ГАРАНТИРАНО
Ще заглушите шума в ушите и ще подобрите слуха си дори за 2 седмици – ефектът е потвърден от изследвания

Гергана

Най-накрая тинитусът е победен!

Не искам да излъжа, но за шума в ушите съм ползвала вече 2 вида таблетки и специален слухов апарат внос от Германия. Нищо не помогна - шумоленето ме съпътстваше през цялото време, ден и нощ. Не чувах добре, не можех да спя, да се концентрирам, да работя. Мислех, че полудявам. Когато започнах да използвам Audiovico, забелязах подобрение след няколко дни. Смущаващите звуци започнаха бавно да изчезват и след 2 седмици спряха напълно. Лекарят каза, че слухът ми се е подобрил с 60%. Най-накрая мога да живея нормален живот."

Гергана от Русе, 39 години
След 2 седмици използване на формулата Audiovico шумът в ушите изчезна напълно

Здравейте,

Иван Петров

Казвам се Иван Петров и от повече от 10 години работя над решения, позволяващи елиминиране на шума в ушите с помощта на естествената медицина. Наясно съм, че това заболяване значително затруднява ежедневното функциониране. Огромни проблеми със слуха, намалена способност за концентрация, главоболие, напрежение и раздразнителност и дори неврози и депресии - срещам такива случаи всеки ден при хора, засегнати от това.

Много хора идват при мен с информация, получена от други специалисти, че най-вероятно ще трябва да живеят с това завинаги. За такива хора имам много добра новина:

Въобще не трябва да свиквате с тези досадни звуци. Разработен е метод, който премахва всякакъв шум, шумолене, пукане, звънене, бучене и пищене в ушите дори за 2 седмици. Най-важното е, че това е естествен метод, който не изисква сложни, болезнени процедури с риск от опасни усложнения.

Успех,

Иван Петров

Използвайки този метод, дори при силен шум в ушите и значителна загуба на слуха, можете:

 • „да изключите” смущаващите звуци - значителен напредък вече в първите 2-3 дни
 • Да започнете да чувате ясно и без смущения само за 2 седмици
 • Да регенерирате и укрепите клетките на слуховия нерв дори 3 пъти повече
 • Да защитете ушите си от прекомерен шум и други външни фактори, които влияят негативно на слуха Ви

Тази формула е толкова ефективна, защото действа на 3 нива едновременно:

 • ЕЛИМИНИРА СЛУХОВАТА ХИПЕРЕСТЕЗИЯ

  Действието на иновативния метод се фокусира предимно върху разделянето на стандартните, съзнателно доловими звуци от тези, които могат да бъдат чути само от човек, страдащ от тинитус. Следващият етап е постепенното неутрализиране на всички смущаващи слуха шумове до пълното им изчезване.

 • ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА СЛУХА

  Активните съставки, съдържащи се във формулата, бързо намаляват смущенията в слуховата система и подобряват притока на кръв през кръвоносните съдове, разположени във вътрешното ухо. Всичко това се изразява в 3 пъти по-добро качество на слуха.

 • ЗАЩИТА НА СЛУХОВАТА СИСТЕМА

  Тази формула интензивно укрепва канала, отвеждащ звуковата вълна към тъпанчевата мембрана, предотвратявайки увреждането на клетките на вътрешното ухо под въздействието на външни фактори (напр. шум) - благодарение на това слуховата система е под постоянна защита и е устойчива на смущения.

Top Image Middle
Кирил

„100% промяна

Нощите бяха най-лошите от всичко. Не можех да спя от постоянния шум. Имаше моменти, в които се чудех дали съм добре. Нормалните хора не чуват постоянно някакви странни звуци... На мен ми помогна моята внучка, която прочете някъде за ефективността на Audiovico. Беше като манна небесна - след 3 дни шумът спря. Вече мина месец и тестовете показаха 60% подобрение на слуха. Невероятно!"

Кирил Маринов, 65 години

Високата ефективност на Audiovico се дължи на най-концентрираните екстракти от растителен произход, витамини и най-ценните минерали, затворени в малка капсула:

Ето съставките, които са затворени във всяка капсула:

 • ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА НА ГИНКО БИЛОБА

  ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА НА ГИНКО БИЛОБА

  Предотвратява тъканна исхемия в областта на вътрешното ухо, подпомага смекчаването на пищенето и шума в ушите и постепенно подобрява слуха.

 • ЦИНК

  ЦИНК

  Помага за поддържане на правилната функция на нервите, също така има оксидативни и противовъзпалителни свойства - допринася за намаляване на оксидативния стрес в кохлеята (структура, която играе важна роля при превръщането на вибрациите в звуци).

 • ВИТАМИНИ B6 И B12

  ВИТАМИНИ B6 И B12

  Тази комбинация от витамини със силни антиоксидантни свойства е ефективна защита срещу въздействието на повишения шум – инхибира производството на свободни радикали в клетките на вътрешното ухо.

 • ЕКСТРАКТ ОТ ЦВЕТА НА ТУРТА (ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛУТЕИН И ЗЕАКСАНТИН)

  ЕКСТРАКТ ОТ ЦВЕТА НА ТУРТА (ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛУТЕИН И ЗЕАКСАНТИН)

  Безценен източник на флавоноиди и каротеноиди - използват се за облекчаване на нарушения на слуха и зрението и подпомагат работата на нервната система. Подобрява качеството на съня, подпомага концентрацията и потискането на фантомните звуци (чувани само в главата).

