În prezent sunt 396 de persoane pe site

49 de persoane au făcut o achiziție astăzi

ACHIZIȚII RECENTE:

- chiar acum Ana din București

- acum 19 secunde Ion din Cluj-Napoca

Promoție specială, numai astăzi 300 RON  149 RON

Andrei Popescu

Un HIT unic și aromat vă va scăpa de fumat în 19 zile. ZERO sacrificii, nu este nevoie de voință puternică! 99,8% dintre utilizatori nu recidivează niciodată!

Citește mai mult

Bună ziua, mă numesc Andrei Popescu și sunt un specialist cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul pneumologiei. Prin intermediul acestui site, vreau să vă prezint cea mai mare realizare a vieții mele, pentru care am fost nominalizat pentru premiul Medic Impact. Am creat un tratament care a vindecat deja 126 794 de persoane de dependența de nicotină pentru totdeauna. Da, este adevărat! După doar 19 zile de tratament inovator, toți subiecții mei nu mai caută țigări, pipă sau lichid. Dintre care 99,8% renunță definitiv! Și dumneavoastră vă veți lua adio definitiv de la constrângerea nicotinei și veți scăpa de problemele tipice fumătorilor: probleme respiratorii și cardiovasculare, tuse persistentă, mirosul neplăcut al fumului de tutun (care persistă pe corp și pe haine pe tot parcursul zilei) și cheltuielile tot mai mari cu țigările.

Folosiți această metodă dacă doriți pentru totdeauna să:

 • scăpați de constrângerea de a fuma țigări și înlocuitori de nicotină;
 • curățați sistemul respirator de peste 90% din substanțele gudronate;
 • economisiți minimum 9.000 de lei pe an (atât vă costă țigările!);
 • protejați copiii de boli (dependenții cresc dependenți);
 • întinerești tenul și dinții cu 20-30 de ani, nu mai mirosi ca o scrumieră;
 • evită afecțiuni grave precum abcesul pulmonar, emfizemul, cancerul și infarctul;
 • recâștigi 100% controlul asupra vieții tale - țigările nu-ți vor mai dicta ziua!

Să știți că nu trebuie să renunțați la nimic sau să folosiți metode drastice pentru a vă elibera definitiv de constrângerea de a fuma. Nu aveți nevoie de tratamente scumpe și specializate, cum ar fi acupunctura și hipnoza. Nu există niciun motiv pentru a ajunge la controversata terapie aversivă a implantării de nitrat de argint. Metoda anti-fumat pe care am dezvoltat-o este foarte plăcută și ușor de folosit. Vă dezintoxică spontan de fumat în doar 19 zile și, în mod crucial, nu creează dependență!

Nu contează dacă fumați țigări clasice, țigări electronice cu încărcătură încălzită, o pipă sau dacă mestecați tutun de prizat. Metoda mea aromatică funcționează atât pentru fumătorii începători, cât și pentru dependenții înrăiți, cu peste 20 de ani de "experiență", care au încercat să se lase de multe ori.

Iată de ce metoda mea poate face ca tu să nu te mai uiți niciodată la o țigară:

 • după prima utilizare, creierul tău nu va mai asocia nicotina cu plăcerea;
 • plămânii și inima vor începe să se limpezească, astfel încât veți simți imediat diferența - în 24 de ore;
 • renunțați la țigări fără cusur: acasă și fără a schimba alte obiceiuri;
 • evitați efectele secundare ale sevrajului - mențineți o greutate sănătoasă și o bună dispoziție!

Am creat un tratament cu care nevoia de a se aprinde dispare din prima zi

Știți de ce metoda mea depășește popularii plasturi de nicotină sau comprimatele de cytisine? Cum se face că utilizatorii metodei aromatice se lasă iremediabil de fumat în doar 19 zile, deși au eșuat de 30 de ori cu alte brevete? Răspunsul este banal: pentru ca o schimbare de obicei să aibă succes, trebuie să fie simplă și plăcută. Acum gândiți-vă la asta. Ce se presupune că este plăcut în reducerea treptată a consumului de țigări? Ce bucurie aveți de pe urma faptului că "la dezintoxicare" evitați prietenii care încă fumează? Sau ar trebui să te bucuri de faptul că te vei îngrășa între 1 și 8 kg? Adăugați iritarea constantă a "foamei" de nicotină și nu ar trebui să mai fiți surprins că metodele tradiționale pur și simplu nu funcționează! Dacă vreți să vă învingeți dependența, trebuie să folosiți un remediu care este... mai inteligent decât ea. Și, în același timp, nu necesită nici cel mai mic efort din partea dumneavoastră. Iar aceștia sunt plasturii aromatici care te vor face imun la efectele nicotinei. Cum le-am creat?

