Nicosadio

Mindössze 72 óra alatt KIOLTJA AZ UTOLSÓ CIGARETTÁJÁT, ÉS VÉGLEG FELHAGY A DOHÁNYZÁSSAL

99/100 ember már a 3. napon elfelejti a dohányzás iránti vágyat

Büdös pipák, dohányosok köhögése, sárgult fogak - a múlté

Adam Pieńkowski

Büdös pipák, dohányosok köhögése, sárgult fogak - a múlté

17 éves korom óta cigarettáztam, többször próbáltam leszokni, de sikertelenül. Csak ez a formula segített gyorsan és hatékonyan leszokni a dohányzásról - a második napon már egyáltalán nem volt kedvem dohányozni, 3-4 nap múlva teljesen leszoktam a cigarettáról, és a mai napig nem dohányzom. Nincs cigarettaszagom, reggel nincsenek köhögési rohamaim, jobban lélegzem, és havonta 40000-50000 HUF marad a pénztárcámban. Reveláció!

Juhász Levente, 43 éves
Az innovatív dohányzásgátló tapaszoknak köszönhetően leszokott a dohányzásról, és már 300000 HUF takarított meg.

Leghatékonyabb mód a nikotinfüggőségtől való megszabadulásra - 99/100 szakértő szerint

Wiktor Milewski
Wiktor Milewski

A nevem Mészáros Levente, és több mint 16 éve segítek a cigarettafüggőknek leszokni erről a kellemetlen, mérgező és gyengítő szokásról. Naponta fogadok olyan embereket a központba, akik nikotinfüggőségük miatt asztmás megbetegedéseket, tüdőgyulladást, gyomorfekélyt, ínybetegséget, csontritkulás kezdetét, és ami a legrosszabb - tüdő-, nyelőcső-, nyelv- vagy hasnyálmirigyrákot kapnak.

Tudom, hogy hányan szeretnének megszabadulni ettől a szokástól, de képtelenek leküzdeni. Tudom, milyen gyakran végződik a dohányzásról való leszokási kísérlet néhány nap után azzal, hogy egyszerre elszívnak egy egész doboz cigarettát. Ezért szeretném ma bemutatni Önnek egy olyan áttörést jelentő formulát, amely teljesen megváltoztatja az erőviszonyokat a függőség elleni, eddig egyenlőtlen küzdelemben. Mindössze 72 óra alatt megszabadulhat a nikotinfüggőségtől, és többé nem fogja érezni az ellenállhatatlan késztetést a dohányzásra.

Ennek a formulának a kifejlesztése a legnagyobb szakmai sikerem, és büszke vagyok arra, hogy ennek köszönhetően Magyarországon naponta átlagosan 37 ember sikeresen leszokik a dohányzásról - még akkor is, ha már 20-30 éve dohányzik. Garantálom, hogy Ön is 3 nap alatt, megbánás nélkül el fogja oltani élete utolsó cigarettáját.

Ami a legfontosabb: ez egy olyan módszer, amely frusztráló mellékhatások nélkül megszabadítja Önt a nikotinfüggőségétől, amelyeknek sokan nem tudnak ellenállni. Hízás, fejfájás, ingerlékenység, idegesség, székrekedés, alvászavarok vagy koncentrációs problémák nélkül fog leszokni a dohányzásról. Megszabadul a dohányos köhögéstől, a fogak és a kezek sárgulásától, ruháit és haját többé nem fogja áthatni a dohányszag, visszanyeri tiszta ízlelését, jobb szaglását, minimalizálja a tüdőrák kockázatát, és elkezdhet akár heti 60000 HUF is megtakarítani.

Hogyan működik a Nicosadio?

Segít leszokni a dohányzásról

Segít leszokni a dohányzásról

Az 1200 emberből álló csoporton végzett klinikai tesztek megerősítették, hogy az illóolajokkal dúsított dohányzásgátló tapaszok az első használatot követő 72 órán belül leküzdik a cigaretta iránti vágyat. Ugyanakkor megszüntetik a stressz, a szorongás, a nyugtalanság vagy az irritáció érzését - amelyek a nikotinmegvonást kísérik.

Méregteleníti a szervezetet a nikotintól és a méreganyagoktól

Méregteleníti a szervezetet a nikotintól és a méreganyagoktól

A természetes olajoknak - menta és eukaliptusz - és az illékony anyagoknak - mentol, cineol, metil-acetát, limonén - köszönhetően a tapaszok intenzív dohányzásellenes és aromaterápiás hatással rendelkeznek. Tisztítják a nikotin által mérgezett szervezetet, harmonizálják az idegrendszert, javítják a gyomor és a belek működését, javítják a szellemi teljesítményt és a koncentrációt.

