Nicosadio

În doar 72 de ore veți stinge ultima țigară și veți renunța definitiv la fumat

99/100 de persoane nu mai simt nevoia de a fuma încă din a treia zi

Respirația urât mirositoare, tusea fumătorului, dinții îngălbeniți - un lucru de domeniul trecutului

Adam Pieńkowski

Respirația urât mirositoare, tusea fumătorului, dinții îngălbeniți - un lucru de domeniul trecutului

Fumam țigări de la 17 ani și am încercat de mai multe ori să mă las de fumat, dar fără succes. Abia când această formulă m-a ajutat să mă las de fumat rapid și eficient - în a doua zi nu mai simțeam deloc nevoia să fumez, iar după 3-4 zile am renunțat complet la țigări și nu am mai fumat până în prezent. Nu mai miros a țigări, nu mai am crize de tuse dimineața, respir mai bine și îmi rămân 500-600 de lei în portofel în fiecare lună. Incredibil!

Laurențiu Popa, 43 de ani
Grație unor plasturi anti-fumat inovatori, s-a lăsat de fumat și a economisit deja 4.000 de lei

Cel mai eficient mod de a te elibera de dependența de nicotină - potrivit a 99/100 de experți

Wiktor Milewski
Wiktor Milewski

Mă numesc Marian Dobre și de peste 16 ani ajut persoanele dependente de fumat să renunțe la acest obicei neplăcut, otrăvitor și debilitant. În fiecare zi primesc la centru persoane care, din cauza dependenței de nicotină, fac exacerbări ale astmului, pneumonie, ulcer la stomac, boli ale gingiilor, începuturi de osteoporoză și, cel mai rău, cancer la plămâni, esofag, limbă sau pancreas.

Știu cât de mulți oameni vor să scape de acest obicei, dar nu reușesc să îl depășească. Știu cât de des încercările de a se lăsa de fumat se termină după câteva zile cu fumatul unui pachet întreg de țigări dintr-o dată. De aceea, astăzi vreau să vă prezint o formulă revoluționară care schimbă complet raportul de forțe în lupta inegală de până acum împotriva dependenței. În doar 72 de ore, veți scăpa de dependența de nicotină și nu veți mai simți nevoia de neoprit de a fuma.

Dezvoltarea acestei formule este cel mai mare succes profesional al meu și sunt mândru că, datorită ei, în medie, în România, în fiecare zi, încă 37 de persoane reușesc să renunțe cu succes la fumat - chiar dacă fumează de 20 sau 30 de ani. Îți garantez că și tu vei stinge ultima țigară din viața ta în doar 3 zile, fără regrete.

Și cel mai important: este o metodă care vă va elibera de dependența de nicotină fără efectele secundare frustrante cu care mulți oameni nu reușesc să persevereze. Veți renunța la fumat fără creștere în greutate, dureri de cap, iritabilitate, nervozitate și irascibilitate, fără constipație, probleme de somn sau probleme de concentrare. Veți scăpa de tusea fumătorului, de îngălbenirea dinților și a mâinilor, hainele și părul nu vă vor mai fi îmbibate cu mirosul de tutun, veți recăpăta un gust clar și un simț al mirosului mai bun, veți minimiza riscul de cancer pulmonar și veți începe să economisiți până la 700 de lei pe săptămână.

Cum funcționează Nicosadio?

Ajută la renunțarea la fumat

Ajută la renunțarea la fumat

Testele clinice efectuate pe un grup de 1.200 de persoane au confirmat că plasturii antifumat, îmbogățiți cu uleiuri esențiale, combat dorința de a fuma o țigară în primele 72 de ore de la prima utilizare. În același timp, ele elimină senzația de stres, anxietate, neliniște sau iritare - care însoțesc sevrajul de nicotină.

Detoxifică organismul de nicotină și toxine

Detoxifică organismul de nicotină și toxine

Datorită uleiurilor naturale - mentă și eucalipt - și a substanțelor volatile, cum ar fi mentolul, cineolul, acetatul de metil, limonenul - plasturii au un efect intens anti-fumat și aromoterapeutic. Acestea curăță organismul otrăvit de nicotină, armonizează sistemul nervos, îmbunătățesc funcționarea stomacului și a intestinelor, îmbunătățesc performanța mentală și concentrarea.

