В момента в сайта има 269 души

28 души са закупили днес

СКОРОШНИ ПОКУПКИ:

- току-що Милена от Благоевград

- преди 19 секунди Александра от Ямбол

Страхотна промоция, днес само 135 BGN  67 BGN

Работи! 😉 При мен след 4 дни налягането в пикочния мехур спадна до нула.

Ивана, 24г.

Смолян

Трудно ми е да свикна с факта, че не ми се налага да проверявам колко време ще ми отнеме пътуването с автобус и дали мога да оцелея, без да отида до тоалетната.

Олга, 31 г.

Видин

Беше чудесно решение да използвам този метод. Вече не се страхувам, че ще пикая. Съжалявам за честността! :D

Мария, 29 г.

Горна Оряховица

Мисля, че опитах всичко и едва след Urovico престанах да се чувствам зле в стомаха. Препоръчвам!

Елеонора, 56 г.

Хасково

Добре е и за момчета. Не съм имала срив от 2 месеца насам

Андрей, 47 г.

Велико Търново

Опитах, защото харесвам този вид новини. При простудявания на пикочения мехур, работи като злато. Най-голямо впечатление обаче ми направи, когато прекрати изпускането при 86-годишната ми баба. <3

Ирина, 43 г.

Карлово

СУПЕР! <3

Александра, 27 г.

София

Работи чудесно за изпускане след бременност. Отначало упражнявах малко кегеловите си мускули, но след това преминах изцяло на Urovico. Мисля, че това ми помогна още повече. Не съм имала "приключение" в продължение на шест месеца.

Даниела, 27 г.

Трявна

Най-накрая не изпитвам онова странно разочарование в банята, че не мога да пишкам напълно.

Емил, 53 г.

Плевен

Добър продукт!!!

Димитрина, 41 г.

Златоград

Помогна на съпругата ми, помогна и на мен. Не знаех, че съвременните препарати са толкова универсални.

Тодор, 49 г.

Пловдив

Сухота, комфорт и удобство. НИТО ЕДНА урологична подложка няма да даде това, което прави този продукт.

Лиляна, 46 г.

Лом

Бях глупава да се изпускам като дете, а сега съм още по-глупава, че не посегнах към този продукт по-рано. Щях да си спестя много унижения.

Мартин, 54 г.

Сливен

Трябваше да изчакам повече от 2 седмици за ефекта, но си заслужаваше. Сега се чувствам комфортно сред хората. Не усещам нищо от себе си, контролирам сфинктера си.

Силвия, 38 г.

Кърджали

Мислех си, че ако имаш проблеми от толкова години, нищо не може да помогне. Но се оказа, че с тази формула промените могат да бъдат напълно обратими.

Дарина, 45 г.

Кюстендил

За мен това е бомбата. Проблемът изчезна, преди да изчерпя цялата опаковка. Дадох остатъка на съседката ми и на нея също й помогна.

Елеонора, 61 г.

Раковски

Дълго време не ми действаше, а след това за една нощ сухота и блаженство....

Петя, 38 г.

Пловдив

Няма какво да говорим, просто трябва да го опитате 😉

Михаил, 44 г.

Видин

Прочетох тези коментари и мисля да си поръчам. Особено след като има промоция

Ива, 23 г.

Добрич

Не съм имала голям проблем, просто ме щипеше, когато пишках. Мисля, че това изчезна след 1/3 от опаковката.

Милена, 44 г.

Шумен

Използвам го от 3 седмици и ефектът е фантастичен. Особено за парите

Юлия, 49 л.

Банско

Скорошна покупка:

Г-жа Евелина от Добрич, преди 10 минути

Г-жа Калина от Монтана, преди 8 минути

Г-жа Христина от Ивайловград, преди 7 минути

Скорошни покупки:

Г-н Петър от Батак, преди 3 минути

Г-н Владимир от Габрово, преди 5 минути

Последни покупки:

Мария от Перник, преди малко

Последна направена покупка:

Преди 19 секунди Светла от Русе

Преди 27 секунди Тодор от Плевен

В момента в сайта има 269 потребители

Андрян Милев

Отървете се от налягането в пикочния мехур, бактериалните инфекции и инконтиненцията само за 72 часа!

Прочетете повече

Здравейте, казвам се Андрян Милев и съм специалист по урология. Избрах тази страница, за да ви запозная с най-голямото постижение в научната ми кариера. За него съм номиниран за наградата "Медицински Прометей" 2022 г. Разработих метод, с който можете да се борите в домашни условия с всеки вид уринарна инконтиненция (НТМ): стресова, спешна и смесена. И няма значение възрастта, полът ви или откога се оплаквате от пикочния си мехур.

