Na spletnem mestu je trenutno 396 oseb.

49 ljudi je danes opravilo nakup

ZADNJI OPRAVLJENI NAKUP:

- pravkar Žana iz Kranja

- pred 19 sekundami Matej iz Velenja

Velika promocija, samo danes 100 EUR  49 EUR

Gregor Potočnik

Edinstven, aromatičen HIT vas bo v 19 dneh odvrnil od kajenja. Nič žrtvovanja, ni potrebna močna volja! 99,8 % uporabnikov se nikoli ne vrne k kajenju!

Preberi več

Pozdravljeni, moje ime je Gregor Potočnik in sem specialist z več kot 20 leti izkušenj na področju pulmologije. Na tej spletni strani vam želim predstaviti največji dosežek svojega življenja, za katerega sem bil nominiran za nagrado Medic Impact. Ustvaril sem zdravljenje, ki je že 126.794 ljudem pomagalo za vedno odpraviti odvisnost od nikotina. Da, res je! Po samo 19 dneh inovativne terapije vsi moji udeleženci prenehajo posegati po cigaretah, pipi ali tekočini. Od tega jih 99,8 % dokončno preneha kaditi! Tudi vi se boste lahko za vedno poslovili od nikotinske odvisnosti in se znebili težav, ki so značilne za kadilce: težav z dihali in srcem ter ožiljem, nenehnega kašlja, neprijetnega vonja tobačnega dima (ki na telesu in oblačilih ostaja ves dan) in vse večjih stroškov za cigarete.

Če želite to metodo uporabiti za vedno, jo uporabite:

 • se znebite prisile po kajenju cigaret in nikotinskih nadomestkov;
 • očistite dihala več kot 90 % katrana;
 • prihranite najmanj 2000€ na leto (toliko vas stanejo cigarete!);
 • zaščitite svoje otroke pred boleznimi (odvisniki vzgajajo odvisnike);
 • pomladite svojo polt in zobe za 20-30 let, nehajte smrdeti kot pepelnik;
 • izognete se resnim boleznim, kot so pljučni absces, emfizem, rak, srčni infarkt;
 • ponovno pridobite 100% nadzor nad svojim življenjem - cigarete vam ne bodo narekovale dneva!

Vedite, da se vam ni treba ničemur odreči ali uporabiti drastičnih metod, da bi se za vedno osvobodili prisile h kajenju. Ne potrebujete dragih, specializiranih postopkov, kot sta akupunktura in hipnoza. Nobenega razloga ni, da bi posegali po kontroverzni averzivni terapiji z vsaditvijo srebrovega nitrata. Metoda proti kajenju, ki sem jo razvil, je zelo prijetna in enostavna za uporabo. Spontano vas odvadi od kajenja v samo 19 dneh in, kar je ključno, ne povzroča zasvojenosti!

Ni pomembno, ali kadite klasične cigarete, segrete e-cigarete, pipo ali žvečite tabasko. Moja aromatična metoda je učinkovita tako za kadilce začetnike kot za prekaljene odvisnike z več kot 20-letnimi "izkušnjami", ki so že večkrat poskušali prenehati kaditi.

Tukaj je razlog, zakaj lahko moja metoda poskrbi, da nikoli več ne boste pogledali na cigareto:

 • po prvi uporabi bodo vaši možgani prenehali povezovati nikotin z užitkom;
 • vaša pljuča in srce se bodo začela čistiti, tako da boste to takoj začutili - v 24 urah;
 • cigarete boste opustili brez napora: doma in brez spreminjanja drugih navad;
 • izognili se boste stranskim učinkom odtegnitve - ohranili boste zdravo telesno težo in dobro razpoloženje!

Ustvaril sem terapijo, s katero želja po kajenju izgine že prvi dan.

Ali veste, zakaj je moja metoda boljša od priljubljenih nikotinskih obližev ali tablet cytisina? Kako to, da uporabniki aromatične metode nepovratno prenehajo kaditi v samo 19 dneh, čeprav jim je z drugimi patenti 30-krat spodletelo? Odgovor je trivialen: da bi bila sprememba navade uspešna, mora biti preprosta in prijetna. Zdaj pa pomislite. Kaj naj bi bilo prijetno v postopnem zmanjševanju števila cigaret? Kakšno veselje vam prinaša dejstvo, da se "na rehabilitaciji" izogibate prijateljem, ki še vedno kadijo? Ali pa naj bi uživali v tem, da boste pridobili od 1 do 8 kg? Dodajte še nenehno draženje zaradi nikotinske "lakote" in ne smete biti več presenečeni, da tradicionalne metode preprosto ne delujejo! Če želite zmagati nad svojo odvisnostjo, morate uporabiti sredstvo, ki je ... pametnejše od nje. In hkrati od vas ne zahteva niti najmanjšega napora. In to so aroma obliži, s katerimi boste postali imuni na učinke nikotina. Kako sem jih ustvaril?

