Trenutno je na stranici 269 osoba

28 osoba je danas izvršilo kupovinu

ZADNJE IZVRŠENE KUPOVINE:

- prije nekoliko trenutaka Monika iz Buzeta

- prije 19 sekundi Anja iz Jastrebarskog

Odlična promocija, samo danas 86 EUR  43 EUR

Radi! 😉 Kod mene je nakon 4 dana pritisak na mjehur pao na nulu.

Ivona, 24 g.

Trogir

Teško se naviknuti na to da ne moram provjeravati koliko će mi trajati vožnja autobusom i mogu li izdržati bez odlaska na WC.

Tena, 31 g.

Slatina

Korištenje ove metode bila je izvrsna odluka. Više se ne bojim da ću se upiškiti. Sorry za iskrenost! :D

Maja, 29 g.

Glina

Probala sam već skoro sve i tek nakon Urovico prestalo mi je kruliti u trbuhu. Preporučujem!

Jerka, 56 g.

Hvar

Dobar je i za muškarce. Nisam imao nezgoda već 2 mjeseca

Alen, 47 g.

Vodnjan

Probala sam jer volim takve novosti. Odlično djeluje kod prehlađenog mjehura. Međutim, ono što me se najviše dojmilo je što je zaustavio da mojoj 86-godišnjoj baki pobjegne. <3

Ivana, 43 g.

Koprivnica

SUPER! <3

Ana, 27 g.

Sisak

Sjajno je riješio inkontinenciju nakon trudnoće. U početku sam malo vježbala Kegelove mišiće, ali sam onda skroz prešla na Urovico. Mislim da mi je pomogao čak još više. Već pola godine nisam imala ni jednu „nezgodu”.

Dora, 27 g.

Trilj

Konačno, ne osjećam tu čudnu frustraciju u kupaonici da se ne mogu do kraja popišati.

Erik, 53 g.

Pazin

Dobar proizvod!!!

Doris, 41 g.

Zaprešić

Pomogao je mojoj ženi, pomogao je i meni. Nisam znao da su moderni preparati tako svestrani.

Tomislav, 49 g.

Đakovo

Suhoća, udobnost i praktičnost. NIJEDAN urološki uložak ne daje ono što daje ovaj proizvod.

Lucija, 46 g

Lipik

Bilo mi je glupo upišati se kao dijete, a sad se osjećam još gluplji što nisam prije posegnuo za ovim preparatom. Spasio bi me od mnogih poniženja.

Marko, 54 g.

Solin

Morala sam čekati više od 2 tjedna za učinak, ali bilo je vrijedno čekanja. Sada se osjećam ugodno s ljudima. Ne osjeti se ništa od mene, kontroliram sfinkter.

Silvija, 38 g.

Ogulin

Mislila sam da ako problemi traju toliko godina, ništa više ne može pomoći. Međutim, pokazalo se da se s ovom formulom promjene mogu potpuno povući.

Barbara, 45 g.

Kutjevo

Za mene je ovo bomba. Problem je nestao prije nego sam potrošila cijelo pakiranje. Ostatak sam dala susjedi i njoj je isto pomoglo.

Emilija, 61 g.

Poreč

Dugo mi nije djelovalo, a onda preko noći suhoća i blaženstvo...

Iva, 38 g.

Zabok

Tu nema priče, ovo se jednostavno mora probati. 😉

Matej, 44 g.

Velika Gorica

Čitam ove komentare i mislim da ću naručiti. Pogotovo jer je akcija

Ela, 23 g.

Šibenik

Nisam imala veliki problem, peckalo me je dok sam mokrila. Skroz je prestalo nakon valjda 1/3 pakiranja.

Martina, 44 g.

Garešnica

Koristila sam ga 3 tjedna i učinak je fantastičan. Pogotovo za ove pare

Josipa, 49 g.

Rijeka

Zadnje izvršene kupovine:

Ema iz Splita, prije 10 minuta

Katarina iz Makarske, prije 8 minuta

Helena iz Iloka, prije 7 minuta

Zadnje izvršene kupovine:

Petar iz Zagreba, prije 3 minute

Ivan iz Knina, prije 5 minuta

Najnovije izvršene kupovine:

prije nekoliko trenutaka Mihaela iz Labina

Najnovije izvršene kupovine:

prije 19 sekundi Sandra iz Metkovića

prije 27 sekundi Toni iz Pule

Trenutno je na stranici 269 korisnika

Andrej Katalinić

Riješit ćeš se pritiska na mjehur, bakterijskih infekcija i urinarne inkontinencije već u 72 h!

