, 36 год.,

Добрич

Използвам го срещу крампи в прасеца и болка в гръбнака, оказа се и спасение след нараняване на рамото. Неотдавна мой познат специалист ми го препоръча срещу синини и разширени вени по бедрата.

Тихомир, 43 год.,

Силистра

СТРАХОТНО! <3

Юлия, 27 год.

Габрово

В моя случай това е единственото средство, което премахва ревматичните болки и ми дава жизнени сили – при трудни състояния и обикновени настинки. Използваме го всички в семейството

Малин, 61 год.,

Стара Загора

Тази маз е незаменима при счупвания, синини и контузии. Препоръчвам!

Антоанета, 33 г.,

Плевен

Препоръчвам.”

Йоана, 41 год.,

Етрополе

Благодарение на това престанах да се мъча с болките от ишиас и хронична контузия на раменете. Болката отминава незабавно 😉

Евгени, 49 год.,

Габрово

Улеснява заспиването, помага ми да се отпусна в тежки житейски ситуации или след стресиращ ден. Чудесно!

Нора, 46 год.,

Кърджали

Е, това разбирам аз! Краката не ме болят и не се подуват, изчезнаха и спуканите венички. Препоръчвам, действа по-бързо от операция.

Деян, 54 год.,

Велико Търново

Стресът се отразява силно върху моя организъм, веднага всичко ми се срива, а тази маз действа толкова успокояващо и приятно, че веднага се чувствам отпочинала 😉

Христина, 38 год.

Габрово

Потвърждавам, работи. Краката ми престанаха да се схващат и да болят. През нощта не ме мъчат крампи, а през деня отново ходя на дълги разстояния и нищо не ме боли!

Богдана, 45 г.,

Враца

Най-бързата помощ при дегенерация и болка в гръбнака.

Златка, 62 год.,

Русе

Бомба! Ще кажа само това 😉

Иванка, 34 год.,

Баня

След като прочетох тези коментари, поръчвам, докато трае промоцията ;d Стискайте палци!

Татяна, 23 год.,

Сливница

Леле! Никога не съм използвал нещо, което действа толкова бързо! След инцидент с колело намазах бедрото и бедрената област, болката мина веднага, а синините изчезнаха след 3 дни.

Димитър, 44 год.,

Камено

Помогна ми след контузия на китката, след седмица можех вече да се върна на игрището.

Кирил, 28 год.,

Пловдив

Последни направени покупки:

Марина от Ябланица, преди 10 минути

Евелина от Попово, преди 8 минути

Цвета от Рила, преди 7 минути

Последни направени покупки:

Марио от Силистра, преди 3 минути

Жоро от Брезник, преди 5 минути

Най-новите направени покупки:

Любомир от Мадан, преди малко

Най-новите направени покупки:

Яна от Нова Загора, преди 19 секунди

Олга от София, преди 27 секунди

В момента 249 души разглеждат сайта

ХИТ, препоръчван от 4752 специалисти: успокояваща маз – премахва болката и възпаленията за 30 секунди!

Прочетете повече

Здравейте, казвам се Димитър Константинов и съм специалист в областта на ортопедията. Чрез тази страница бих искал да Ви представя най-голямото постижение в своя живот, за което именно бях номиниран за наградата „Иновации в медицината“. Разработих метод, който позволява на хора на всякаква възраст по естествен и лесен начин да ликвидират болката, възпаленията, отоците само за 30 секунди

Затова, ако искате БЕЗ скъпи, болезнени и рискови процедури:

 • Да ликвидирате болката в ставите, мускулите, гръбнака и врата за 30 секунди
 • Да премахнете невралгията, мигрената и напрежението
 • Да възстановите ставите и сухожилията до 97%
 • Да се отървете от отоците, синините и възпаленията
 • Да регулирате симптомите на стрес, претоварване и преумора на организма
 • Да ускорите възстановяването след наранявания, контузии, счупвания
 • Да подобрите кръвообращението и оксигенацията на всяка клетка в организма

Знайте, че днес можете да постигнете всичко това без ужасно скъпи и опасни за здравето процедури с участието на игла и скалпел и – което следва от това – можете да избегнете болката, неприятните усложнения и освен това да спестите много пари. Ако това представлява интерес за Вас – задължително прочетете нататък.

