Na spletnem mestu je trenutno 249 oseb

27 ljudi je kupilo danes

NEDAVNI NAKUPI:

- pravkar Manca iz Postojne

- pred 19 sekundami Anja iz Ljubljane

Velika promocija, danes samo 100 EUR 49 EUR

Potrjujem! Deluje neverjetno hitro - po 9 dneh sem delal samo rutinske teste in rezultati so bili veliko boljši.

Monika, 64 let

Vrhnika

Wow! Še pred dvema tednoma sem se počutila kot starka, nisem imela moči, da bi skrbela za vrt, zdaj pa imam energijo kot še nikoli prej.

Lucija, 51 let

Slovenj Gradec

Odlično! Zaradi te priprave sem v zadnjem trenutku odpovedala obisk drenaže. Ne potrebujem je več, angiografija govori sama zase - arterije so čiste.

Veronika, 69 let

Brežice

Po preizkušanju na stotine čudežnih sredstev končno nekaj, kar ima učinek. Čudovito deluje pri srčnih težavah mojih staršev!

Irena, 56 let

Radovljica

Priporočam ga vsem svojim prijateljem!!! Bolečin sem se znebila v 5 dneh.

Martina, 72 let

Krško

Ko sem ga preizkusila na sebi in preverila, kako deluje, sem takoj naročila še 2 paketa. Starši in tasti so vsi navdušeni.

Andreja, 53 l.

Postojna

RAZODETJE! Moj mož se je takoj počutil bolje.

Sonja, 57 let

Ravne na Koroškem

Nikoli nisem imela težav z zadihanostjo, dokler se ni nenadoma izkazalo, da sta moja omotica in večna utrujenost tudi posledica s holesterolom zamašenih žil in arterij. Zahvaljujoč Cariovico se počutim, kot da imam 30 let manj.

Barbara, 61 let

Črnomelj

Pred letom dni sem se počutila staro in za nič dobro, lastni vnuki so me utrudili, sram me je bilo. Danes sem kot novorojenček, čisto drug človek

Mojca, 73 let

Hrastnik

Priporočam vsem!!! Srce kot zvon je pomembno v vsaki starosti

Polona, 41 let

Idrija

Sem genetsko ogrožena, vsi v moji družini imajo težave s srcem in visok holesterol. Odkar sem začela jemati Cariovico, so se moji rezultati normalizirali in počutim se veliko bolje.

Sandi, 49 let

Žalec

Kupil sem ga očetu, in čeprav je bil sprva zadržan, kot se za moškega spodobi, se mi zdaj zahvaljuje in je celo začel hoditi na ples. ;)

Nataša, 46 let

Ormož

Ne morem se držati diete, lahko pa uporabljam Cariovico . Moji rezultati so odlični!

Domen, 62 let

Logatec

Zame je delovala z rahlo zamudo, vendar me je zdravnica po 5 tednih pohvalila za rezultate, saj meni, da sem izvajal dieto.

Tika, 48 let

Tržič

Stokrat boljši patent za zdravje kot jemanje zdravil, polnih kemikalij, in učinki so po mojem mnenju boljši.

Damjan 65 let

Litija

Čudovito! Naročil sem še en paket

Tea, 51 let

Metlika

Že sem mislila, da ne bo deloval zame, vendar je končno po 1,5 meseca moj LDL prvič po 15 letih normalen

Sabina, 58 let

Šentjur

Odlično! Toliko o temi 😉

Igor, 44 let

Šoštanj

Ko sem prebral te komentarje, naročim, morate ga uporabljati, medtem ko je promocija.

Eva, 53 let

Lenart

Deluje mega hitro. Z možem sva zelo zadovoljna.