Svojega brata sem moral iztrgati iz krempljev odvisnosti

Brata sem moral izvleči iz krempljev odvisnosti Zasvojenost s cigaretami ni tako sporna kot zloraba alkohola ali uporaba drog. Kljub temu je resen družbeni problem, ki samo v Sloveniji vsako leto uniči življenje 70 000 ljudi. Žal je tudi moj brat med žrtvami tobačnih izdelkov. Marko je kadil, ko je bil še na fakulteti, vendar je med posebno grdo ločitvijo dokončno posegel po cigaretah. Kot vsi moški je tudi on nerad govoril o svoji bolečini. Namesto tega je tolažbo iskal v samotnih "seansah" na balkonu s svojo nepogrešljivo "pipo". Včasih celo 14-krat na dan! Ko sem ga na to opozoril, se je zasmejal, da bo po novem letu prenehal. Vendar sem že takrat videl, da se bo katastrofa zgodila veliko prej.

Sem strokovnjak z več kot 20 leti izkušenj. Deloval sem po vsem svetu, vključno z dobrodelnim delom v Libanonu in Tasmaniji. Ukvarjal sem se z delavci v tovarnah v Bejrutu, ki so zboleli za pljučnico. Pomagal sem tudi brezdomcem, ki so stanovali na ulicah pod žgočimi žarki avstralskega sonca. Za nekatere je bilo "5 minut za cigareto" redka priložnost, da se odpravijo iz zadušljive dvorane na malo bolj svežega zraka. Drugim je kajenje pomagalo prelisičiti lakoto ... Vendar pa je cena tudi najcenejše cigarete v vseh primerih pošastna. Utrujenost, zadihanost, občutek teže v prsnem košu ... To so simptomi angine pektoris. In prav te simptome sem opazil pri svojem bratu....

Njegov čas se je zmanjševal kot dogorevajoča cigareta

Obdobje, v katerem je Marko res močno kadil, je bilo razmeroma kratko. Zato moj brat ni pričakoval uničujoče diagnoze. "Imam simptome srčne ishemije". - je zamrmral po vrnitvi s klinike. "In pravijo, da je to zaradi cigaret! Ampak kako je to mogoče? Ljudje lahko pokadijo dva zavojčka na dan in živijo do 100. leta v dobrem zdravju." Suho sem mu odgovoril, da so to bolj izjeme od pravila. "No, in takšni ljudje imajo za razliko od vas konjsko zdravje, močne gene in močno duševno strukturo ..." - Dodal sem in takoj obžaloval te besede. Zdelo se je, da se je moj mlajši brat skrčil vase, osramočen, prestrašen in slabe volje. V takem trenutku ni potreboval graje, temveč le podporo! Treba je najti nekaj, kar bi mu pomagalo, da se okrepi, predvsem pa, da bi ga hitro odvrnili od kajenja. "Če bi le lahko vzgojili močno voljo, bi bilo težav s cigaretami konec." - Pomislil sem.

Po tem pogovoru je moj brat na vsak način poskušal prenehati kaditi. Prilepil si je nikotinske obliže, žvečil žvečilni gumi in se celo odločil, da se bo skrival v baraki sredi ničesar, brez dostopa do cigaret. Vedno se je končalo enako: simptomi angine pektoris so se zaradi stresa poslabšali in Marko se je vrnil k svoji navadi. Hkrati je bil vedno bolj jezen nase in je odstopil. Ni več verjel, da bo sam prenehal kaditi. "Vzemal bom injekcije srebrovega nitrata!" - je nekega dne izjavil - "z njimi se bom enkrat za vselej znebil kajenja!