Няма значение дали сте на 20 години и се борите с тежка контузия, или сте на 70 години, мъчи Ви ревматизъм и ежедневно се сблъсквате с болка, спазми и отоци.

Ето защо моят метод е чудесна алтернатива на инвазивните процедури:

 • избягвате чудовищната болка не трябва да лягате на операционната маса, да се подлагате под острието на скалпела или да се набождате с игли
 • не Ви заплашват усложнения, като: кръвоизливи, парализа, невралгия, сензорни нарушения, инфекции
 • спасявате претоварения организъм осигурявате си холистично възстановяване от краката до главата още от първата употреба
 • спестявате десетки хиляди левове вместо да ги давате за опасни намеси в тялото

Разработих формула, която естествено ликвидира болката и напрежението в различни части на тялото

Феноменът на природните вещества със силно действие е известен още в младостта на нашите прадеди. Успях да усъвършенствам традиционната рецепта, за да бъде действието на продукта по-силно, по-бързо, а самият той да бъде по-лесно усвоим, без да оставя мазни петна по кожата или дрехите. Съставът, подсилен с екстракт от градински чай, пантенол и флавоноиди, притежава необикновено широк обхват на действие. Подобрява кръвообращението, премахва болката в мускулите, ставите и гръбнака, регулира отоците, изтръпването и усещането за „натежали крака“. Ликвидира мигрената, стреса, преумората на организма. Отпуска мускулите и тялото и подобрява съня. И това са само няколко от най-важните ефекти от действието на тази маз. Как започна всичко това?

Исках да спася своето дете от осакатяване

Аз съм учен и се занимавам с ортопедия от повече от 20 години. Мислех, че вече нищо не може да ме изненада на тази тема. Но когато моята дъщеря преживя страшен инцидент, целият ми свят се преобърна наопаки. Както всеки родител аз бях готов да дам всичко, само и само детето ми да живее здраво и щастливо. За съжаление, със съпругата ми прекарахме няколко месеца в страх за живота ѝ. За щастие, лекарите успяха да спасят живота на моята дъщеричка, но подвижността ѝ беше под въпрос. След махането на гипса и рехабилитацията тя все още на практика не ходеше, страдаше от невралгия и възпаление на кожата. Бореше се с парализираща болка, до днес си спомням нейния плач и онова отвратително усещане за безсилие.

Това продължи с месеци. Опитвах се да ѝ помагам с всички достъпни средства, но подобрението настъпваше твърде бавно. Не беше сигурно дали Мая някога ще си възстанови изцяло подвижността. Виждах как това, че е прикована към леглото, я измъчва. Преди това беше много активно дете, обожаваше катеренето и карането на каяк. В един миг за нея всичко това приключи. В момента, в който един пиян шофьор я бутна на пешеходна пътека, когато се връщаше от училище. Не пожелавам на никой родител да преживее това. Няма нищо по-лошо от това да гледаш страданието на собственото си дете.

Реших да направя всичко възможно, за да възстановя здравето на своята дъщеря

Няколко години по-рано се бях занимавал с природна медицина, бях участник в много симпозиуми в Азия и проучвах разработените там методи. Със собствените си очи бях виждал как правилно подбрани природни съставки могат да имат изключително въздействие. Съчетанието на екстракти от растения, билки и етерични масла гарантира светкавично действие срещу отоците, болките и възпаленията – едновременно с това успокоява, облекчава и отпуска, като премахва болката от напрежението и проблемите със съня. Реших да съчетая своя 20-годишен професионален опит със съвременните открития в областта на ортопедията и да действам. Поставих си за цел да създам най-силния 100% природен редуктор на болката за хора на всякаква възраст.

Как измислих „биоактивния противовъзпалителен концентрат“?