Този метод е за вас, ако искате БЕЗ да лягате под ножа:

 • Да се отървете от незадържането на урина само за 72 часа
 • Премахване на неприятния натиск в коремната ямка
 • Въздържайте се при пълен пикочен мехур средно 45 минути по-дълго
 • Освободете се от принудата да ходите до тоалетната повече от 8 пъти дневно
 • Да се предпазите от възпаление на пикочния мехур - особено през есента и зимата
 • Укрепване на мускулите на тазовото дъно (жени) или подхранване на простатата (мъже) в 98% от случаите
 • Никога повече в живота си да не имате "неволно изпускане"

За да постигнете всичко това, не е необходимо да имплантирате електроди в себе си, да вкарвате лазерни лъчи дълбоко в тялото си или хирургически да поставяте ТОТ лента, която да поддържа уретрата ви. Наистина не е необходимо да правите всичко това, за да живеете нормално! Ако искате да си възвърнете 100% контрол над пикочния мехур - и то без болка и харчене на много пари - непременно прочетете нататък.

Това, което ще научите по-долу, ще ви шокира, независимо от това с какъв тип инконтиненция се занимавате или колко дълго инконтиненцията е управлявала живота ви.

Моят метод оставя далеч назад инвазивните процедури в кабинета:

 • избягвате мъчителната болка не се налага да ви режат, да ви бодат с игли или да ви вкарват изкуствени елементи в тялото
 • избягвате сериозни усложнения като хематоми, перфорация на уретрата, инфекции на пикочните пътища и трудно заздравяващи рани от разрези
 • действате в хармония с вашия организъм вместо да се подлагате на седмици на тежко възстановяване, вие си осигурявате бърз ефект от спирането на уринарната инконтиненция
 • спестявате десетки хиляди лева, вместо да ги изразходвате за опасни интервенции на тялото

Разработих пионерска формула, която по естествен начин се бори с НТМ

Тя ще направи така, че дискомфортът и уринирането да изчезнат от живота ви. И то завинаги. Ще престанете да стискате нервно краката си, когато по време на разходка в парка ви връхлети неотложност. В киното най-накрая ще можете да изгледате цял филм, без да се налага да се измъквате нервно до тоалетната. Вече няма да ви се налага да тичате до тоалетната "на крак" преди всяко дълго пътуване или да ограничавате приема на течности. Кажете сбогом на сезонното възпаление на пикочния мехур и болката, натиска или паренето при уриниране. Всичко това стана възможно, след като разработих професионална формула, която действа по 3 начина. 1. регулира водния баланс на организма. 2. укрепва отделителната система от изхода на уретрата до бъбреците. 3. елиминира атаките от страна на вредни микроорганизми. Изследванията потвърждават, че тази формула вече помага за обезсилване на уринирането в коремната кухина само за 72 ч и намалява броя на микстурите на ден. Това способства за блокирането на НТМ - без скалпел или скъпоструващи процедури. Как успях да постигна това?

Исках да освободя жена си от изпускането и пелените

Аз съм изследовател, така че нищо човешко не ми е чуждо. За мен няма теми табу или така наречените "смущаващи състояния". Също така знам колко много хора дори не признават, че имат проблем с пикочния мехур, и не търсят подкрепа до последния момент. Включих се в търсенето на антидот за изпускане, защото исках да помогна на... съпругата си. Ние сме заедно от гимназията. Елица винаги ме е радвала със своята енергия и радост от живота. Тя беше тази, която се грижеше да не се застоявам в лабораторията. Водеше ме на разходки с колело, на канута и канеше много приятелски настроени хора в дома си. Въпреки че съм интроверт с изключително строг ум, благодарение на моята скъпа съпруга никога не се чувствах самотен или неразбран. Тя е моето съкровище! И затова не можех да гледам как тя страда.

Проблемите на Елица с инконтиненцията започнаха малко след раждането на детето ни. Вероятно тогава мускулите на тазовото дъно са се разтегнали. Години по-късно нещата само се влошиха. Забелязах, че Ели се смееше много по-рядко и веднага тичаше засрамена в банята. С течение на времето тя престана да се вижда с приятелите си и, за да влоши положението, започна да избягва и... мен! Не ми позволяваше да я прегръщам, потушаваше всякаква интимност в спалнята. Накрая ми призна, плачейки, че изпускането я кара да се чувства отвратителна, пренебрегната. Не контролирала един основен въпрос в живота си и това я убивало.

