В момента в сайта има 396 души

49 души направиха покупка днес

СКОРОШНИ ПОКУПКИ:

- само сега Снежана от Свищов

- Преди 19 секунди Жоро от Дупница

Страхотна промоция, само днес 135 BGN 69 BGN

Велизар Гаврилов

Уникален, ароматен HIT ще ви откаже от пушенето за 19 дни. Нулеви жертви, не се изисква силна воля! 99,8% от потребителите никога не се връщат към пушенето!

Прочетете повече

Здравейте, казвам се Велизар Гаврилов и съм специалист с повече от 20 години опит в областта на пулмологията. Чрез този уебсайт искам да ви запозная с най-голямото постижение в живота ми, за което бях номиниран за наградата Medic Impact. Създадох лечение, което вече е излекувало 126 794 души от никотиновата им зависимост завинаги. Да, това е вярно! Само след 19 дни на иновативната терапия всички мои участници престанаха да посягат към цигарите, лулата или течността. От тях 99,8 % се отказват завинаги! Вие също ще се сбогувате завинаги с никотиновата си зависимост и ще се отървете от проблемите, характерни за пушачите: дихателни и сърдечносъдови проблеми, упорита кашлица, неприятната миризма на тютюнев дим (която се задържа по тялото и дрехите ви през целия ден) и нарастващите разходи за цигари.

Използвайте този метод, ако го искате за постоянно:

 • отървете се от желанието да пушите цигари и никотинови заместители;
 • прочиства дихателната система от повече от 90% от катранените вещества;
 • спестявате минимум 5000 лева годишно (толкова ви струват цигарите!);
 • предпазват децата си от болести (пушачи възпитават пушачи);
 • подмладете тена и зъбите си с 20-30 години, спрете да миришете като пепелник;
 • да се избегнат такива сериозни състояния като белодробен абсцес, емфизем, рак и сърдечен удар;
 • възвърнете 100% контрол върху живота си - цигарите няма да диктуват деня ви!

Знайте, че не е необходимо да се отказвате от нищо или да използвате драстични методи, за да се освободите завинаги от желанието си да пушите. Не се нуждаете от скъпи, специализирани процедури като акупунктура и хипноза. Няма причина да посягате към противоречивата аверсивна терапия с имплантиране на сребърен нитрат. Разработеният от мен метод за борба с тютюнопушенето е много приятен и лесен за използване. Той спонтанно ви отказва от тютюнопушенето само за 19 дни и, което е изключително важно, не предизвиква пристрастяване!

Няма значение дали пушите класически цигари, електронни цигари със загряващ се заряд, лула или дъвчете тютюн. Моят ароматен метод работи както за начинаещи пушачи, така и за закоравели с над 20-годишен "опит", които многократно са се опитвали да откажат цигарите.

Ето защо моят начин може да направи така, че никога повече да не погледнете цигара:

 • след първата употреба мозъкът ви ще спре да свързва никотина с удоволствието;
 • белите дробове и сърцето ви ще започнат да се прочистват, така че да го почувствате веднага - след 24 часа;
 • откажете цигарите безпроблемно: у дома и без да променяте други навици;
 • избягвайте страничните ефекти на абстиненцията - поддържайте здравословно тегло и добро настроение;

Създадох лечение, с което желанието за запалване изчезва още на първия ден

Знаете ли защо моят метод превъзхожда популярните никотинови лепенки или таблетки цитизин? Как става така, че потребителите на ароматния метод отказват безвъзвратно цигарите само за 19 дни, въпреки че са се провалили 30 пъти с други патенти? Отговорът е тривиален: за да е успешна промяната на навика, тя трябва да е проста и приятна. Помислете сега. Какво се предполага, че уж е приятно в постепенното намаляване на цигарите? Каква радост може да изпитвате от факта, че "в процеса на отказване" избягвате приятели, които все още пушат? Или пък се предполага, че изпитвате удоволствие от факта, че ще качите между 1 и 8 кг? Добавете и постоянното дразнене от никотиновия "глад" и вече не бива да се учудвате, че традиционните методи просто не работят! Ако искате да спечелите над пристрастяването си, трябва да използвате средство, което е... по-умно от него. И в същото време не изисква и най-малкото усилие от ваша страна. А това са ароматните лепенки, които ще ви направят имунизирани срещу въздействието на никотина. Как ги създадох?