Simona, 58 let

Dravograd

Uporabljam ga dva tedna in nobene zadihanosti, ko tečem v 3. nadstropje brez dvigala, tako da je nekaj na tem. Čudno, da je tako poceni

Tanja, 49 let

Radlje ob Dravi

Nedavni nakup:

Gospa Sandra iz Radovljice, pred 10 minutami

Gospa Alenka iz Krškega, pred 8 minutami

Gospa Maruša iz Šentjurja, pred 7 minutami

Nedavni nakupi:

Gregor iz Dravograda, pred 3 minutamiu

g. Alen iz Krškega, pred 5 minutami

Nedavni nakupi:

Maja iz Trbovelj, pred trenutkom

Zadnji nakup:

pred 19 sekundami Ema iz Bleda

pred 27 sekundami Veronika iz Rogaške Slatine

Na spletnem mestu je trenutno 249 uporabnikov

Prevzemite odgovornost za svojo prihodnost že danes in v 30 dneh celovito okrepite svoj srčno-žilni sistem

Preberi več

Pozdravljeni, moje ime je Žan Krajnc, sem specialist molekularne biologije. Na tej spletni strani bi vam rad predstavil največji dosežek svojega življenja, za katerega sem bil pravkar nominiran za prestižno nagrado Innovation for Longevity. Razvil sem metodo, ki lahko v samo 30 dneh izjemno ugodno vpliva na stanje celotnega krvnega obtoka, žil in samega srca, obremenjenega z nevarnimi oblogami v obliki lipidnih oblog.

Če torej želite brez dragih, bolečih in tveganih postopkov:

 • resnično spremenite svoje zdravje in prihodnost, ne da bi zapustili svoj dom;
 • hitro izboljšate rezultate ključnih laboratorijskih parametrov - ne da bi morali upoštevati restriktivno dieto in športni način življenja;
 • zagotoviti učinek razbremenitve in čiščenja krvnih žil škodljivih lipidnih oblog, tako dednih kot pridobljenih;
 • občutljive in krhke stene krvnih žil postanejo prožnejše in močnejše, tako da so bolj odporne proti poškodbam;
 • ponovno vzpostavijo pravilno prekrvavitev in tako omogočijo tkivom ustrezen pretok hranilnih snovi in kisika;
 • se znebite zbadanja, bolečin v prsih in plitkega dihanja, zlasti po naporu;
 • odpravite utrujenost, izboljšajte razpoloženje in v 30 dneh pomladite svoje telo za dobrih 10-15 let;

Vedite, da lahko danes vse to dosežete brez večmesečnega čakanja v vrstah, brez grozljivo dragih svetovalnih storitev, brez odrekanja najljubši hrani in brez obremenjevanja telesa z nepotrebnimi kemikalijami. S tem lahko ne le podprete svoje zdravje, temveč tudi prihranite čas, energijo in denar. Če vas to zanima - obvezno preberite, kaj vam imam za povedati.

Ne glede na to, ali ste 30-letnik, ki je imel to smolo, da je v genih dobil nagnjenost k nenormalnemu lipidnemu profilu in zamašenim krvnim žilam, ali oseba, starejša od 60 let, ki je svoje bolezni dolga leta "odpravljala" s težko, mastno prehrano, pomanjkanjem telesne dejavnosti, poživili itd., si lahko pomagate sami. Zdaj je pomembno, da si lahko učinkovito pomagate - enostavno, v udobju svojega doma in brez tveganja.

Tukaj je razlog, zakaj je moja metoda idealna izbira za vas:

 • Izognete se neznosnim bolečinam ni vam treba na nobeno operacijsko mizo, se dati pod rezilo skalpela ali namestiti umetnih cevk ali balonov v telo;
 • izognete se resnim zapletom in stranskim učinkom , ki so povezani z jemanjem tablet, polnih kemikalij;
 • delujete v harmoniji s svojim organizmom namesto da bi se obsodili na trpljenje in telo naredili odvisno od umetnih "stvaritev", krepite njegove naravne funkcije in mu omogočate, da si prizadeva za zdravje;
 • Prihranite več deset tisoč evrov , namesto da bi jih porabili za draga svetovanja, bivanje v sanatorijih in zdraviliščih, s kemikalijami nasičene tablete ali nevarne posege v telo.

