Olakšanje
u 8 minuta
Martin Novak
Trajno ublažavanje bola u koljenu u samo 28 dana – učinak je potvrđen neovisnim studijama.
Trajno ublažavanje bola u koljenu u samo 28 dana – učinak je potvrđen neovisnim studijama.
Pozdrav,

Zovem se Martin Novak i stručnjak sam specijalizovan na području magnetoterapije i neuromodulacije. Na ovoj internetskoj stranici želim vam predstaviti svoje najveće postignuće – svoju originalnu, prirodnu metodu borbe protiv bola i tegoba na području zglobova koljena bez uporabe kemijskih lijekova i invazivnih postupaka. Dovoljno je samo 28 dana da zaboravite na bol u koljenima!
Pozdrav,

Zovem se Martin Novak i stručnjak sam specijalizovan na području magnetoterapije i neuromodulacije. Na ovoj internetskoj stranici želim vam predstaviti svoje najveće postignuće – svoju originalnu, prirodnu metodu borbe protiv bola i tegoba na području zglobova koljena bez uporabe kemijskih lijekova i invazivnih postupaka. Dovoljno je samo 28 dana da zaboravite na bol u koljenima!
Ako želite prirodno, BEZ štetne kemije:
Ako želite prirodno, BEZ štetne kemije:
 • otkloniti kronični bol u koljenima gotovo odmah nakon primjene moje metode,
 • poboljšati regeneracijske procese mišića, tetiva i ligamenata i do 86%,
 • poboljšati rad lokomotornog sustava i povratiti 100 % pokretnosti,
 • riješiti se ukočenosti i krutosti zglobova, vraćanjem punog raspona pokreta,
 • spriječiti degeneraciju poboljšanjem stabilnosti zglobova i ligamenata,
 • imati tri puta više energije i ponovo uživati u životu,
Znajte da je to sada sve nadohvat ruke. Bez ikakve štetne kemije, bez bolnih injekcija, bez složenih tretmana. Sada se možete potpuno prirodno i sigurno osloboditi kronične boli u koljenu, uključujući tegobe koje su reumatske i artritične prirode.
Nije važno koliko imate godina ili koliko dugo živite sa tegobama. Ne morate potrošiti stotine ili tisuće kuna na posjete specijalistima ili uzimati lijekove koji su toksični za jetru i bubrege. Zaboravite na sljedeće razočaranje neučinkovitim načinima ublažavanja boli. Dovoljno je čak samo 28 dana za otklanjanje problema s koljenom.
Ova revolucionarna metoda omogućuje postizanje željenih rezultata bez uporabe štetnih tvari i iritirajućih masti:
Ova revolucionarna metoda omogućuje postizanje željenih rezultata bez uporabe štetnih tvari i iritirajućih masti:
 • omogućava smanjivanje oteklina, bola i ukočenosti koljena gotovo odmah nakon uporabe,
 • 100% je bezopasna za tijelo i ne opterećuje organizam otrovnim kemikalijama,
 • doprinosi pokretanju prirodnih procesa popravljanja unutar tkiva, čak i onih teže oštećenih,
 • omogućava uštedu velikih iznosa, prethodno potrošenih na neučinkovite masti i lijekove,
 • vrlo je jednostavna za uporabu.
Razvio sam ovu prirodnu metodu da bih vas brzo oslobodio uporne boli i nelagode škripavih koljena te omogućio uživanje u punoj pokretnosti.
Zahvaljujući ovom rješenju, konačno ćete moći zaboraviti na lijekove prepune kemikalija. Moći ćete se baviti svime onime što do sada niste mogli uslijed boli i nelagoda u koljenima pri svakom pokretu. Vožnja biciklom, plesanje, duge šetnje, planinarenje, aktivnosti s prijateljima i obitelji – sve su to aktivnosti u kojima ćete opet moći uživati.
Otkrit ćete taj prekrasan osjećaj potpune tjelesne pokretljivosti s kojim ćete se od sada buditi svako jutro. Bolnu grimasu na licu zamijenjit će dobro raspoloženje i obilje energije tijekom cijelog dana. Smanjit ćete kronični upalu u zglobovima i vratiti svakodnevnu udobnost. Bez nepotrebnog napora, boli, štetnih tableta, masti, injekcija. Sve to zahvaljujući mojoj inovativnoj biomagnetskoj metodi. Želite li znati kako je nastala?
Svojoj mami sam želio vratiti pokretljivost.
Degeneracije i ozljede naših najvećih zglobova, tj. koljena, pogađaju čak svaku treću osobu u starosti od 30 do 90 godina. Taj podatak nije iznenađujuć pošto su koljena svakodnevno najopterećeniji zglobovi. Mikrooštećenja hrskavice i ligamenta nakupljaju se godinama, a često zanemarujemo prve znakove nelagode, poput „škripanja”, ukočenosti ili oticanja.