Благодарение на формулата Audiovico, премахването на шума в ушите най-накрая е:

 • ЕФЕКТИВНО

  Благодарение на внимателно подбрани съставки с изключително висока концентрация, шумовете, които нарушават слуха, се намаляват за 2-3 дни. Можете да чувате 3 пъти по-добре за 14 дни.

 • ЗДРАВОСЛОВНО И БЕЗОПАСНО

  Audiovico съдържа само естествени съставки, включително най-високата концентрация на полезни екстракти от листата на гинко билоба. Освен това подобрява слуха без продължителни аудиологични изследвания и сложни процедури. Една таблетка на ден е достатъчна!

Как да поръчам Audiovico по икономичен начин?

Най-висококачествените съставки на препарата не се получават лесно, особено чистият, високо концентриран екстракт от листа на гинко билоба, който се използва от векове в традиционната слухова медицина. Затова този продукт не може да бъде евтин.

Сертифицираният и ефективен препарат Audiovico се предлага в специален комплект, който с еднократна отстъпка струва 67 BGN

След това тази цена ще бъде увеличена.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗАБЕЛЕЖКА

За да поръчате Audiovico, следвайте инструкциите по-долу. Не забравяйте, че броят на опаковките е ограничен, така че можете да платите предварително, за да гарантирате покупката си.

Попълнете формуляра на поръчката, който се намира в долната част на страницата.

Audiovico ще пристигне при Вас след 2-3 дни. След това Вие ще оценявате.

Въпреки че аз лично съм убеден, че ще бъдете удовлетворени. Честно казано, очаквам да се възхитите. Мисля, че ще премахнете шума в ушите си за няколко дни и половин месец ще бъде достатъчен, за да подобрите значително слуха си.

Получете уникалния продукт Audiovico.

135 BGN 67 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 68 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

Никой не вземаше на сериозно страданието ми, бях пренебрегвана - та това е просто шум в ушите. Който го е преживял, знае какъв кошмар е. Днес знам, че има просто и ефективно решение. Най-сетне възвърнах спокойствието си...

Катя,

Стара Загора

Пищенето в ушите ми ме побъркваше. Не можех да се съсредоточа върху работата, правех грешки в изчисленията си, бях постоянно раздразнен и неприятен на близките си... Колко хубаво, че всичко свърши!

Георги,

София

Бях ужасен, че започвам да губя връзка със семейството си, не разбирах какво ми говорят хората. Срамувах се, изолирах се, избягвах контакти. Не знам какво щеше да стане с мен, ако не бях пробвала този метод. Чувам всичко силно и ясно!

Гергана,

Враца

Моите проблеми със слуха започнаха след обикновена есенна инфекция. Мислех, че това ще премине, но беше все по-лошо. Нищо не помагаше. Доверен приятел на семейството ми препоръча този метод. Мина като че ли никога не го е имало! Невероятно облекчение...

Светла,

Русе

Борих се с това няколко години, съжалявам, че толкова дълго не се оставих да бъда убеден да опитам този продукт. Подобрението настъпи само след няколко дни, а бях много скептичен. Най-накрая функционирам нормално...

Михаил,

Велико Търново

Ние не ценим блажената тишина и безупречния слух, докато не започнат проблемите. Шумът в ушите може да пречи на собствените ни мисли, не разбираме шепот или дори разговор.

Валерия,

Хасково

Шум в ушите? На никого не го пожелавам. Непрекъснато, упорито фоново пищене. В рамките на половин година толкова се усили, че едва не предизвиках пътно произшествие... Това ме потресе. За щастие този продукт бързо реши проблема - моят слух е идеален.

Марина,

Велико Търново

Възстанових нормалния контакт със собствения си съпруг! Преди се изолираше, включваше радиото с пълна сила на звука. Поради проблемите със слуха и тези шумове. Синът ни го убеди за този продукт и веднага се промени - нов човек!

Боряна,

Козлодуй

Какво да кажа, трябва да го опитате сами и да се уверите, че наистина действа. Дълго отлагах, но реших, че няма да бъда глух и разсеян тридесетгодишен човек!

Петър,

Ямбол

Нещо толкова елементарно ме спаси от един дълъг кошмар, за който дори специалистите безпомощно разперваха ръце. В положителен шок съм. Нямах представа, че такъв напреднал тинитус може да бъде обърнат. Чувствам се прекрасно...

Албена,

Варна

Последните покупки:

Паулина от Бургас, преди малко

Последните покупки:

Елена от Стара Загора, преди 19 секунди

Последните покупки:

Марина от Пловдив, преди 13 секунди

Последните покупки:

Мая от София, преди 28 секунди

Последните покупки:

Елена от Кюстендил, преди 8 секунди

Последните покупки:

Мирослава от Пазарджик, преди 32 секунди

Последните покупки:

Павел от Варна, преди 15 секунди

Последните покупки:

Христо от Бургас, преди 18 секунди

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Audiovico + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

67 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Audiovico + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%