Nicosadio

Само след 72 часа ще угасите последната си цигара
и ще се откажете от пушенето завинаги.

99/100 души спират да изпитват желание за пушене още на третия ден

Миризливите цигари, кашлицата на пушача, пожълтелите зъби - това вече е минало

Adam Pieńkowski

Миризливите цигари, кашлицата на пушача, пожълтелите зъби - това вече е минало

Пушех цигари от 17-годишна възраст и няколко пъти се опитвах да ги откажа, но безуспешно. Едва тази формула ми помогна да спра цигарите бързо и ефективно - на втория ден изобщо не ми се пушеше, а след 3-4 дни напълно отказах цигарите и до днес не съм ги пушил. Престанах да мириша на цигари, нямам сутрешни пристъпи на кашлица, дишам по-добре, а в портфейла ми всеки месец остават 500-600 лв. Страхотно!

Иван Иванов, на 43 години
Благодарение на иновативните лепенки против тютюнопушене той отказа цигарите и вече е спести 2000 лв.

Най-ефективният начин да се освободите от никотиновата зависимост - според 99/100 експерти

Wiktor Milewski
Wiktor Milewski

Казвам се Георги Петров и повече от 16 години помагам на хора, пристрастени към пушенето на цигари, да се откажат от този вреден, отровен и изтощителен навик. Всеки ден приемам в центъра хора, които поради никотиновата си зависимост получават обостряния на астма, пневмония, язва на стомаха, заболявания на венците, наченки на остеопороза и най-лошото - рак на белия дроб, хранопровода, езика или панкреаса.

Знам колко много хора искат да се отърват от този навик, но не могат да го преодолеят. Знам колко често опитите за спиране на цигарите завършват след няколко дни с изпушване на цял пакет цигари наведнъж. Ето защо днес искам да ви запозная с една революционна формула, която напълно променя съотношението на силите в досегашната неравностойна борба със зависимостта. Само за 72 часа ще се освободите от никотиновата си зависимост и вече няма да изпитвате неудържимо желание да пушите.

Разработването на тази формула е най-големият ми професионален успех и се гордея, че благодарение на нея всеки ден средно 37 души в България успешно се отказват от тютюнопушенето - дори да са пушили в продължение на 20 или 30 години. Гарантирам ви, че и вие ще загасите последната цигара в живота си само за 3 дни, без да съжалявате.

И най-важното: това е метод, който ще ви освободи от никотиновата зависимост без досадните странични ефекти, с които много хора не успяват да се справят. Ще спрете да пушите без увеличаване на теглото, главоболие, раздразнителност, нервност и избухливост, без запек, проблеми със съня или с концентрацията. Ще се отървете от кашлицата на пушача, пожълтяването на зъбите и ръцете, дрехите и косата ви вече няма да са пропити от миризмата на тютюн, ще си възвърнете ясния вкус и по-доброто обоняние, ще сведете до минимум риска от рак на белия дроб и ще започнете да спестявате по 400 лв. на седмица.

Как работи Nicosadio?

Помага да се откажете от пушенето

Помага да се откажете от пушенето

Клиничните тестове, проведени върху група от 1200 души, потвърждават, че лепенките против пушене, обогатени с етерични масла, намаляват желанието за цигара в рамките на 72 часа след първото използване. В същото време те премахват чувството на стрес, тревожност, безпокойство или раздразнение - които съпътстват никотиновата абстиненция.

Детоксикация на организма от никотин и токсини

Детоксикация на организма от никотин и токсини

Благодарение на натуралните масла - мента и евкалипт - и летливите вещества като ментол, цинеол, метилацетат, лимонен - пластирите имат интензивен антипушачески и ароматерапевтичен ефект. Те прочистват организма, отровен от никотина, хармонизират нервната система, подобряват работата на стомаха и червата, подобряват умствената дейност и концентрацията.

Предпазва от рецидив

Предпазва от рецидив

Модерните лепенки на Nicosadio ефективно се борят с досадните симптоми на никотиновата абстиненция, така че да не се чувствате тревожни, раздразнителни, отпаднали, да не страдате от безсъние или стрес - и да не ви се иска отново да посегнете към цигарите. Етеричните масла имат релаксиращо, разтоварващо и успокояващо действие, а самите пластири имат много приятен, успокояващ и чувствен аромат.

Nicosadio

Използвайте лепенките против тютюнопушене на Nicosadio, за да:

 • Откажете цигарите бързо и трайно
 • Се отървете от кашлицата на пушача, пожълтяването
  на зъбите, неприятна миризма от устата
 • Се овободитете от пристрастяването и намалете
  риска от рак на белия дроб, език или панкреас
 • Спестете до 500-700 лв на месец
 • Подобрите външния вид на лицето, нормализирате кръвното налягане, прочистите отровените бели дробове, възвърнете добрия вкус и мирис

Първата подобна комбинация от свойства
против тютюнопушене и ароматерапия

Направете един последен опит да се откажете - няма да имате нужда от друг, защото лепенките Nicosadio имат рекорден 99% успех и ви позволяват да преодолеете никотиновата зависимост без стрес, гняв или напълняване. При 99/100 души желанието за запалване изчезва напълно и необратимо в рамките на 72 часа - същото важи и за вас.