Nažalost, slično je bilo s mojom mamom. Sve je počelo s ukočenim koljenima i „nevinim” škripanjem, blokiranjem i „preskakivanjem” patele koljena tijekom kretanja. S godinama su tegobe s bolom i svakodnevnim funkcioniranjem postajale sve gore. Utrljavala je nove masti (neke od njih su ju snažno senzibilizirale), uzimala je sve više i više lijekova protiv bolova i... njezina je životna radost iz dana u dan sve više blijedjela. Nije više imala snage za rad u svojem ljubljenom vrtu. Čak joj je ulazak u kadu da bi se okupala bilo izazov.
Opasnost mi je otvorila oči.
Hondromalacijske promjene u zglobovima koljena počele su sve više ometati njezino normalno funkcioniranje, npr. odlazak u kupovinu. Stručnjaci su bespomoćno slijegali ramenima, objašnjavajući da je hondropatija normalni problem poodmaklih godina... Poodmaklih? Moja je mama inače bila energična 60-godišnja žena. Najgore je što su joj degenerirana koljena počela stvarno ugrožavati život! Jednog dana, kad sam se vozio da je odvedem na pregled, moja je mama pala prelazeći ulicu. Automobil koji se brzo kretao čudom je usporio! Jako sam se preplašio.
Dok sam joj pomagao da ustane, primijetio sam kako iz njezine torbice ispadaju razne vrste lijekova protiv bolova. Neki su bili vrlo jaki. Tada sam shvatio otkud moja mama u posljednje vrijeme ima tako teške probleme sa želucem, crijevima, jetrom i bubrezima... Na kraju krajeva, takva kemijska sredstva protiv bolova ne smiju se uzimati duže vrijeme, jer uništavaju i truju organizam!
Zato sam odlučio žrtvovati doslovno sve te pronaći rješenje i osloboditi svoju mamu od ove strašne patnje. Kao stručnjak za magnetoterapiju i neuromodulaciju, svoje iskustvo i znanje mogu iskoristiti da bih spasio nju i milijune drugih od paralizirajućeg bola u koljenima.
Kako sam razvio prirodni lijek protiv bolova u koljenu?
Surađivao sam na mnogim rješenjima za razne bolesti i znao sam da moja mama ima problema s jetrom i probavnim sustavom zbog neprestanog unošenja jakih lijekova, tako da unošenje druge kemije koja također uništava organizam nije dolazilo u obzir...
Započeo sam intenzivnu potragu za najboljom metodom koja bi mogla preokrenuti progresivnu degeneraciju hrskavice i ligamenata koljena. Zaključio sam da najviše obećava magnetoterapija te potrebna potpora i stabilizacija patelofemoralnog zgloba. Prioritet je bila maksimalna učinkovitost te sigurnost uporabe. Tako sam razvio revolucionarni biomagnetski stabilizator koljena.
Odmah sam dogovorio ispitivanja u neovisnim centrima. Dubinska ispitivanja velikih razmjera donijela su zapanjujuće dobre rezultate – poboljšanje je iskazalo 98% od nekoliko tisuća ispitanika. Jedva sam dočekao da mami predstavim revolucionarnu metodu.
Rezultati su nadmašili moja najveća očekivanja.
Mami sam pokazao kako je lako postaviti biomagnetsku traku na koljeno. Oprezno je napravila nekoliko koraka, a nakon što se uvjerila da je traka dobro stabilizira, počela je hodati oko kuće sve odvažnije. Pažljivo sam promatrao njezino lice: bolnu grimasu zamijenio je nepovjerljivi osmijeh radosti. U roku nekoliko dana moja majka, izuzetno uzbuđena, pokazala mi je koljena na kojima su se povlačile otekline i edemi! Mama je provela sljedeći tjedan obnavljajući svoj voljeni vrt do njegovog punog sjaja. Ali najveći šok za mene je bio taj što nas je jednog dana posjetila... biciklom! Sretna, smijući se, rekla je:  „Sine, tvoj je izum zaista nevjerojatan! Osjećam se mlađom dobrih 20 godina, više me ništa ne boli. Hvala ti, dobila sam priliku za novi život. Apsolutno ga moraš predstaviti svijetu!”
Mami sam pokazao kako je lako postaviti biomagnetsku traku na koljeno. Oprezno je napravila nekoliko koraka, a nakon što se uvjerila da je traka dobro stabilizira, počela je hodati oko kuće sve odvažnije. Pažljivo sam promatrao njezino lice: bolnu grimasu zamijenio je nepovjerljivi osmijeh radosti. U roku nekoliko dana moja majka, izuzetno uzbuđena, pokazala mi je koljena na kojima su se povlačile otekline i edemi!

