Nicosadio

Om 72 timmar kommer du att släcka din sista cigarett och sluta röka för gott

99/100 personer slutar känna röksuget redan inom 3 dygnet

Stinkande cigaretter, rökhosta, gulnande tänder - allt detta hör till det förflutna

Adam Pieńkowski

Stinkande cigaretter, rökhosta, gulnande tänder - allt detta hör till det förflutna

Jag rökte cigaretter från 17 års ålder och försökte flera gånger att sluta, men utan framgång. Det var inte förrän denna formula hjälpte mig att sluta röka snabbt och effektivt - den andra dagen kände jag inte alls för att röka, och efter 3-4 dagar hade jag helt slutat med cigaretter och har inte rökt dem sen dess. Jag har slutat lukta cigaretter, jag har inga hostattacker på morgonen, jag andas bättre och jag har 1500-1600 SEK kvar i min plånbok varje månad. Succé!

Leo Nilsson, 43 år gammal
Tack vare innovativa antirökplåster slutade han röka och har redan sparat 12 000 kronor

Det mest effektiva sättet att bli av med nikotinvanan - enligt 99/100 experter

Wiktor Milewski
Wiktor Milewski

Jag heter Melker Eriksson och jag har hjälpt människor som är beroende av att röka cigaretter att sluta med denna otäcka, giftiga och handikappande vana i mer än 16 år. Varje dag ser jag människor på mottagningen som på grund av sitt nikotinberoende får förvärrad astma, lunginflammation, magsår, tandköttssjukdomar, begynnande osteoporos och värst av allt - cancer i lungorna, matstrupen, tungan eller bukspottkörteln.

Jag vet hur många människor som vill bli av med denna vana men inte kan övervinna den. Jag vet hur ofta försök att sluta röka slutar med att man efter några dagar röker ett helt paket cigaretter på en gång. Det är därför jag idag vill presentera dig för en genombrottsformula som helt förändrar maktbalansen i den hittills ojämlika kampen mot missbruk. Det är en produkt med vilken du på bara 72 timmar kommer att vara fri från nikotinberoende och inte längre kommer att känna den ostoppbara röksuget.

Utvecklingen av denna formula är min största professionella framgång, och jag är stolt över att kunna säga att tack vare den lyckas i genomsnitt 37 fler personer i Sverige sluta röka varje dag - även om de har rökt i 20 eller 30 år. Jag garanterar att du också kommer att släcka den sista cigaretten i ditt liv på bara 3 dagar utan att ångra dig.

Och viktigast av allt: det här är en metod som kommer att befria dig från ditt nikotinberoende utan de frustrerande biverkningar som många människor misslyckas med att uthärda. Du kommer att sluta röka utan viktökning, huvudvärk, irritabilitet, nervositet, utan förstoppning, sömnproblem eller koncentrationsproblem. Du kommer att bli av med rökhosta, gulnande tänder och händer, dina kläder och ditt hår kommer inte längre att vara genomsyrade av tobaksstank, du kommer att återfå en klar smak och ett bättre luktsinne, du kommer att minimera risken för lungcancer och du kommer att börja spara upp till 1700 SEK per vecka.

Hur fungerar Nicosadio?

Hjälper dig att sluta röka

Hjälper dig att sluta röka

Kliniska tester som utförts på en grupp om 1 200 personer har bekräftat att antirökplåster berikade med eteriska oljor bekämpar suget efter en cigarett inom 72 timmar efter den första appliceringen. Samtidigt eliminerar de känslan av stress, ångest, rastlöshet eller irritation - som följer med nikotinabstinens.

Avgiftar kroppen från nikotin och toxiner

Avgiftar kroppen från nikotin och toxiner.

Tack vare naturliga oljor - mint och eukalyptus - och flyktiga ämnen som mentol, cineol, metylacetat, limonen - har plåstren en intensiv antirök- och aromaterapeutisk effekt. Det renar kroppen som förgiftats av nikotin, harmoniserar nervsystemet, förbättrar mag- och tarmfunktionen, förbättrar mental prestanda och koncentration.