A trebuit să-mi smulg fratele din ghearele dependenței

Dependența de țigări nu este la fel de controversată ca abuzul de alcool sau consumul de droguri. Cu toate acestea, este o problemă socială gravă care distruge 70 000 de vieți pe an numai în România. Din păcate, fratele meu se numără și el printre victimele produselor din tutun. Mihai obișnuia să fumeze pe vremea când era încă în facultate, dar a ajuns să se apuce definitiv de țigări în timpul unui divorț deosebit de urât. Ca toți bărbații, era reticent să vorbească despre durerea sa. În schimb, își căuta alinarea în "ședințe" solitare pe balcon cu indispensabila sa "pipă". Uneori chiar și de 14 ori pe zi! Când i-am atras atenția asupra acestui lucru, a râs că va renunța după Anul Nou. Cu toate acestea, vedeam deja că dezastrul urma să vină mult mai devreme.

Sunt un specialist cu o experiență de peste 20 de ani. Am practicat în toată lumea, inclusiv în Liban și Tasmania, unde am lucrat în scopuri caritabile. M-am ocupat de muncitori din fabricile din Beirut care sufereau de pneumoconioză. Am ajutat, de asemenea, persoanele fără adăpost, care campau pe străzi sub razele arzătoare ale soarelui australian. Pentru unii, cele "5 minute pentru o țigară" au fost o ocazie rară de a ieși din sala sufocantă pentru un pic de aer mai proaspăt. Pentru ceilalți, fumatul i-a ajutat să înșele foamea... Cu toate acestea, în absolut toate cazurile, prețul chiar și al celei mai ieftine țigări este monstruos. Oboseală, dificultăți de respirație, o senzație de greutate în regiunea sternală... Acestea sunt simptomele anginei pectorale. Și tocmai acestea sunt simptomele pe care le-am observat la fratele meu.…

Timpul lui se scurgea ca o țigară aprinsă

Perioada în care Mihai a fumat cu adevărat mult a fost relativ scurtă. Prin urmare, fratele meu nu s-a așteptat deloc la acest diagnostic devastator. "Am simptome de ischemie cardiacă". - a murmurat el după ce s-a întors de la clinică. "Și ei spun că e de la țigări! Dar cum este posibil așa ceva? Oamenii pot să fumeze două pachete pe zi și să trăiască până la 100 de ani cu o stare de sănătate bună." I-am răspuns sec că acestea sunt mai degrabă excepții de la regulă. "Ei bine, și astfel de oameni, spre deosebire de tine, au o sănătate de cal; gene puternice și o structură mentală puternică..." - Am adăugat și am regretat imediat aceste cuvinte. Fratele meu mai mic părea să se strângă în sine, rușinat, îngrozit și prost dispus. Într-un moment ca acesta, nu avea nevoie de mustrare, ci doar de sprijin! Trebuie să existe ceva care să-l ajute să devină mai puternic și, mai ales, să-l îndepărteze rapid de fumat. "Dacă s-ar putea crea o voință puternică, problema cu țigările ar fi gata". - M-am gândit. După această conversație, fratele meu a încercat să se lase de fumat prin toate mijloacele. S-a lipit de plasturi cu nicotină, a mestecat gumă de mestecat și chiar a decis să se ascundă într-o baracă în mijlocul pustietății, fără acces la țigări. S-a terminat întotdeauna la fel: simptomele glandulare s-au agravat din cauza stresului, iar Mihai s-a întors la viciu.

În același timp, era din ce în ce mai supărat pe el însuși și se resemna. Nu mai credea că se va lăsa de fumat prin forțele proprii. "Voi face injecții cu nitrat de argint!" - a anunțat el într-o zi - "mă vor dezgusta de fumat o dată pentru totdeauna!".

Nu l-am lăsat pe fratele meu să se otrăvească

Nitratul de argint este utilizat în terapia de aversiune. Atunci când este injectat cu acest compus, se presupune că aprinderea unei țigări provoacă dezgust și chiar greață și vărsături. Aceasta este o metodă riscantă și poate provoca reacții corporale neprevăzute. Pentru mine, era exclus ca Mihai să se injecteze cu așa ceva. Dar el a insistat... Abia l-am convins să nu se grăbească direct la clinică pentru injecție. Știam că trebuie să găsesc imediat ceva care să-i permită să renunțe la țigări rapid, fără probleme și fără niciun risc.

