Förstor din penis med 4 cm på 15 dagar och ge din partner otrolig njutning varje natt!

Stenhård

StartErotique

Jag klagade inte över min penisstorlek, men efter att ha använt Daniels metod blev jag övertygad om att det alltid kan bli bättre! På några minuter ökar penisstorleken med ca 30%, erektionen blir OERHÖRT STARK och sex kan i timmar!

Robert, 31 år
Luleå

Hej,

StartErotique

Jag heter Daniel och jag är porrskådespelare Jag har alltid velat göra det. Jag fascinerades av denna värld och dess kvinnor. Såklart Sverige skliljer sig från USA - långt ifrån de stora amerikanska produktionerna av denna genre, till exempel "Flashpoint x" eller "Manhunters". Men jag har alltid trott att vi har potential i denna bransch och bestämde mig för att jobba i den.

Det har gått ett år sedan min debut i porrvärlden och vid det här tillfället bestämde jag mig för att dela med mig av min väg till ... ett lyckat och långt sex. Jag vet att livet inte är en film, men jag måste säga att det här jobbet lärde mig en hel del om instälningen till sex. Och ärligt talat var det inte lätt att börja. Det var faktiskt dramatiskt. Under lång tid kunde jag inte avblockera mig själv, vilket komplicerade också mitt privatliv.

Problemet var storleken på min penis.  13 cm i erektion är ett mycket dåligt resultat, vilket orsakade att jag gick direkt ut op castinar. Om det inte var tillräckligt, var det också ett andra problem - han stod inte upp för mig. Det var så mjukt som en kudde och jag kunde inte lägga den i styvhet trots uppvärmningen före gjutningen. Min karriär var stilla, liksom mina erövringar.

Men det finns en metod som låter dig både hantera erektionsproblemen, stärka din erektion och öka lemmens storlek. Jag kunde inte tro på effekterna själv, men de är synliga och känns sedan jag använder den här metoden.

Vad kommer att förändras i din penis och i ditt sexliv när du har använt den?

 • Du kommer att ha en längre penis - min penis har blivit längre med 8 cm på 30 dagar
 • Du kommer att ha en penis hård som stål – 2x tjockare, hårdare, större och grövre, allstå en sådan som kvinnor tycker om
 • Du kommer att kunna ha sex 4-5 gånger i rad i många timmar – du kommer att ge henne maximal njutning och hon kommer att inte släppa dig från sovrummet.
 • Du kommer att vara mer självsäker i sovrummet - sådana känslor som förlägenhet, pinsamhet och uppgivenhet kommer att vara främmande för dig.
 • Du kommer att känna dig som en sexgud - kvinnor kommer att klamra sig på dig, utan någon ansträngning från din sida
Hur ändrar du ditt sexliv till en rad framgångar?

När jag började mitt äventyr med porrindustrin var jag väldigt nyfiken på den här världen och trodde att allt som är bäst på detta område borde dras från USA. Jag började leta efter metoder som används av amerikaner som skulle göra killar bättre i sängen på ett säkert och naturligt sätt. Det visade sig att porrskådespelarna där - de bästa inom denna bransch, inte använder några kosttillskott.

I USA är förstoringstabletter en verklig anakronism. Jag har läst många artiklar om biverkningar av mindre eller större kaliber. Om det faktum att de kan orsaka fertilitetsproblem och är beroendeframkallande. Det visade sig att männen där bytte till något mer naturligt och säkrare att använda. Något som tack vare den innovativa kompositionen av ingredienser ökar penisens storlek genom att utöka blodkärlen, och samtidigt får vi ha sex längre och mer intensivt.

Jag nämnde redan denna innovativa metod i början, nu låt mig förtydliga. Det tillåter dig att:

 • förlänga din penis med i genomsnitt 7 cm
 • öka lemmens omkrets med upp till 2,5 cm
 • tydligt stärka erektionerna
 • förlänga erektionen upp till 40-50 minuter
 • öka lemmens massivitet
 • förbättra sexuell prestation och intensifiera upplevelser

Sådana spektakulära effekter är möjliga eftersom sättet jag talar om fungerar samtidigt på tre nivåer:

 • ÖKAR BLODCIRKULATION

  tack vare detta fylls svällkroppar i penisen med mer blod vilket ger en stark och lång erektion varje gång

 • ÖKAR TESTOSTERONNIVÅER

  en hög nivå av testosteron ger högre libido och påverkar också penisens beredskap att alltid genomföra samlag

 • ÖKAR VOLYMEN AV PENISKAMMARE

  när dina peniskammare expanderar, vävnaderna svullnar också, vilket påverkar penisens storlek och massivitet. Vad som är viktigt, utökar kamrarna permanent, vilket innebär att din penis också kommer att växa permanent.