Skyddar mot återfall

Skyddar mot återfall

Nicosadios moderna plåster bekämpar effektivt de besvärliga symtomen på nikotinabstinens, så att du slipper känna dig orolig, irriterad, slö, sömnlös eller stressad - och du slipper känna dig sugen på cigaretter igen. De eteriska oljorna har en avslappnande, avstressande och lugnande effekt, och själva plåstren har en mycket behaglig, lugnande och sensuell doft.

Nicosadio

Använd Nicosadio antirökplåster för att:

 • Sluta röka cigaretter snabbt och permanent
 • Bli av med rökhosta, gulnande tänder, dålig andedräkt
 • Frigör dig från beroendet och minska risken för lung-, tung- eller bukspottkörtelcancer
 • Spara så mycket som 1500-1700 SEK per månad
 • Förbättra hudfärgen, normalisera blodtrycket, rensa dina förgiftade lungor, återfå en bättre smak och lukt

Den första kombinationen av antirök- och aromaterapiegenskaper

Gör detta sista försök att sluta röka - du kommer inte att behöva ett till eftersom Nicosadio plåster har en rekordhög 99% framgångsgrad och låter dig övervinna nikotinberoende utan stress, ilska eller viktökning. Hos 99/100 personer försvinner lusten att tända en cigarett helt och oåterkalleligt inom 72 timmar - och det kommer du också att göra.

Nicosadio
 • Bevisad effekt

  De innovativa plåstren har utvecklats i samarbete med framstående specialister från beroendebehandlingskliniker i 4 städer i Sverige. Deras koncentrerade rökavvänjande, avgiftande, avslappnande och avstressande egenskaper hjälper dig att övervinna ditt beroende och bekämpa suget efter en cigarett snabbt och effektivt - du kan vara säker på att känna dig beroendefri så tidigt som dag 3. Och det kommer att kännas bra.

 • 100% naturliga ingredienser

  Att förgifta dig själv med fler gifter och kemikalier är det sista din extremt nikotinförgiftade kropp behöver. Nicosadio består uteslutande av naturliga ämnen och eteriska oljor, och innehåller mentol, limonen, flavonoider, stressavlastande, subtilt stimulerande ingredienser för nervsystemet, anti-nikotin och uppfriskande.

De brukade röka två paket om dagen, idag har de rena lungor och en full plånbok ↓

Människor som befriats från missbrukets snaror tack vare Nicosadio delar med sig av sina framgångshistorier:

Mariola Walczak

Ida Larsson, 51 år, Borås

„De stinker, de är dyra, de förstör hälsa och skönhet. Jag slutade med cigaretter på 3 dagar!”

Jag har tillbringat halva mitt liv med en cigarett i handen - jag bytte nyligen till "trendiga" e-cigaretter och ville förmodligen lura mig själv att det är mer elegant, mindre skadligt att röka. Och detta är nonsens. Det var inte förrän jag slutade röka som jag insåg hur illa mina kläder luktade, mitt hår, mina händer... Hur grå och blek min hy var, hur dålig kondition jag hade. Dessa plåster befriade mig från mitt nikotinberoende inom bara 3 dagar - jag vaknade bara på morgonen och kände mig inte röksugen! Idag skulle cigaretter inte alls kunna existera för mig - den här metoden är sensationell!

Ida Larsson, 51 år, Borås

Nicosadio
Innan jag slutade röka
Efter Nicosadio
antinikotinbehandling
Arvid Olsson

Arvid Olsson, 44 år gammal, Eskilstuna

„Jag röker inte längre. Det tog bara 2 dagar att bli av med denna dåliga vana”

Jag hade rökt i 23 år - inget tidigare kunde få mig att sluta röka. Det var först med dessa plåster - diskreta, små, med en uppfriskande doft - som mitt nikotinbegär dämpades efter bara 2 dagar! Jag längtar helt enkelt inte efter en cigarett, de luktar faktiskt mycket mer för mig. Jag har återfått en bättre smak, ett starkare luktsinne, jag andas bättre och min fru är mycket glad att inte behöva kyssa askkoppen längre. Bra produkt, jag rekommenderar den!