Mi-am spus: Gândește! Sunteți printre primii cinci cei mai de succes pneumologi din Europa. În toată lumea ați scos din problemele de sănătate oameni care trăiesc în mahalale. Și totuși, 60% dintre ei nu au văzut nici măcar un medic de ziua lor! Știți foarte bine că natura este puternică. Trebuie să existe în ea un "antidot" datorita căruia, creierul, să combată pofta de nicotină. Fratele meu este un om bun și cinstit și merită o viață la fel de bună și sănătoasă, fără țigări. Să trăiască până la 100 de ani cu o doamnă drăguță lângă el. La urma urmei, ce e mai bun încă nu a venit! Cu această hotărâre, am început să experimentez....

Cum am inventat un brevet împotriva căruia țigările nu au nicio șansă?

M-am închis în laborator pentru câteva săptămâni bune. Știam că fratele meu - și alți oameni cu dependență de tutun - aveau nevoie de un remediu care: 1. să funcționeze de la prima utilizare. 2. oferă mult mai multă plăcere decât țigările. 3. este simplu de utilizat. 4. are o compoziție naturală. 5. întărește sistemul respirator și sistemul nervos. Aici mi-a fost de folos experiența mea din misiunile din Orientul Mijlociu și Australia. Printre altele, am folosit o mentă unică, al cărei câmp sălbatic mi-a fost arătat de un muncitor local libanez, Ahmed, drept mulțumire. "De fiecare dată când vin aici, mă calmez imediat și pot respira mai profund", a spus el - mi-a spus el la momentul respectiv. "În acest loc nu mai pun niciodată mâna pe o țigară, iar când mă întorc acasă, soția mea mă laudă pentru că în sfârșit miros bine și proaspăt." - a râs el. Am adăugat apoi ulei de eucalipt australian. Să-l miroși este ca și cum ai lăsa să intre în plămâni o briză curată de primăvară. Cu fiecare inhalare, secreția gudronată de nicotină se diluează și se retrage din capilare. Cel mai important, însă, este că acest amestec pune mintea fumătorului într-o stare de beatitudine. Și îl descurajează complet de la fumat! Am comprimat rețeta într-un plasture subțire ca hârtia de șervețel și, de îndată ce a trecut toate testele necesare, i l-am transmis fratelui meu.

Mihai a fost inițial sceptic și nu a vrut să renunțe la terapia de aversiune pentru nimic în lume. I-am explicat, însă, că metoda mea este mult mai plăcută: miroase bine, nu provoacă senzații neplăcute și nu este nevoie să te înțepi. Fratele meu a aplicat cu reticență plasturele și m-a sunat entuziasmat în aceeași seară. "Andrei, asta e o revelație!" - a strigat în telefon. "Nu am mai fumat nici măcar o țigară de azi dimineață, când în mod normal aș fi fumat 11 până acum, și nu simt nicio nevoie să o fac!". Zilele următoare au adus noi succese. Mihai nu a mai cărat țigări cu el, nu a mai ieșit pe balcon să fumeze în timpul vizitelor. În plus, nu s-a îngrășat deloc și a fost tot timpul bine dispus. "Este interesant. Tot ceea ce mănânc, miros sau văd acum îmi dă de 100 x mai multă satisfacție decât înainte. Și asta chiar și în cantități mici. Nu trebuie să mănânc în exces". - a spus el. În mod semnificativ, rezultatele testelor sale s-au îmbunătățit. Inima i s-a întărit, iar lipsa de respirație a dispărut fără urmă. Într-o zi mi-a spus vizibil emoționat: "Ai demonstrat că până și cineva ca mine - bolnav și fără o voință puternică - poate renunța definitiv la fumat. Invenția ta va reda sănătatea a milioane de oameni. Trebuie să o transmiteți lumii întregi".

Și iată-l și pe Mihai!

Și iată-l și pe Mihai! La 6 luni de la terminarea tratamentului, nu fumează, arată ca un atlet și are o inimă ca un clopot!

Credeți că trebuie să vă puneți întreaga viață în pericol și să cheltuiți o avere pe înlocuitori pentru a vă lăsa de fumat? Cu plasturii parfumați, să scapi de dependența ta va fi cel mai ușor lucru pe care îl vei face!

