Jelenleg 396 ember van az oldalon

49 ember vásárolt ma

LEGUTÓBBI VÁSÁRLÁSOK:

- épp most Anna Budapestről

- 19 másodperccel ezelőtt Gábor Debrecenből

Nagyszerű akció, csak ma 35000 HUF  17500 HUF

Kovács János

Az egyedülálló, aromás HIT 19 nap alatt leszoktatja Önt a dohányzásról. NULLA áldozat, nincs szükség erős akaraterőre! A felhasználók 99,8%-a soha nem esik vissza!

Olvasson tovább

Üdvözlöm, Kovács János vagyok, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakorvos a pulmonológia területén. Ezen a weboldalon keresztül szeretném bemutatni életem legnagyobb eredményét, amelyért Medic Impact díjra jelöltek. Létrehoztam egy olyan kezelést, amely már 126 794 embert gyógyított ki örökre a nikotinfüggőségéből. Igen, ez igaz! Mindössze 19 nap innovatív terápia után minden alanyom felhagy a cigaretta, a pipa vagy a liquid használatával. Ebből 99,8% végleg leszokott! Ön is végleg búcsút mondhat nikotinfüggőségének, és megszabadulhat a dohányosokra jellemző problémáktól: légzőszervi, szív- és érrendszeri panaszoktól, tartós köhögéstől, a dohányfüst kellemetlen szagától (amely egész nap a testén és a ruháján érződik) és a cigaretta egyre növekvő költségeitől.

Használja ezt a módszert, ha akarja, hogy örökre:

 • megszabaduljon a cigarettázás és a nikotinpótlók iránti kényszertől
 • megtisztítja a légzőrendszert a kátrányos anyagok több mint 90%-ától
 • évente legalább 9000 fontot takarít meg (ennyibe kerül a cigaretta!)
 • megvédik gyermekeiket a betegségektől (a függők függőket nevelnek)
 • fiatalítsa arcbőrét és fogait 20-30 évvel, ne bűzöljön többé úgy, mint egy hamutartó
 • elkerülni az olyan súlyos állapotokat, mint a tüdőtályog, tüdőtágulás, rák és szívroham
 • nyerjd vissza életed 100%-os irányítását - a cigaretta nem fogja diktálni az életed!

Tudja, hogy nem kell lemondania semmiről, vagy drasztikus módszereket alkalmaznia ahhoz, hogy végleg megszabaduljon a dohányzás kényszerétől. Nincs szükséged drága, speciális kezelésekre, például akupunktúrára és hipnózisra. Nincs okod arra, hogy az ezüst-nitrát beültetésének ellentmondásos averzív terápiájához nyúlj. Az általam kifejlesztett dohányzásellenes módszer nagyon kellemes és könnyen alkalmazható. Spontán módon, mindössze 19 nap alatt leszoktat a dohányzásról, és ami döntő fontosságú, nem okoz függőséget!

Nem számít, hogy klasszikus cigarettát, fűtött töltésű e-cigarettát, pipát szív, vagy szipuzik. Az aromás módszerem kezdő dohányosoknál és több mint 20 éves "tapasztalattal" rendelkező, megrögzött függőknél is működik, akik már többször próbáltak leszokni.

Az én módszeremmel biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem fogsz cigarettára nézni:

 • az 1. használat után az agyad már nem társítja a nikotint az élvezethez
 • a tüdője és a szíve elkezd tisztulni, így azonnal érezni fogja - 24 órán belül
 • hagyd abba a cigarettázást zökkenőmentesen: otthon és más szokások megváltoztatása nélkül
 • kerüljd el az elvonási tüneteket - őrizd meg az egészséges testsúlyt és a jó hangulatot!

Létrehoztam egy olyan kezelést, amellyel már az első napon megszűnik a dohányzás iránti vágy.