Затворих се в лабораторията за няколко месеца и напълно се отдадох на работа. Исках моята любима дъщеря да бъде такава, каквато преди: радостна и изпълнена с живот, а не отчаяна от тежката съдба... Казах си: от години си в този бранш, разработил си много препарати, които успешно се борят с различни заболявания... Сега измисли нещо, което бързо да ликвидира всякаква болка и да възстановява тялото. И така започнах интензивни проучвания.

Това ми отне почти четири месеца опити и грешки. Доверих се на мъдростта на природата, на своето знание, търпение и благодарение на малко късмет бързо постигнах търсените резултати. Създадената от мен смес от най-силните билкови и растителни екстракти светкавично подобрява повредените тъкани и регенерира микронараняванията, като стимулира всяка клетка на организма да се самолекува – дори при навяхвания, сериозни счупвания и големи отоци. Именно благодарение на това днес 649 290 души, които използват терапевтичния продукт, потвърждават изчезването на проблемите със ставите, болезнените състояния, оплакванията, свързани с артрит, напрежението и мускулните болки, отшумяването на сърбежа и кожните раздразнения, синините и отоците.

След като завърших работата си в лабораторията, веднага предадох своя препарат за изпитвания в международен мащаб. Неговата ефективност беше потвърдена от най-големите изследователски центрове в Европа и Съединените щати. По време на изпитванията беше доказано, че формулата мигновено освобождава от болката и от различни заболявания.

Когато моята маз премина всички необходими изпитвания, започнах да мажа с нея дъщеря си. Първият ефект, както предполагах, настъпи веднага – Мая се усмихна за пръв път от много месеци и каза, че болката е преминала, а тялото ѝ е приятно отпуснато. През следващите дни забелязах, че обширните синини и раздразнения започват да изчезват, а само след седмица дъщеря ми стана от леглото! На практика подобрението се виждаше с всеки изминал ден, тя преминаваше сама все по-дълги разстояния и все по-уверено се движеше. Не след дълго изследванията потвърдиха това, което със съпругата ми вече знаехме – нашата дъщеря беше възстановила изцяло своята подвижност.

Благодарение на моето откритие дъщеря ми си върна здравите крака и гръбнак, а едновременно с това се завърна и желанието ѝ за живот.

До този момент успешното неинвазивно премахване на толкова силна болка не беше възможно. Днес благодарение на моята формула е възможно не само отстраняването на парализиращия дискомфорт, но и регенерацията на клетките!

Независими изследвания потвърждават, че обезболяващата и противовъзпалителната ефективност на създадената от мен маз надвишава очакванията на използващите я лица чак с 98%. Това означава, че оздравителната маз е в състояние да регулира дори тези болки и оплаквания, които Ви се струват сега необикновено тежки и сериозни – направо невъзможни за облекчаване без употребата на силни перорални фармацевтични средства. Нарекох разработения от мен метод Flexicoldin.

Защо моята формула е наречена „природен редуктор на болката“?

ЗАЩОТО Е ЕФЕКТИВЕН ПОВЕЧЕ ОТ 97%

Преди

Счупени, подпухнали, болезнени и покрити със синини крайници

След

Подпухналостта, болката и синините са изчезнали, краката са възстановили предишната си подвижност

До този момент това изглеждаше невъзможно. Но случаят с моята дъщеря и 640 290 хиляди други хора, които благодарение на моя метод са възстановили здравето и подвижността си, доказват, че това е възможно. Нещо повече – ефективността на новаторската маз е потвърдена без сянка от съмнение от швейцарски изследователски център. Това е световно откритие, което е признато и оценено от реномирани специалисти по ортопедия.

ТЯ Е 100% БЕЗОПАСНА И МНОГО ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Създадена от суровини с най-високо качество, богатата на витамини маз обединява действието на обезболяващо и противовъзпалително средство и загряващото релаксиращо действие на благоприятните етерични масла и растителни екстракти. Изследванията потвърждават, че успешно облекчава болките в мускулите, гръбнака, ставните и ревматичните болки, намалява отоците, разширените вени, помага при възпаления на сухожилията и ставните капсули, както и при слабо оросяване на крайниците.