Mama je provela sljedeći tjedan obnavljajući svoj voljeni vrt do njegovog punog sjaja. Ali najveći šok za mene je bio taj što nas je jednog dana posjetila... biciklom! Sretna, smijući se, rekla je: „Sine, tvoj je izum zaista nevjerojatan! Osjećam se mlađom dobrih 20 godina, više me ništa ne boli. Hvala ti, dobila sam priliku za novi život. Apsolutno ga moraš predstaviti svijetu!”
Do sada su se hondropatije, tj. razne degenerativne promjene u koljenima, smatrale praktički neizbježnima (posebno kod sportaša i starijih osoba) i nemogućima za regenerirati. Danas, zahvaljujući mojoj biomagnetskoj stabilizacijskog traci, ne samo da možete u potpunosti otkloniti bol, nego čak i preokrenuti proces trošenja zgloba koljena.
Sada je vrijeme da ukratko objasnim kako djeluje moj revolucionarni biomagnetski stabilizator koljena. Proces je prilično složen, ali pokušat ću to objasniti na jasan i laičan način.
Otklonite bol i regenerirajte zglobove koljena na prirodan način.
Zglobovi koljena troše se s godinama, ali njihova degeneracija uključuje i mikrooštećenja uzrokovana prekomjernom tjelesnom masom, napornim fizičkim radom, dugotrajnim sjedenjem, podizanjem teških predmeta, igranjem sporta, ozljedama i modricama. Postepeno, glatka i elastična hrskavica, odgovorna za zaštitu kostiju od trenja tijekom pokreta, počinje se „trošiti” i tanjiti do te mjere da kostima više ne može pružiti zaštitu od izravnog trljanja jedne o drugu. Jednostavno govoreći – naša koljena počinju nalikovati nepodmazanoj šarki koja škljoca i škripi tijekom rada. U tom trenutku, već smo na rubu ozbiljne degeneracije i upalnog stanja, oteklina i užasne boli.
Nažalost, hrskavica i zglobna tekućina nemaju sposobnost regeneracije. To znači da se, za razliku od ostalih stanica u ljudskom tijelu, ne mogu samostalno vratiti u prvobitno stanje i da im je za to potrebna „pomoć” izvana.

Upravo zbog toga u svojoj sam metodi odlučio kombinirati tri ključna cilja - otklanjanje bola, omogućavanje regeneracije oštećenih zglobova koljena i njihovu zaštitu od budućih oštećenja. I – uspjelo je! Uspio sam! Razvio sam Ortezan – jedinstvenu vrstu biomagnetske stabilizacijske trake za zglob koljena, koja je temeljena na snažnoj regenerativnoj snazi magneta od 500 gaussa.

Magnetski impulsi odmah prodiru u tkiva i područja boli i neutraliziraju međustanične signale bola, zbog čega više ne osjećate neugodne tegobe. Osim toga, oni potiču mikrocirkulaciju krvi i limfe, što također ubrzava regeneracijske procese do otprilike 300 %. Dovoljno je regeneracijsku traku redovito upotrebljavati 24 sata dnevno. Postoji li neka druga metoda koja omogućava takav spektar zaštite naših zglobova? Ne morate raditi ništa posebno – samo nosite Ortezan i normalno funkcionirate, dok će vam se u tom vremenu koljena postupno regenerirati, osloboditi vas kroničnih upalnih stanja, oteklina i edema. Za 28 dana riješit ćete se nelagode – trajno.
Zašto se moj biomagnetski stabilizator koljena smatra revolucionarnim u vraćanju zdravlja koljena?
ORTEZAN JE IZNAD 98 % UČINKOVIT U OLAKŠAVANJU TEGOBA I REGENERACIJI TKIVA ZGLOBA KOLJENA