Undrar du vilken revolutionär metod detta är? Det är en kombination av natur och de senaste upptäckterna inom manlig sexualitet. Den består av både naturliga extrakt från växter som används för att förbättra mannlig libido, och ämnen som hyllats de senaste två åren som ett genombrott i penisförstoring

Det är den enda produkten på marknaden som har en så komplett komposition, strikt anpassad till de problem som en modern man måste möta, låst i en bekväm gel. Därför bestämde jag mig för att föra in den här produkten till Sverige - jag ville göra det enklare för mig och dig att få tillgång till de bästa penisförlängningsteknikerna.

Absolut sensation

Så kan jag säga efter appliceringen av gelén. Min penis blev större och mina erektioner starkare. Det var denna komposition som StartErotique-gelen innehåller som förbättrade blodflödet i lemmen och jag kände hur den växte. Jag kände att jag blev bättre i sängen, att jag inte behövde stödja mig med några andra konstiga medel, innehållande ämnen från en osäker källa av olika ursprung. Kollegor från branschen började avundas mig när jag vann titeln till den bästa porrskådespelaren i tredje kvartalet. Jag kände mig själv som en ung gud. Bokstavligen. Jag kunde göra med kvinnor allt och överallt.

StartErotique
Bli kåt under inspelningen av en film i Prag

Och att storlekarna har blivit väldigt imponerande, spelade jag huvudrollerna - jag såg manlig och attraktiv ut, jag hade styrkan och vildheten som är så önskvärd i branschen. När det gäller sex, går det inte att jämföra det som var förut med det som hände efter behandlingen. Det är som dag och natt. I en gynnsam situation gjorde han sig omedelbart mycket styv och kunde stå, stå och stå. Kvinnorna tittade i misstro med beundran och ville omedelbart få den i munnen. Vet du vad som hände när jag gick in? Som om jorden bröt i en miljon bitar.

Du kan också ha det så

Du kan också vara sådan i din kvinnas ögon. Inget hindrar dig från att komma ur ditt skal och börja ett sexuellt liv från början. Jag vet redan att förändringen med StartErotique är:

 • SNABB OCH ENKEL

  Det är verkligen chockerande hur snabbt du kan njuta av full prestation i sängen. Glöm några penispumpar, sträckningsövningar eller Viagra. Glöm oändliga besök hos specialister och stora mängder kosttillskott som inte hjälper.

 • TRYGG OCH NATURLIG

  StartErotique är helt naturlig och vald i sådana proportioner att efter 2 doser kommer du att känna skillnaden i sängen.

 • DISKRET

  Du gör allt hemma. Ingen behöver ens veta att du tar något. Du behöver inte vänta på läkarbesök. Du får gelén till hands, i en diskret förpackning som inte avslöjar vad som finns i den.

I slutet min reflektion ... Alla tycker att porrskådespelare har ett enkelt och trevligt jobb. Emellertid är det ett hårt arbete som du måste göra i timmar, upprepa vissa tagningar om och om igen. Låt mig också påminna dig om att vi inte är ensamma på jobbet. Vi är omgivna av människor som arbetar tillsammans: regissör, ​​manusförfattare, alla personer som hkälper till.

Det är svårt att få mig och min partner att trivas i en sådan situation, men tack vare StartErotique är det möjligt. Denna produkt förändrade helt min inställning till sex och gav mig dödlighet, eftersom jag alltid kan. På jobbet samt i privatliv. Jag är alltid redo och jag tycker att det är värt att använda StartErotique, och kanske framför altt i privatliv.

TESTA StartErotique på min risk

Jag är en porrskådespelare och känner till mäns problem med penisstorleken och mindrevärdeskomplex. Tyvärr kan jag inte förstora din penis för dig och leda kvinnor till flera orgasmer, men vad jag kan göra och vad jag vill göra är att hjälpa dig att fatta ett bra beslut. Därför erbjuder jag dig ett enkelt erbjudande - utan några knep.

Jag är övertygad om att du inom 30 dagar kommer att förstora din penis med minst 6,4 cm och du kommer att leda din partner till 5 orgasmer i rad. Därför garanterar jag dig tillfredsställningsgaranti:

1. Originalitetsgaranti - StartErotique gel formel är en välvald kombination av ämnen som är de starkaste aktivisatorerna av penis tillväxt och boostrar av manlig styrka. De aktiva ingredienserna som finns i den tillåter dig att permanent förlänga lemmen, samtidigt som du ger starka erektioner. Effektiviteten av denna produkt bekräftas av kliniska tester och intyg. Dessutom är dess formel skyddad, så du kan vara säker på att du inte hittar en sådan komposition i andra produkter som finns tillgängliga på marknaden. Den ursprungliga gelén kommer bara till dig via denna sida.

2. Kvalitetsgaranti - komponenter som bestämmer effektiviteten av StartErotique, erhålls i enlighet med högsta kvalitetsstandarden. Med tanke på din hälsa och ett hälsosamt sexliv har koncentrationen av aktiva substanser i produkten valts så att behandlingen är helt tryggr. Allt för att dess effekter ska uppfylla dina förväntningar i 100%.