Provocarea mea a fost să creez o terapie anti-fumat care să fie simplă, să nu interfereze cu viața de zi cu zi și să se bazeze 100% pe ingrediente naturale. Acesta vă va întări organismul în două moduri, încă din prima zi de utilizare: plămânii și inima vor începe să se curețe de substanțele gudronate, în timp ce sistemul nervos va intra într-o stare de relaxare profundă. Veți începe să renunțați la țigări într-un ritm natural pentru dumneavoastră, fără a fi nevoie să mestecați înlocuitori sau să vă țineți mâinile ocupate.

De ce se spune despre metoda mea anti-fumat că vă va "crește" voința puternică în 19 zile?

ARE O EFICACITATE DE PESTE 90%

Przemiana

Înainte

Doamna Maria(71 de ani) a fumat timp de 50 de ani și a avut din ce în ce mai multe probleme de sănătate

După

După 19 zile de utilizare a Nicosadio, nu a mai fumat nici măcar o singură țigară și și-a recăpătat o stare de sănătate deosebită

Vi s-a spus că renunțarea la țigări trebuie să implice creșterea în greutate și iritabilitate? Că doar o voință foarte puternică vă poate ține departe de ele (și că oricum nu veți înceta să le simțiți lipsa)? Cu toate acestea, cazul fratelui meu și deja al altor 126.794 de persoane arată clar: oricine poate renunța la acest viciu, își poate curăța organismul și poate privi țigările cu indiferență, ca și cum nu le-ar fi avut niciodată în gură. Plasturii mei anti-fumat vă oferă darul unei voințe puternice! Deținătorul recordului precedent a renunțat la țigări în 19 zile, după 50 de ani cu ele, fără niciun regret! Vreți să vedeți ce va face acest tratament pentru dumneavoastră?

ESTE 100% SIGUR ȘI FOARTE UȘOR DE UTILIZAT

Am creat Nicosadio din ingrediente de cea mai bună calitate, atent selecționate. Plantele folosite în acest tratament au fost procurate din zone cu microclimate excepționale. Ca urmare, acestea sunt de până la 120 x mai puternice decât omologii cunoscuți în mod obișnuit. Tratamentul se prezintă sub forma unor plasturi subțiri și discreți, pe care îi lipiți pe haine. IMPORTANT: purtați-le la 30 cm de față. Aplicați doar extern. Acest tratament îți calmează sistemul nervos și trimite un semnal de fericire către creier, iar tu vei scăpa de țigară în doar 24 de ore!

Dumneavoastră, familia și prietenii dumneavoastră - toată lumea va beneficia datorită plasturelui, care combate dependența de nicotină încă de la prima utilizare. 9 000 de lei într-un an - sunt bani pe care nu îi veți mai cheltui pe țigări! Începeți să vă gândiți la ce veți cumpăra pentru dvs. și pentru cei dragi.

Nicosadio

DORINȚA DE A FUMA O ȚIGARĂ TRECE ÎN 24 DE ORE

NU ÎI MAI OTRĂVIȚI PE CEI DRAGI CU FUM DE ȚIGARĂ

SĂNĂTATE ȘI BUCURIA DE A TRĂI FĂRĂ DEPENDENȚĂ PÂNĂ LA BĂTRÂNEȚE

SĂ ECONOMISEASCĂ MINIM 24 DE LEI DAȚI PE PACHETUL DE ȚIGĂRI PE ZI

MIROSUL ȘI GUSTUL CORECT SE ÎNTORC FĂRĂ LĂCOMIE

METODA 100% NATURALĂ ȘI SIGURĂ

Cum poți rata șansa de a trăi o viață fără dependență?

Este posibil să continuați să tușiți la fiecare respirație profundă. S-ar putea să ascultați plângeri că mirosiți a țigări și să vă temeți că fumatul pasiv îi va îmbolnăvi pe cei dragi. În cele din urmă, puteți încerca să înlocuiți țigările cu gumă de mestecat, pastile sau dulciuri, sau puteți renunța doar prin forțele proprii și să încercați să așteptați depresia inevitabilă.

De ce, când îți ofer o modalitate naturală, rapidă, simplă și ieftină, de a te alătura rândurilor tot mai numeroase de români pentru care țigările și produsele cu nicotină au încetat pur și simplu să mai existe? Este nevoie de doar 19 zile pentru ca plămânii dvs. să înceapă să se umple din nou cu aer curat, fără urmă de fum de tutun, iar creierul dvs. să se dezbrace singur de fumat. Vedeți cu ochii voștri!

Nu riscați nimic!