Protejează împotriva recidivei

Protejează împotriva recidivei

Plasturii moderni de la Nicosadio combat în mod eficient simptomele supărătoare ale sevrajului de nicotină, astfel încât să nu vă mai simțiți anxios, iritabil, prăbușit, insomniac sau stresat - și să nu mai simțiți nevoia de a căuta din nou țigări. Uleiurile esențiale au un efect relaxant, destresant și calmant, iar plasturii în sine au un miros foarte plăcut, liniștitor și senzual.

Nicosadio

Utilizați plasturii anti-fumat Nicosadio pentru:

 • Renunță la fumat țigări rapid și permanent
 • Scapă de tusea fumătorului, de îngălbenirea dinților, 
  mirosul neplăcut al gurii
 • Eliberați-vă de dependență și reduceți riscul de cancer pulmonar, 
  limbă sau pancreas
 • Economisiți până la 500-700 de lei pe lună
 • Îmbunătățirea aspectului tenului, normalizarea tensiunii arteriale, curățați plămânii otrăviți, recâștigați un gust și un miros mai bune

Prima combinație de acest tip de proprietăți
anti-fumat și de aromoterapie

Faceți o ultimă încercare de a renunța la fumat - nu veți avea nevoie de alta, deoarece plasturii Nicosadio au o rată de succes record de 99% și vă permit să depășiți dependența de nicotină fără stres, furie sau creșterea în greutate. La 99/100 de persoane, nevoia de a aprinde o țigară dispare complet și ireversibil în 72 de ore - același lucru este valabil și pentru dumneavoastră.

Nicosadio
 • Eficacitate dovedită

  Plasturii inovatori au fost dezvoltați în colaborare cu specialiști proeminenți din clinicile de tratare a dependenței din 4 orașe din România. Proprietățile lor concentrate anti-fumat, detoxifiante, relaxante și de relaxare vă ajută să vă învingeți dependența și să combateți pofta de "fumat" rapid și eficient - puteți fi sigur că vă veți simți liber de dependență încă din a treia zi. Și vă veți simți minunat.

 • Ingrediente 100% naturale

  Otrăvirea cu alte toxine și substanțe chimice este ultimul lucru de care are nevoie corpul tău extrem de poluat cu nicotină. Nicosadio este alcătuit exclusiv din substanțe naturale și uleiuri esențiale, inclusiv mentol, limonene, flavonoide, ingrediente care ameliorează stresul, stimulează subtil sistemul nervos, antinicotină și răcoritoare.

Au fumat 2 pachete pe zi, astăzi au plămânii curați și portofelul plin ↓

Persoanele care s-au eliberat din capcana dependenței datorită lui Nicosadio împărtășesc poveștile lor de succes:

Valentina Radu

Valentina Radu, 51 de ani, Orăștie

"Ele put, sunt scumpe, distrug sănătatea și frumusețea. Am renunțat la țigări în 3 zile!"

Mi-am petrecut jumătate din viață cu o țigară în mână - recent am trecut la țigările electronice "la modă", probabil vrând să mă amăgesc pe mine însumi că este un mod mai elegant și mai puțin dăunător de a fuma. Iar acest lucru este o prostie. Abia după ce m-am lăsat de fumat mi-am dat seama cât de urât miros hainele mele, părul, mâinile... Cât de cenușiu și sălbatic îmi era tenul, cât de slab condiționată eram. Acesti plasturi m-au eliberat de dependența de nicotină în doar 3 zile - pur și simplu mă trezeam dimineața și nu mai aveam chef să fumez! Astăzi țigările nu exista deloc pentru mine - această metodă este senzațională!

Valentina Radu, 51 de ani, Orăștie

Nicosadio
Înainte de a renunța la fumat
După tratamentul
anti-fumat de la Nicosadio
Dragos Marin

Dragos Marin, 44 de ani, Giurgiu

"Eu nu mai fumez. Mi-a luat doar două zile să scap de acest obicei neplăcut"

Fumez de 23 de ani - nimic nu reușise să mă oprească să fumez până atunci. Până când acești plasturi - discreți, mici, cu un miros răcoritor - mi-au potolit pofta de nicotină după numai 2 zile! Pur și simplu nu mai am poftă de o țigară, de fapt, acestea îmi miros mult mai urât. Mi-am recăpătat un gust mai bun, un simț al mirosului mai puternic, respir mai bine, iar soția mea este foarte fericită că nu mai trebuie să pupe "scrumiera". Un produs excelent, îl recomand!