PRIJE

bol u oštećenom zglobu koljena, progresivna degeneracija, upalna stanja, oteklina

NAKON

stabilizacija zgloba, poticanje regeneracije tkiva, olakšanje nelagode i bola

Jedno je sigurno – ono što izgleda kao čudo zapravo je pitanje fizike i biologije. Moja metoda pokazala se prekretnicom zdravlja za nekoliko tisuća ljudi u roku od dva mjeseca od dostupnosti. Učinkovitost magnetskog polja, u kombinaciji sa stabilizacijom patelofemoralnog zgloba, potvrdili su ne samo ljudi kojima je donio olakšanje, već i neovisna ispitivanja i stručnjaci. Ortezan je izuzetno jednostavna, učinkovita i dokazana metoda koja označava revoluciju u neinvazivnoj borbi protiv bola i degeneracije koljena.
100% sigurnosti i udobnosti primjene
Trostruko jamstvo zadovoljstva
Uporaba Ortezan stabilizirajuće biomagnetske trake vrlo je jednostavna – samo je izvadite iz paketa i stavite na zglob koljena te prilagodite potrebnu veličinu. I to je sve! Sada će vas svaki korak postupno oslobađati bola i nelagode te ojačati zglobove koljena.
Borba protiv bola i nelagode nikada nije bila tako zgodna, a istovremeno i učinkovita. Nakon samo 28 dana, možete biti potpuno drugačija osoba – bez lica izobličenog bolom, bez odricanja od svojih najdražih aktivnosti zbog nelagode u kretanju.
Borba protiv bola i nelagode nikada nije bila tako zgodna, a istovremeno i učinkovita. Nakon samo 28 dana, možete biti potpuno drugačija osoba – bez lica izobličenog bolom, bez odricanja od svojih najdražih aktivnosti zbog nelagode u kretanju.
78 EUR (587.69 HRK)
39 EUR (293.85 HRK)
Samo sada
regeneracija zgloba koljena
lakoća primjene
ušteda tisuća kuna
otklanjanje bola
sigurnost i prirodnost
ojačanje i zaštita zgloba koljena
povrat pokretljivosti
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se trajno riješite bola.
Vi birate. I dalje možete ustajati svaki dan, dopuštajući da vam bol i nelagoda oduzmu normalno funkcioniranje i životnu radost. Možete gutati sve veće doze kemikalija koje truju vaš organizam ili trošiti puno novca na neučinkovite postupke. A možete i prirodno podržati svoje zglobove koljena i pustiti ih da se regeneriraju biomagnetskim stabilizacijskim sustavom Ortezan.
Ništa ne riskirate!
Pomoću biomagnetske stabilizacijske trake Ortezan možete se riješiti kronične boli za samo 28 dana. Ništa ne riskirate – osobno polažem toliko povjerenje u učinkovitost svojega proizvoda da sam ga pokrio posebnim, trostrukim jamstvom.
Trostruko jamstvo zadovoljstva
Jamstvo izvornosti
Biomagnetski stabilizator koljena Ortezan upotrebljava snagu magnetoterapije s izvanrednim analgetskim i protivupalnim učinkom. Njegova učinkovitost u stabilizaciji zgloba koljena i ublažavanju boli potvrđena je kliničkim ispitivanjima. Ovo je rješenje jedinstveno na tržištu. Originalni proizvod dobit ćete samo preko ove internetske stranice.
Jamstvo kvalitete
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje biomagnetskog stabilizatora Ortezan, on ispunjava najviše standarde kvalitete. Snaga magnetskog polja prilagođena tako da pruža visoku učinkovitost, ali i potpunu sigurnost za organizam. Sve to kako bi učinci njezina umetka 100 % ispunili vaša očekivanja.
Jamstvo zadovoljstva
Testy konsumenckie potwierdzają wysoką skuteczność stabilizatora biomagnetycznego Ortezan. Na podstawie uzyskanych wyników stabilizator zdobył uznanie także wśród renomowanych specjalistów. Podobnie jak ja, są przekonani, że już po 28 dniach odczujesz długotrwałą ulgę w bólu.