Razvil sem pionirsko formulo, ki naravno sprošča krvne žile

Srce je eden najpomembnejših človeških organov, težave z ishemijo in hipoksijo njegovih tkiv pa so prava nadloga današnjega časa. To je dobro znano - veliko stresa, slaba prehrana, sedeče delo, poživila. Začne se zahrbtno - povišan holesterol ni nič drugega kot lipidi, nekakšen vosek, ki se sčasoma začne kopičiti v svetlini krvnih žil, po katerih teče kri s hranili v vsa tkiva in organe - srce, možgane in mišice. Krvne žile postanejo delno zamašene, kar povzroča številne težave, med drugim boleč pritisk po naporu, zbadanje v predelu prsnice, dezorientiranost, omotico. Zato je pomembno, da ukrepamo hitro. Sprememba zdravega življenjskega sloga je odlična, vendar - bodimo iskreni - koliko od nas lahko popolnoma odpravi škodljive dejavnike, vključno s stresom? Z mojo formulo si boste morda končno lahko oddahnili in prenehali toliko skrbeti zaradi črnih scenarijev. Gre za diskretno, a izjemno trdno vsakodnevno podporo srčno-žilnemu sistemu.

Družinsko "srčno prekletstvo"

Kako se je zgodilo, da sem razvil eliksir, ki bo poskrbel za vaše srce in ožilje, medtem ko se boste predajali vsakodnevnim opravilom? Najprej sem odraščal v čudoviti družini, v kateri pa je bilo kljub razmeroma zdravemu načinu življenja veliko članov nagnjenih k ishemičnim težavam, zamašenim arterijam in slabim rezultatom lipidogramov že v mladosti. Oče je umrl zaradi srčnega infarkta, mamo je tragedija globoko prizadela, 15 let starejši brat Luka pa je od takrat zelo skrbel zame. Moji strici in tete, bratranci in sestrične, s katerimi sem si bil že od otroštva zelo blizu, so vsi trpeli za različnimi boleznimi. Opazoval sem jih, kako so med igranjem iger, na primer iger z žogo z lastnimi otroki, zadihali in nato nenadoma pritisnili roke na prsnico z grimaso bolečine na obrazu. Vedel sem tudi, da sva bila oba s starejšim bratom obremenjena s tem tveganjem.... Poleg tega so prav težave in bolezni srca in ožilja glavni vzrok za najhujše zdravstvene zaplete v naši državi. To zavedanje je na neki način določilo mojo poklicno pot.

Še vedno sem bil na praksi na Švedskem, ko je družinsko prekletstvo doletelo mojega 15 let starejšega brata. Začelo se je počasi in zahrbtno, vendar se je iz leta v leto počutil vse slabše. Z vsemi svojimi mentalnimi močmi sem se domislil nekega zlatega zdravila, ki ne bi pomenilo nikakršnega kirurškega posega v telo ali obremenjevanja telesa z nevarnimi kemikalijami. Vodil sem revolucionarni mednarodni projekt, pri katerem sem sodeloval z nekaterimi najuglednejšimi umi na tem področju. Medtem sem tudi sam postal mož in oče, zato me je bilo še toliko bolj strah, da bom kot glava družine nenadoma postal telesno prizadet ali celo prezgodaj postal bolehen starec, ki se utruja celo na kolesarski turi. Ta vizija me je ohromila, saj je za mojega starejšega brata že postala zelo resnična. Toda - ker sem bil raziskovalec, sem verjel, da bom lahko našel način, kako zaobiti nevarnosti, povezane z nekaterimi drastičnimi terapijami, zdravljenji, ki umetno širijo svetlino žil, in vsemi posegi v telo. Od temeljev vem, kaj vpliva na zamašitev koronarnih žil (in ne samo) s holesterolom in kaj jo določa, ter tudi - kateri dejavniki negativno vplivajo na njihovo elastičnost. Osredotočil sem se na naravno obračanje tega procesa.

Želel sem osvoboditi svojega domačega brata od trpljenja

Luka nikoli ni bil tip kavča - vedno je bil v gibanju, vedno je aktivno preživljal čas. Že kot najstnik je dobro poznal okoliške planinske poti - prihajamo z območja Triglava in že od otroštva smo imeli veliko priložnosti za druženje z naravo, a za Luko so bile gore prava strast. To mu je uspelo privzgojiti tudi svojima sinovoma. Delal je tudi kot gorski reševalec. Okoli 35. rojstnega dne je zbolel za ishemijo. Ravno sem prišel domov za konec tedna in odpravila sva se na najino najljubšo gorsko pot. Takrat sem prvič opazil, da je bratovo zdravje začelo resno pešati. Bila sva na posebej zahtevnem delu prelaza, ko je Luka nenadoma obležal in s težavo lovil sapo.

