Det är 187 besökare på webbplatsen just nu

56 personer har gjort ett köp idag

SENAST GJORDA KÖP:

- för en stund sedan Felix från Gävle

- för 26 sekunder sedan Klas från Uddevalla

Stor kampanj bara idag 1800 SEK  899 SEK

Jag bekräftar! Det fungerar otroligt snabbt – den ökade praktiskt taget direkt i storlek och erektioner blev långa och hårda.

Olof, 33 år,

Umeå

Inte illa, jag kunde älska 4 x längre än vanligt en stund efter användning.

Niklas, 41 år,

Höör

Superb! Det verkar verkligen snabbt, jag är hård när jag vill

Tomas, 54 år,

Falun.

Efter att ha provat hundratals metoder äntligen är det något som ger effekt. Fungerar som i beskrivningen.

Ove, 51 år,

Trollhättan

Problem med låg libido försvann efter 1 dag. Jag känner mig äntligen som en frisk kille.

Jonas, 39 år,

Tidaholm

Det här återställde min fulla erektion och kontroll över min manlighet. Min partner är också nöjd.

Gunnar, 73 år,

Kungsbacka

Mycket bra! Jag rekommenderar.

Roger, 46 år

Falun

Den enda produkten som eliminerade mina prostataproblem och återställde mina hårda och långa erektioner.

Rolf, 61 år,

Växjö

Det enda rimliga medlet på marknaden som är säker för kroppen.

Johan, 64 år,

Umeå

Jag rekommenderar.

Knut, 41 år,

Avesta

Jag kissar inte var 10:e minut längre, smärtan försvann också.

Folke, 58 år,

Oskarshamn

Fungerar som det ska!!!

Magnus, 67 år,

Växjö

Nu har jag samlag 4 x i rad och min fru stönar av njutning.

Totte, 54 år,

Linköping

Det bästa medlet för att förlänga erektionen.

Arne, 34 år,

Karlskoga

Jag bekräftar, det funkar.

Björn, 39 år,

Luleå

Efter det här har jag haft mitt livs bästa sex!

Per, 62 år,

Varberg

Toppenbra!

Ingemar, 23 år,

Kungsbacka

Efter att ha läst dessa kommentarer beställer jag när kampanjpriset gäller

Jens, 41 år,

Oskarshamn

Åh skit! Jag har aldrig använt något som verkar så snabbt! Full erektion efter några få sekunder och varar i flera timmar.

Martin, 52 år,

Västerås

Äntligen känner jag mig som en riktig man!

Kalle, 35 år,

Tidaholm

Nyligen gjorda köp:

Rune från Malmö, för 10 minuter sedan

Hjalmar från Borlänge, för 4 minuter sedan

Bertil från Sälen, för 5 minuter sedan

Nyligen gjorda köp:

Rolf från Östersund, för 3 minuter sedan

Erik från Malung, för 5 minuter sedan

Senast gjorda köp:

för 26 sekunder sedan Bengt från Kiruna

Just nu finns 249 användare på webbplatsen

Manlig metod mot potensstörningar - säg adjö till prostataproblem och förläng din erektion med 45 minuter!

Läs mer

Hej, jag heter Mats Karlsson och är specialist i sexologi. Jag vill via den här webbplatsen presentera mitt livs största prestation för dig, för vilken jag nyligen har nominerats till priset ”Best natural treatment 2023” Jag har utvecklat ett medel som gör att du kan få kraftiga erektioner, öka storleken på ditt könsorgan och ha hett sex 4 x i rad - oavsett om du är 25 eller 75 år gammal.

Därför, om du vill UTAN dyra, smärtsamma och riskabla behandlingar:

 • Få massivare könsorgan
 • Känna en kick av manlig styrka efter bara 2 minuter
 • ”Ha samlag 4 x i rad utan att den blir slak
 • Öka din libido
 • Förlänga erektionen med 45 minuter
 • Säga adjö till problem med urinblåsan
 • Få 100% kontroll över din manlighet

Ska du veta att du idag kan uppnå allt detta utan fruktansvärt dyra och hälsofarliga behandlingar med nålar eller skalpell, och därmed - undvika smärta och obehagliga komplikationer och dessutom spara mycket pengar. Om du är intresserad – läs gärna vidare nedan.

Det spelar ingen roll om du precis börjat ditt sexliv och vill förbättra dina förmågor, eller om du är i mogen ålder och vill återfå din tidigare styrka – i alla fall kommer mitt medel att ge dig det bästa sexet i ditt liv.

