Cariovico

V samo 28 dneh BOSTE POZABILI NA ZBADANJE IN PRITISK PO VADBI, OKREPILI SRCE IN NORMALIZIRALI HOLESTEROL

9/10 strank potrjuje, da je Cariovico izpolnil njihova pričakovanja

„Zadihanost je stvar preteklosti!

„Zadihanost je stvar preteklosti!

Nedolgo nazaj sem po najlažjem naporu boleče zadihala. Ko sem hodila po stopnicah v prvo nadstropje, me je prijelo srce in težko sem dihala. Bilo je grozno. Moje koronarne arterije so bile zamašene z oblogami holesterola, s katerim imam že od nekdaj težave, čeprav ne jem maščob in ne pijem alkohola. Cariovico je bil zame pravi rešitelj. V dveh tednih je nelagodje v prsih izginilo, tudi po večjih naporih. Zelo sem vesela, da mi ni bilo treba pod nož, ampak sem to premagala po naravni poti.”

Ana Bizjak, 55 let
Z inovativnim zdravljenjem se je znebila ishemije

Strokovnjaki priporočajo Cariovico

Specialist Recommendation

Moje ime je Darko Leban in že več kot 15 let se ukvarjam z naravnimi rešitvami za odpravo številnih nadležnih in nevarnih stanj, povezanih s previsokim holesterolom LDL, katerega delci kot vosek postopoma zapečatijo krvne žile, zmanjšajo njihovo prepustnost in tako onemogočijo pretok hranil in kisika v ključna tkiva in organe, vključno z možgani in srcem. Takšne težave so pogosto genetsko pogojene, čeprav so v številnih primerih tudi posledica slabe prehrane in premalo gibanja. Eno je gotovo - če se pri vas pojavljajo zmedenost, omotica, hitra utrujenost, zbadanje in nelagodje v prsih po naporu, mrzličnost in modrice na nogah, to pomeni, da je ishemija že v napredovali fazi.

Veliko ljudi meni, da povišan holesterol ni nič, navsezadnje ga ima veliko ljudi. Vse bi rad ozavestil, da takšno stanje postopoma privede do poslabšane prepustnosti žil in posledično do resnih zdravstvenih težav. Temu se pogosto pridružijo še bolečine v prsih, hitra utrujenost po zanemarljivem naporu, odrevenelost rok in nog, pekoč občutek, otekanje, modrice in "marmorirana" koža, v najhujših primerih pa celo odpoved organov ali nekrotični procesi. Visok holesterol zahteva takojšen odziv.

Pri svojem delu se osredotočam na naravne načine zdravljenja, ki so po mojem mnenju najvarnejši, v nasprotju z invazivnimi kirurškimi metodami, ki, prvič, ne zagotavljajo učinkovitosti in, drugič, povzročajo nevarne zaplete.

V zadnjem času se osredotočam na novo metodo za boj proti ishemiji, ki v svetu že pomeni pravo revolucijo. Menim, da gre za pravi preboj v naravni medicini, ki se navsezadnje že leta uporablja na področju angiologije.

Kako deluje Cariovico?

Normalizira lipide v krvi

Stalne raziskave so pokazale, da sestavine, ki jih vsebuje formula Cariovico, skoraj takoj znižajo raven "slabega holesterola", tj. frakcije LDL, hkrati pa normalizirajo ravnovesje glukoze in lipidov v telesu. Zato Cariovico zmanjšuje kopičenje aterosklerotičnih oblog v arterijah.

Odblokira krvne žile

Obnovitev normalnega profila sladkorja in maščob v telesu je bistvenega pomena, vendar to ni vse. Cariovico ima sposobnost mehčanja, rahljanja in postopnega raztapljanja nevarnih oblog, ki so se z leti nabrale v krvnih žilah. Te se varno odplaknejo iz telesa.

Krepi stene žil in jih naredi prožnejše.

Cariovico ima večplasten učinek. Ne le, da telesu povrne pravilno biokemično ravnovesje in deluje na z lipidi blokirane arterijske žile. Poleg tega naredi občutljiva tkiva krvnih žil prožnejša in močnejša, izboljša njihovo stanje in preprečuje otekanje.

S pripravkom Cariovico lahko:

 • V 30 dneh se popolnoma znebite boleče zadihanosti
 • Zmanjšajte tveganje za nastanek nevarnih zastojev.
 • Izboljšajte prekrvavitev in prehrano tkiv po vsem telesu.
 • Odpravite bledico, hladnost, modrice in "marmoriranost" kože.
 • Odpravite otrplost, mravljinčenje, bolečine in otekanje okončin.
 • Povrnitev polne vitalnosti, povrnitev mladosti v vseh starostnih obdobjih

Boj proti depozitom na doslej nedosegljivi ravni

Nič več vztrajnega pritiska, bolečine in zbadanja v prsnem košu. Nič več omotice in dezorientiranosti. Nič več odrevenelosti, modric, večno ledene noge in roke. Zahvaljujoč novi formuli ima vsakdo priložnost, da se znebi ishemičnih težav - v samo 30 dneh.