Trostruko jamstvo zadovoljstva
1. Jamstvo izvornosti - Biomagnetski stabilizator koljena Ortezan upotrebljava snagu magnetoterapije s izvanrednim analgetskim i protivupalnim učinkom. Njegova učinkovitost u stabilizaciji zgloba koljena i ublažavanju boli potvrđena je kliničkim ispitivanjima. Ovo je rješenje jedinstveno na tržištu. Originalni proizvod dobit ćete samo preko ove internetske stranice.
2. Jamstvo kvalitete - Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje biomagnetskog stabilizatora Ortezan, on ispunjava najviše standarde kvalitete. Snaga magnetskog polja prilagođena tako da pruža visoku učinkovitost, ali i potpunu sigurnost za organizam. Sve to kako bi učinci njezina umetka 100 % ispunili vaša očekivanja.
3. Jamstvo zadovoljstva - Potrošačka ispitivanja potvrđuju visoku učinkovitost biomagnetskog stabilizatora Ortezan. Na temelju dobivenih rezultata, stabilizator je također stekao priznanje među renomiranim stručnjacima. Kao i ja, uvjereni su da ćete nakon samo 28 dana osjetiti dugotrajno ublažavanje boli.
Oprostite se od bolova i regenerirajte koljena biomagnetnom trakom Ortezana – brzo, sigurno i ekonomično.
Zbog spektakularnih učinaka biomagnetskog stabilizatora Ortezan, vodeće svjetske korporacije trenutno se bore za moj proizvod. Tada će moj proizvod biti dostupan u cijelom svijetu, ali njegova cijena neće biti tako povoljna.
Prije nego što se to dogodi, odlučio sam da najprije bude dostupan s 50 % sufinanciranja i na taj način dostupan što većem broju ljudi koji žele iskoristiti priliku i upotrebljavati stabilizator.
Narudžba stabilizacijskog sustava Ortezan u neponovljivoj akciji vrlo je jednostavna. Ne morate slati novac putem interneta ili platiti karticom da biste dobili vlastiti stabilizator. Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u 2 minute, a u roku od nekoliko dana dobit ćete paket koji možete praktično platiti dostavljaču ili poštaru.
Zahvaljujem na vremenu koje ste posvetili čitanju mojega izvještaja. Nadam se da ćete uskoro započeti novi život s mojim biomagnetskom stabilizirajućom trakom – bez bolova, uživajući u svakom danu. Sretno!
Martin Novak
„Kraj bola koljena.”
„Ne pamtim otkad se borim s tim užasnim bolom. Sve je počelo s osjećajem preskakanja patele. S vremenom je bol postao nepodnošljiv, sve dok nisam imala bljeskove pred očima... Kutija lijekova protiv bolova u najjačoj verziji bio mi je najbolji prijatelj – kod kuće, na poslu, na odmoru... S Ortezanom sam zaboravila na bolove i tablete. Osjećam se mlađom za dobrih 10 godina i pokretnom kao nikada prije!”
Magdalena J., 45 godina, Pula
„Senzacionalan proizvod.”
„Traku Ortezan naručila si je moja susjeda koja ima velike probleme sa zglobovima koljena. Priznajem da mi nikada ne bi palo na pamet isprobati nešto takvo, ali kad mi je rekla za učinke, tj. trenutno otklanjanje bola i oticanja u nekoliko dana, naručila sam traku za sebe i svojega supruga. Jako smo zadovoljni – nema više stalno ukočenih, škripavih zglobova i bola.”
Marta K., 62 godine, Osijek
„Napokon mogu voziti bicikl.”
„Bol u mojim koljenima imao je jedan uzrok – dugi niz godina bio sam gojazan. Kada sam napokon uspio smršavjeti, koljena su mi bila uništena, bolna. Sanjao sam da se vratim na biciklističke ture po gradu, ali nelagoda je bila prevelika. Sve se promijenilo kada sam počeo upotrebljavati Ortezan. Kao da imate nova koljena, nevjerojatno je!”
Stjepan T., 39 godina, Ploče