Tudod, hogy az én módszerem miért jobb, mint a népszerű nikotintapaszok vagy a cytisine tabletták? Hogyan lehetséges, hogy az aromamódszer használói mindössze 19 nap alatt végérvényesen leszoktak a dohányzásról, holott más szabadalmakkal már 30-szor kudarcot vallottak? A válasz egyszerű: ahhoz, hogy egy szokásváltás sikeres legyen, egyszerűnek és élvezetesnek kell lennie. Gondoljunk csak bele. Mi az, ami állítólag élvezetes a cigaretta fokozatos leszokásában? Milyen örömet okoz az, hogy "a rehabon" elkerülöd a még mindig dohányzó barátaidat? Vagy állítólag élvezni fogja, hogy 1 és 8 kg között fog felszedni? Ha ehhez hozzáadjuk a "nikotinéhség" állandó irritációját, akkor már nem kell csodálkoznunk azon, hogy a hagyományos módszerek egyszerűen nem működnek! Ha le akarod győzni a függőséged, olyan gyógymódot kell használnod, amely... okosabb nála. Ugyanakkor a legcsekélyebb erőfeszítést sem követeli meg Tőled. Ezek azok az aroma tapaszok, amelyek immunissá tesznek a nikotin hatásaira. Hogyan hoztam létre őket?

Ki kellett ragadnom a bátyámat a függőség karmai közül.

A cigarettafüggőség nem olyan ellentmondásos, mint az alkoholfogyasztás vagy a kábítószer-használat. Ennek ellenére komoly társadalmi probléma, amely csak Magyarországon évente 70 000 ember életét teszi tönkre. Sajnos a testvérem is a dohánytermékek áldozatai közé tartozik. Péter már egyetemista korában dohányzott, de egy különösen csúnya válás során végleg rászokott a cigarettára. Mint minden férfi, ő is vonakodott beszélni a fájdalmáról. Ehelyett magányos "szeánszokon" keresett vigaszt az erkélyen az elmaradhatatlan "pipájával". Néha napi 14 alkalommal is! Amikor erre felhívtam a figyelmét, nevetett, hogy az új év után abbahagyja. Azonban már láttam, hogy a katasztrófa sokkal hamarabb bekövetkezik.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakember vagyok. A világ minden táján praktizáltam, többek között jótékonysági munkát végeztem Libanonban és Tasmániában. Foglalkoztam bejrúti gyárakban dolgozó, tüdőgyulladásban szenvedő munkásokkal. Segítettem hajléktalanoknak is, akik az ausztrál nap perzselő sugarai alatt táboroztak az utcán. Néhányuk számára az "5 perc egy cigarettára" ritka lehetőség volt, hogy kijussanak a fülledt csarnokból egy kis friss levegőre. Másoknak a dohányzás segített az éhség leküzdésében... Azonban abszolút minden esetben még a legolcsóbb cigaretta ára is riasztó. Fáradtság, légszomj, nehéz érzés a szegycsont környékén... Ezek az angina tünetei. És pontosan ezeket a tüneteket vettem észre a testvéremnél.....

Az ideje úgy fogyott, mint egy égő cigaretta.

Viszonylag rövid volt az az időszak, amikor Péter valóban erősen dohányzott. Ezért a bátyám egyáltalán nem számított a lesújtó diagnózisra. "Szív ischaemia tünetei vannak". - motyogta, miután visszatért a klinikáról. "És azt mondják, hogy a cigarettától van! De hogyan lehetséges ez? Az emberek elszívhatnak napi két doboz cigarettát, és 100 évig élhetnek jó egészségben". Szárazon azt válaszoltam, hogy ezek inkább kivételek. "Nos, és az ilyen emberek, veled ellentétben, jó egészséggel rendelkeznek; erős génekkel és erős mentális struktúrával...". - Tettem hozzá, és azonnal megbántam ezeket a szavakat. Az öcsém mintha magába húzódott volna, szégyenkezve, rémülten és rosszul érezte magát. Egy ilyen pillanatban nem szidásra volt szüksége, hanem támogatásra! Valamit ki kell találni, ami segít neki megerősödni, és mindenekelőtt gyorsan leszoktatni a dohányzásról. "Ha csak erős akaratot lehetne kifejleszteni, akkor a cigarettával kapcsolatos problémának vége lenne". - Gondoltam.