Bil sem prestrašen, okoli naju takrat ni bilo žive duše, žena Andreja in dva otroka pa so Luko čakali doma. Na srečo si je po trenutnem počitku uspel opomoči, vendar sem videl, da je stisnil zobe in se skušal dobro pretvarjati, da bi prikril zadihanost in nelagodje...

Bratu nisem dovolil, da bi tvegal, da bi šel pod skalpel

Potem je bilo vse slabše in slabše, tako da je moral Luka z leti popolnoma opustiti planinarjenje in tudi službo. Tudi manjša dela v hiši so bila zanj težka. Bil je obupan, v njegovih očeh sem videl, kako je bledel. Bil je skoraj povsem siv in videti je bil dobrih 20 let starejši, kot je kazal njegov rojstni list. To so videli tudi Andreja in odraščajoči fantje, meni pa je razbijalo srce. Vendar sem si vestno prizadeval za rešitev in bil vedno bližje svojemu cilju. Luka pa je medtem vse bolj namigoval na kakšen tvegan kirurški poseg ... Tega nisem mogel dopustiti.

Ne razumite me narobe - najbolj od vsega sem si želel, da bi moj brat spet postal aktiven, neverjetno pozitiven človek, zaljubljen v visoke gore. Toda vedel sem, da je tovrstno zdravljenje povezano s tveganjem zapletov, poleg tega pa ga je bilo treba pozneje redno ponavljati, krvne žile pa so lahko trajno poškodovane...

Kako sem prišel do "zdravila za zamašene arterije"?

Kot sem že omenil, je postalo moje življenjsko poslanstvo ustvariti neinvaziven, a učinkovit način za čiste, zdrave, močne in prožne krvne žile ter s tem močno, zdravo, s kisikom oskrbljeno in nahranjeno srce ter druga tkiva in organe. Želel sem, da bi bil moj ljubljeni brat to, kar je bil nekoč: vesel in poln življenja, izpolnjen mož in oče, navdušen nad gorskimi vrhovi, ne pa potrt, oslabljen, senca samega sebe, ki se utaplja v telesnih bolečinah in je duševno opustošen. Rekel sem si: čas se izteka, takoj moraš razviti formulo, ki bo Luki olajšala njegove težave in ga rešila pred podobno usodo, ki je doletela očeta ... Njegova žena in otroci tega ne bi preživeli...

Mobiliziral sem vse svoje moči in aktiviral vse svoje stike, tudi v tujini. Dneve in noči sem preživel v studiu, na račun svojega družinskega življenja, vendar sem vedel, da je vredno. Zaupal sem modrosti narave, svojemu znanju in potrpežljivosti.... in z nekaj sreče sem hitro dosegel želene rezultate. S pomočjo svoje ekipe sem razvil edinstveno formulo, ki pomaga vidno okrepiti in narediti arterije bolj prožne, priznati moram, da so rezultati šokirali mene in moje kolege. Iz dneva v dan se je našim prostovoljcem iz testne skupine izboljševalo ne le počutje, temveč, kar je še pomembneje - merljivi rezultati. Preverili smo prehodnost ključnih krvnih žil in bili šokirani, kako hitro je formula zmehčala lipidne obloge na njihovih stenah, jih raztopila in razširila svetlino žil, kar je omogočilo prost pretok kisika in hranilnih snovi. To je prva in edina takšna formula na svetu. Njeno učinkovitost so potrdili veliki raziskovalni centri v Evropi in Združenih državah Amerike! Med temi testi je formula tisočim prostovoljcem na naraven način povrnila mladostno stanje srca in ožilja!