Här är varför min metod är ett utmärkt alternativ till invasiva behandlingar:

 • Du slipper fruktansvärd smärta du behöver inte låta operera dig, lägga dig under skalpellbladet eller låta sticka in nålar
 • Du riskerar inte att drabbas av komplikationer, som hematom, förlamning, nervsmärta, känselrubbningar eller infektioner
 • Du stödjer urologiska och sexuella funktioner behandlingen återställer urin-, nerv- och immunsystemets normala funktioner
 • Du sparar tiotusentals kronor, istället för att spendera dem på farliga ingrepp i din kropp

Jag har utvecklat ett medel som eliminerar potensproblem efter 1:a dosen

Potensproblem drabbar nästan 65% av män i alla åldrar. De gör vardagen svår, berövar dig självförtroendet, manlighetskänslan, självständigheten och kontrollen över ditt liv. De orsakar erektionsrubbningar och har en negativ påverkan på sexlivet och partnerrelationer. Om du vaknar allt oftare på natten för att kissa, har svårt att tömma urinblåsan helt, känner smärta och obehag vid toalettbesök och dessutom har det saknats fyrverkerier i ditt sovrum under en längre tid, så kanske du just nu läser den viktigaste informationen som hjälper dig att återfå din manlighetskänsla och kontroll över din kropp.

Allt började när jag själv tappade kontrollen över min manlighet

Jag är vetenskapsman och har sysslat med sexologi i över 30 år. Jag trodde ingenting längre kunde överraska mig inom detta område. Men när jag själv drabbades av prostata- och potensproblem såg jag på det helt annorlunda. Nu vet jag mycket väl vad en man känner när hans libido är på en mycket låg nivå och hans könsorgan inte fungerar som det ska. Jag vet också att det är den största förnedring en man kan uppleva. I ett ögonblick tappar du allt självförtroende och känner dig som en absolut nolla.

Det tog nästan 2 år. Under denna tid rådgjorde jag framstående specialister och provade några av de bästa behandlingarna i världen. Och efter många långa månader av försök var jag fortfarande på samma plats. Inget hjälpte. Då insåg jag också hur ineffektiva alla metoder som stödjer män och deras hälsa är. Och hur ensamma vi är med våra problem. Det enda vi kan lita på är det blå pillret vars biverkningar är mycket hälsofarliga, eller på sådana metoder som en penispump som kan spräcka blodkärl i det manliga könsorganet och leda till permanent erektil dysfunktion.

Jag bestämde mig för att göra allt för att återställa min sexuella förmåga

Jag reste till Asien för några år sedan för att utforska effekter av naturliga extrakt på vår hälsa. Jag besökte olika institut och laboratorier, deltog i många symposier och studerade de metoder som hade utvecklats där. Jag såg med egna ögon vilka otroliga effekter rätt sammansatta naturliga ingredienser kan ha. Samtidigt belastar de inte kroppen och utsätter inte män för sjukdomar i hjärt-kärlsystemet. Jag bestämde mig för att kombinera 30 år av min yrkeserfarenhet med innovativa undersökningar och upptäckter inom sexologi. Mitt mål var att skapa ett effektivt och 100% säkert medel som skulle eliminera potens- och prostataproblem.

Hur kom jag på ett medel som återställer den manliga stoltheten?

Jag låste in mig på laboratoriet i några månader och ägnade mig helt åt arbetet. Jag visste att min kunskap och erfarenhet skulle göra det möjligt för mig att skapa något som verkligen fungerar, och inte bara har en bra reklam. Jag har mycket bra minnen från den tiden. Jag kände att jag fick ett nytt liv. Och jag trodde att jag skulle lyckas.

Det tog nästan 5 månader för mig. Jag arbetade 12 h om dagen, 6 dagar i veckan. Jag litade på naturens visdom och min kunskap och tålamod och med lite tur uppnådde jag önskat resultat. En blandning av de starkaste ört- och växtextrakten som jag skapade ökar snabbt libido, stärker snoppen och förlänger sexakten med upp till 45 minuter. Den eliminerar också tryck på urinröret, okontrollerat urinläckage och smärta vid urinering. Allt detta gör att männen inom 24 h återfår fullständig kontroll över sin manlighet och komplex över den lilla storleken eller oförmågan att upprätthålla en tillräckligt hård erektion försvinner helt och hållet.

Efter avslutat arbete på laboratoriet lämnade jag genast in mitt medel för testning i internationell skala. Dess effektivitet bekräftades av de största forskningscentra i Europa och USA. Under testningen bevisades att formeln blixtsnabbt befriar från potensstörningar.

När min blandning klarade alla erforderliga tester började jag använda den själv. Som jag förväntat mig kom den första effekten omedelbart – min penis som varit ”inaktiv” i många månader blev mer massiv och jag fick en hård erektion på en gång. Mitt samlag var 6 x längre och min snopp upprätthöll stålhårdhet. Jag hade också större sexlust och återfick mitt självförtroende. Idag bekräftas mina ord av över 2 608 390 män som har använt min metod över hela världen

Effekten av att använda mitt preparat är en hård, rejäl erektion "på en gång" som kan behållas i upp till 45 minuter.

Fram till nyligen var en effektiv icke-invasiv eliminering av potensstörningar inte möjlig. Tack vare min metod är det möjligt att återställa sexuell förmåga och eliminera prostataproblem.