A beszélgetés után a bátyám minden eszközzel megpróbált leszokni a dohányzásról. Ragaszkodott nikotintapaszokhoz, rágógumit rágott, és még azt is elhatározta, hogy elrejtőzik egy kunyhóban a semmi közepén, ahol nem lehetett cigarettához jutni. Mindig ugyanúgy végződött: az anginás tünetei a stressz hatására súlyosbodtak, és Péter visszatért a szokásához. Ugyanakkor egyre inkább dühös volt magára és lemondóan viselkedett. Már nem hitt abban, hogy saját erejéből le fog szokni a dohányzásról. "Ezüst-nitrát injekciókat fogok kapni!" - jelentette be egy nap - "ezek majd egyszer s mindenkorra megundorítanak a dohányzástól!".

Nem hagytam, hogy a bátyám megmérgezze magát.

Az ezüst-nitrátot averziós terápiában használják.Ha ezzel a vegyülettel injekciózzák be, a cigaretta meggyújtása állítólag undort, sőt hányingert és hányást vált ki. Ez egy kockázatos módszer, és előre nem látható testi reakciókat válthat ki. Számomra szóba sem jöhetett, hogy a beteg Péter ilyesmivel spriccelje magát. De ő ragaszkodott hozzá... Alig győzködtem, hogy ne rohanjon egyenesen a klinikára az injekcióért. Tudtam, hogy azonnal találnom kell valamit, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan, zökkenőmentesen és kockázat nélkül leszokjon a cigarettáról.

Mondtam magamnak: Gondolkozz! Ön Európa öt legsikeresebb tüdőgyógyásza között van. A világ minden táján nyomornegyedekben élő embereket húztál ki az egészségügyi problémáikból. 60%-uk még a születésnapján sem járt orvosnál! Ön nagyon jól tudja, hogy a természet hatalmas. Kell, hogy legyen benne "ellenszer" az agy nikotin utáni sóvárgás leküzdésére. A bátyám jó, becsületes ember, és megérdemel egy ugyanilyen jó, egészséges életet cigaretta nélkül. Élje meg a 100 éves kort, egy kedves hölggyel az oldalán. Hiszen a legjobb még hátravan! Ezzel az elhatározással kezdtem el kísérletezni....

Hogyan találtam fel egy olyan szabadalmat, amivel szemben a cigarettának esélye sincs?

Jó pár hétre bezártam magam a laborba. Tudtam, hogy a bátyámnak - és más dohányfüggő embereknek - olyan gyógymódra van szüksége, amely: 1. már az első használattól kezdve működik. 2. sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint a cigaretta. 3. egyszerűen használható. 4. természetes összetételű. 5. erősíti a légző- és idegrendszert. Itt jöttek jól a közel-keleti és ausztráliai missziókban szerzett tapasztalataim. Többek között egy egyedülálló mentát használtam, amelynek vadon termő mezejét egy helyi libanoni gyári munkás, Ahmed mutatta meg nekem köszönetképpen. "Valahányszor idejövök, azonnal megnyugszom, és mélyebben tudok lélegezni" - mondta ő nekem akkoriban. "Ezen a helyen soha nem nyúlok cigarettáért, és amikor hazaérek, a feleségem megdicsér, hogy végre jó és friss illatom van". - nevetett. Ezután ausztrál eukaliptuszolajat adtam hozzá. Az illata olyan, mintha tiszta tavaszi szellőt engednél a tüdődbe. Minden egyes belégzéssel a kátrányos nikotinváladék felhígul és visszahúzódik a hajszálerekből. A legfontosabb azonban az, hogy ez a keverék a dohányos elméjét a boldogság állapotába helyezi. És teljesen leszoktatja a dohányzásról! A receptet selyempapírvékony tapaszba tömörítettem, és amint minden szükséges vizsgálaton sikeresen átment, továbbadtam a bátyámnak.