Трябваше да измъкна брат си от лапите на пристрастяването

Пристрастяването към цигарите не е толкова противоречиво, колкото злоупотребата с алкохол или употребата на наркотици. Въпреки това тя е сериозен социален проблем, който само в България унищожава живота на 70 000 души годишно. За съжаление брат ми също е сред жертвите на тютюневите изделия. Пенчо пушеше още в университета, но по време на един особено неприятен развод се запали по цигарите завинаги. Както всички мъже, и той не искаше да говори за болката си. Вместо това търсеше утеха в уединени "сеанси" на балкона с незаменимата си "цигара". Понякога дори по 14 пъти на ден! Когато му обърнах внимание на това, той се засмя, че ще се откаже след Нова година. Аз обаче вече виждах, че катастрофата идва много по-рано.

Аз съм специалист с над 20-годишен опит. Практикувал съм в цял свят, включително с благотворителна цел в Ливан и Тасмания. Занимавал съм се с работници във фабрики в Бейрут, които са страдали от пневмокониоза. Помагал съм и на бездомници, които лагеруват на улицата под палещите лъчи на австралийското слънце. За някои от тях "5-те минути за цигара" бяха рядка възможност да излязат от задушната зала и да подишат малко свеж въздух. За други пък пушенето помагаше да се преборят с глада... В абсолютно всички случаи обаче цената дори на най-евтината цигара е чудовищна. Умора, задух, чувство на тежест в областта на гръдната кост... Това са симптомите на стенокардията. И точно тези симптоми забелязах в моя брат

Времето му намаляваше като догаряща цигара

Периодът, през който Пенчо пушеше много, беше сравнително кратък. Затова брат ми напълно не очакваше опустошителната диагноза. "Имам симптоми на сърдечна исхемия". - промълви той, след като се върна от клиниката. "И казват, че е от цигарите! Но как е възможно това? Хората могат да пушат по две кутии на ден и да доживеят до 100 години в добро здраве". Отговорих сухо, че това са по-скоро изключения от правилото. "Е, и такива хора, за разлика от вас, имат конско здраве; силни гени и здрава психическа структура..." - Добавих и веднага съжалих за тези думи. По-малкият ми брат сякаш се сви в себе си, засрамен, ужасен и неразположен. В момент като този той не се нуждаеше от мъмрене, а само от подкрепа! Трябва да има нещо, което да му помогне да укрепне и най-вече бързо да го откаже от пушенето. "Ако само можеше да се отгледа силна воля, проблемът с цигарите щеше да приключи". - Помислих си. След този разговор брат ми се опита да откаже цигарите по всякакъв начин. Залепваше никотинови лепенки, дъвчеше дъвка и дори реши да се скрие в една хижа в средата на нищото, без достъп до цигари. Винаги завършваше по един и същи начин: симптомите на стенокардията му се влошаваха заради стреса и Пенчо се връщаше към навика си.

В същото време той все повече се ядосваше на себе си и се примиряваше. Вече не вярваше, че ще се откаже от пушенето със собствени сили. "Ще приема инжекции със сребърен нитрат!" - обявил той един ден - "те ще ме отвратят от пушенето веднъж завинаги!".

Не позволих на брат ми да се отрови

Сребърният нитрат се използва при аверсивната терапия. Когато се инжектира с това съединение, запалването на цигара трябва да предизвика отвращение и дори гадене и повръщане. Това е рисков метод и може да провокира непредвидени телесни реакции. За мен беше невъзможно, Пенчо да се тъпче с нещо подобно. Но той настояваше... Едва го убедих да не бърза към клиниката за инжекцията. Знаех, че трябва незабавно да намеря нещо, което ще му позволи да откаже цигарите бързо, плавно и без никакъв риск.