Profitând de efectele benefice ale Nicosadio, din prima zi veți invita în viața dumneavoastră: eliberarea de constrângerea de a fuma, plămâni curați și o inimă puternică, o voință puternică, energie pentru acțiune, sănătate și pentru familia dumneavoastră, independență. Știați că nu riscați nimic? Având succes în toată țara, invenția mea este ștampilată cu o triplă garanție profesională de satisfacție: originalitate, calitate și satisfacție.

Gwarancja

Triplă garanție de satisfacție

1. Garanția originalității - plasturii Nicosadio rup așa-numita "cale de recompensă" care se creează între creierul dumneavoastră și nicotină. Țigările și înlocuitorii lor nu vă mai fac să vă simțiți bine, nu mai au un gust plăcut și nu vă mai oferă plăcere sau ușurare. Eficacitatea acestei metode de combatere a "poftei de fumat" este confirmată de numeroase mărturii ale persoanelor care au acceptat să o testeze. Acesta este primul și singurul tratament inovator de acest tip. Prin urmare, puteți fi siguri că primiți un produs original, disponibil exclusiv prin intermediul acestui site.

2. Garanția calității - sunt implicat personal în crearea patch-urilor Nicosadio. M-am asigurat că un produs care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate este pus în mâinile dumneavoastră. Tratamentul se prezintă sub forma unor plasturi comozi și discreți care se poartă pe haine. Testele au confirmat faptul că materialele folosite pentru fabricarea plasturilor nu au efecte secundare și sunt complet sigure, atât timp cât le folosiți conform instrucțiunilor. Toate acestea pentru a vă asigura că rezultatele corespund 100% așteptărilor dumneavoastră.

3. Garanția de satisfacție - numeroase teste efectuate pe o gamă largă de utilizatori confirmă eficacitatea excepțională a Nicosadio. Pe baza acestor rezultate, produsul s-a bucurat de un interes și o recunoaștere deosebită din partea unor specialiști proeminenți în domeniul bolilor respiratorii și al dependenței. Aceștia preconizează că, datorită acestor plasturi, numărul românilor care își iau definitiv adio de la țigări ar putea crește cu 73% în acest an!

Renunță imediat la fumat cu plasturii Nicosadio - aceasta este ultima ta șansă!

Marile corporații farmaceutice americane și germane care au văzut efectele acestor plasturi se luptă pentru drepturile asupra descoperirii mele. Odată ce le voi revinde, plasturii vor fi disponibili în toată lumea, dar sunt sigur că vor fi și foarte scumpi....

Înainte ca acest lucru să se întâmple, am decis să le pun la dispoziție la clubul de reduceri - la 55% finanțare. Toate acestea pentru a ajuta cât mai multe persoane nevoiașe din țara noastră să se elibereze din ghearele dependenței de țigări.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul în 2 minute și veți primi coletul în câteva zile, plătind în mod convenabil curierul sau poștașul.

Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să citiți mesajul meu. Îți doresc multă fericire în noua ta viață, în care vei uita de țigări sau de înlocuitorii lor și vei simți în schimb cât de minunat este să ai plămâni sănătoși, inimă, minte limpede și voință puternică!

Andrei Popescu

Primiți un set unic: revoluționar Nicosadio + bestsellerul ultimelor luni - ebook-ul "Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Nicosadio

300 RON 149 RON

Comandați astăzi, economisiți 151 RON și primiți la pachet cartea electronică "Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Veți primi cartea

"Remedii rapide pentru boli cunoscute"

Durerea și alte afecțiuni de sănătate ne pot afecta în mod negativ bunăstarea și funcționarea zilnică. Această carte este un ghid cuprinzător cu modalități dovedite de a face față "afecțiunilor secolului 21". Îngrijirea stării organismului dumneavoastră va deveni mai ușoară datorită sfaturilor oferite de experții noștri medicali. Pentru că sănătatea este lucrul cel mai important.

Formular de comandă
Badges
Adresa de e-mail
ADRESA
Țară
Metode de plată
Livrare

Succes garantat 😉 Nu mai fumez de 62 de zile!

Mihaela, 25 de ani

București

Tocmai m-am întors de la radiografie, umbra de pe plămân a dispărut. Nu credeam că 3 luni fără țigări vor avea un asemenea efect. Aceste plasturi chiar funcționează!

Andreea, 49 de ani

Cluj-Napoca

Ceva minunat! Cu această metodă am renunțat la țigări "cu o plimbare". Nu mă simt deloc atras de ele

Cristina, 38 de ani

Timișoara

Concret, nu niște ședințe de hipnoză și un jurnal pentru dependenți. Nu am mai fumat de șapte luni.