Nisem dovolil, da bi se moj brat zastrupil

Srebrni nitrat se uporablja pri terapiji z odvračanjem. Po injiciranju te spojine naj bi prižiganje cigarete povzročilo gnus ter celo slabost in bruhanje. To je tvegana metoda in lahko izzove nepredvidene telesne reakcije. Zame je bilo izključeno, da bi se oboleli Marko šprical s čim takšnim. Vendar je vztrajal ... Komaj sem ga prepričal, naj ne hiti naravnost na kliniko po injekcijo. Vedel sem, da moram takoj najti nekaj, kar bi mu omogočilo hitro, gladko in brez tveganja opustiti cigarete.

Rekel sem si: Razmisli! Ste med petimi najuspešnejšimi pulmologi v Evropi. Po vsem svetu ste ljudem, ki živijo v slumih, pomagali rešiti njihove zdravstvene težave. In vendar jih 60 % ni obiskalo zdravnika niti na svoj rojstni dan! Dobro veste, da je narava mogočna. V njej mora biti "protistrup", da se možgani lahko borijo proti nikotinski želji. Moj brat je dober, pošten človek in si zasluži enako dobro, zdravo življenje brez cigaret. Naj dočaka 100 let s kakšno lepo žensko ob sebi. Navsezadnje je najboljše še pred nami! S to odločitvijo sem začel eksperimentirati....

Kako sem izumil patent, proti kateremu cigarete nimajo možnosti?

Za dobrih nekaj tednov sem se zaprl v laboratorij. Vedel sem, da moj brat - in drugi ljudje z odvisnostjo od tobaka - potrebujejo zdravilo, ki: deluje od prve uporabe. 2. daje veliko več užitka kot cigarete. 3. je preprosto za uporabo. 4. ima naravno sestavo. 5. krepi dihalni in živčni sistem. Tu so mi prišle prav izkušnje z misij na Bližnjem vzhodu in v Avstraliji. Med drugim sem uporabil edinstveno meto, katere divje rastišče mi je v zahvalo pokazal lokalni libanonski tovarniški delavec Ahmed. "Kadarkoli pridem sem, se takoj pomirim in lahko globlje diham," - mi je takrat povedal. "Na tem mestu nikoli ne posežem po cigareti, in ko pridem domov, me žena pohvali, da končno lepo in sveže dišim." - se je zasmejal. Nato sem dodal avstralsko evkaliptusovo olje. Vonj po njem je, kot bi v pljuča spustil čist pomladni vetrič. Z vsakim vdihom se katranski nikotinski izloček razredči in umakne iz kapilar. Najpomembneje pa je, da ta mešanica spravi kadilčev um v stanje blaženosti. In ga popolnoma odvrne od kajenja! Recept sem stisnil v tanek obliž iz tissue papirja, in ko je opravil vse potrebne teste, sem ga posredoval bratu.

Marko je bil sprva skeptičen in se ni želel za nič na svetu odpovedati terapiji z odvračanjem. Vendar sem mu razložil, da je moja metoda veliko bolj prijetna: lepo diši, ne povzroča neprijetnih občutkov in se ni treba zbadati. Brat si je nerad namestil obliž in me še isti večer navdušeno poklical. "Gregor, to je razodetje!" - je kričal v telefon. "Od jutra nisem pokadil niti ene cigarete, medtem ko bi jih običajno do zdaj pokadil že 11, in ne čutim nobene potrebe po tem!". Naslednji dnevi so prinesli nadaljnje uspehe. Marko je prenehal nositi cigarete s seboj, med obiski ni več hodil kadit na balkon. Poleg tega ni pridobil niti grama telesne teže in je bil ves čas dobre volje. "To je zanimivo. Vse, kar zdaj jem, vonjam ali vidim, mi daje 100 x večje zadovoljstvo kot prej. In to tudi v majhnih količinah. Ni se mi treba prenajedati." - je dejal. Pomembno je, da so se izboljšali tudi njegovi rezultati testov. Njegovo srce se je okrepilo, zadihanost je izginila brez sledu. Nekega dne mi je povedal vidno ganjen: "Dokazal si, da lahko tudi nekdo, kot sem jaz - bolan in brez močne volje - trajno opusti kajenje. Tvoj izum bo vrnil zdravje milijonom ljudi. Posredovati ga moraš svetu."

In tukaj je Marko!

In tukaj je Marko! Šest mesecev po končanem zdravljenju ne kadi, je videti kot športnik in ima srce kot zvon!

Mislite, da morate za prenehanje kajenja tvegati vse svoje življenje in zapraviti celo premoženje za nadomestke? Z dišečimi obliži se boste navade znebili najlažje!