Казах си: Мисли! Вие сте сред първите пет най-успешни пулмолози в Европа. В цял свят сте измъквали хора, които живеят в бедняшки квартали, от здравословните им проблеми. И въпреки това 60% от тях не са посещавали лекар дори когато са се раждали! Знаете много добре, че природата е могъща. В нея трябва да има "противоотрова", за да може мозъкът да се пребори с никотиновия глад. Брат ми е добър, честен човек и заслужава също толкова добър, здравословен живот без цигари. Дано да доживее до 100 години с някоя хубава дама до себе си. В края на краищата най-доброто тепърва предстои! С тази решимост започнах да експериментирам…

Как изобретих патент, срещу който цигарите нямат шанс?

Затворих се в лабораторията за няколко седмици. Знаех, че брат ми - и други хора с тютюнева зависимост - се нуждаят от лекарство, което: 1 действа още от първата употреба. 2. доставя много по-голямо удоволствие от цигарите. 3. е лесно за употреба. 4. има естествен състав. 5. укрепва дихателната и нервната система. Тук опитът ми от мисиите в Близкия изток и Австралия ми беше от полза. Наред с други неща, използвах уникална мента, чието диво поле ми беше показано от местния ливански работник във фабриката, Ахмед, като благодарност. "Винаги, когато дойда тук, веднага се успокоявам и мога да дишам по-дълбоко", - ми каза той по това време. "На това място никога не посягам към цигарата, а когато се прибера вкъщи, жена ми ме хвали, че най-накрая мириша приятно и свежо". - той се засмя. След това добавих австралийско масло от евкалипт. Уханието му е като да пуснеш чист пролетен бриз в дробовете си. С всяко вдишване катраненият никотинов секрет се разрежда и се отдръпва от капилярите. Най-важното обаче е, че тази смес привежда съзнанието на пушача в състояние на блаженство. И напълно го разубеждава да пуши! Компресирах рецептата в тънък като хартия пластир и щом той премина всички необходими тестове, го предадох на брат ми.

Първоначално Пенчо беше скептично настроен и не искаше да се откаже от аверсивната терапия за нищо на света. Аз обаче му обясних, че моят метод е много по-приятен: мирише приятно, не предизвиква неприятни усещания и не е необходимо да се бодете. Брат ми неохотно приложи пластира и същата вечер ми се обади развълнувано. "Велизар, това е страхотно!" - изкрещя той по телефона. "От сутринта не съм изпушил нито една цигара, при положение че обикновено досега щях да съм изпушил 11, и не изпитвам никаква нужда да го правя!". Следващите дни донесоха още успехи. Пенчо престана да носи цигари със себе си, вече не излизаше на балкона да пуши по време на посещенията. На всичкото отгоре не качил и грам тегло и през цялото време бил в добро настроение. "Това е интересно. Всичко, което ям, мириша или виждам сега, ми носи 100 пъти по-голямо удовлетворение, отколкото преди. И това е дори в малки количества. Не ми се налага да преяждам". - казва той. Значително са се подобрили и резултатите от тестовете му. Сърцето му е укрепнало, задухът му е изчезнал без следа. Един ден той ми каза, че е видимо развълнуван: "Вие показахте, че дори човек като мен - болен и без силна воля - може да откаже цигарите за постоянно. Вашето изобретение ще върне здравето на милиони хора. Трябва да го предадете на света."

И ето го Пенчо! 6 месеца след приключване на лечението той не пуши, изглежда като спортист и има сърце като камбана!

И ето го Пенчо! 6 месеца след приключване на лечението той не пуши, изглежда като спортист и има сърце като камбана!