Трябваше да я накарам да възвърне доверието в собственото си тяло

Елизабет беше прочела някъде, че е възможно да се подложи на операция за премахване на инконтиненцията. Да, има хирургично лечение на този проблем. Препоръчват се обаче само лечения в лицензирани клиники. За тях трябва да се чака дълго време и са много скъпи. Освен това те изискват наистина добро здравословно състояние. Жена ми беше глуха за тези аргументи. Тя не искаше известно време да ходи с памперси. Тя проверяваше много подозрителните оферти от шарлатани. Наложи се да се намеся аз. Напомних на Ели, че операция под упойка не е никак малко. Възстановяването от нея отнема много време и изобщо няма гаранция, че ще е успешна. Осъзнах това светкавично: за да спася Ели от НТМ, трябваше да измисля алтернатива на скалпела!

Как създадох "убиеца на неволното изпускане"?

В моя мисия се превърна създаването на безболезнено и бързо, но ефективно лечение на течащ и свръхактивен пикочен мехур. Исках любимата ми жена да може да се гордее с красивото си тяло и отново да се радва на живота. Казах си: помисли! Ти си сред десетте най-ефективни специалисти по урология в страната, чуждестранни университети използват резултатите от твоите билкови изследвания... Уринарната инконтиненция е заболяване, старо колкото света, така че със сигурност има ефективно средство! Спрях се в лабораторията и започнах да тествам.

Отне ми повече от четири месеца постоянни тестове. Трябваше да създам смес, която да действа на целия уринарен тракт и в същото време да не натоварва организма. Знаех, че в такива случаи няма нищо по-добро от естествените растителни екстракти. В крайна сметка успях да разработя формула, която спомага за укрепване на скобата на уретралния сфинктер, повишава еластичността на стените на пикочния мехур и предотвратява натрупването на твърде много урина в пикочния мехур между изхожданията. Както прогнозирах, повече от 50 000 потребители на формулата успокоиха напикаването и паренето в долната част на корема само за 3 дни. А след 2 седмици те се сбогуваха с инконтиненцията завинаги! Формулата се оказа безценна и за простатата.

След като лабораторната работа беше завършена, дойде време за глобално тестване. Ефективността на формулата срещу NTM беше потвърдена от големи европейски центрове! Хиляди жени и мъже се освободиха от принудата да ходят често до тоалетната, да уринират и от болката при уриниране.

Интересното е, че най-трудно беше да убедя ... съпругата ми да използва този патент, за да се отърве от него. Първоначално тя за нищо на света не искаше да се откаже от операцията. И все пак след 3 дни използване на формулата тя изведнъж промени мнението си. Стана по-спокойна, ходеше по-рядко до тоалетната. Ден след ден възвръщаше жизнеността си и излизаше на все по-дълги разходки в квартала. След 2 седмици стана ясно, че инконтиненцията никога повече няма да провали деня на моята Ели. "Адряне, това е невероятно! Знаеш ли на колко хора по света това средство ще върне нормалния живот?" - извика тя от радост. Тя беше спасена!

Гордея се, че помогнах на съпругата ми да се отърве от инконтиненцията и да възвърне контрола върху живота си.

Досега само лазер или скалпел можеха да помогнат при желанието да се отпусне. Днес моята формула може да ви отърве от всичките 3 вида инконтиненция и предпазва пикочния мехур от бактерии!

Уринарната инконтиненция и инфекциите на пикочния мехур са проблем, старателно скриван от засегнатите хора. Около него циркулират много митове. Не е вярно, че тя е страдание само на възрастните дами. Трудното раждане или честите простуди на пикочния мехур могат да "разхлабят" отделителната система и при млади жени. А проблемите с простатата увеличават риска от уриниране при мъжете. За всички тези хора съм измислил средство, чиято ефективност се оценява на 98,8%! Нарекох го Urovico.

Защо моята формула е наречена "антидот на НТМ"?

ТЯ ИМА НАД 98% ЕФЕКТИВНОСТ

ПРЕДИ

Неволно изпускане при вдигане на тежести или в резултат на стрес

СЛЕД

Пикочният мехур е напълно контролиран и не изтича дори след прием на много течности

Управление на НТМ в извънболнична обстановка? Вече няма възпаление на пикочния мехур? Това е 100% възможно, както доказва историята на моята съпруга и случаите на над 50 000 други хора. Важно е да се отбележи, че ефикасността на Urovico е окончателно потвърдена от шведски изследователски център в Стокхолм. Това е откритие от световна класа, което представлява интерес за най-изтъкнатите специалисти по урология.

ТО Е 100% БЕЗОПАСНО И МНОГО ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

Пробивното средство съчетава най-важното в борбата с инконтиненцията и бактериалните инфекции - цели 4 висококачествени екстракта, концентрирани в най-високите допустими дози. Те идват от биологично чисти райони и поради това са по-ефективни от по-често срещаните аналози.