„Ortezan djeluje ekspresno.”
„Kupio sam ga za stabilizaciju zgloba koljena tijekom hodanja, ali na moje iznenađenje, već nakon nekoliko sati, u nozi sam prestao osjećati taj užasni, prodorni bol. U roku nekoliko dana riješio sam se tegobe koja je bila moja noćna mora puno, puno godina. Više mi ne trebaju nikakve tablete ni masti. Ortezan nema konkurenciju.”
Ante R., 58 godina, Imotski
„Ponovo sam pokretna.”
„Unatoč mladoj dobi, moj problem je bio strašan bol u koljenu zbog ozljede nastale prije nekog vremena. Oduvijek sam se puno bavila sportom, volim se kretati. Nažalost, zbog degeneriranog koljena morala sam prestati. Ortezan mi je preporučio moj davni trener. Bila sam u šoku kada po prvi put nakon nekoliko godina nisam osjetila nikakvo blokiranje ili bol. Namjeravam se postupno vratiti sportu.”
Edita B., 24 godine, Virovitica
„Najbolja stvar.”
„Što reći nego da je ovo nešto najbolje što sam ikad kupio u zdravstvene svrhe. Radim na gradilištu i iako nisam starac, zglobovi koljena sve se češće bune na preopterećenje... Od kada nosim ove trake – mir i tišina. Nula nelagodnosti, osjećam se sigurno i stabilno. Sjajna stvar!"
Luka V., 44 godine, Makarska
„Ekspresna regeneracija nakon ozljeda.”
„Prije nekog vremena imala sam tešku nesreću i ozlijedila sam patelu. Teoretski, sve je zacijelilo, ali koljeno sam počela osjećati u najneočekivanijim trenucima, npr. na putu, kada sam morala uzimati jake lijekove protiv bolova. Da isprobam biomagnetsku traku Ortezan, nagovorila me moja sestra. Iskreno priznajem da sam povratila duševni mir. Koljeno je jednako zdravo kao i prije ozljede. Žao mi je što nisam ranije saznala za ovaj proizvod!”
Paula Z., 51 godina, Rijeka
„Obavezno za svaku stariju osobu.”
„Otkako mi je sin dao te stabilizacijske trake, ne odvajam se od njih. Nagovorila sam sve kolegice da ih kupe jer je dejstvo Ortezana na zglobove koljena nevjerojatno. Šetam sama i ništa me ne boli ili ne koči. Ne sjećam se kad sam posljednji put otišla liječniku po recept za lijekove protiv upala i bolova.”
Jelena G., 70 godina, Zadar
„Povratio sam pokretnost.”
„Udovac sam bez djece i živim sam, daleko od centra grada. U kupovinu sam išao biciklom. Nažalost, tegobe s mojim koljenom sve više su uzimale danak... Jednog dana pojavila se oteklina, edem. Susjedov sin, simpatičan momak, preporučio mi je Ortezan. Sportaš je i rekao je da ga je ta traka spasila. Pomogao mi je i naručiti je. To se olakšanje ne može opisati... U roku od tjedan dana sjeo sam na bicikl i do danas nemam nikakvih problema.”
Branimir T., 62 godine, Slavonski Brod
„Kraj bola koljena.”
„Ne pamtim otkad se borim s tim užasnim bolom. Sve je počelo s osjećajem preskakanja patele. S vremenom je bol postao nepodnošljiv, sve dok nisam imala bljeskove pred očima... Kutija lijekova protiv bolova u najjačoj verziji bio mi je najbolji prijatelj – kod kuće, na poslu, na odmoru... S Ortezanom sam zaboravila na bolove i tablete. Osjećam se mlađom za dobrih 10 godina i pokretnom kao nikada prije!”
Magdalena J., 45 godina, Pula
„Senzacionalan proizvod.”
„Traku Ortezan naručila si je moja susjeda koja ima velike probleme sa zglobovima koljena. Priznajem da mi nikada ne bi palo na pamet isprobati nešto takvo, ali kad mi je rekla za učinke, tj. trenutno otklanjanje bola i oticanja u nekoliko dana, naručila sam traku za sebe i svojega supruga. Jako smo zadovoljni – nema više stalno ukočenih, škripavih zglobova i bola.”
Marta K., 62 godine, Osijek