Arvid Olsson, 44 år gammal, Eskilstuna

Nicosadio
Innan jag slutade röka
Efter Nicosadio
antinikotinbehandling
Radosław Wilk

Elias Persson, 38 år, Nacka

„Jag sparar 1570 SEK i månaden och jag förgiftar inte mina barn med cigarettrök”

Att sluta röka var det bästa beslutet i mitt liv och jag vet att jag inte skulle ha lyckats om det inte vore för Nicosadio. Jag tror att jag hade provat allt tidigare, verkligen de mest populära annonserade lösningarna - resultaten var dåliga. Dessa plåster är effektiva när det gäller att stoppa suget efter en cigarett, samtidigt som de lindrar nervositeten, irritationen och stressen över att sluta. Tack vare dem har jag inte rökt på fem månader, jag har sparat en avsevärd summa pengar, förbättrat min hälsa och det stinker inte cigaretter i mitt hus, som trots allt är en oas för mig, min fru och våra barn.

Elias Persson, 38 år, Nacka

Nicosadio
Innan jag slutade röka
Efter Nicosadio
antinikotinbehandling

Nicosadio dämpar nikotinsuget från första användningen

Det spelar ingen roll om du röker traditionella cigaretter eller elektriska cigaretter. Det spelar ingen roll om du har kämpat med beroendet i ett dussintal år eller om du har rökt ibland i 2-3 år. I vilket fall som helst kommer antirökplåster med naturliga eteriska oljor att minska den fysiska och psykologiska önskan för en cigarett inom de första 72 timmarna..

Sätt bara fast plåstret på dina kläder, helst i bröstområdet, och de koncentrerade aktiva ingredienserna kan kännas och andas in hela dagen - de tränger in genom vävnaderna i luftvägarna in i kroppen, blockerar snabbt det ihållande nikotinbehovet, lindrar den spänning som följer med att sluta röka och befriar dig effektivt från detta skadliga beroende redan på dag 3. Enkelt, eller hur?

Nicosadio
Rökarens lungor
före användning av Nicosadio
Nicosadio
Efter 3 veckors
rökstopp

Sluta röka utan stress och utan att gå upp i vikt. Att övervinna beroende med Nicosadio är:

 • Enkelt

  Du behöver inte söka hjälp från en beroendeterapeut, besöka behandlingar, spendera pengar på konsultationer och ytterligare ineffektiva förberedelser, varefter du förr eller senare ändå återgår till att röka. Plåstren är triviala att använda och frigör dig från beroende 24 timmar om dygnet.

 • Snabbt och effektivt

  Med Nicosadio plåster får du omfattande, flerdimensionellt stöd i kampen mot beroende: från korrekt stimulering av neurotransmittorer som tidigare var ansvariga för att aktivera "belöningsområdet" i hjärnan när du sträckte dig efter en cigarett, till eliminering av ilska, irritabilitet, stress, huvudvärk eller anfall av hungersnöd efter att ha slutat med cigaretter. Du vinner över ditt beroende inom bara 3 dagar och har ingen önskan att gå tillbaka till det.

Formulan som rekommenderas av terapeuter vid kliniken för beroendebehandling

Karol Maćkowiak

Nicosadio antirökplåster har utvecklats av erfarna specialister och är en effektiv nikotinavvänjningsterapi för personer som är beroende av att röka cigaretter, e-cigaretter, pipa, cigarr, tuggtobak eller snusa. Tack vare noggrant utvalda ämnen motverkar plåstren lusten att ta en cigarett och gör det lättare att fortsätta med nikotinabstinensen, vilket lindrar biverkningar som hjärtklappning, överdriven aptit, frustration, irritabilitet, spänningar, migrän, nedstämdhet eller sömnlöshet. Efter bara 3 dagar rensar de rökarens kropp från nikotin och giftig tjära, slappnar av och hämmar nikotinsuget.