Pročitaj više

Pozdrav, zovem se Andrej Katalinić i specijalist sam u području urologije. Odabrao sam ovu stranicu da ti predstavim najveće postignuće u svojoj znanstvenoj karijeri. Za njega sam nominiran za nagradu „Medicinski Prometej” 2022. Razvio sam metodu s kojom kod kuće možeš savladati svaku vrstu urinarne inkontinencije (UI): stresne, urgentne i mješovite. I nije bitna tvoja dob, spol ili koliko dugo se žališ na svoj mjehur.

Ova metoda je za tebe ako želiš BEZ odlaska pod nož:

 • Riješiti se inkontinencije već u 72 h
 • Otkloniti neugodni pritisak u donjem dijelu trbuha
 • Izdržati u prosjeku 45 minuta duže s punim mjehurom
 • Osloboditi se potrebe da trčiš do WC-a više od 8 x dnevno
 • Zaštiti se od upale mjehura – posebno u jesen i zimi
 • Za 98% ojačati mišiće dna zdjelice (žene) ili njegovati prostatu (muškarci)
 • Nikad više u životu nemoj doživjeti „mokru nezgodu”

Za postizanje toga svega, ne trebaš implantirati elektrode, uvoditi u tijelo laserske zrake ili kirurški umetnuti TOT traku za podupiranje mokraćne cijevi. Sve ovo stvarno ne moraš raditi za normalan život! Ako želiš vratiti 100% kontrole nad mjehurom – i to bez boli ili trošenja puno novca – svakako nastavi čitati.

Ono što ćeš saznati u nastavku šokirat će te bez obzira na vrstu inkontinencije s kojom se boriš ili koliko dugo inkontinencija vlada tvojim životom.

Moja metoda daleko nadmašuje invazivne tretmane u ordinaciji:

 • Izbjegavaš nesnošljivu bol ne moraš se dati rezati, bockati iglama ili unositi umjetne elemente u svoje tijelo
 • Izbjeći ćeš ozbiljne komplikacije, kao što su: hematomi, perforacija uretre, infekcije mokraćnog sustava, rane koje teško zacjeljuju nakon rezova
 • Djeluješ u skladu sa svojim tijelom umjesto da prolaziš kroz tjedne zamorne rekonvalescencije, osiguravaš si brzi učinak zaustavljanja urinarne inkontinencije
 • Štediš desetke tisuća kuna umjesto da ih trošiš na opasne zahvate po tijelu

Razvio sam pionirsku formulu koja prirodno pobjeđuje UI

Zahvaljujući njoj, nelagoda i curenje će nestati iz tvog života. I to zauvijek. Prestat ćeš nervozno stiskati noge kada te hitna potreba tjera u šetnji parkom. U kinu konačno možeš pogledati cijeli film bez nervoznog šuljanja do WC-a. Prije svakog dužeg putovanja više nećeš morati trčati do WC-a „za svaki slučaj” niti ograničavati unos tekućine. Oprostit ćeš se od sezonske upale mjehura, kao i od boli, pritiska ili peckanja pri mokrenju. Sve je to postalo moguće otkako sam razvio profesionalnu formulu koja djeluje na 3 načina. 1. Regulira ravnotežu vode u organizmu. 2. Jača mokraćni sustav od mokraćne cijevi do bubrega. 3. Otklanja napade štetnih mikroba. Istraživanja potvrđuju da ova receptura pomaže u otklanjanju pritiska u donjem dijelu trbuha i smanjuje broj mokrenja tijekom dana već u 72 h. To potiče blokiranje UI – bez skalpela i skupih tretmana. Kako sam to uspio?