3. Nöjdhetsgaranti - 94,7% av de undersökta männen bekräftar den höga effektiviteten av StartErotique-gelén och säger att den uppfyllde deras förväntningar. På grund av dessa resultat har produkten blivit erkänd av de bästa specialisterna från hela Europa som rekommenderar den till sina patienter. Liksom jag, är de övertygade om att efter en månad kommer du att bli av med erektionsproblemet och kan presentera din långa och tjocka penis för din partner.

Detta är det enklaste erbjudandet i världen. Du betalar endast för resultat, inte för löften. Gå med i rabattklubben och fyll i bokningsformuläret längst ner på sidan. Dessutom erbjuder tillverkaren en pengarna-tillbaka-garanti (om produkten visar sig vara ineffektiv, återbetalar vi 100 % av kostnaden). Du riskerar ingenting!

UPPMÄRKSAMHET! Endast en sådan garanti.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med produktens prestanda, räcker det att du skickar tillbaka den tomma förpackningen till oss, och pengarna återbetalas till dig utan onödiga procedurer. Dessutom hjälper vi gärna till att identifiera orsaken till bristen på tillfredsställande resultat och hitta en lösning som gör att du kan njuta fullt ut av resultaten. Tack vare denna garanti kan du känna dig trygg och riskfritt prova vår produkt.

Kan det vara ett säkrare beslut? Varulager är mycket begränsade. Proverbjudande kommer inte att upprepas snart, så KÖR NU!

Lycka till,
Daniel Olsson

Orginell förpackning StartErotique

StartErotique

1580 SEK 790 SEK

Du får boken

"Var hård i sängen"

Detta är pålitlig kunskap om manlig libido ihopsamlad på ett ställe och med underlag från många års forskning och rik erfarenhet från specialister. Det förmedlas på ett extremt lättillgängligt sätt och innehåller massor av enkla tips och råd som du kan tillämpa i praktiken från och med idag. Tillfredsställande samlag har en otrolig inverkan på mäns hälsa och välbefinnande samt på kvaliteten i nära relationer. I den här boken hittar du tips som hjälper dig att gå till handling och ta tillbaka kontrollen över ditt sexliv.

Beställ idag, spara 790 SEK och få den medföljande
e-booken „Var hård i sängen”


Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress

StartErotique har gett mig full kontroll över sexlivet och gjort att jag kan göra det till och med 3 gånger om dagen och det på raken!

Peter,

Tjörn

Jag bestämde mig för att mäta den efter användning av Erogen och det blev… 6 cm mer. Vad kan man mer önska sig?

Patric,

Stockholm

När jag började använda Erogen började jag tro på att jag kan få tillbaka henne. Och jag lyckades. Hon var förtjust när hon märkte att den växt till sig med 7 cm!

Pelle,

Örebro

StartErotique hjälpte mig med mina sängproblem. Nu kan jag både hålla på längre och oftare.

Thomas,

Kalmar

När den var liten var mina partners inte så nöjda. Nu är det annorlunda. Sexet pågår längre och de är förtjusta i storleken!

Alex,

Malmö

Först var jag arg över att hon köpt Erogen åt mig. Men det visade sig vara en utmärkt present – nu älskar jag och min fru till och med 4 gånger om dagen!

Viktor,

Uppsala

För det första är den säker, för det andra är den effektiv. Efter att jag använt den för första gången låg vi i 50 minuter. Sedan upprepade vi, 3 gånger till. Bara Erogen!

Bertil,

Skövde

Min kille kunde inte hinna med i sängen. Till slut började han undvika intima kontakter. Lyckligtvis hittade jag StartErotique som helt och hållet förändrade vårt sexliv. Äntligen gör vi det änge och intensivt!

Eva,

Bro

Efter Erogen har jag en riktig anakonda i mina byxor. Hon äter upp mig med blicken innan jag ens hunnit klä av mig. Det är otroligt att den kan växa så.

Eric,

Vadstena

Tack vare Erogen har jag +7 cm vid stånd och jag känner mig som en ung gud i sänghalmen. Jag vet inte hur det hände men jag är 50 år och har lika mycket energi som en tonåring och en hög libido.

Ove,

Linköping

Senaste köp:

Herr Robert från Luleå, för 3 minuter sedan

Senaste köp:

Herr Mark från Landskrona, för fem minuter sedan

Senaste köp:

Herr Anton från Malmö, för 3 minuter sedan

Senaste köp:

Herr Johan från Hudiksvall, för fem minuter sedan

Senaste köp:

Herr Robert från Helsingborg, för fem minuter sedan

Senaste köp:

Herr Mattias från Göteborg, för 3 minuter sedan

Senaste köp:

Herr Kristoffer från Stockholm, för fem minuter sedan

icon

Din beställning har godkänts

product
1x
StartErotique + Var hård i sängen

Till betalning:

790 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
telefonnummer:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (betalning vid leverans)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Få en unik uppsättning: en revolutionerande produkt StartErotique + Var hård i sängen till ett pris som är lägre med upp till 63%

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
63%