 • Dokazana učinkovitost

  Zaradi skrbno izbranih, maksimalno koncentriranih sestavin se stene krvnih žil očistijo oblog do 91 %, kisik in hranilne snovi pa se lahko prosto pretakajo do tkiv. Pravilna prekrvavitev in pravilno delovanje srčno-žilnega sistema sta ključ do dolgega, zdravega življenja in odlične kondicije.

 • 100% varnost

  Cariovico vsebuje le naravne sestavine, ki so varne za telo. Ne obremenjujejo telesa, ne posegajo v njegov cikel delovanja in ne povzročajo stranskih učinkov. Ta pripravek lahko uporabljajo ljudje vseh starosti, ne glede na vzroke za visok holesterol in lipidne obloge.

„Cariovico je popolnoma spremenil moj pogled na svet!”

Ljudje, ki so preizkusili zdravilo Cariovico, delijo rezultate, ki so jih dosegli:

Rok Zupančič, 48 let, Lucija

„Moja glava se je še vedno vrtela...

Že nekaj časa sem trpel zaradi dezorientiranosti in vrtoglavice. Ugotovili so, da imam obloge v krvnih žilah, ki oskrbujejo možgane s kisikom. To se ni kazalo le v težavah s koncentracijo, ampak tudi v hitri utrujenosti in razdražljivosti. Bilo mi je hudo - nisem si mogel privoščiti, da bi pri delu dosegal slabe rezultate. Šele Cariovico je lahko to ustavil. V manj kot dveh tednih so bile arterije odblokirane. Počutim se kot novorojenček.”

Rok Zupančič, 48 let, Lucija

Pred zdravljenjem
Po zdravljenju s formulo Cariovico

Klara Bergant, 72 let, Hrastnik

„Deloval je hitreje, kot sem mislila, da bo!

Cariovico je naredil nekaj, česar druge metode niso mogle ponoviti. Znižal je moj holesterol, prilagodil vse rezultate, celo moj zdravnik je bil presenečen. Zaradi tega mi ni bilo treba v bolnišnico na operacijo. Prav tako sem se odvadila kemično polnjenih tablet, ki jih moja jetra ne prenašajo. Minila sta dva meseca, odkar sem končala zdravljenje, in nič se ni ponovilo - zadihanost in bolečine v prsih so stvar preteklosti. Priporočam vsem, ki jih ta težava prizadene.”

Klara Bergant, 72 let, Hrastnik

Pred zdravljenjem
Po zdravljenju s formulo Cariovico

Franc Potočnik, 65 let, Velenje

„Uspešno preprečevanje nekroze...

Leta slabe prehrane, no, kaj naj rečem, vedno sem rad jedel slastno in mastno.... Iz leta v leto me noge niso hotele ubogati. Imela sem občutek, da kri komaj kroži, saj so se mi zdele celo sive ali modre. V njih sem izgubljal občutek. Poleg tega so se ponoči pojavljali ti neznosno boleči krči. Zdravnik me je prestrašil, da se bo to slabo končalo. Na srečo se je Cariovico s tem hitro spoprijel - v manj kot dveh tednih je v mojih nogah ponovno vzpostavil pravilno cirkulacijo in poskrbel, da so vse težave izginile. Od nekdaj sem se rad vozil s kolesom, vendar je to že nekaj let stalo v kleti. Zdaj ga spet vozim!”

Franc Potočnik, 65 let, Velenje

Pred zdravljenjem
Po zdravljenju s formulo Cariovico

Zakaj je formula Cariovico tako učinkovita?

Z inovativno formulo, ki jo je razvila mednarodna ekipa pod vodstvom slovenskega raziskovalca, se lahko vsakdo spopade s previsokim holesterolom v frakciji LDL. Za to potrebuje le 30 dni. V tem času visoko koncentrirane snovi odmašijo krvne žile, okrepijo njihove stene in ponovno vzpostavijo pravilno prekrvavitev tkiv. Zaradi rezultatov, doseženih pri zdravljenju, je formula dobila priznanje uglednih strokovnjakov angiologije z vsega sveta. Zato ni presenetljivo, da je vse bolj priljubljena tudi v Sloveniji.

Visoka učinkovitost zdravila Cariovico je posledica najmočnejših izvlečkov naravnega izvora, ki v sinergijskem učinku krepijo medsebojne lastnosti. Ta formula je bila razglašena za preboj na področju naravne angiologije. Je izdelek, ki se razlikuje od drugih neinvazivnih metod - znižuje holesterol slabe frakcije LDL, vzpostavlja ravnovesje v lipidnem profilu telesa, omogoča naravno čiščenje lipidnih oblog iz žil, jim vrača elastičnost in jih krepi ter zmanjšuje tveganje zastojev in edemov.