Смятате, че трябва да заложите целия си живот и да похарчите цяло състояние за заместители, за да спрете да пушите? С ароматните лепенки отърваването от зависимостта ви ще бъде най-лесното нещо, което ще направите!

Предизвикателството ми беше да създам терапия против тютюнопушене, която да е проста, да не пречи на ежедневието и да се основава на 100% естествени съставки. Тя ще укрепи организма ви по два начина още от първия ден на употреба: белите дробове и сърцето ви ще започнат да се прочистват от катранените вещества, а нервната ви система ще навлезе в състояние на дълбока релаксация. Ще започнете да намалявате цигарите с естествено за вас темпо, без да е необходимо да дъвчете заместители или да занимавате ръцете си.

Защо за моя метод за борба с тютюнопушенето се казва, че ще "развие" силната ви воля за 19 дни?

ИМА НАД 90% ЕФЕКТИВНОСТ

Przemiana

Преди

Г-жа Мариана (на 71 години) пуши от 50 години и има все повече здравословни проблеми

След

След 19 дни употреба на Nicosadio тя вече не пуши нито една цигара и възвръща отличното си здраве.

Казвали ли са ви, че отказването на цигарите трябва да е свързано с увеличаване на теглото и раздразнителност? Че само много силна воля може да ви държи далеч от тях (и че така или иначе няма да престанете да тгувате за цигарите)? Случаят на моя брат и на вече 126 794 други хора обаче ясно показва: всеки може да се откаже от навика, да пречисти организма си и да гледа на цигарите равнодушно, сякаш никога не ги е имал в устата си. Моите лепенки против тютюнопушене ви даряват със силна воля! Предишният рекордьор се отказа от цигарите за 19 дни след 50 години с тях без никакво съжаление! Искате ли да видите какво ще направи това лечение за вас?

100% БЕЗОПАСЕН И МНОГО ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Създадох Nicosadio от внимателно подбрани съставки с най-високо качество. Растенията, използвани в тази процедура, са от райони с изключителен микроклимат. В резултат на това те са до 120 пъти по-мощни от общоизвестните аналози. Лечението се предлага под формата на дискретни, тънки лепенки, които се залепват върху дрехите ви. ВАЖНО: носете ги на 30 см от лицето си. Прилагайте само външно. Това лечение успокоява нервната ви система и изпраща сигнал за блаженство до мозъка ви, а вие ще се отървете от цигарата само за 24 часа!

Вие, вашето семейство и приятели - всички ще се възползват от пластира, който се бори с никотиновата зависимост още от първата употреба. 5 000 лв. за една година - това са пари, които повече няма да харчите за цигари! Започнете да мислите какво ще купите за себе си и за близките си.

Nicosadio

ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЦИГАРА ПРЕМИНАВА ЗА 24 ЧАСА

СПРЕТЕ ДА ТРОВИТЕ БЛИЗКИТЕ СИ С ТЮТЮНЕВ ДИМ

ЗДРАВЕ И УДОВОЛСТВИЕ ОТ ЖИВОТА БЕЗ ПРИСТРАСТЯВАНЕ ДО ДЪЛБОКА СТАРОСТ

СПЕСТЯВАТЕ МИНИМУМ 24 ЛВ. НА ДЕН ОТ ЕДИН ПАКЕТ ЦИГАРИ

ПРАВИЛНО ВРЪЩАНЕ НА МИРИЗМАТА И ВКУСА БЕЗ ЛАКОМИЯ

100% ЕСТЕСТВЕН И БЕЗОПАСЕН МЕТОД

Как можете да пропуснете шанса да живеете без пристрастяване?

Може да продължите да кашляте при всяко дълбоко вдишване. Може да слушате оплаквания, че миришете на цигари, и да се страхувате, че пасивното пушене ще разболее близките ви. В крайна сметка можете да се опитате да замените цигарите с дъвки, хапчета или сладкиши или да се откажете само със собствени сили и да се опитате да изчакате неизбежната депресия.