Péter kezdetben szkeptikus volt, és semmi pénzért nem akart lemondani az averzióterápiáról. Elmagyaráztam neki azonban, hogy az én módszerem sokkal kellemesebb: jó illata van, nem okoz kellemetlen érzéseket, és nem kell megszúrni magunkat. A bátyám vonakodva felhelyezte a tapaszt, és még aznap este izgatottan felhívott. "János, ez egy reveláció!" - kiáltotta a telefonba. "Reggel óta egyetlen cigarettát sem szívtam el, holott normális esetben már 11-et szívtam volna el, és nem érzem, hogy szükségem lenne rá!". A következő napok további sikereket hoztak. Péter már nem hordott magával cigarettát, nem ment ki többé az erkélyre dohányozni a látogatások alkalmával. Ráadásul egy grammot sem hízott, és végig jó kedve volt. "Ez érdekes. Minden, amit most eszem, szagolok vagy látok, 100-szor nagyobb elégedettséggel tölt el, mint korábban. Ez még kis mennyiségben is így van. Nem kell túlzásba vinnem az étkezést". - mondta. A teszteredményei jelentősen javultak. A szíve megerősödött, a légszomja nyomtalanul elmúlt. Egyik nap láthatóan meghatódva mesélte: "Megmutattad, hogy még a magamfajta - betegeskedő és erős akaraterő nélküli - ember is képes tartósan leszokni a dohányzásról. Találmányod emberek millióinak fogja visszaadni az egészségét. Át kell adnod a világnak."

Moja siostra Alicja

Itt van Péter! 6 hónappal a kezelés befejezése után nem dohányzik, úgy néz ki, mint egy sportoló, és a szíve olyan, mint egy harang!

Úgy gondolja, hogy az egész életét kockára kell tennie, és egy vagyont kell költenie a helyettesítő szerekre, hogy leszokjon a dohányzásról? Az illattapaszokkal a legkönnyebb lesz megszabadulni a függőségétől!

A kihívásom az volt, hogy olyan dohányzásellenes terápiát hozzak létre, amely egyszerű, nem zavarja a mindennapi életet, és 100%-ban természetes összetevőkön alapul. Már a használat első napjától kezdve kétféleképpen erősíti a szervezetét: a tüdője és a szíve kezd megtisztulni a kátrányos anyagoktól, míg az idegrendszere a mély relaxáció állapotába kerül. Az Ön számára természetes ütemben kezdheti el a cigarettáról való lemondást, anélkül, hogy pótszereket kellene rágnia vagy a kezét elfoglalnia.

Miért mondják a dohányzásellenes módszeremről, hogy 19 nap alatt "megnöveli" az erős akaraterődet?

TÖBB MINT 90%-OS HATÉKONYSÁGGAL RENDELKEZIK

Przemiana

Előtte

Mária (71 éves) 50 éve dohányzott, és egyre több egészségügyi problémája volt.

Utána

A Nicosadio 19 napos használata után már nem szívott el egyetlen cigarettát sem, és visszanyerte nagyszerű egészségét.

Azt mondták, hogy a cigarettáról való leszokás súlygyarapodással és ingerlékenységgel jár? Hogy csak nagyon erős akaraterővel lehet távol tartani magát tőlük (és úgysem fogja elérni, hogy ne hiányozzon)? A bátyám és már 126 794 másik ember esete azonban világosan mutatja: bárki képes leszokni a függőségről, megtisztítani a szervezetét, és közömbösen nézni a cigarettára, mintha soha nem is lett volna a szájában. A dohányzás elleni tapaszaim megajándékoznak az erős akaraterővel! A korábbi rekordtartó 50 év után 19 nap alatt hagyta abba a cigarettát, és nem bánt meg semmit! Kíváncsi vagy, mit hoz ez a kezelés neked?