Nicosadio
 • Доказана ефективност

  Иновативните лепенки са разработени в сътрудничество с изтъкнати специалисти от клиники за лечение на зависимости в 4 града в България. Техните концентрирани противоникотинови, детоксикиращи, релаксиращи и оспокояващи свойства ви помагат да преодолеете зависимостта си и да се преборите с желанието за "цигара" бързо и ефективно - можете да сте сигурни, че ще се почувствате свободни от зависимостта си още на 3-ия ден. И ще се чувствате чудесно.

 • 100% естествени съставки

  Отравянето с допълнителни токсини и химикали е последното нещо, от което се нуждае изключително замърсеното ви с никотин тяло. Nicosadio е съставен изключително от естествени вещества и етерични масла, включително ментол, лимонен, флавоноиди, стресоуспокояващи, фино стимулиращи нервната система, антиникотинови и освежаващи съставки.

Пушели са по 2 кутии на ден, 
а днес имат чисти бели дробове и пълен портфейл ↓

Хората, които са се освободили от примките на пристрастяването благодарение на Nicosadio, споделят своите успешни истории:

Mariola Walczak

Мария Петрова, 51 години, София

"Миришат ужасно, скъпи са, разрушават здравето и красотата. Отказах цигарите за 3 дни!"

Прекарах половината от живота си с цигара в ръка - наскоро преминах към "модерните" електронни цигари, като вероятно исках да се заблудя, че това е по-елегантен и по-малко вреден начин за пушене. И това е глупост. Едва след като спрях да пуша, осъзнах колко миришат дрехите ми, косата ми, ръцете ми... Колко сив и посивял е тенът ми, колко зле поддържан съм. Тези лепенки ме освободиха от никотиновата ми зависимост само за 3 дни - просто се събуждах сутрин и не ми се пушеше! Днес цигарите изобщо не биха могли да съществуват за мен - този метод е сензационен!

Мария Петрова, 51 години, София

Nicosadio
Преди да откажете цигарите
След лечението срещу
тютюнопушенето
с Nicosadio
Paweł Maciejuk

Георги Димитров, 44 г., Пловдив

"Вече не пуша. Отне ми само 2 дни, за да се преборя с този вреден навик."

Пушех в продължение на 23 години - нищо досега не беше успяло да ме спре да пуша. Едва тези лепенки - незабележими, миниатюрни, с освежаваща миризма - потушиха никотиновия ми глад само след 2 дни! Просто не изпитвам желание за цигара, всъщност те ми миришат много повече. Възвърнах си по-добрия вкус, по-силното обоняние, дишам по-добре, а съпругата ми е много щастлива, че вече не се налага да целува пепелника. Страхотен продукт, препоръчвам го!

Георги Димитров, 44 г., Пловдив

Nicosadio
Преди да откажете цигарите
След лечението срещу
тютюнопушенето
с Nicosadio
Radosław Wilk

Димитър Георгиев, 38 г., Варна

"Спестявам по 570 лв на месец и не тровя децата си с цигарен дим".

Отказването от тютюнопушенето беше най-доброто решение в живота ми и знам, че нямаше да успея, ако не беше Nicosadio. Мисля, че бях опитал всичко преди това, със сигурност най-популярните рекламирани средства - резултатите бяха слаби. Тези пластири са ефективни за спиране на желанието за цигара и същевременно облекчават нервността, раздразнението и стреса от отказването. Благодарение на тях вече пет месеца не пуша, спестих значителна сума пари, подобрих здравето си и не мириша на цигари в къщата, която все пак е оазис за мен, съпругата ми и децата ни.

Димитър Георгиев, 38 г., Варна

Nicosadio
Преди да откажете цигарите
След лечението срещу
тютюнопушенето
с Nicosadio

Nicosadio потиска никотиновия глад още при първата употреба.

Няма значение дали пушите традиционни цигари или електрически цигари. Няма значение дали сте се борили с навика си в продължение на няколко десетилетия или пушите от време на време от 2-3 години. Във всеки случай лепенките против пушене с натурални етерични масла ще намалят физическото и психическото желание да посегнете към цигарата през първите 72 часа.

Просто залепете лепенката на дрехите си, за предпочитане в областта на гърдите, и концентрираните активни съставки могат да бъдат усещани и вдишвани през целия ден - докато преминават през тъканите на дихателните пътища в тялото ви, те бързо блокират постоянното желание за никотин, облекчават напрежението, което съпътства отказването, и ефективно ви освобождават от тази вредна зависимост още на третия ден. Просто, нали?