„Napokon mogu voziti bicikl.”
„Bol u mojim koljenima imao je jedan uzrok – dugi niz godina bio sam gojazan. Kada sam napokon uspio smršavjeti, koljena su mi bila uništena, bolna. Sanjao sam da se vratim na biciklističke ture po gradu, ali nelagoda je bila prevelika. Sve se promijenilo kada sam počeo upotrebljavati Ortezan. Kao da imate nova koljena, nevjerojatno je!”
Stjepan T., 39 godina, Ploče
„Ortezan djeluje ekspresno.”
„Kupio sam ga za stabilizaciju zgloba koljena tijekom hodanja, ali na moje iznenađenje, već nakon nekoliko sati, u nozi sam prestao osjećati taj užasni, prodorni bol. U roku nekoliko dana riješio sam se tegobe koja je bila moja noćna mora puno, puno godina. Više mi ne trebaju nikakve tablete ni masti. Ortezan nema konkurenciju.”
Ante R., 58 godina, Imotski
„Ponovo sam pokretna.”
„Unatoč mladoj dobi, moj problem je bio strašan bol u koljenu zbog ozljede nastale prije nekog vremena. Oduvijek sam se puno bavila sportom, volim se kretati. Nažalost, zbog degeneriranog koljena morala sam prestati. Ortezan mi je preporučio moj davni trener. Bila sam u šoku kada po prvi put nakon nekoliko godina nisam osjetila nikakvo blokiranje ili bol. Namjeravam se postupno vratiti sportu.”
Edita B., 24 godine, Virovitica
„Najbolja stvar.”
„Što reći nego da je ovo nešto najbolje što sam ikad kupio u zdravstvene svrhe. Radim na gradilištu i iako nisam starac, zglobovi koljena sve se češće bune na preopterećenje... Od kada nosim ove trake – mir i tišina. Nula nelagodnosti, osjećam se sigurno i stabilno. Sjajna stvar!"
Luka V., 44 godine, Makarska
„Ekspresna regeneracija nakon ozljeda.”
„Prije nekog vremena imala sam tešku nesreću i ozlijedila sam patelu. Teoretski, sve je zacijelilo, ali koljeno sam počela osjećati u najneočekivanijim trenucima, npr. na putu, kada sam morala uzimati jake lijekove protiv bolova. Da isprobam biomagnetsku traku Ortezan, nagovorila me moja sestra. Iskreno priznajem da sam povratila duševni mir. Koljeno je jednako zdravo kao i prije ozljede. Žao mi je što nisam ranije saznala za ovaj proizvod!”
Paula Z., 51 godina, Rijeka
„Obavezno za svaku stariju osobu.”
„Otkako mi je sin dao te stabilizacijske trake, ne odvajam se od njih. Nagovorila sam sve kolegice da ih kupe jer je dejstvo Ortezana na zglobove koljena nevjerojatno. Šetam sama i ništa me ne boli ili ne koči. Ne sjećam se kad sam posljednji put otišla liječniku po recept za lijekove protiv upala i bolova.”
Jelena G., 70 godina, Zadar
„Povratio sam pokretnost.”
„Udovac sam bez djece i živim sam, daleko od centra grada. U kupovinu sam išao biciklom. Nažalost, tegobe s mojim koljenom sve više su uzimale danak... Jednog dana pojavila se oteklina, edem. Susjedov sin, simpatičan momak, preporučio mi je Ortezan. Sportaš je i rekao je da ga je ta traka spasila. Pomogao mi je i naručiti je. To se olakšanje ne može opisati... U roku od tjedan dana sjeo sam na bicikl i do danas nemam nikakvih problema.”
Branimir T., 62 godine, Slavonski Brod
Dobijte Ortezan za sudjelovanje u klubu za popust jeftinije za 39
Broj komada dostupnih
u trenutnoj seriji:
0
1
1
78 EUR (587.69 HRK)   39 EUR (293.85 HRK)
Naručite odmah i uštedite 39 .
Nakon isteka limita od 170 narudžbi, akcija se završava.
Obrazac za narudžbu
Badges
Korak 1
Tvoji podaci
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail adresa
Adresa stanovanja
Zemlja
Metode plaćanja
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Sljedeći korak
Adresa