Moj izziv je bil ustvariti terapijo proti kajenju, ki je preprosta, ne moti vašega vsakdana in 100% temelji na naravnih sestavinah. Zaradi nje se bo vaše telo že od prvega dne uporabe krepilo na dva načina: pljuča in srce se bosta začela čistiti katrana, vaš živčni sistem pa bo vstopil v stanje globoke sprostitve. Cigarete boste začeli zmanjševati s hitrostjo, ki vam je naravna, ne da bi vam bilo treba žvečiti nadomestke ali z nečim zaposlovati roke.

Zakaj je za mojo metodo proti kajenju rečeno, da bo v 19 dneh "vzgojila" vašo močno voljo?

IMA VEČ KOT 90% STOPNJO USPEŠNOSTI

Przemiana

Przed

Renata (71 let) je kadila 50 let in imela vse več zdravstvenih težav

Po

Po 19 dneh uporabe zdravila Nicosadio ni več pokadila niti ene cigarete in si povrnila odlično kondicijo

So vam rekli, da opustitev cigaret pomeni pridobivanje teže in razdraženost? Da vas le zelo močna volja lahko odvrne od njih (pa jih vseeno ne boste nehali pogrešati)? Vendar pa primer mojega brata in 126.794 drugih ljudi jasno kaže, da se lahko vsakdo odpove odvisnosti, očisti telo in ravnodušno gleda na cigarete, kot da jih nikoli ni imel v ustih. Moji protikadilski obliži vam podarijo moč volje! Prejšnji rekorder je po 50 letih brez obžalovanja opustil cigarete v 19 dneh! Želite videti, kaj bo to zdravljenje naredilo za vas?

JE 100% VAREN IN ZELO ENOSTAVEN ZA UPORABO

Zdravilo Nicosadio sem ustvaril iz skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti. Rastline, uporabljene v tem tretmaju, so bile pridobljene na območjih z izjemno mikroklimo. Zaradi tega so do 120-krat močnejše od splošno znanih primerkov. Zdravilo je na voljo v obliki diskretnih tankih obližev, ki jih nalepite na oblačila. POMEMBNO: nosite jih 30 cm od obraza. Uporabljajte jih samo zunanje. Ta tretma pomirja vaš živčni sistem in v možgane pošlje signal blaženosti, cigarete pa se boste znebili v samo 24 urah!

Vi, vaša družina in prijatelji - vsi boste imeli koristi od obliža, ki se bori proti odvisnosti od nikotina že ob prvi uporabi. 2000€ v enem letu - to je denar, ki ga ne boste več porabili za cigarete! Začnite razmišljati o tem, kaj boste z njim kupili zase in za svoje bližnje.

Nicosadio

ŽELJA PO CIGARETI MINE V 24 URAH

PRENEHATE ZASTRUPLJATI SVOJE BLIŽNJE S TOBAČNIM DIMOM

ZDRAVJE IN UŽIVANJE V ŽIVLJENJU BREZ ODVISNOSTI DO POZNE STAROSTI

NA DAN PRIHRANITE VSAJ 5€ ZA ZAVOJČEK CIGARET

VAŠ ČUT ZA VONJ IN OKUS SE VRNE BREZ ŽELJE PO CIGARETAH

100 % NARAVNA IN VARNA METODA

Kako lahko zamudite priložnost za življenje brez odvisnosti?

Še naprej lahko kašljate ob vsakem globokem vdihu. Lahko poslušate pritožbe, da smrdite po cigaretah, in se bojite, da bodo zaradi pasivnega kajenja zboleli vaši bližnji. Na koncu lahko poskušate cigarete nadomestiti z žvečilnim gumijem, tabletami ali sladkarijami ali pa prenehate kaditi izključno na podlagi lastnih moči in poskušate preživeti neizogibno depresijo.

Zakaj, če vam ponujam naraven, hiter, preprost in poceni način, da se pridružite naraščajočim vrstam Slovencev, za katere cigarete in nikotinski izdelki preprosto ne obstajajo več? Potrebujete le 19 dni, da se vaša pljuča spet začnejo polniti s svežim zrakom brez sledi tobačnega dima in da se vaši možgani odvadijo kajenja. Prepričajte se sami!

Ničesar ne tvegate!