Moj brat je bil sprva skeptičen in ni želel slišati o ničemer drugem kot o radikalnih ukrepih, bil je celo že naročen na določen datum zdravljenja, vendar si je po enem tednu uporabe formule nenadoma premislil. Videl sem, kako so se njegove oči iz dneva v dan svetile s sramežljivim veseljem in upanjem. Okreval je, ko so se iz njega izpirale obloge in so stene občutljivih krvnih žil spet začele biti močne in prožne. In to je bil šele začetek. Po štirih tednih sem zaslišal zvonec na vratih. Za pragom so stali od navdušenja žareči Luka in njegova sinova, vsi s spakirano opremo za izlet v gore. "Osvojili bomo vrhove! Ne vem, kako naj se vam zahvalim. Ali se zavedate, da ste mi verjetno rešili življenje?"

Zahvaljujoč meni si je moj brat povrnil zdravje in se lahko vrnil k svoji strasti, s tem pa si je povrnil tudi energijo in veselje do življenja.

Do zdaj je bila učinkovita dekongestija krvnih žil brez kirurškega posega nemogoča. Danes jih je po zaslugi moje formule mogoče ne le realno očistiti voskastih oblog, temveč tudi okrepiti celoten obtočni sistem, vključno s srcem!

Moj izziv je bil ustvariti formulo, ki bi morala delovati radikalno, hkrati pa biti 100% naravna in varna. Učinkovito očistiti krvni obtok dolgotrajnih lipidnih delcev in okrepiti srce. In to mi je uspelo! Razvil sem naravno formulo za izboljšanje lipidnih parametrov in izboljšanje celotnega žilnega sistema v manj kot 30 dneh. Formulo sem zaprl v kapsule in ji dal ime Cariovico.

Zakaj so mojo formulo za zdravo srce poimenovali "čudežen protistrup za težave z ishemijo"?

IMA VEČ KOT 90% UČINKOVITOST.

Pred

Zastoj zaradi aterosklerotičnih plakov

Po

Izrazito povečana prepustnost žilja

Do zdaj se je to zdelo nemogoče. Vendar primer mojega brata in več kot 27.000 drugih ljudi, ki so si z mojo metodo povrnili prehodnost krvnih žil, dokazuje, da je to mogoče. Še več, učinkovitost Cariovico ve formule je brez kančka dvoma potrdil švicarski raziskovalni center v Ženevi. Gre za odkritje svetovnega formata, ki si je pridobilo priznanje in občudovanje najuglednejših strokovnjakov.

JE 100% VAREN IN ZELO ENOSTAVEN ZA UPORABO

Cariovico vsebuje le naravne, varne in izjemno učinkovite snovi: med drugim aminokislino L-arginin, ki gostim lipoproteinom HDL otežuje naseljevanje na stene krvnih žil, in L-lizin, ki izboljšuje presnovo maščob in trigliceridov. Poskrbel sem, da lahko vsaka oseba v stiski to formulo samostojno uporablja doma. Na voljo je v obliki kapsul, ki so priročne za odmerjanje. Na ta način hrani in obnavlja žile od znotraj, odlično krepi njihove občutljive stene, hkrati pa spodbuja postopno mehčanje in odstranjevanje aterosklerotičnih oblog. Ne pozabite vzeti enega odmerka na dan, da si vsak dan povrnete vitalnost in odženete strašilo težav z ožiljem in srcem.

Vsi vaši prijatelji, družina in znanci bodo navdušeni nad vašo preobrazbo. V manj kot 30 dneh boste lahko uživali v vseh dejavnostih, ki jih imate radi, brez strahu, da bi se vam spet vrtela glava ali da bi občutili znano zbadanje.

ODLIČNI REZULTATI V SAMO 30 DNEH

ZMANJŠANJE ŠKODLJIVE FRAKCIJE HOLESTEROLA

100 % NARAVNA IN VARNA METODA

ODBLOKIRANJE KRVNIH ŽIL

PRIHRANEK VEČ DESET TISOČ EVROV

Kako lahko zamudite priložnost za tako spektakularno izboljšanje svojega zdravja?