100%-BAN BIZTONSÁGOS ÉS NAGYON KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A Nicosadio gondosan kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagokból hoztam létre. A kezeléshez használt növények kivételes mikroklímájú területekről származnak. Ennek eredményeként 120-szor erősebbek, mint az általánosan ismert társaik. A kezelés diszkrét, vékony tapaszok formájában érkezik, amelyeket a ruhájára ragaszt. FONTOS: viselje őket 30 cm-re az arcától. Csak külsőleg alkalmazza. Ez a kezelés megnyugtatja az idegrendszerét, és boldogságjelzést küld az agyának, és mindössze 24 óra alatt megszabadul a cigarettától!

Ön, családja és barátai - a tapasznak köszönhetően mindenki jól jár, már az első használattól kezdve küzd a nikotinfüggőség ellen. 300000 HUF egy év alatt - ez az a pénz, amit nem fog többé cigarettára költeni! Kezdjen el gondolkodni azon, hogy mit fog vásárolni magának és szeretteinek.

Nicosadio

A CIGARETTA IRÁNTI VÁGY 24 ÓRÁN BELÜL ELMÚLIK

NEM MÉRGEZi TOVÁBB A SZERETTEIT DOHÁNYFÜSTTEL

EGÉSZSÉG ÉS AZ ÉLET ÉLVEZETE FÜGGŐSÉG NÉLKÜL, IDŐS KORÁIG

NAPONTA LEGALÁBB 1200 HUF TAKARÍT MEG EGY DOBOZ CIGARETTÁN

JÓ SZAGLÁS ÉS ÍZLELÉS VISSZATÉRÉSE FALÁNKSÁG NÉLKÜL

100%-BAN TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS MÓDSZER

Hogyan hagyhatod ki a lehetőséget, hogy függőség nélküli életet élj?

Lehet, hogy továbbra is köhögni fog minden mély lélegzetvételkor. Hallhatja a panaszokat, hogy cigarettaszaga van, attól is félhet, hogy a passzív dohányzás megbetegíti szeretteit. Végül megpróbálhatja rágógumival, tablettákkal vagy édességekkel helyettesíteni a cigarettát, vagy kizárólag saját erejéből leszokhat, és megpróbálhatja kivárni az elkerülhetetlen depressziót.

Csak miért, amikor egy természetes, gyors, egyszerű és olcsó módszert kínálok Önnek, hogy csatlakozzon azon magyarok egyre növekvő sorához, akik számára a cigaretta és a nikotintermékek egyszerűen megszűntek létezni? Mindössze 19 napba telik, hogy a tüdeje ismét friss levegővel teljen meg, dohányfüst nyomai nélkül, és hogy az agya leszoktassa magát a dohányzásról. Győződjön meg róla a saját szemével!

Semmit sem kockáztat!

A Nicosadio jótékony hatásainak kihasználásával már az első napon meghívja az életébe: a dohányzás kényszerétől való mentességet, tiszta tüdőt és erős szívet, erős akaratot, cselekvési energiát, egészséget a családja számára is,és függetlenséget. Tudja, hogy semmit sem kockáztat? Az egész országban sikeres találmányomat szakmai hármas elégedettségi garancia bélyegzi: eredetiség, minőség és elégedettség.

Gwarancja

Háromszoros elégedettségi garancia

1. Garancia az eredetiségre - a Nicosadio tapaszok megszakítják az úgynevezett "jutalmazási útvonalat", amely az Ön agya és a nikotin között jön létre. A cigaretta és helyettesítői már nem érzik jól magukat, már nem ízlenek, és már nem okoznak Önnek örömet vagy megkönnyebbülést. A módszer hatékonyságát a "dohányosok sóvárgása" elleni küzdelemben számos olyan ember beszámolója igazolja, akik beleegyeztek a kipróbálásába. Ez az első és egyetlen ilyen innovatív kezelés. Ezért biztos lehet benne, hogy eredeti terméket kap, amely kizárólag ezen a weboldalon keresztül érhető el.

2. Minőségi garancia - személyesen veszek részt a Nicosadio tapaszok létrehozásában. Biztosítottam, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termék kerüljön a kezébe. A kezelés kényelmes, diszkrét, ruházaton viselhető tapaszok formájában érkezik. A tesztek megerősítették, hogy a tapaszok előállításához használt anyagoknak nincsenek mellékhatásai, és teljesen biztonságosak, amennyiben az utasításoknak megfelelően használja őket. Mindezt annak érdekében, hogy az eredmények 100%-ban megfeleljenek az Ön elvárásainak.