Instruktör av beroendebehandling

Karol Maćkowiak

Gör som 17900 kvinnor och män i Sverige  
som har slutat röka med Nicosadio

Testa Nicosadio plåster riskfritt

Det är förståeligt att du efter många års rökning och efter misslyckade försök att sluta kan känna frustration och ångest vid blotta tanken på att sluta röka cigaretter. Men jag garanterar att du på bara 72 timmar kommer att tacka dig själv för ditt beslut - du kommer att se hur snabbt du förlorar lusten att tända en cigarett och du kommer inte att lida av humörsvängningar, irritabilitet, hungerattacker, huvudvärk och yrsel, blodtrycksfluktuationer eller koncentrationssvårigheter. Du kommer att slippa andningsproblem, hosta, grå hy, dålig kropps- och hårlukt, och dina tänder och ditt tandkött kommer att bli bättre. Kolla in det, för du riskerar ingenting - produkten levereras med en speciell trippelgaranti:

Originalitetsgaranti

Nicosadio plåster kombinerar antirökegenskaper med kraften av naturlig aromaterapi - de är en unik produkt som finns tillgänglig på den svenska marknaden. Deras effektivitet i kampen mot nikotinberoende har bekräftats av tusentals före detta rökare och specialister på beroendebehandling. Du kommer att få de ursprungliga plåstren exklusivt via denna webbplats.

Garanterad kvalitet

Nicosadios unika formula har genomgått omfattande kliniska tester och laboratorietester, är certifierad och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Den levereras i diskret förpackning, plåstren är säkra att använda och kräver inte direktkontakt med huden - så de orsakar inga allergier, irritation eller biverkningar.

Garanterad tillfredsställelse

Konsumenttester bekräftar den exceptionella effektiviteten hos Nicosadios plåster. Tack vare sin unika form och imponerande effekt har produkten redan vunnit tusentals svenskars gillande. Du kommer också att bli fri från nikotinberoende på bara 3 dagar och med hjälp av det speciella plåstret kommer du permanent att övervinna önskan om en cigarett.

Genom att fylla i formuläret nedan går du med i rabattklubben och drar omedelbart nytta av ett speciellt kampanjerbjudande som en välkomstgåva!

Du betalar för effekten, inte för löftena. Vi täcker fraktkostnaderna.

Detta erbjudande är riskfritt. Du förlorar ingenting, du kan bara vinna.

Specialerbjudandeprodukten säljer slut snabbt, så vänta inte med att prova den. PRÖVA DET NU!

Sista förpackningar i lager!

Nicosadio image

1800 SEK 899 SEK

Beställ idag, spara 901 SEK och få den medföljande e-booken „Snabba metoder mot kända sjukdomar”
Kampanjen avslutas när gränsen på 200 beställningar har nåtts.

Du får boken

"Snabba metoder mot kända sjukdomar"

Smärta och andra hälsoproblem kan påverka vårt välbefinnande och vår dagliga funktion negativt. Den här boken är en omfattande guide med beprövade sätt att hantera "2000-talets åkommor". Tack vare de tips och tricks som våra medicinska experter ger dig kommer det att bli enklare att ta hand om din kropps tillstånd. Eftersom hälsa är nyckeln.

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress
icon

Din beställning har godkänts

product
1x
Nicosadio + Snabba metoder mot kända sjukdomar

Till betalning:

899 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
telefonnummer:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (betalning vid leverans)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Få en unik uppsättning: en revolutionerande produkt Nicosadio + Snabba metoder mot kända sjukdomar till ett pris som är lägre med upp till 58%

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
58%