Не е необходимо да лягате под ножа или да изпълнявате тежки упражнения! Просто прилагайте средството веднъж дневно и скоро пикочният ви мехур ще спре да ви подтиква към тоалетната и да се бунтува в най-неподходящите моменти.

ОБЛЕКЧАВА НАТИСКА ВЪРХУ ПИКОЧНИЯ МЕХУР САМО ЗА 72 ЧАСА

СПЕСТЯВАТЕ ДО 40 000 ЛВ

ЕФЕКТ КАТО СЛЕД ПРОФЕСИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ

100% БЕЗОПАСЕН И ЕСТЕСТВЕН МЕТОД

БЛОКИРА 3 ВИДА УРИНАРНА ИНКОНТИНЕНЦИЯ

ГРИЖИ СЕ ЗА МУСКУЛИТЕ НА ТАЗОВОТО ДЪНО И ПРОСТАТАТА

Това е вашият шанс за здраве и свободен достоен живот - как можете да го пропуснете?

Можете да продължите да изчислявате за себе си чашите чай, които сте изпили, нервно да се оглеждате за тоалетна, когато пътувате или се разхождате. Можете също така да си купувате превръзки и памперси и да ги криете под торбести тъмни дрехи.

Само че какъв е смисълът, когато ви предлагам естествен, бърз, прост и евтин начин да се отървете от проблемите с урината? Само след 14 дни можете да се присъедините към повече от 50 000 възхитени потребители на Urovico, които са се отървали от инконтиненцията веднъж завинаги. И сега се наслаждават на пълноценния си живот!

Вие не рискувате нищо!

Използвайки Urovico, ще се отървете от дискомфорта и паренето при уриниране, ще прочистите пикочните си пътища и ще блокирате нежеланата микция за до 14 дни. Международен успех, моята формула е удостоена с престижната тройна гаранция за удовлетвореност: оригиналност, качество и удовлетвореност.

Тройна гаранция за удовлетвореност

1. Гаранция за оригиналност - първокласните активни вещества са концентрирани във формулата на Urovico. Те допринасят за максимален контрол върху уринирането. Улесняват уринирането, когато имате нужда от него, и блокират нежеланото уриниране. Въпреки че това е най-често фалшифицираното средство за НТМ в Европа, нито един фалшификатор не е успял да разработи неговата уникално ефективна формула. Оригиналният състав е достъпен само чрез този уебсайт.

2. Гаранция за качество - формулата е разработена и тествана във водещи европейски лаборатории. Тя отговаря на строгите стандарти за качество и притежава всички необходими сертификати. Тестовете са потвърдили, че формулата се усвоява много добре от организма. Всичко това, за да се гарантира, че ще бъдете 100% удовлетворени от резултатите.

3. Гаранция за удовлетвореност - многобройни лабораторни и потребителски тестове потвърждават изключителната ефективност на Urovico. Понастоящем този препарат е една от 3-те най-често препоръчвани мерки от специалистите по урология. Според техните показания избавянето от спешността, стресовата или смесената инконтиненция за 2 седмици е напълно реалистичен резултат.

Поемете контрола над пикочния си мехур и запечатайте пикочните си пътища с Urovico. Бързо, лесно и рентабилно

Всички индикации сочат, че в близко бъдеще моята формула ще завладее не само европейския пазар. Американски и японски фармацевтични компании вече проявиха интерес към нея. Когато те откупят патента ми, тя ще бъде по-лесно достъпна, но и със сигурност много скъпа...

Преди това да се случи, бих искал да я направя достъпна за последен път при изключително изгодна оферта. Чрез този уебсайт можете да получите 55% субсидия в клуба за отстъпки. Искам възможно най-много хора в страната да получат възможност да се отърват от проблема.

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за 2 минути и ще получите пакета си до няколко дни, като удобно ще платите на куриера

Благодаря ви, че отделихте време да прочетете съобщението ми. Пожелавам ви много щастие в новия ви живот, в който ще забравите за мокрите слипове, памперсите и инфекциите на пикочния мехур.

Андрей Комитев

Поръчайте своя продукт за инконтиненция Urovico днес

135 BGN 67 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 68 BGN и получете в пакет с е-книгата "Бързи начини срещу популярни заболявания"

Получавате книга

"Бързи начини срещу популярни заболявания"

Болката и други здравословни проблеми могат да повлияят негативно на нашето благосъстояние и ежедневно функциониране. Тази книга е изчерпателно ръководство с доказани лекарства за „болестите на XXI век”. Благодарение на съветите и указанията, изготвени от нашите медицински специалисти, грижата за състоянието на тялото ще стане по-лесна. Защото здравето е в основата.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес
icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Urovico + Бързи начини срещу популярни заболявания

Трябва да се заплати:

67 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Urovico + Бързи начини срещу популярни заболявания на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%