Véd a visszaesés ellen

Véd a visszaesés ellen

A Nicosadio modern tapaszai hatékonyan küzdenek a nikotinmegvonás zavaró tünetei ellen, így nem érzi magát szorongónak, ingerlékenynek, levertnek, álmatlannak vagy stresszesnek - és nem lesz kedve újra cigarettához nyúlni. Az illóolajok relaxáló, feszültségoldó és nyugtató hatásúak, maguknak a tapaszoknak pedig nagyon kellemes, nyugtató, érzéki illata van.

Nicosadio

Használja a Nicosadio dohányzás elleni tapaszokat:

 • Gyorsan és tartósan lemond a dohányzásról
 • Megszabaduln a dohányosok köhögésétől, a fogak sárgulásától, kellemetlen szájszag
 • Szabaduljon meg a függőségtől és csökkentse a tüdőrák kockázatát, nyelv vagy hasnyálmirigy
 • Akár 60000-80000 HUF is megtakaríthat havonta
 • Javítja az arcszínt, normalizálja a vérnyomást, tisztítja a mérgezett tüdőt, visszanyeri a jobb ízlelést és szaglást.

A dohányzásellenes és aromaterápiás
tulajdonságok első ilyen kombinációja

Tegyen egy utolsó kísérletet a leszokásra - nem lesz szüksége még egyre, mert a Nicosadio tapaszok 99%-os sikerességi aránya rekordot dönt, és lehetővé teszi, hogy stressz, düh vagy súlyfelesleg nélkül leküzdje a nikotinfüggőséget. Az emberek 99/100-ánál 72 órán belül teljesen és visszafordíthatatlanul megszűnik a rágyújtás utáni vágy - ugyanez vonatkozik Önre is.

Nicosadio
 • Bizonyított hatékonyság

  Az innovatív tapaszokat 4 magyarországi város addiktológiai klinikáinak kiemelkedő szakembereivel együttműködve fejlesztették ki. Koncentrált dohányzásgátló, méregtelenítő, relaxáló és nyugtató tulajdonságaik segítenek leküzdeni a függőséget, gyorsan és hatékonyan leküzdi a "cigi" utáni vágyat - biztos lehet benne, hogy már a 3. napon szabadnak érzi magát a függőségétől. Remekül fogja érezni magát.

 • 100%-ban természetes összetevők

  Az, hogy további mérgekkel és vegyi anyagokkal mérgezi magát, az utolsó dolog, amire a rendkívül nikotinszennyezett szervezetének szüksége van. A Nicosadio kizárólag természetes anyagokból és illóolajokból áll, többek között mentolból, limonénből, flavonoidokból, stresszoldó, finoman stimuláló idegrendszeri, nikotinellenes és frissítő összetevőkből.

Napi 2 csomagot szívtak, 
ma már tiszta a tüdejük és tele a pénztárcájuk ↓

Azok, akik a Nicosadio segítségével szabadultak ki a függőség csapdáiból, megosztják sikertörténeteiket:

Mariola Walczak

Papp Nóra, 51 éves, Ózd

„Büdösek, drágák, tönkreteszik az egészséget és a szépséget. Én 3 nap alatt leszoktam a cigarettáról!”

Fél életemet cigarettával a kezemben töltöttem - nemrég váltottam át a "trendi" e-cigarettára, valószínűleg azzal áltatva magam, hogy ez egy elegánsabb, kevésbé káros módja a dohányzásnak. Ez badarság. Csak akkor jöttem rá, hogy milyen büdösek a ruháim, a hajam, a kezem... Milyen szürke és fakó az arcbőröm, milyen rossz a kondícióm. Ezek a tapaszok mindössze 3 nap alatt megszabadítottak a nikotinfüggőségemtől - egyszerűen felébredtem reggel, és nem volt kedvem dohányozni! Ma már nem is létezhet számomra a cigaretta - ez a módszer szenzációs!

Papp Nóra, 51 éves, Ózd

Nicosadio
A dohányzásról
való leszokás előtt
A Nicosadio
dohányzásellenes kezelése után
Paweł Maciejuk

Lakatos Benedek, 44 éves, Salgótarján

„Már nem dohányzom. Csak 2 napba telt, hogy legyőzzem ezt a csúnya szokást.”