Comparition
Pred zdravljenjem
Comparition
Po zdravljenju s formulo Cariovico

Zahvaljujoč formuli Cariovico je boj proti holesterolnim oblogam končno postal:

 • Enostavno

  Brez zapletenih in dragih postopkov. Brez večurnega čakanja v vrsti pri zdravniku. Brez dolgega okrevanja. Vzemite le 1 odmerek formule na dan in kmalu boste uživali v zdravih, očiščenih krvnih žilah.

 • Hitro

  Koristne spremembe v telesu se zgodijo že ob prvi uporabi. V prvih dneh se občutno ublaži občutek stiskanja in bolečine v prsih ali mravljinčenje, hlad in občutek pareze v okončinah. V naslednji fazi se pojavijo prednosti boljše prehrane in oksigenacije tkiv. Pri drugih tovrstnih izdelkih traja do 2-3 mesece dlje, da je izboljšanje vidno.

Cariovico je najboljši način za odstranjevanje oblog

Ta formula ni podobna nobeni drugi, ki sem jo doslej srečal. Presenetljiva je, vendar deluje tudi v najglobljih delih žil in ne glede na to, ali je nagnjenost k ishemiji podedovana ali je nastala zaradi nezdravega načina življenja. Kot strokovnjak na tem področju lahko potrdim, da trenutno na trgu ni bolj učinkovitega sredstva, ki bi delovalo hitro in brez stranskih učinkov. Ustvarjalci tega zdravila v znanstveni skupnosti veljajo za gotove kandidate za Nobelovo nagrado. Tako revolucionarnega odkritja ni bilo že več let. Pomembno je, da ga lahko danes uporablja vsakdo. Po mojem mnenju gre za najvarnejšo in najučinkovitejšo formulo, ki je trenutno na voljo na slovenskem trgu.”

specialist za zdravje arterijskega in venskega ožilja

Pridružite se tisočim ženskam in moškim ter se znebite maščobnih oblog s formulo Cariovico

Preizkusite Cariovico brez tveganja

Zavedam se, kako lahko težave s holesterolom in zoženimi žilami vplivajo na vaše vsakdanje življenje in počutje. Prepričan sem, da se boste z zdravljenjem Cariovico znebili neprijetnih težav in se ponovno počutili popolnoma udobno. Zato vam ponujam jasno ponudbo - brez krivoverstev in nepotrebnih formalnosti. Prepričan sem, da boste z zdravljenjem Cariovico izboljšali stanje svojih žil do te mere, da bosta zadihanost in jecljanje postala preteklost, prav tako pa tudi modrice in ishemija okončin. Za izdelek sem dal posebno jamstvo, ki ga sestavljajo trije elementi:

Jamstvo izvirnosti

Cariovico je edini naravni izdelek na slovenskem trgu, ki vsebuje tako visoko koncentracijo aktivnih sestavin. Njegova učinkovitost proti zastojem je bila klinično dokazana. Izvirni izdelek boste dobili le prek te spletne strani.

Zagotavljanje kakovosti

Edinstvena formulacija izdelka je bila podvržena obsežnemu testiranju in izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Cariovico je certificiran in izpolnjuje zahtevane standarde. Zaradi vaše varnosti in udobja je bil zaprt v kapsuli, ki jo je lahko zaužiti.

Jamstvo zadovoljstva

Potrošniški testi in klinične študije potrjujejo učinkovitost in varnost zdravila Cariovico. Zaradi svoje edinstvene formule je izdelek prejel priznanje najuglednejših strokovnjakov po vsem svetu. V 30 dneh lahko učinkovito odpravite obloge holesterola v žilah, okrepite srce in izboljšate celoten lipidni profil telesa.

Pridružite se klubu popustov, izpolnite obrazec in izkoristite našo ponudbo še danes! Pri nas plačate za rezultate in ne za obljube. Stroške pošiljanja krijemo mi.

Naša ponudba je brez tveganja. Če zdravljenje iz kakršnegakoli razloga ne deluje - se takoj obrnite na nas. Poskušali bomo čim hitreje rešiti težavo in vam pomagali doseči želene rezultate.

Izkoristite našo omejeno zalogo še danes - tako dobra ponudba se ne bo ponovila hitro POSKUSITE ZDAJ!

Pridobite Cariovico za sodelovanje v klubu popustov ceneje za 51 EUR

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek Cariovico + uspešnico zadnjih mesecev - e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«.

Cariovico image

100 EUR 49 EUR

Naročite že danes, prihranite 51 EUR in prejmite e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«

Prejmete e‑knjigo

»Hitro nad znane bolezni«

Bolečina in druga zdravstvena stanja lahko negativno vplivajo na naše počutje in vsakodnevno delovanje. Ta knjiga je izčrpen priročnik s preverjenimi sredstvi za boj z »boleznimi 21. stoletja«. Z nasveti in napotki naših zdravnikov bo skrb za stanje vašega telesa lažja. Ker je zdravje osnovna vrednota.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov
icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
Cariovico + Hitro nad znane bolezni

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: Cariovico + Hitro nad znane bolezni po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%