Če boste izkoristili blagodejne učinke zdravila Nicosadio, boste že prvi dan v svoje življenje povabili: svobodo od prisile po kajenju, čista pljuča in močno srce, močno voljo, energijo za delovanje, zdravje tudi za svojo družino, neodvisnost. In ali ste vedeli, da ne tvegate ničesar? Moj izum, ki je uspešen po vsej državi, je opremljen s strokovnim trojnim jamstvom za zadovoljstvo: izvirnost, kakovost in zadovoljstvo.

Gwarancja

Trojno jamstvo za zadovoljstvo

1. Jamstvo izvirnosti - Nicosadio obliži prekinejo tako imenovano "pot nagrajevanja", ki se ustvari med vašimi možgani in nikotinom. Cigarete in njihovi nadomestki vam niso več prijetni, nimajo več dobrega okusa in vam ne prinašajo več užitka ali olajšanja. Učinkovitost te metode v boju proti "želji po kajenju" potrjujejo številna pričevanja ljudi, ki so privolili v njeno preizkušanje. To je prvo in edino tako inovativno zdravljenje. Zato ste lahko prepričani, da prejemate izvirni izdelek, ki je na voljo izključno na tej spletni strani.

2. Jamstvo za kakovost - osebno sodelujem pri ustvarjanju obliža Nicosadio. Zagotovil sem, da v vaše roke pride izdelek, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Zdravljenje je na voljo v obliki priročnih, diskretnih obližev za nošenje na oblačilih. Testiranja so potrdila, da materiali, iz katerih so izdelani obliži, nimajo stranskih učinkov in so popolnoma varni, če jih uporabljate v skladu z navodili. Vse to zagotavlja, da bodo rezultati 100% izpolnili vaša pričakovanja.

3. Jamstvo zadovoljstva - številni poskusi, opravljeni na širokem krogu uporabnikov, potrjujejo izjemno učinkovitost zdravila Nicosadio. Na podlagi teh rezultatov je bil izdelek deležen velikega zanimanja in priznanja uglednih strokovnjakov s področja bolezni dihal in odvisnosti. Ti napovedujejo, da bi se lahko zaradi teh obližev število Slovencev, ki se bodo trajno poslovili od cigaret, letos povečalo za 73%!

Z obliži Nicosadio se takoj osvobodite kajenja cigaret - to je vaša zadnja priložnost!

Velike ameriške in nemške farmacevtske korporacije, ki so opazile učinke teh obližev, se borijo za pravice do mojega odkritja. Ko jih bom preprodajal, bodo obliži na voljo po vsem svetu, zagotovo pa bodo tudi zelo dragi....

Preden se to zgodi, sem se odločil, da bodo na voljo prek kluba popustov - po 55% financiranju. Vse to zato, da bi čim večjemu številu pomoči potrebnih ljudi v naši državi pomagal, da se osvobodijo krempljev odvisnosti od cigaret.

Vse, kar morate storiti, je, da v dveh minutah izpolnite obrazec in v nekaj dneh boste prejeli svoj paket, pri čemer boste udobno plačali kurirju ali poštarju.

Zahvaljujem se vam, da ste si vzeli čas in prebrali moje sporočilo. Želim vam veliko sreče v novem življenju, v katerem boste pozabili na cigarete ali njihove nadomestke in namesto tega občutili, kako čudovito je imeti zdrava pljuča, srce, jasen um in močno voljo!

Gregor Potočnik

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek Nicosadio + uspešnico zadnjih mesecev - e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«.

Nicosadio

100 EUR 49 EUR

Naročite že danes, prihranite 51 EUR in prejmite e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«

Prejmete e‑knjigo

»Hitro nad znane bolezni«

Bolečina in druga zdravstvena stanja lahko negativno vplivajo na naše počutje in vsakodnevno delovanje. Ta knjiga je izčrpen priročnik s preverjenimi sredstvi za boj z »boleznimi 21. stoletja«. Z nasveti in napotki naših zdravnikov bo skrb za stanje vašega telesa lažja. Ker je zdravje osnovna vrednota.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov

Zagotovljen uspeh 😉 Že 62 dni ne kadim!

Lea, 25 l.

Izola

Pravkar sem se vrnila z rentgenskega slikanja, senca na mojih pljučih je izginila. Nisem si mislila, da bodo trije meseci brez cigaret imeli tak učinek. Ti obliži res delujejo!

Marija, 49 l.