Már 23 éve dohányzom - korábban semmi sem tudott megállítani a dohányzásban. Egészen addig, amíg ezek a tapaszok - észrevétlenek, aprók, frissítő illatúak - el nem szüntették a nikotin iránti vágyamat mindössze 2 nap után! Egyszerűen nem vágyom a cigarettára, sőt, sokkal inkább az illatuk tetszik. Visszanyertem a jobb ízlelést, erősebb lett a szaglásom, jobban lélegzem, és a feleségem nagyon örül, hogy nem kell többé a hamutartót csókolgatnom. Nagyszerű termék, ajánlom!

Lakatos Benedek, 44 éves, Salgótarján

Nicosadio
A dohányzásról
való leszokás előtt
A Nicosadio
dohányzásellenes kezelése után
Balogh Vince, 38 éves, Sülysáp

Balogh Vince, 38 éves, Sülysáp

„Havonta 40000 HUF takarítok meg, és nem mérgezem a gyermekeimet cigarettafüsttel.”

A dohányzásról való leszokás életem legjobb döntése volt, és tudom, hogy nem sikerült volna, ha nincs a Nicosadio. Azt hiszem, korábban mindent kipróbáltam, minden bizonnyal a legnépszerűbb reklámozott gyógymódokat is - az eredmények gyengék voltak. Ezek a tapaszok hatékonyan megállítják a cigaretta utáni vágyat, és egyúttal enyhítik a leszokással járó idegességet, irritációt és stresszt. Hála nekik, már öt hónapja füstmentes vagyok, jelentős összeget spóroltam, javult az egészségem, és nem bűzlök cigarettától a házban, ami végül is egy oázis nekem, a feleségemnek és a gyerekeinknek.

Balogh Vince, 38 éves, Sülysáp

Nicosadio
A dohányzásról
való leszokás előtt
A Nicosadio
dohányzásellenes kezelése után

A Nicosadio már az első használattól kezdve elnyomja
a nikotin utáni vágyat

Nem számít, hogy hagyományos cigarettát vagy elektromos cigarettát szívsz. Nem számít, hogy több évtizede küzd a szokással, vagy csak 2-3 éve dohányzik alkalmanként. Mindenesetre a természetes illóolajokat tartalmazó dohányzásgátló tapaszok az első 72 órában csökkentik a cigaretta utáni fizikai és mentális vágyat..

Csak ragassza fel a tapaszt a ruhájára, lehetőleg a mellkasi területre, és a koncentrált hatóanyagokat egész nap érezheti és belélegezheti - ahogy a légutak szövetein keresztül a szervezetébe jutnak, gyorsan blokkolják a nikotin iránti tartós vágyat, enyhítik a leszokással járó feszültséget, és már a 3. napon hatékonyan megszabadítják Önt ettől a káros függőségtől. Egyszerű, nem igaz?

Nicosadio
Dohányosok tüdeje
a Nicosadio használata előtt
Nicosadio
3 héttel a dohányzásról
való leszokás után

MONDJON LE A DOHÁNYZÁSRÓL stressz és súlygyarapodás nélkül. A függőség leküzdése a Nicosadio segítségével:

 • Könnyű

  Nem kell függőségi terapeutához fordulnia, rendelőket látogatnia, pénzt költenie konzultációkra és további hatástalan előkészületekre, amelyek után előbb-utóbb úgyis visszatér a dohányzáshoz. A tapaszok használata triviális, és a nap 24 órájában megszabadítja Önt a függőségtől.

 • Gyors és hatékony

  A Nicosadio tapaszokkal átfogó, többdimenziós támogatást kap a függőség elleni küzdelemben: a neurotranszmitterek helyes stimulációjától kezdve, amelyek korábban az agy "jutalom" területének aktiválásáért felelősek, amikor cigaretta után nyúl, a cigarettáról való leszokás utáni düh, ingerlékenység, stressz, fejfájás vagy éhségrohamok megszüntetéséig. Már három nap alatt legyőzheti a függőségét, és nem lesz kedve visszatérni hozzá.

Az Addiktológiai Klinika terapeutái által ajánlott formula

Karol Maćkowiak

A Nicosadio dohányzás elleni tapaszt tapasztalt szakemberek fejlesztették ki, és hatékony nikotinmegvonó terápiát jelentenek a cigarettára, e-cigarettára, pipára, szivarra, rágódohányra vagy tubák használatára rászokott emberek számára. A gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhetően a tapasz leküzdi a cigaretta utáni vágyat, és megkönnyíti a nikotin absztinencia kitartását, enyhítve az olyan elvonási mellékhatásokat, mint a szívdobogás, a túlzott étvágy, a frusztráció, az ingerlékenység, a feszültség, a migrén, a rossz hangulat vagy az álmatlanság. Már 3 nap után megtisztítják a dohányos szervezetét a nikotintól és a mérgező kátránytól, ellazítják és gátolják a nikotin utáni vágyat.

