Само за 72 часа

ПРЕОДОЛЕЙТЕ ИНКОНТИНЕНЦИЯТА И СПРЕТЕ УРОЛОГИЧНИТЕ ИНФЕКЦИИ

Urovico + Бързи начини срещу популярни заболявания поръчайте сега

9/10 клиенти потвърждават, че Urovico е оправдал очакванията им

„Край на неволното изпускане!”

„Край на неволното изпускане!”

До скороживотът ми се въртеше около... тоалетната. Бягах до тоалетната и по 16 пъти на ден. Навън понякога се налагаше нервно да търся тоалетната. Стигна се дотам, че започнах да се изпускам, когато кихах или вдигах покупки. Заключих се в къщи. Не исках хората да ме вземат за мърла. Препаратът Urovico ме освободи от този срам! След 3 дни напрежението в корема ми започна да се успокоява. След една седмица употреба за първи път от много време насам не намокрих бельото си. Толкова съм щастлива, че не се наложи да оперират пикочния ми мехур или да ми имплантират изкуствен сфинктер. Реших проблема в домашни условия!

Елица Георгиева, на 55 години
Благодарение на формулата от ново поколение тя се е справила с инконтиненцията и отново живее нормално

Urovico - номер 1 в класацията на специалистите

Specialist Recommendation

Казвам се Андрей Кирилов и се занимавам с лечение на пикочните пътища повече от 19 години. Моята специалност е лечението на всички видове уринарна инконтиненция (НТМ): стресова, спешна и смесена. Занимавам се и с неинвазивно отстраняване на камъни в бъбреците. Всичко това не е лесно. Свръхактивният пикочен мехур се смята за смущаващо заболяване. Хората пренебрегват проблема колкото е възможно по-дълго. Започват да търсят решение едва когато НТМ достигне остър стадий. И тогава само професионална мярка може да помогне.

Съществуват много митове, свързани с инконтиненцията. Хората смятат, че тя е изключително женски проблем. Освен това я свързват със старостта. Нищо не може да бъде по-далеч от истината! Статистиката ясно показва, че нежеланото уриниране се среща при цели 37% от хората над 30 години в България. Пациентите, засегнати от инконтиненция, се затварят вкъщи и прекъсват контактите си с околните. Най-често те не осъзнават, че спасението от смущаващия ги проблем е на една ръка разстояние!

Моята цел е всеки да получи достъп до лечение, което възстановява 100% контрола върху пикочния мехур и подобрява комфорта още от първата доза. Всички, които са изпробвали иновативния метод върху себе си, са се отървали от натиска в долната част на корема и протичането. Те са избегнали и сериозни урологични усложнения.

Край на изпускането , край на упоритото уриниране, край на болката при ползване на тоалетната - това е мотото на европейските експерти, които са разработили ново средство срещу NTM. Вярвам, че това е пробив в природната медицина. Трябва да ви е интересно да знаете, че този препарат може лесно да се прилага у дома!

Как действа Urovico?

Регулира водния баланс

Изследванията го показват ясно: препаратът Urovico има забележителен ефект върху функцията на пикочния мехур и бъбреците, благодарение на богатството си от естествени фитостероли. Те увеличават капацитета на уретрата с до 81-90%. Освен това намаляват обема на урината, която се задържа в пикочния мехур. Всичко това прави посещенията в тоалетната по-ефективни и следователно по-редки.

Почиства пикочните пътища

Съставките в Urovico намаляват адхезията на бактериите E. coli към стените на пикочния мехур и подкиселяват рН на урината. Това от своя страна допринася за поддържането на по-стерилни пикочни пътища. Вече не сте измъчвани от повтарящи се инфекции, а посещенията в тоалетната вече не са свързани с болка, парене или сърбеж.

Грижи за простатата

Незадържането на урина е проблем както за мъжете, така и за жените. При мъжете нарушението на изхождането най-често се дължи на нарастването на простатата. За да поддържате тази жлеза във възможно най-добро състояние, използвайте формулата на Urovico с първокласен екстракт от саблена палма.

Какво можете да спечелите от Urovico?