Murska Sobota

Nekaj čudovitega! S to metodo sem "na kraju samem" opustila cigarete. Sploh me ne privlačijo

Monika, 38 l.

Bohinj

Konkretno, ne nekaj seans hipnoze in dnevnikov za odvisnike. Ne kadim že 7 mesecev.

Stanko, 42 l.

Nova Gorica

Res deluje. Po šestih mesecih sem iz hiše vrgla vse pepelnike. Niso več uporabni.

Hedvika, 65 l.

Ormož

Super, da pišete o teh obližih. So čudoviti. Z njimi je celotna moja družina prenehala kaditi. Tudi oče je po 28 letih prenehal kaditi.

Katja, 34 l.

Ljubljana

PERFEKTNO! <3

Sabina, 28 l.

Kranj

Postajam profesionalec v nogometu in moj trener mi je priporočil te obliže. Lahko potrdim, da resnično delujejo. V 2 tednih sem prenehal uporabljati cigarete.

Damjan, 19 l.

Hrastovlje

Zaradi ločitve in bolezni v družini sem kadila kot lokomotiva. Ko sem poskušala nehati kaditi, sem postala še večji živčni vozel. Obliže mi je priporočila sestra, za kar ji bom poljubila noge. Ne kadim več in zaradi tega nisem prav nič pod stresom.

Jožica, 59 l.

Logatec

Vsekakor poskusite!!!

Danica, 44 l.

Škofja Loka

Na rentgenu niso verjeli, da kadim že 20 let ;P

Andrej, 42 l.

Koper

V življenju nisem bil uspešena, pa sem tu: z obližem sem v dveh tednih opustila cigarete

Lucija, 65 l.

Vransko

Že 4 mesece brez cigaret. Držite pesti!

Irena, 51 l.

Medvode

Pravijo, da te vojska nauči vsega ... No, mene je naučila kaditi. S svojo odvisnostjo sem se boril 30 let in šele ti obliži so mi pomagali. Všeč so bili tudi moji ženi. Pravi, da lepo dišijo.

Goran, 51 l.

Litija

Običajno se takšnim izumom izogibam, kolikor je le mogoče, vendar tu ni treba ničesar zaužiti ali vbrizgati, zato sem mu dala priložnost. Rezultat do zdaj je, da sem cel dan brez cigaret in da sem se zavedela šele zvečer.

Valentina, 56 l.

Ig

Po 15 letih se s sosedi ne prepiram več, ker kadim pred njihovimi okni. 😉

Jože, 66 l.

Trebnje

Nisem verjela vanje, zdaj pa nimam niti možnosti, da bi si glavo posula s pepelom. Zdravljenje sem končala pred petimi tedni in od takrat nisem pokadila niti ene cigarete.

Eva, 36 l.

Velenje

To je razodetje!

Vida, 40 l.

Trzin

O teh obližih sem prebrala toliko dobrih stvari, da mislim, da bom kliknila na naročilo. Za takšne učinke so tako poceni kot boršč.

Matilda, 23 l.

Radovljica

Odgovarjam na Marijino vprašanje, ali po uporabi teh obližev pridobivate na teži. Po teh obližih nisem opazila nobenega povečanja telesne teže, pa tudi kadila nisem že mesec in pol. Med drugimi zdravljenji se mi je teža vedno povečala.

Zala 44 l.

Lovrenc na Pohorju

Nosim jih že en teden in je super. Na cigarete se spomnim samo takrat, ko nekdo prižge poleg mene, in takrat grem takoj drugam, ker mi preprosto smrdijo.

Matevž, 29 l.

Postojna

Zadnje nakupovanje:

Edna iz Tolmina, pred 11 minutami

Zadnje nakupovanje:

g. Kristijan iz Portoroža, pred 9 minutami

Zadnje nakupovanje:

g. Anže iz Topolščice, pred 6 minutami

Zadnje nakupovanje:

g. Jakob iz Grosuplja , pred 4 minutami

Zadnje nakupovanje:

g. Luka iz Celja, pred 9 minutami

Zadnje nakupovanje:

pred minuto Vilma iz Kopra

Zadnje nakupovanje:

pred 18 sekundami Barbara iz Krškega

Zadnje nakupovanje:

pred 26 sekundami Adrian iz Bleda

icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
Nicosadio + Hitro nad znane bolezni

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: Nicosadio + Hitro nad znane bolezni po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%