Dragos Marin, 44 de ani, Giurgiu

Nicosadio
Înainte de a renunța la fumat
După tratamentul
anti-fumat de la Nicosadio
Ionuț Neagu

Ionuț Neagu, 38 de ani, Hunedoara

"Economisesc 570 de lei pe lună și nu-mi otrăvesc copiii cu fum de țigară"

Renunțarea la fumat a fost cea mai bună decizie din viața mea și știu că nu aș fi reușit dacă nu ar fi fost Nicosadio. Cred că încercasem totul înainte, cu siguranță cele mai populare remedii anunțate - rezultatele au fost slabe. Acești plasturi sunt eficienți în oprirea dorinței de a fuma o țigară și, în același timp, ameliorează nervozitatea, iritarea și stresul de a renunța la fumat. Mulțumită lor, nu mai fumez de cinci luni, am economisit o sumă considerabilă de bani, mi-am îmbunătățit sănătatea și nu mai miros a țigări în casă, care este, până la urmă, o oază pentru mine, soția mea și copiii noștri.

Ionuț Neagu, 38 de ani, Hunedoara

Nicosadio
Înainte de a renunța la fumat
După tratamentul
anti-fumat de la Nicosadio

Nicosadio suprimă pofta de nicotină încă de la prima utilizare

Nu contează dacă fumezi țigări tradiționale sau electrice. Nu contează dacă te lupți cu acest obicei de câteva decenii sau dacă fumezi ocazional de 2-3 ani. În orice caz, plasturii anti-fumat cu uleiuri esențiale naturale vor reduce dorința fizică și mentală de a ajunge la o țigară în primele 72 de ore.

Trebuie doar să lipiți plasturele pe haine, de preferință în zona pieptului, iar ingredientele active concentrate pot fi simțite și inhalate pe tot parcursul zilei - pe măsură ce trec prin țesuturile tractului respirator în corpul dumneavoastră, acestea blochează rapid pofta persistentă de nicotină, ameliorează tensiunea care însoțește renunțarea la fumat și vă eliberează în mod eficient de această dependență dăunătoare încă din a treia zi. Simplu, nu-i așa?

Nicosadio
Plămânii fumătorului
înainte de a utiliza Nicosadio
Nicosadio
3 săptămâni după
ce ați renunțat la fumat

Renunță la fumat fără stres și fără să te îngrași. Depășirea dependenței cu Nicosadio este:

 • Ușoară

  Nu trebuie să căutați ajutor de la un terapeut de dependență, să vizitați cabinete, să cheltuiți bani pe consultații și alte pregătiri ineficiente, după care oricum vă întoarceți la fumat mai devreme sau mai târziu. Plasturii sunt banali de utilizat și vă eliberează de dependență 24 de ore pe zi.

 • Rapid și eficient

  Cu plasturii Nicosadio, beneficiați de un sprijin cuprinzător și multidimensional în combaterea dependenței: de la stimularea corectă a neurotransmițătorilor responsabili anterior de activarea zonei de "recompensă" a creierului atunci când vă apucați de o țigară, până la eliminarea furiei, iritabilității, stresului, durerilor de cap sau a atacurilor de foame înfometare după renunțarea la țigări. Câștigați dependența în doar trei zile și nu mai aveți nicio dorință de a vă întoarce la ea.

Formula recomandată de terapeuții de la Clinica de Tratare a Dependenței

Karol Maćkowiak

Plasturii anti-fumat Nicosadio au fost dezvoltați de specialiști cu experiență și reprezintă o terapie eficientă de retragere a nicotinei pentru persoanele dependente de fumat țigări, țigări electronice, pipă, trabuc, tutun de mestecat sau tutun de prizat. Datorită substanțelor atent selecționate, plasturii combat nevoia de a pune mâna pe o țigară și facilitează perseverența în abstinența de nicotină, atenuând efectele secundare ale sevrajului, precum palpitații, apetit excesiv, frustrare, iritabilitate, tensiune, migrene, stare de spirit redusă sau insomnie. După doar 3 zile, acestea curăță organismul fumătorului de nicotină și gudron toxic, relaxează și inhibă pofta de nicotină.