Cristian, 42 de ani

Iași

Funcționează cu adevărat. După șase luni, am aruncat toate scrumierele din casă. Nu mai sunt de nici un folos.

Laura, 65 de ani

Constanța

Oh, minunat că scrii despre aceste petice. Sunt minunate. Mi-au oprit întreaga familie de la fumat. Chiar și tata a renunțat la pipa după 28 de ani cu ele.

Alexandra, 34 de ani

Craiova

IDEALI! <3

Diana, 28 de ani

Brașov

Devin profesionist în fotbal și antrenorul meu mi-a recomandat aceste plasturi. Pot confirma că funcționează cu adevărat. În 2 săptămâni nu am mai căutat țigări.

Victor, 19 de ani

Galați

Prin divorț și boală în familie, am fost lovită ca de o locomotivă. Când am încercat să mă las, am devenit un pachet și mai mare de nervi. Plasturii mi-au fost recomandați de sora mea și o voi pupa pe picioare pentru asta. Nu mai fumez și nu mă mai stresez deloc din cauza asta.

Roxana, 59 de ani

Ploiești

Nu uitați să o încercați!!!

Camelia, 44 de ani

Oradea

La radiografie nu le-a venit să creadă că fumasem cu 20 de ani înainte ;P

Lucian, 42 de ani

Brăila

Nu am avut succes cu nimic în viața mea, și iată-mă aici: cu plasturii, am renunțat la țigări în 2 săptămâni.

Camelia, 65 de ani

Arad

Deja 4 luni fără țevi. Oameni buni, țineți degetele încrucișate!

Simona, 51 de ani

Pitești

Se spune că armata te învață totul... Ei bine, pe mine m-a învățat să fumez. M-am luptat cu acest viciu timp de 30 de ani și doar aceste plasturi au rezolvat problema. Și soției mele îi plac. Spune că miros bine.

Valentin, 51 de ani

Sibiu

De obicei, evit pe cât posibil astfel de invenții, dar aici nu este nevoie să ingerăm sau să ne injectăm nimic, așa că am încercat. Până acum, efectul este că m-am plimbat toată ziua fără țigară și am realizat doar seara.

Florina, 56 de ani

Bacău

După 15 ani, certurile cu vecinii că fumam pe sub ferestrele lor, s-au terminat 😉

Constantin, 66 de ani

Tulcea

Nu am crezut în ele, iar acum nici scrumul nu îl mai suport. Am terminat tratamentul acum cinci săptămâni și de atunci nu am mai fumat nicio țigară.

Claudia, 36 de ani

Târgu Mureș

Aceasta este o revelație!

Raluca, 40 de ani

Baia Mare

Am citit atât de multe lucruri bune despre aceste plasturi încât cred că voi face clic pe comandă. Pentru astfel de efecte, sunt ieftine ca borșul.

Alina, 23 de ani

Buzău

Ca să răspund la întrebarea Iuliei dacă te îngrași după aceea. Eu nu observ nicio creștere în greutate cu aceste plasturi și nu mai fumez de o lună și jumătate. La alte tratamente greutatea a crescut întotdeauna.

Sorina 44 de ani

Botoșani

Îl port de o săptămână și e mișto. Îmi amintesc de țigări doar atunci când cineva aprinde o țigară lângă mine și atunci mă duc imediat undeva mai departe, pentru că mi se pare că miroase urât.

Dan, 29 de ani

Satu Mare

Achiziții recente:

Doamna Angela din Râmnicu Vâlcea, 11 minute în urmă

Achiziții recente:

Domnul Sorin din Suceava, acum 9 minute

Achiziții recente:

Domnul Emil din Suceava, acum 6 minute

Achiziții recente:

Domnul Octavian din Focșani, acum 4 minute

Achiziții recente:

Domnul Gheorghe din Piatra Neamț, acum 9 minute

Achiziții recente:

chiar acum Gabriela din Drobet-Turnu Severin

Achiziții recente:

acum 18 secunde Oana din Târgu Jiu

Achiziții recente:

acum 26 secunde Liviu din Orăștie

icon

Comanda dvs. a fost acceptată

product
1x
Nicosadio + Remedii rapide pentru boli cunoscute

Pentru a fi plătită:

149 RON

Detalii de contact

Adresa de e-mail:
Numărul de telefon:

Detalii privind adresa

,

Metoda de plată

COD (plată la livrare)