Morda še vedno trpite in se težko zadihate, ko prehodite nekaj stopnic ali stečete na avtobus. Lahko se pritožujete zaradi občutka pritiska in zbadanja v predelu prsnice po vadbi, ishemije, modric in podhladitve v okončinah ali težav s koncentracijo. Nazadnje boste morda celo razmišljali o drastičnem zdravljenju - in ga nato obžalovali.

Toda zakaj, če vam zagotavljam naraven, hiter, preprost in poceni način za krepitev srca in ožilja? V samo 30 dneh se lahko pridružite 27.000 zadovoljnim ljudem, ki so si povrnili odlično zdravje in počutje ter zdaj lahko uživajo v življenju ne glede na starost.

Ničesar ne tvegate!

Z uporabo zdravila Cariovico boste v samo 30 dneh zmanjšali neprijetne posledice z holesterolom zamašenih žil. Poleg tega ne tvegate ničesar! Moja formula, ki je po vsem svetu uspešna, je bila nagrajena s prestižnim trojnim jamstvom za zadovoljstvo: izvirnost, kakovost in zadovoljstvo.

Trikratno jamstvo za zadovoljstvo

1. Jamstvo izvirnosti - v formulo Cariovico so vključene skrbno izbrane učinkovine naravnega izvora, ki povzročajo postopno mehčanje in nastanek skorje lipidnih oblog v svetlini krvnih žil. Učinkovitost formule potrjujejo neodvisni testi. To je prva in edina takšna inovativna metoda. Zato ste lahko prepričani, da ste prejeli izvirni izdelek, ki je na voljo izključno prek te spletne strani.

2. Jamstvo kakovosti - zaradi naprednega postopka izdelave naravne formule za sprostitev žil in krepitev srca Cariovico izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in je certificiran. Za vašo varnost in udobje je formula na voljo v obliki kapsul, ki so priročne za odmerjanje. Testiranja so potrdila, da formula nima stranskih učinkov in je varna v vseh starostnih obdobjih ter ne vpliva na druge pripravke, ki jih jemljete. Vse to zagotavlja, da bodo učinki 100% izpolnili vaša pričakovanja.

3. Garancija zadovoljstva - številni laboratorijski in potrošniški testi potrjujejo izjemno učinkovitost formule Cariovico . Na podlagi teh rezultatov so izdelek priznali ugledni zdravstveni strokovnjaki z vsega sveta, ki ga priporočajo svojim strankam. Strokovnjaki so prepričani, da se boste v samo 30 dneh znebili večine neprijetnih obolenj.

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje s Cariovico še danes - preprosto, udobno in ugodno

Velika ameriška in japonska farmacevtska podjetja, ki so imela priložnost videti rezultate moje formule, se borijo za patent mojega odkritja. Ko bom patent preprodal, bo metoda na voljo po vsem svetu, vendar bo zagotovo stala celo premoženje…

Preden se to zgodi, sem se odločil, da ga dam na voljo za sodelovanje v klubu popustov - s 55% financiranjem. Vse to zato, da bi čim več ljudem v moji državi pomagal naravno okrepiti njihov srčno-žilni sistem.

Vse, kar morate storiti, je, da v dveh minutah izpolnite obrazec in paket boste prejeli v nekaj dneh, pri čemer boste udobno plačali kurirju ali poštarju.

Hvala, ker ste si vzeli čas in prebrali moje sporočilo. Želim vam veliko veselja v novem življenju, v katerem ne boste imeli več razloga za skrb za zdravo srce - svoje ali vaših bližnjih.

Žan Krajnc

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek Cariovico + uspešnico zadnjih mesecev - e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«.

100 EUR 49 EUR

Naročite že danes, prihranite 51 EUR in prejmite e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«

Prejmete e‑knjigo

»Hitro nad znane bolezni«

Bolečina in druga zdravstvena stanja lahko negativno vplivajo na naše počutje in vsakodnevno delovanje. Ta knjiga je izčrpen priročnik s preverjenimi sredstvi za boj z »boleznimi 21. stoletja«. Z nasveti in napotki naših zdravnikov bo skrb za stanje vašega telesa lažja. Ker je zdravje osnovna vrednota.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov
icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
Cariovico + Hitro nad znane bolezni

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: Cariovico + Hitro nad znane bolezni po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%