Instructor de terapie de dependență

Karol Maćkowiak

Alătură-te celor 17900 de femei și bărbați din România, 
care au renunțat la fumat cu Nicosadio

Testați plasturii Nicosadio fără riscuri

Este de înțeles că, după mulți ani de fumat și după încercări nereușite de a renunța la fumat, vă puteți simți frustrat și neliniștit la simplul gând de a renunța la țigări. Cu toate acestea, vă garantez că în doar 72 de ore vă veți mulțumi pentru decizia dumneavoastră - veți vedea cât de repede veți pierde nevoia de a aprinde o țigară și nu veți mai suferi de schimbări de dispoziție, iritabilitate, crize de foame, dureri de cap și amețeli, fluctuații ale tensiunii arteriale sau dificultăți de concentrare. Veți scăpa de problemele de respirație, de tuse, de tenul cenușiu, de mirosul urât al corpului și al părului, iar dinții și gingiile se vor îmbunătăți. Încercați-l, deoarece nu riscați nimic - produsul vine cu o triplă garanție specială:

Garanția de originalitate

Plasturii Nicosadio combină proprietățile anti-fumat cu puterea aromoterapiei naturale - sunt un produs unic pe piața din România. Eficacitatea lor în combaterea dependenței de nicotină a fost confirmată de mii de foști fumători și de specialiști în tratarea dependenței. Veți primi plasturii originali exclusiv prin intermediul acestui site.

Asigurarea calității

Formula unică a Nicosadio a fost supusă unor teste clinice și de laborator extinse, este certificată și respectă cele mai înalte standarde de calitate. Este livrat într-un ambalaj discret, plasturii sunt siguri pentru utilizare și nu necesită contact direct cu pielea - deci fără alergii, iritații sau efecte secundare.

Garanția de satisfacție

Testele consumatorilor confirmă eficacitatea excepțională a plasturilor Nicosadio. Datorită formei sale unice și acțiunii impresionante, produsul a câștigat deja aprobarea a mii de romani. În doar 3 zile, veți scăpa și dumneavoastră de dependența de nicotină și, cu ajutorul plasturilor specializați, veți învinge definitiv dorința de a fuma.

Completând formularul de mai jos, vă înscrieți în Clubul de reduceri și beneficiați imediat de o ofertă promoțională specială ca un cadou de bun venit!

Plătiți pentru efect, nu pentru promisiuni. Noi acoperim costurile de transport.

Această ofertă este lipsită de riscuri. Nu pierdeți nimic, puteți doar câștiga.

Produsul cu ofertă specială se vinde rapid, așa că nu întârziați să îl testați. ÎNCERCAȚI ACUM!

Ultimele bucăți din stocul românesc!

Obțineți plasturii anti-fumat Nicosadio pentru a te înscrie la Clubul de Reduceri, mai ieftin cu 151 RON

Primiți un set unic: revoluționar Nicosadio + bestsellerul ultimelor luni - ebook-ul "Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Nicosadio image

300 RON 149 RON

Comandați astăzi, economisiți 151 RON și primiți la pachet cartea electronică "Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Veți primi cartea

"Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Durerea și alte afecțiuni de sănătate ne pot afecta în mod negativ bunăstarea și funcționarea zilnică. Această carte este un ghid cuprinzător cu modalități dovedite de a face față "afecțiunilor secolului 21". Îngrijirea stării organismului dumneavoastră va deveni mai ușoară datorită sfaturilor oferite de experții noștri medicali. Pentru că sănătatea este lucrul cel mai important.

Formular de comandă
Badges
Adresa de e-mail
ADRESA
Țară
Metode de plată
Livrare
icon

Comanda dvs. a fost acceptată

product
1x
Nicosadio + Remedii rapide pentru boli cunoscute

Pentru a fi plătită:

149 RON

Detalii de contact

Adresa de e-mail:
Numărul de telefon:

Detalii privind adresa

,

Metoda de plată

COD (plată la livrare)