 • Премахване на проблема с незадържането на урина - първи ефекти още след 72 часа
 • Намаляване на броя на посещенията в банята до 4 пъти
 • Спрете да ставате през нощта, за да отидете до тоалетната
 • Отървете се от болката и паренето при уриниране
 • Увеличете времето, през което можете да стоите с пълен пикочен мехур, с 45 минути

Битката срещу оплакванията от пикочния мехур най-накрая е спечелена!

Срам, мокри петна по бельото, паника, че някой ще забележи това или ще усети лоша миризма от вас... Иновативната урологична формула ви дава възможност да се освободите от унижението - дори за 72 ч.

 • Доказана ефективност

  Цели 4 висококачествени екстракта се грижат за вашата отделителна система от бъбреците до изхода на уретрата. Стегнатостта на сфинктера се засилва до 12 пъти! Ще усетите това като повишен контрол над пикочния мехур и по-малък натиск върху долната част на корема. И накрая, ще можете да спите спокойно през нощта и да предприемете пътуване с продължителност повече от 45 минути без стрес.

 • 100% безопасност

  Urovico е разработен от висококвалифицирани специалисти в най-модерните европейски лаборатории. Същевременно съдържа съставки от биологично чисти региони. В резултат на това дори малките дози от формулата са изключително ефективни и в същото време не натоварват организма.

„Urovico възстановява достойния живот без дамски превръзки и памперси!”

Хората, които са опитали Urovico, споделят резултатите, които са получили:

Eлена Маркова, 50 години, Плевен

„Този метод е безопасен и дискретен....

Опитах различни средства, докато накрая не попаднах на Urovico. Това беше шок. Само след 3 дни употреба спрях да се подмокрям при кихане. След една седмица вече можех да излизам на басейн! Не изпитвах никакъв дискомфорт при вида или звука на изливащата се вода. Най-хубавото е, че този препарат не изискваше от мен да правя никакви промени. Можех да функционирам по собствения си начин и никой не разбра, че го използвам”.

Eлена Маркова, 50 години, Плевен

Toдор Секиров, 42 години, Бургас

„Моментален ефект

Проблемът за мен беше упоритото уриниране. Понякога се налагаше да спирам отстрани на пътя 7 пъти, докато пътувах до София! Стигна се дотам, че не приемах никакви течности в продължение на два часа преди да тръгна от вкъщи... Освен това започнах да усещам неприятна болка в перинеалната област. Особено при уриниране. Urovico свърши чудесна работа с това. След 5 дни употреба броят на посещенията в тоалетната спадна до 2 на час. И вече не изпитвам никакъв дискомфорт там долу”.

Toдор Секиров, 42 години, Бургас

Maрия Пехливанова, на 35 години, Варна

„Избегнах имплантирането на слинг

Развих уринарна инконтиненция след раждането. По това време мускулите на тазовото ми дъно бяха отслабени. Специалистът предложи да имплантирам лента за повдигане на уретрата или... да опитам Urovico. Реших да започна с този неинвазивен препарат. Ефектът надхвърли очакванията ми! След приключване на лечението не само че изобщо не се изпускам, но и нито веднъж не съм имала възпаление на пикочния мехур. Много съм доволна”!

Maрия Пехливанова, на 35 години, Варна

Защо е толкова шокираща ефективността на Urovico?

Запомнете: инконтиненцията (и други заболявания на пикочния мехур) не е присъда! Всеки може да се освободи от принудата да тича до тоалетната или от неконтролируемото изтичане. Няма значение възрастта, полът ви или колко дълго се борите с проблема. Само 72 часа са достатъчни, за да могат съставките на формулата да започнат да проникват дълбоко в клетките на пикочните пътища. Там те го укрепват, успокояват и запечатват отвътре. Формулата вече е спечелила признанието на изтъкнати уролози от Западна Европа. А в България той едва сега придобива статут на бестселър.

Само 3 дози Urovico могат да възстановят лигавицата на уретрата, като я направят по-еластична и стегната. В същото време стените на пикочния мехур стават по-стегнати, а вредните микроорганизми се елиминират от урината. При такъв цялостен ефект са необходими само часове, за да се отървете от досадното уриниране, парене или сърбеж. Друг ефект е, разбира се, повишената устойчивост на уриниране. Искате ли да поканите комфорта и хигиената обратно в живота си? Възползвайте се от неинвазивната формула. Нейното приложение е много лесно и напълно безболезнено. А с ефективността си може да се конкурира с лечението в кабинета.