Nicosadio
Бели дробове на пушача
преди да използвате Nicosadio
Nicosadio
3 седмици след спиране
на пушенето

Откажете се от тютюнопушенето, без да се стресирате и без да наддавате на тегло. Преодоляването на зависимостта с Nicosadio е:

 • Лесно

  Не е необходимо да търсите помощ от терапевт по зависимости, да посещавате кабинети, да харчите пари за консултации и по-нататъшни неефективни препарати, след което рано или късно отново се връщате към пушенето. Пластирите са тривиални за употреба и ви освобождават от зависимостта 24 часа в денонощието.

 • Бърз и ефективен

  С лепенките Nicosadio получавате цялостна, многостранна подкрепа в борбата със зависимостта: от правилното стимулиране на невротрансмитерите, които преди това са били отговорни за активирането на зоната на "наградата" в мозъка, когато посегнете към цигарата, до премахването на гнева, раздразнителността, стреса, главоболието или пристъпите на вълчи глад след отказването на цигарите. Побеждавате зависимостта си само за три дни и нямате желание да се върнете към нея.

Формула, препоръчана от терапевтите в клиниката за лечение на зависимости

Karol Maćkowiak

Пластирите против тютюнопушене Nicosadio са разработени от опитни специалисти и представляват ефективна терапия за отказване от никотина за хора, пристрастени към пушенето на цигари, електронни цигари, лула, пура, тютюн за дъвчене или табакера. Благодарение на внимателно подбрани вещества лепенките се борят с желанието да посегнете към цигарата и улесняват упоритото спазване на никотиновото въздържание, като облекчават страничните ефекти на абстиненцията, като сърцебиене, прекомерен апетит, неудовлетвореност, раздразнителност, напрежение, мигрена, понижено настроение или безсъние. Само след 3 дни те прочистват организма на пушача от никотин и токсичен катран, отпускат и потискат никотиновия глад.

Инструктор по терапия на пристрастяването

Karol Maćkowiak

Присъединете се към 17900 жени и мъже в България, 
които са се отказали от пушенето с Nicosadio

Тествайте Nicosadio кръпки без риск

Разбираемо е, че след дълги години пушене и след неуспешни опити да се откажете, може да се чувствате разочаровани и притеснени от самата мисъл да откажете цигарите. Гарантирам обаче, че само след 72 часа ще си благодарите за решението си - ще видите колко бързо ще изгубите желанието да запалите цигара и няма да страдате от промени в настроението, раздразнителност, пристъпи на глад, главоболие и световъртеж, колебания в кръвното налягане или затруднена концентрация. Ще се отървете от проблемите с дишането, кашлицата, сивия цвят на лицето, лошата миризма на тялото и косата, а зъбите и венците ви ще се подобрят. Проверете го, защото не рискувате нищо - продуктът се предлага със специална тройна гаранция:

Гаранция за оригиналност

Пластирите Nicosadio съчетават свойствата против тютюнопушене със силата на естествената ароматерапия - те са уникален продукт, предлаган на българския пазар. Ефективността им в борбата с никотиновата зависимост е потвърдена от хиляди бивши пушачи и специалисти по лечение на зависимости. Оригиналните пластири ще получите единствено чрез този уебсайт.

Осигуряване на качеството

Уникалната формула на Nicosadio е преминала през задълбочени клинични и лабораторни тестове, сертифицирана е и отговаря на най-високите стандарти за качество. Доставя се в дискретни опаковки, пластирите са безопасни за употреба и не изискват пряк контакт с кожата - така че няма алергии, раздразнения или странични ефекти.

Гаранция за удовлетвореност

Потребителските тестове потвърждават изключителната ефективност на лепенките Nicosadio. Благодарение на уникалната си форма и впечатляващото си действие продуктът вече е спечелил признанието на хиляди поляци. Само за 3 дни и вие ще се освободите от никотиновата зависимост и с помощта на специализираните лепенки ще преодолеете трайно желанието за пушене.

С попълването на формуляра по-долу се присъединявате към Клуба за отстъпки и веднага се възползвате от специална промоционална оферта като подарък за добре дошли!

Плащате за ефекта, а не за обещанията. Ние покриваме разходите за доставка.

Тази оферта е безрискова. Не губите нищо, можете само да спечелите.

Продуктът от специалната оферта се разпродава бързо, така че не отлагайте да го изпробвате. ОПИТАЙТЕ ГО СЕГА!

Последни бройки в полския склад!

Вземи Nicosadio лепенки против тютюнопушене за участие в Discount Club по-евтино от 59 BGN

Получете изключителният комплект: революционният гел Nicosadio + бестселърът през последните месеци "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Nicosadio image

118 BGN 59 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 59 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес
icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Nicosadio + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

59 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Nicosadio + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 58%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
58%