Htio sam ženu osloboditi ispuštanja i gaćica za inkontinenciju

Ja sam istraživač pa mi ništa ljudsko nije strano. Za mene ne postoje tabu teme ni tzv. „neugodne bolesti”. Također znam koliko ljudi niti ne priznaje da ima problema s mjehurom i ne traži potporu do zadnjeg trenutka. Počeo sam tražiti protuotrov za nevoljno ispuštanje jer sam htio pomoći... svojoj ženi. Zajedno smo od srednje škole. Ela me oduvijek oduševljavala svojom energijom i radošću života. Ona je brinula da ne zaglavim u laboratoriju. Izvlačila me iz njega na vožnje biciklom, kajakom, a kod nas je pozivala puno ugodnih ljudi. Iako sam introvert iznimno oštrog uma, zahvaljujući svojoj voljenoj ženi nikada se nisam osjećao usamljeno ili neshvaćeno. Ona je moje blago! I zato nisam mogao gledati kako pati.

Elizabetini problemi s urinarnom inkontinencijom počeli su odmah nakon rođenja našeg djeteta. Najvjerojatnije je tada došlo do rastegnuća mišića dna zdjelice. S godinama je postalo još gore. Primijetio sam da se Ela mnogo rjeđe smije, a odmah zatim usplahirena otrči u kupaonicu. S vremenom se prestala viđati s prijateljima, a da stvar bude gora, počela je izbjegavati... i mene! Odbijala je maženje, ugasila je bilo kakvu intimu u krevetu. Naposljetku mi je uplakana priznala da se zbog toga što joj pobjegne osjećala odvratno, zapušteno. Nije kontrolirala osnovnu stvar u svom životu i to ju je ubijalo.

Morao sam je natjerati da ponovno vjeruje svom tijelu

Elizabeta je negdje pročitala da je moguće podvrgnuti se operaciji za uklanjanje urinarne inkontinencije. Činjenica je da postoje kirurške metode protiv ovog problema. Međutim, vrijedi preporučiti samo tretmane u ovlaštenim klinikama. Dugo se čeka i jako je skupo. Uz to im je potrebno stvarno dobro zdravlje. Moja je žena bila gluha na te argumente. Nije htjela ni tren duže biti u gaćicama za inkontinenciju. Provjeravala je samo sumnjive ponude prevaranata. Morao sam intervenirati. Podsjetio sam Elizabetu da operacija pod anestezijom nije šala. Oporavak nakon nje je dug i nema garancije da će uopće uspjeti. Odmah sam shvatio: da spasim Elu od UI, moram izmisliti alternativu skalpelu!

Kako sam stvorio „uklonitelj curenja”?

Moja je misija postala stvoriti bezbolnu i brzu, ali učinkovitu metodu protiv nemogućnosti zadržavanja i pretjerano aktivnog mjehura. Htio sam da moja voljena žena ponovo bude ponosna na svoje lijepo tijelo i uživa u životu. Rekao sam si: misli! Među deset si najučinkovitijih uroloških stručnjaka u zemlji, rezultate tvojih istraživanja ljekovitog bilja koriste inozemna sveučilišta... Urinarna inkontinencija problem je star koliko i svijet, zato za nju sigurno postoji učinkovit lijek! Zatvorio sam se u laboratorij i započeo sam istraživanje.

Trebalo mi je više od 4 mjeseca neprekidnog pokušavanja. Morao sam napraviti mješavinu koja će djelovati na cijeli mokraćni sustav, a da pritom ne opterećuje organizam. Znao sam da u takvim slučajevima nema ništa bolje od prirodnih biljnih ekstrakata. Napokon sam uspio razviti formulu koja pomaže u jačanju stezanja uretralnog sfinktera, povećava fleksibilnost stijenki mokraćnog mjehura i sprječava da previše urina zaostaje u mjehuru između pražnjenja. Kao što sam i predvidio, preko 50 000 korisnika formule smirilo je pritisak i peckanje u donjem dijelu trbuha već u 3 dana. A nakon 2 tjedna, zauvijek su se oprostili od inkontinencije! Preparat se pokazao neprocjenjivim i za prostatu.

Nakon završetka rada u laboratoriju, na red su došla globalna testiranja. Učinkovitost formule protiv UI potvrdili su najveći europski centri! Tisuće žena i muškaraca oslobodili su se potrebe za čestim odlaskom do toaleta, curenja i boli pri mokrenju.