Единственото, което трябва да направите, е да прилагате препарата 3 – 4 пъти дневно и не след дълго ще забележите, че нищо не Ви боли, придвижвате се с лекота, спите по-добре и имате повече енергия.

УСКОРЯВА ЗАЗДРАВЯВАНЕТО И РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА ТЪКАНИТЕ С 64%

СРЕЩУ БОЛКА В МУСКУЛИТЕ, МИГРЕНА, НЕВРАЛГИЯ И БЕЗСЪНИЕ

НЕЗАБАВНИ ЕФЕКТИ – САМО СЛЕД 30 СЕКУНДИ

100% ЕСТЕСТВЕН И БЕЗОПАСЕН МЕТОД

ИДЕАЛЕН ПРИ КОНТУЗИИ, НАРАНЯВАНИЯ И ДЕГЕНЕРАЦИЯ

СПЕСТЯВАТЕ ДОРИ 30 ХИЛЯДИ BGN

Как можете да пропуснете такъв изключителен шанс за здраве и подвижност?

Не подлежи на съмнение това, че новаторската маз е задължителен компонент на всяка домашна аптечка. Нейното всестранно действие преборва цял спектър заболявания за извънредно кратко време у всеки член на семейството.

Не след дълго и Вие ще се освободите от болката в ставите, главата, мускулите или от ишиаса. Ще облекчите възпаленията, отоците, счупванията, ще отпуснете претовареното тяло и съзнание и ще се сдобиете с нова доза жизнени сили. И всичко това благодарение на една маз!

Не рискувате нищо!

Като използвате иновативната маз, ще се отървете от болката в ставите, мускулите, гръбнака, раменете, врата и крайниците, ще облекчите своя организъм и ще постигнете здрав и спокоен сън. Освен това нищо не рискувате! Със своя успех в международен мащаб моята формула е снабдена с престижна тройна гаранция за удовлетворение: за оригиналност, качество и задоволство.

Тройна гаранция за удовлетворение

1. Гаранция за оригиналност - във формулата са включени уникални активни вещества с естествен произход, които водят до премахване на възпаленията в организма. Ефективността ѝ е потвърдена от независими изпитвания. Това е първата и единствена толкова иновативна формула. Затова можете да сте сигурни, че ще получите оригинален продукт, достъпен единствено чрез тази страница.

2. Гаранция за качество - благодарение на модерния производствен процес на природната формула, отстраняваща болката, средството отговаря на изискванията на най-високите стандарти за качество и е сертифицирано. Изпитванията потвърждават, че мазта не предизвиква никакви странични ефекти и е безопасна. Само и само ефектите да отговарят 100% на Вашите очаквания.

3. Гаранция за задоволство - многобройните лабораторни и потребителски изпитвания потвърждават изключителната ефективност на мазта. На базата на тези резултати продуктът получава признанието на реномирани специалисти от цял свят, които го препоръчват на своите клиенти. Експертите са сигурни, че ще се отървете от болката само за 30 секунди.

Мазта за всякаква болка е задължителен продукт във Вашата аптечка

Големите американски фармацевтични компании, които имаха възможност да видят резултатите от мазта, водят битки за патента за моето откритие. Когато продам патента, методът ще бъде достъпен по цял свят, но със сигурност ще бъде много скъп...

Преди това да се случи, реших да го предоставя в клуба за отстъпки – с 55% дофинансиране. Само и само да помогна на възможно най-много хора в страната да се отърват от болката и много заболявания.

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за 2 минути и след няколко дни ще получите пратка, удобно плащайки на куриера или пощальона.

Благодаря за времето, което отделихте, за да прочетете моето съобщение. Пожелавам Ви много щастие в новия живот, в който ще забравите за болката и заболяванията.

Димитър Константинов

Получете изключителният комплект: революционният гел Flexicoldin + бестселърът през последните месеци "Бързи начини срещу популярни заболявания"

135 BGN 67 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 68 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес
icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Flexicoldin + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

67 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Flexicoldin + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%