Oberoende forskning bevisar att effektiviteten hos preparatet jag skapade överträffade förväntningarna hos 97% av män som använt det. Det betyder att den innovativa produkten räddar potensen som försvagas med åldern. Genom att göra penisen mer massiv eliminerar den manliga komplex och ger oförglömliga sexuella upplevelser hos män i alla åldrar. Metoden som jag utvecklat kallade jag för Proctotivo.

Varför kallades min formel för ”HYPERaktivator av viriliteten”?

DEN HAR ÖVER 98% EFFEKTIVITET

Före

En krympt penis som inte kan få stånd

Efter

Ett kraftfullt könsorgan och hårt stånd ”på en gång”

Fram till nyligen verkade det omöjligt. Men mitt fall och fallen av över 2 608 390 män över hela världen bevisar att det är möjligt. Dessutom har effektiviteten hos min beredning bevisats utan skuggan av tvivel av ett forskningscenter i Storbritannien. Jag är glas att min beredning har blivit en världsberömd upptäckt som fått erkännande och beundran hos framstående specialister.

DEN ÄR 100% SÄKER OCH MYCKET ENKEL ATT ANVÄNDA

Den vitaminrika produkten är skapad av ingredienser av högsta kvalitet och kombinerar verkan av ett medel som eliminerar problem med prostataförstoring och en intim booster som ökar storleken på manligheten och förlänger erektionen med 45 minuter. Studier bekräftar att den gör det möjligt att upprätthålla en konstant beredskap för passionerat samlag, eliminerar pollakisuri och smärta vid urinering och återställer en frisk mans libido.

Det enda du behöver göra är att använda produkten 1 x om dagen och du kommer snart att ha ditt livs bästa sex.

Avsedd för män i alla åldrar

Ultrahårt stånd 4 x i rad

Eliminering av besvär vid prostataförstoring

Omedelbara effekter – efter bara 2 minuter

100% naturlig och säker produkt

Besparingar på upp till 37 000 kr

Hur kan du missa chansen till en kraftfull penis och spektakulära erektioner?

Det råder ingen tvekan om att den innovativa produkten har tagit den globala marknaden för potensstärkande medel med storm. Dess mångsidiga verkan bekämpar hela spektrumet av besvär vid potensstörningar på kort tid.

Snart säger du också adjö till svaga och korta erektioner och blir av med komplexen över den lilla storleken på din snopp. Du förbättrar din libido, minskar antalet toalettbesök, får järnuthållighet i sovrummet och ger din partner det bästa sexet i hennes liv.

Du riskerar ingenting!

Genom att använda denna innovativa produkt säger du adjö till dåligt sex och mjuka erektioner. En helt ny värld öppnar sig framför dig där du kommer att vara obestridd mästare i sovrummet. Dessutom riskerar du ingenting! Genom att vinna framgång på global nivå har min metod fått en prestigefylld trippel nöjdhetsgaranti: originalprodukt, kvalitet och tillfredsställelse.

Trippel nöjdhetsgaranti

1. Garanti för originalprodukt - formeln innehåller unika aktiva ämnen av naturligt ursprung som bidrar till eliminering av potensstörningar. Dess effektivitet har bekräftats med oberoende tester. Det är den första och enda så innovativa formeln. Därför kan du vara säker på att du får en originalprodukt som är tillgänglig endast via denna webbplats.

2. Kvalitetsgaranti - tack vare den avancerade produktionsprocessen av den naturliga metoden som förlänger erektionen uppfyller produkten de högsta kvalitetsstandarderna och är certifierad. Tester har bekräftat att beredningen inte orsakar några biverkningar och är säker. Allt detta ska göra att effekterna uppfyller dina förväntningar till 100%.

3. Garanti för tillfredsställelse - många laboratorietester och konsumenttester bekräftar produktens exceptionella effektivitet. Baserat på dessa resultat har produkten fått erkännande från enastående specialister över hela världen som rekommenderar den till sina kunder. Experter är säkra på att det är ett recept för hårda erektioner och hett sex.

Nr 1 mot mäns problem

Stora amerikanska läkemedelsföretag som har haft möjlighet att se mitt preparats effekt kämpar om att få patent på min upptäckt. När jag redan har sålt patentet kommer metoden att finnas tillgänglig över hela världen, men den kommer säkert att vara väldigt dyr...

Innan dess bestämde jag mig för att göra den tillgänglig i rabattklubben - med 55% medfinansiering. Allt detta för att hjälpa så många män i landet som möjligt att bli av med problem i sovrummet.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret på 2 minuter och om några dagar får du paketet och betalar bekvämt till budet eller brevbäraren.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt budskap. Jag önskar dig mycket lycka i ditt nya liv där du kommer att glömma dina potensproblem.

Mats Karlsson

Hämta den banbrytande produkten Proctotivo

1800 SEK 899 SEK

Beställ din produkt redan idag och spara 901 SEK!

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress
icon

Twoje zamówienie zostało przyjęte

product
1x
Proctotivo

Do zapłaty:

899 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
Nr telefonu:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (Płatność przy odbiorze)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Nu kan du få Voucher + Proctotivo till ett 61% lägre pris

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
61%