Защо, след като ви предлагам един естествен, бърз, лесен и евтин начин да се присъедините към нарастващите редици на българите, за които цигарите и никотиновите продукти просто са престанали да съществуват? Необходими са само 19 дни, за да започнат белите ви дробове отново да се пълнят с чист въздух без следа от тютюнев дим, а мозъкът ви да се откаже от пушенето. Убедете се сами!

Не рискувате нищо!

Като се възползвате от полезните ефекти на Nicosadio, още на първия ден ще поканите в живота си: свобода от принудата да пушите, чисти бели дробове и силно сърце, силна воля, енергия за действие, здраве и за семейството ви, независимост. А знаете ли, че не рискувате нищо? Успешно работещо в цялата страна, моето изобретение е подпечатано с професионална тройна гаранция за удовлетвореност: оригиналност, качество и удовлетвореност.

Gwarancja

Тройна гаранция за удовлетворение

1. Гаранция за оригиналност - Пластирите Nicosadio прекъсват така наречения "път на възнаграждението", който се създава между мозъка и никотина. Цигарите и техните заместители вече не ви носят удоволствие, не са приятни на вкус и не ви доставят удоволствие или облекчение. Ефективността на този метод в борбата с "желанието за пушене" се потвърждава от многобройните препоръки на хора, които са се съгласили да го тестват. Това е първото и единствено подобно иновативно лечение. Ето защо можете да сте сигурни, че получавате оригинален продукт, който се предлага единствено чрез този уебсайт.

2. Гаранция за качество - аз лично участвам в създаването на лепенките на Nicosadio. Гарантирах, че в ръцете ви ще попадне продукт, който отговаря на най-високите стандарти за качество. Лечението се предлага под формата на удобни, дискретни лепенки, които се носят върху дрехите. Тестовете потвърдиха, че материалите, използвани за направата на лепенките, нямат странични ефекти и са напълно безопасни, стига да ги използвате според инструкциите. Всичко това, за да се гарантира, че резултатите ще отговорят на очакванията ви на 100%.

3. Гаранция за удовлетвореност - многобройните изпитвания, проведени върху широк кръг потребители, потвърждават изключителната ефикасност на Nicosadio. Въз основа на тези резултати продуктът е получил голям интерес и признание от изтъкнати специалисти в областта на респираторните заболявания и зависимостите. Те прогнозират, че благодарение на тези пластири броят на българите, които окончателно са се сбогували с цигарите, може да се увеличи със 73% през тази година!

Освободете се от тютюнопушенето незабавно с лепенки Nicosadio - това е последният ви шанс!

Големите американски и германски фармацевтични корпорации, които са се убедили в ефекта на тези пластири, водят битка за правата върху моето откритие. След като ги препродавам, лепенките ще бъдат достъпни по целия свят, но съм сигурен, че ще бъдат и много скъпи…

Преди да се случи това, реших да ги направя достъпни в клуба за отстъпки - с 55% финансиране. Всичко това, за да помогна на възможно най-много нуждаещи се хора в нашата страна да се освободят от лапите на цигарената зависимост.

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за 2 минути и ще получите пратката си след няколко дни, като платите удобно на куриера или пощальона.

Благодаря ви, че отделихте време да прочетете съобщението ми. Пожелавам ви много щастие в новия ви живот, в който ще забравите за цигарите или техните заместители, а ще почувствате колко прекрасно е да имате здрави бели дробове, сърце, ясен ум и силна воля!

Велизар Гаврилов

Получете изключителният комплект: революционният гел Nicosadio + бестселърът през последните месеци "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Nicosadio

135 BGN 69 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 66 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

Гарантиран успех 😉 Вече 62 дни съм без цигарен дим!

Десислава, 25 л.

Сандански

Току-що се върнах от рентгеновата снимка, сянката на белия ми дроб е изчезнала. Не мислех, че 3 месеца без цигари ще имат такъв ефект. Тези лепенки наистина действат!