3. Elégedettségi garancia - a felhasználók széles körén végzett számos vizsgálat erősíti meg a Nicosadio kivételes hatékonyságát. Ezen eredmények alapján a termék élénk érdeklődést keltett, és elismerést kapott a légzőszervi betegségek és a függőség ellen küzdő kiemelkedő szakemberektől. Előrejelzéseik szerint a tapaszoknak köszönhetően idén 73%-kal nőhet azoknak a magyaroknak a száma, akik végleg búcsút intettek a cigarettának!

Szabaduljon meg a dohányzástól azonnal a Nicosadio tapaszokkal - ez az utolsó esélye!

A nagy amerikai és német gyógyszeripari vállalatok, amelyek látták ezeknek a tapaszoknak a hatását, harcban állnak a felfedezésem jogaiért. Amint továbbértékesítem őket, a tapaszok az egész világon elérhetőek lesznek, de biztos vagyok benne, hogy nagyon drágák is lesznek.....

Mielőtt ez megtörténik, úgy döntöttem, hogy elérhetővé teszem őket a diszkontklubban - 45%-os finanszírozással. Mindezt azért, hogy hazánkban minél több rászoruló embernek segítsünk kitörni a cigarettafüggőség karmaiból.

Mindössze annyit kell tennie, hogy 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és néhány napon belül megkapja a csomagját, kényelmesen fizetve a futárnak vagy a postásnak.

Köszönöm, hogy időt szakított az üzenetem elolvasására. Sok boldogságot kívánok az új élethez, ahol elfelejti a cigarettát vagy annak helyettesítőit, és helyette érzed, milyen csodálatos, hogy egészséges tüdővel, szívvel, tiszta elmével és erős akarattal rendelkezel!

Kovács János

Kap egy egyedi készletet: az áttörést jelentő Nicosadio + az elmúlt hónapok bestsellerét - "Gyors gyógymódok ismert betegségekre" című könyvet

Nicosadio

35000 HUF 17500 HUF

Rendelje meg még ma, és takarítson meg 17500 HUF szerezze be a csomagban található "Gyors gyógymódok ismert betegségekre" című e-könyvet

Kapsz egy könyvet

"Gyors gyógymódok ismert betegségekre"

A fájdalom és egyéb egészségügyi állapotok negatívan befolyásolhatják közérzetünket és mindennapi életünket. Ez a könyv átfogó útmutató a „21. századi betegségek” bevált gyógymódjairól. Mert az egészség a legfontosabb.

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

Garantált siker 😉 Már 62 napja füstmentes vagyok!

Ágnes, 25 éves.

Budapest

Most jöttem vissza a röntgenről, az árnyék a tüdőmön eltűnt. Nem gondoltam volna, hogy 3 hónap cigaretta nélkül ilyen hatás lesz. Ezek a tapaszok tényleg működnek!

Eszter, 49 éves.

Debrecen

Valami csodálatos! Ezzel a módszerrel "gyorslépésben" mondtam le a cigarettáról. Egyáltalán nem hiányzik

Julianna, 38 éves.

Miszkolc

Konkrétan, nem hipnózisos terápiák, és buta naplóírások függőknek. Már 7 hónapja nem dohányzom.

Sándor, 42 éves.

Szeged

Komolyan működik. Félév után kidobtam az összes hamutartót a házból. Többé már semmi hasznukat sem volt.

Ildikó, 65 éves.

Pécs

Ó, nagyszerű, hogy írsz ezekről a tapaszokról. Csodálatosak. Az egész családomat leszoktatták a dohányzásról. Még apu is leszokott a pipájáról 28 év után.

Emese, 34 éves.

Győr

IDEOLO! <3

Erzsébet, 28 éves.