Zanimljivo je da je najteže bilo uvjeriti... moju ženu da koristi ovaj patent. Isprva ni pod koju cijenu nije htjela odustati od operacije. A ipak, nakon 3 dana korištenja formule, odjednom se predomislila. Postala je opuštenija, rjeđe je išla u kupaonicu. Iz dana u dan vraćala joj se vitalnost i odlazila u sve duže šetnje kvartom. Nakon 2 tjedna postalo je jasno da inkontinencija više nikada neće mojoj Eli pokvariti dan. „Andrej, ovo je nevjerojatno! Znaš li koliko će ljudi na svijetu ovaj preparat vratiti normalan život?” – plakala je od sreće. Spašena je!

Ponosan sam što sam pomogao svojoj ženi da se riješi inkontinencije i vrati kontrolu nad svojim životom.

Dosad su kod curenja mogli pomoći samo laser ili skalpel. Danas moja formula rješava sve 3 vrste inkontinencije i štiti mjehur od bakterija!

Urinarna inkontinencija i infekcije mokraćnog mjehura problem su koji oboljeli oprezno prikrivaju. Mnogo je mitova oko njega. Nije istina da dotiče samo starije žene. Težak porod ili česte prehlade mjehura mogu „olabaviti” mokraćni sustav i kod mladih žena. Problemi s prostatom povećavaju rizik od bježanja kod muškaraca. Za sve te ljude smislio sam preparat za koji se procjenjuje da je 98,8% učinkovit! Nazvao sam ga Urovico.

Zašto je moja formula dobila naziv „protuotrov za UI”?

IMA PREKO 98% UČINKOVITOSTI

PRIJE

„Mokre nezgode” prilikom dizanja tereta ili zbog stresa

POSLIJE

Mokraćni mjehur je potpuno kontroliran i ništa ne bježi ni nakon velike količine tekućine

Izvanbolničko liječenje UI? Nema više upale mjehura? To je 100% izvedivo, što dokazuje priča moje žene i slučajevi preko 50 tisuća drugih ljudi. Važno je napomenuti da je učinkovitost Urovico neupitno potvrdio švedski istraživački centar u Stockholmu. Riječ je o otkriću svjetske klase koje uživa u interesu najuglednijih specijalista urologije.

100% JE SIGURNA I VRLO JEDNOSTAVNO SE KORISTI

Inovativni preparat objedinjuje u sebi ono najvažnije u borbi protiv inkontinencije i bakterijskih infekcija – čak 4 visokokvalitetna ekstrakta, koncentrirana u najvećim dopuštenim dozama. Dolaze iz biološki čistih područja pa su učinkovitiji od uobičajenih analoga.

Ne moraš ići pod nož ni raditi dosadne vježbe! Sve što trebaš učiniti je koristiti preparat 1 x dnevno i već uskoro te mjehur prestati tjerati u WC i buniti se u najneprikladnijim trenucima.

SMIRUJE PRITISAK NA MJEHUR VEĆ U 72 H

UŠTEDA ČAK 40 TISUĆA KUNA

UČINAK KAO NAKON PROFESIONALNOG TRETMANA

100% SIGURNA I PRIRODNA METODA

BLOKIRA 3 VRSTE INKONTINENCIJE

NJEGUJE MIŠIĆE DNA ZDJELICE I PROSTATE

Ovo je tvoja prilika za zdravlje i slobodan dostojanstven život – kako je možeš propustiti?

Možeš još uvijek brojati popijene šalice čaja, nervozno se osvrtati oko sebe tražeći toalet na putovanju ili u šetnji. Također možeš kupovati uloške i gaćice za inkontinenciju i skrivati ih ispod vrećaste tamne odjeće.

Ali zašto, kad ti nudim prirodan, brz, jednostavan i jeftin način da se riješiš problema s mokraćnim sustavom? Već nakon 14 dana možeš se pridružiti više od 50 000 oduševljenih Urovico korisnika koji su se zauvijek riješili urinarne inkontinencije. I sad uživaju u životu punim plućima!

Ništa ne riskiraš!

Korištenjem Urovico riješit ćeš se nelagode i peckanja pri mokrenju, očistit ćeš mokraćne kanale i blokirati neželjeno mokrenje u čak 14 dana. Postigavši međunarodni uspjeh, moja je formula dobila prestižnu garanciju trostrukog zadovoljstva: originalnosti, kvalitete i zadovoljstva.