Николета, 49 л.

Лом

Нещо прекрасно! С този метод се отказах от цигарите "веднага". Те изобщо не ме привличат

Камелия, 38 л.

Севлиево

Конкретно, а не някакви сеанси по хипноза и дневници за зависими. Не пуша вече седем месеца.

Богдан, 42 л.

Айтос

Това работи сериозно. След шест месеца изхвърлих всички пепелници от къщата. Те вече не са нужни.

Камелия, 65 l.

Червен бряг

Чудесно е, че пишете за тези лепенки. Те са прекрасни. Цялото ми семейство спря да пуши. Дори татко се отказа от цигаритее след 28 години пушене

Биляна, 34 л.

Димитровград

Страхотно! <3

Мая, 28 години.

Монтана

Ще ставам професионалист във футбола и моят треньор ми препоръча тези лепенки. Мога да потвърдя, че те наистина работят. За 2 седмици спрях да посягам към цигарите.

Александър, 19 л.

София

По време на развода и болестите в семейството се движех като локомотив. Когато се опитах да се откажа, ставах още по-нервен. Лепенките ми бяха препоръчани от сестра ми и за това ще я целуна по ръцете от благодарност. Вече не пуша и изобщо не се стресирам от това.

Мария, 59 л.

Пловдив

Задължително го опитайте!!!

Анна, 44 л.

Варна

На рентгена не повярваха, че преди съм пушил 20 години ;P

Георги, 42 л.

Бургас

Нищо не ми се е удавало в живота, а ето, че с лепенките отказах цигарите за 2 седмици.

Кристина, 65 л.

Стара Загора

Вече 4 месеца без цигари. Стискайте палци!

Петя, 51 л.

Плевен

Казват, че армията те учи на всичко... А мен ме научи да пуша. Борех се с навика си в продължение на 30 години и само тези лепенки ми помогнаха. Жена ми също ги харесва. Казва, че миришат добре.

Петър, 51 л.

Сливен

Обикновено избягвам подобни изобретения, доколкото е възможно, но тук няма нужда да поглъщам или инжектирам нищо, така че опитах. Засега ефектът е, че по цял ден се ходя без цигара и се осъзнавам едва вечер.

Гергана, 56 л.

Добрич

След 15 години споровете със съседите за това, че им димя под прозорците, приключиха 😉.

Николай, 66 л.

Шумен

Не вярвах в тях. Приключих лечението преди пет седмици и оттогава не съм изпушил нито една цигара.

Даниела, 36 л..

Перник

Това е уникално!

Цветелина, 40 л.

Ямбол

Прочетох толкова много добри неща за тези лепенки, че мисля да кликна върху поръчката. За такива ефекти си струва напълно

Силвия, 23 л.

Хасково

За да отговоря на въпроса на Ирина дали след това се качва тегло. Не наблюдавам увеличаване на теглото при тези пластири, а не съм пушила от месец и половина. При други лечения теглото винаги се покачваше.

Милена 44 л.

Благоевград

Ползвам ги от една седмица и са супер. Напомням си за цигарите само когато някой запали до мен и тогава веднага отивам някъде по-далеч, защото просто ми миришат.

Павел, 29 л.

Велико Търново

Скорошни покупки:

Г-жа Радка от Дупница , преди 11 минути

Скорошни покупки:

Г-н Симеон Карлово, преди 9 минути

Скорошни покупки:

Г-н Крум от Свищов, преди 6 минути

Скорошни покупки:

Г-н Кирил Смолян, преди 4 минути

Скорошни покупки:

Г-н Ангел от Нова Загора, преди 9 минути

Скорошни покупки:

Преди малко Зорница от Разград

Скорошни покупки:

Преди 18 секунди Виолета от Кюстендил

Скорошни покупки:

Преди 26 секунди Явор от Казанлък

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Nicosadio + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

69 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Nicosadio + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%