Nyíregyháza

Profi futballista vagyok, és az edzőm ajánlotta nekem ezeket a tapaszokat. Megerősíthetem, hogy valóban működnek. Két hét alatt abbahagytam a cigarettázást.

András, 19 éves.

Kecskemét

A válás és a családi betegségek miatt úgy füstöltem, mint egy mozdony. Amikor megpróbáltam leszokni, még idegbajosabbá váltam. A tapaszokat a nővérem ajánlotta nekem, és ezért a lábait fogom csókolni. Már nem dohányzom, és egyáltalán nem stresszelek emiatt.

Klaudia, 59 éves.

Székesfehérvár

Mindenképpen próbáljátok ki!!!

Viktória, 44 éves.

Szombathely

A röntgenen nem hitték el, hogy 20 évvel korábban dohányoztam ;P

Béla, 42 éves.

Szolnok

Életemben semmiben nem voltam sikeres, és most itt vagyok: a tapaszokkal 2 hét alatt leszoktam a cigarettáról.

Lilla, 65 éves.

Tatabánya

Már 4 hónapja cigi nélkül. Emberek, szorítsatok!

Borbála, 51 éves.

Kaposvár

Azt mondják, a hadseregben mindenre megtanítanak... Nos, engem megtanított dohányozni. 30 évig küzdöttem a szokással, és csak ezek a tapaszok segítettek. A feleségem is szereti őket. Azt mondja, jó illatuk van.

György, 51 éves.

Érd

Általában amennyire csak lehet, kerülöm az ilyen jellegű találmányokat, de itt nem kell semmit lenyelni vagy bevenni, így adtam neki egy esélyt. Eddig az a hatása, hogy egész nap cigaretta nélkül járkálok, és ezt csak este vettem észre.

Adrienn, 56 éves.

Veszprém

15 év után vége a szomszédokkal való vitáknak arról, hogy az ablakuk alatt füstölök 😉 .

Ferenc, 66 éves.

Békéscsaba

Nem hittem bennük, és most még arra sincs módom, hogy hamuval szórjam a fejem. Öt hete fejeztem be a kezelést, és azóta egyetlen cigarettát sem szívtam.

Dóra, 36 éves.

Zalaegerszeg

Ez egy reveláció!

Enikő, 40 éves.

Sopron

Annyi jót olvastam ezekről a tapaszokról, hogy azt hiszem, rákattintok a rendelésre. Ha ilyen hatásaik vannak, akkor valóban nagyon olcsó.

Gabriella, 23 éves.

Eger

Hajnal kérdésére válaszolva, hogy utána hízik-e az ember. Én nem észlelek súlynövekedést ezektől a tapaszoktól, pedig másfél hónapja nem dohányzom. Más kezeléseknél mindig emelkedett a súlyom.

Júlia 44 éves.

Nagykanizsa

Már egy hete hordom, és nagyon jó. Csak akkor jut eszembe a cigi, ha valaki rágyújt mellettem, és akkor azonnal távolabb megyek, mert nekem egyszerűen büdös.

Attila, 29 éves.

Dunaújváros

Legutóbbi vásárlások:

Krisztina Dunaújvárosból, 11 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Tamás Hódmezővásárhelyről, 9 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Gergely Szigetszentmiklósról, 6 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Dávid Ceglédről, 4 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

Csaba Vácról, 9 perccel ezelőtt

Legutóbbi vásárlások:

most, Lívia Dunaszegről

Legutóbbi vásárlások:

18 másodperccel ezelőtt Magdolna Mosónmagyarovárról

Legutóbbi vásárlások:

26 másodperce Miklós Gyöngyösről

icon

A megrendelést elfogadtuk

product
1x
Nicosadio + Gyors gyógymódok ismert betegségekre

Fizetendő:

17500 HUF

Elérhetőségeit

Email cím:
Telefonszám:

Címadatok

,

Fizetési mód

Utánvétel (fizetés utánvétellel)

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Egyedülálló készlet: forradalmi termék Nicosadio + Gyors gyógymódok ismert betegségekre akár 57% olcsóbban

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
57%