Comparition
Преди лечението
Comparition
След прилагането на Urovico

Благодарение на Urovico борбата с НТМ най-накрая стана:

 • Лесно

  Не е необходимо да лягате под ножа, да се катетеризирате или да използвате памперси! Не се нуждаете от медицинско наблюдение или дълго възстановяване. Само 1 капсула по време на хранене е достатъчна, за да може пикочният ви мехур да спре да се бунтува и да носи срам.

 • Бързо

  Подобренията в качеството на живот настъпват още 72 часа след приема на първата доза от продукта. Първото нещо, което може да почувствате, е облекчаване на напрежението в стомаха, край на болката при уриниране. На следващия етап отделителната система започва да се възстановява и Вие можете да стоите с пълен пикочен мехур до 45 минути по-дълго! Освен това ставате имунизирани срещу изпускане.

Ефективен пикочен мехур и никакви невплни изпускания? Само с Urovico!

Без повече неволно изпускане - това е мотото на създателите на продукта и аз се подписвам под него! Рядко може да се получи формула от този клас за лична употреба. Радвам се, че на хората с напреднал НТМ се препоръчва продукт, който едновременно укрепва, почиства и успокоява. С него прекомерната микция може да бъде преодоляна ефикасно и безболезнено. Дали с тази формула подмокрянето и циститът ще се превърнат в забравени болежки? В нашите среди много се говори, че създателите на лечението ще бъдат предложени за Нобелова награда. Тяхното откритие вече прави революция на пазара за борба със заболяванията на пикочните пътища. Важното е, че вече всеки може да се възползва от това лечение, включително и в България.

Специалист по урология,
Мариана Даскалова

Кажете СТОП на уринарната инконтиненция, подобно на хиляди жени и мъже

Тествайте Urovico без риск

Да живеете под диктата на непокорен пикочен мехур е наистина като да се затворите в затвор. Лечението с Urovico ви предлага изход! Само за 72 ч. можете да се отървете от подмокрянето от усилие или от преливането. Ще изчезнат и такива неприятни неудобства като напикаване и усещане за пълнота в стомаха и болка в перинеалната област при уриниране. Искате ли да разберете? Правя ви ясна, честна оферта точно сега - без никакви увъртания и излишни документи. Вярвам, че с Urovico скоро ще кажете сбогом на пелените и гоненето по тоалетните. Ето защо съм покрил този продукт с тройна гаранция:

Гаранция за оригиналност

Urovico е уникален продукт на българския пазар. Той съдържа уникален състав от висококачествени екстракти. Те са подбрани в такива концентрации, че ефективно да се борят с НТМ, инфекции на пикочния мехур или камъни в бъбреците. Оригиналният продукт ще достигне до вас единствено чрез този уебсайт.

Гаранция за качество

Уникалният състав на продукта е преминал през задълбочени тестове и отговаря на най-високите стандарти за качество. Формула Urovico е сертифицирана по строги стандарти. За вашата безопасност и комфорт съставките му са капсулирани в лесна за преглъщане капсула.

Гаранция за удовлетвореност

Потребителските тестове и подробните лабораторни изследвания потвърждават професионализма на лечението с Urovico. Специалистите тук са съгласни: само за 72 часа можете да се отървете от инконтиненцията и да намалите риска от бактериални инфекции. Потърсете решение, което възстановява комфорта и увереността!

Благодарим ви, че прочетохте това съобщение и че току-що направихте първата крачка по пътя към красивия и здравословен живот. Вярвам, че няма да пропилеете тази възможност. Вече повече от 50 000 полски жени са възстановили пълния контрол над пикочния си мехур. Сега е ваш ред!

Поздрави,
Андрей Виденов

Попълнете формуляра и се възползвайте от нашето предложение още днес! При нас плащате за резултати, а не за обещания. Ние покриваме разходите за доставка.

Нашата оферта е безрискова. Ако по някаква причина лечението не подейства - свържете се с нас незабавно. Ние ще направим всичко възможно да решим проблема възможно най-скоро и да ви помогнем да постигнете желаните резултати.

Възползвайте се от ограничените ни наличности още днес - такава добра оферта няма да се повтори бързо. Опитайте сега!

Поръчайте днес и получете
Urovico image

135 BGN 67 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 68 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес
icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Urovico + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

67 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Urovico + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%