Addiktológiai terápia oktató

Karol Maćkowiak

Csatlakozzon 17 900 magyarországi nőhöz és férfihoz, 
akik leszoktak a dohányzásról a Nicosadio segítségével

Tesztelje a Nicosadio tapaszokat kockázat nélkül

Érthető, hogy sok évnyi dohányzás és sikertelen leszokási kísérletek után frusztráltnak és szorongónak érezheti magát már a cigarettáról való leszokás gondolatától is. Garantálom azonban, hogy mindössze 72 óra alatt meg fogja hálálni magának a döntését - látni fogja, milyen gyorsan elmúlik a késztetés, hogy rágyújtson egy cigarettára, és nem fog szenvedni hangulatingadozásoktól, ingerlékenységtől, éhségrohamoktól, fejfájástól és szédüléstől, vérnyomás-ingadozástól vagy koncentrációs nehézségektől. Megszabadul a légzési problémáktól, a köhögéstől, a szürke arcszíntől, a rossz test- és hajszagtól, és javulni fognak a fogai és az ínye. Próbálja ki, mert nem kockáztat semmit - a termékhez különleges, háromszoros garancia jár:

Eredetiséggarancia

A Nicosadio tapaszok ötvözik a dohányzásellenes tulajdonságokat a természetes aromaterápia erejével - egyedülálló termék a magyar piacon. Hatékonyságukat a nikotinfüggőség leküzdésében több ezer volt dohányos és függőségkezelő szakember igazolta. Az eredeti tapaszokat kizárólag ezen a weboldalon keresztül kapja meg.

Minőségbiztosítás

A Nicosadio egyedülálló formulája kiterjedt klinikai és laboratóriumi vizsgálatokon esett át, tanúsított és megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak. Diszkrét csomagolásban szállítják, a tapaszok használata biztonságos, és nem igényelnek közvetlen érintkezést a bőrrel - így nincs allergia, irritáció vagy mellékhatás.

Elégedettségi garancia

A fogyasztói tesztek megerősítik a Nicosadio tapaszok kivételes hatékonyságát. Egyedi formájának és lenyűgöző hatásának köszönhetően a termék már több ezer magyar ember elismerését nyerte el. Mindössze 3 nap alatt Ön is megszabadulhat nikotinfüggőségétől, és a speciális tapasz segítségével végleg leküzdheti a dohányzás iránti vágyat.

Az alábbi űrlap kitöltésével csatlakozik a Kedvezményklubhoz, és üdvözlő ajándékként azonnal részesül egy különleges promóciós ajánlatban!

Ön a hatásért fizet, nem az ígéretekért. Mi fedezzük a szállítási költségeket.

Kockázatmentes ajánlat. Nem veszít semmit, csak nyerhet.

Az akciós termék gyorsan fogy, ezért ne késlekedjen a kipróbálásával. PRÓBÁLJA KI MOST!

Utolsó darabok a magyarországi raktárakban!

A Nicosadio dohányzás elleni tapaszt a Kedvezményes Klubban való részvételért olcsóbban, 17500 HUF zlotyval olcsóbban kapja meg.

Kap egy egyedi készletet: az áttörést jelentő Nicosadio + az elmúlt hónapok bestsellerét - "Gyors gyógymódok ismert betegségekre" című könyvet

Nicosadio image

35000 HUF 17500 HUF

Rendelje meg még ma, és takarítson meg 17500 HUF szerezze be a csomagban található "Gyors gyógymódok ismert betegségekre" című e-könyvet

Kapsz egy könyvet

"Gyors gyógymódok ismert betegségekre"

A fájdalom és egyéb egészségügyi állapotok negatívan befolyásolhatják közérzetünket és mindennapi életünket. Ez a könyv átfogó útmutató a „21. századi betegségek” bevált gyógymódjairól. Mert az egészség a legfontosabb.

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.
icon

A megrendelést elfogadtuk

product
1x
Nicosadio + Gyors gyógymódok ismert betegségekre

Fizetendő:

17500 HUF

Elérhetőségeit

Email cím:
Telefonszám:

Címadatok

,

Fizetési mód

Utánvétel (fizetés utánvétellel)

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Egyedülálló készlet: forradalmi termék Nicosadio + Gyors gyógymódok ismert betegségekre akár 57% olcsóbban

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
57%