Nakon četrdesete su mi počela škljocati koljena. Definitivno prerano da budem kao starica! Probala sam svašta, ali samo Ortezan je potpuno riješio problem. Preporučujem.

Helena,

Vukovar

Imam tri sina, uvijek sam se trudio aktivno provoditi vrijeme s njima i naučiti ih pravom nogometu. Nakon nesreće sam imao veliki problem sa zglobom koljena, ništa mi nije pomagalo. Tek me Ortezan zauvijek oslobodio od neugode... Dečki ponovno imaju trenera!

Hrvoje,

Samobor

Kad sam otišla kod specijalista ismijao me i zadao mi retoričko pitanje što očekujem od zglobova nakon šezdesete? Znači što – trebala bih se zatvoriti u kuću i previjati se od bolova pri svakim koraku? Unuka mi je preporučila Ortezan i opet se gibam kao mlada koza!

Danijela,

Makarska

Kakvo olakšanje... Ne mogu vam to opisati. A treba uzeti u obzir dasam u najgorim trenucima tablete protiv bolova gutala kao bombone jer nisam mogla izdržati. Konačno sam se vratila u normalu, zglobovi me više ne bole i jetra će mi odmoriti od sve te silne kemije. Preporučujem Ortezan!

Štefica,

Varaždin

Živim sama, obitelj mi je daleko, ne bih im htjela biti teret... Moram se nekako snaći. Otkad mi je susjeda iskreno preporučila Ortezan sve je drugačije. Sama mogu napraviti sve oko kuće, idem u trgovinu pješice. Prirodni pomoćnik za zglobove!

Ivana,

Osijek

Obećala sam kćeri da ću joj pomoći s blizancima, ali su me snašli problemi s koljenima. Mislila sam da ih neću moći voditi i vraćati iz vrtića, ali zahvaljujući Ortezanu sam uspjela! Bol i ukočenost su odmah nestali.

Silvija,

Opuzen

Ne mogu si priuštiti skupe serije tretmana ni rehabilitacije u posebnim centrima. Uostalom, to pomaže samo na kratko... Otkad imam Ortezan osjećam se kao Bog. Iako mi je sedamdeset godina. Od srca vam preporučujem...

Miro,

Rijeka

Vrt na vikendici je moja strast, posebno sada, u mirovini. Nažalost, javljaju mi se problemi s koljenima... Međutim, otkad po sestrinoj preporuci koristim Ortezan, ništa mi ne škljoca, ne pucketa, ne boli me. Mogu raditi bez da brinem o ozljedama.

Ivka,

Vrganj

Treba probati i ocijeniti. Za mene je sjajan! I najbitnije je što je prirodno i bez kemije, bez ikakvih operacija. Jednostavno ublažavanje bolova, nikakve ukočenosti, ni škljocanja kod savijanja koljena.

Marko,

Bakar

Pomlađeno za nekoliko desetaka godina, tako se osjećam zahvaljujući Ortezanu. Moja generacija se jedva vuče, a ja sam nedavno čak bila u planinama – obožavam duge šetnje, to je najzdravije. Preporučujem da se pobrinete za zglobove kao što sam ja.

Anica,

Zagreb

Posljednje kupovine:

prije nekoliko trenutaka Paula iz Baške

Posljednje kupovine:

prije 19 sekundi Elizabeta iz Karlovca

Posljednje kupovine:

prije 27 sekundi Marijana iz Požege

Posljednje kupovine:

Gospođa Marija iz Karlovca, prije 10 minuta

Posljednje kupovine:

Gospođa Elena iz Koprivnice, prije 8 minuta

Posljednje kupovine:

Gospođa Helena iz Bjelovara, prije 7 minuta

Posljednje kupovine:

Gospodin Marko iz Pazina, prije 3 minute

Posljednje kupovine:

Gospodin Hrvoje iz Karlovca, prije 5 minuta

icon

Twoje zamówienie zostało przyjęte

product
1x
Ortezan

Do zapłaty:

39 EUR <span class="converted-price">(293.85 HRK)</span>

Dane kontaktowe

E-mail adresa:
Nr telefonu:

Dane adresowe

,

Sposób płatności

COD (Płatność przy odbiorze)

Pričekaj!

Odobren ti je jednokratni popust!

Sada možeš dobiti Voucher + Ortezan po čak 60% nižoj cijeni

Ponuda se prikazuje SAMO tebi i bit će aktivna još 15 minuta.

OSTVARUJEM SVOJ POPUST
60%