Trostruka garancija zadovoljstva

1. Garancija originalnosti - formula Urovico sadrži aktivne tvari premium klase. One doprinose maksimalnoj kontroli mokrenja. Olakšavaju mokrenje kad trebaš i blokiraju neželjeno bježanje. Iako se radi o najkrivotvorenijem preparatu u Europi protiv UI, nijedan krivotvoritelj nije uspio razraditi njegovu iznimno učinkovitu recepturu. Originalni preparat dostupan je samo preko ove stranice.

2. Garancija kvalitete - formula je razvijena i ispitana u vodećim europskim laboratorijima. Zadovoljava stroge standarde kvalitete i posjeduje sve potrebne certifikate. Ispitivanja su potvrdila da se preparat vrlo dobro apsorbira u organizam. Sve to kako bi te učinci 100% zadovoljili.

3. Garancija zadovoljstva - brojni laboratorijski i potrošački testovi potvrđuju iznimnu učinkovitost Urovico. Trenutno je ovaj preparat jedan od 3 preparata koji specijalisti urologije najčešće preporučuju. Prema njihovim indikacijama, potpuno je realan rezultat riješiti se urgentne, stresne ili mješovite urinarne inkontinencije u 2 tjedna.

Preuzmi kontrolu nad svojim mjehurom i sredi svoj mokraćni sustav s Urovico. Brzo, jednostavno i ekonomično

Sve ukazuje na to da moja formula u skoroj budućnosti neće zauzeti samo europsko tržište. Za nju su već iskazale interes američke i japanske farmaceutske tvrtke. Kad otkupe moj patent, bit će lakše dostupan, ali, sigurno, vrlo skup...

Prije nego što se to dogodi, želim ga učiniti dostupnim posljednji put po izuzetno povoljnoj ponudi. Preko ove stranice možeš u diskontnom klubu dobiti 55% subvencije. Želim da što više ljudi u zemlji dobije priliku da se riješi problema.

Sve što trebaš učiniti je ispuniti obrazac u 2 minute i za nekoliko dana dobit ćeš pošiljku, a zbog tvoje udobnosti plati dostavljaču ili poštaru.

Hvala ti za vrijeme odvojeno za čitanje moje priče. Želim ti puno sreće u novom životu u kojem ćeš zaboraviti na mokre nezgode, gaćice za inkontinenciju i upale mjehura.

Andrej Katalinić

Preuzmite jedinstveni set: revolucionarni Urovico proizvod + bestseler posljednjih mjeseci - e-knjiga "Brzi načini liječenja za poznate bolesti"

86 EUR 43 EUR

Naručite danas, uštedite 43 EUR i preuzmite u paketu e-knjigu "Brzi načini liječenja za poznate bolesti"

Dobivate knjigu

"Brzi načini liječenja za poznate bolesti"

Bol i druga zdravstvena stanja mogu negativno utjecati na naše blagostanje i svakodnevno funkcioniranje. Ova je knjiga opsežan vodič s provjerenim lijekovima za "bolesti 21. stoljeća". Zahvaljujući savjetima i naputcima koje su pripremili naši medicinski stručnjaci, briga o stanju organizma postaje lakša. Jer zdravlje je osnova.

Obrazac za narudžbu
Badges
Korak 1
Tvoji podaci
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail adresa
Adresa stanovanja
Zemlja
Metode plaćanja
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Sljedeći korak
Adresa
icon

Vaša narudžba je prihvaćena

product
1x
Urovico + Brzi načini liječenja za poznate bolesti

za platiti:

43 EUR

Kontakt podaci

E-mail adresa:
Broj telefona:

Podaci o adresi

,

Način plaćanja

COD (gotovina pri isporuci)

Pričekaj!

Odobren ti je jednokratni popust!

Dobijte jedinstveni set: revolucionarni proizvod Urovico + Brzi načini liječenja za poznate bolesti po nižoj cijeni i do 59%

Ponuda se prikazuje SAMO tebi i bit će aktivna još 15 minuta.

OSTVARUJEM SVOJ POPUST
59%