V samo 72 urah

PREMAGATI URINSKO INKONTINENCO IN PREPREČITI UROLOŠKE OKUŽBE

Urovico naročite zdaj

9/10 strank potrjuje, da je Urovico izpolnil njihova pričakovanja

"Nič več mokrih nezgod!"

"Nič več mokrih nezgod!"

Do nedavnega se je moje življenje vrtelo okrog… stranišča. Na stranišče sem tekla 16-krat na dan. Včasih sem morala zunaj živčno iskati stranišče. Prišlo je do tega, da je začelo popuščati, ko sem kihnila ali pobirala živila. Zaklenila sem se v hišo. Nisem želela, da bi me ljudje imeli za lenuhinjo. Pripravek Urovico me je osvobodil te zadrege! V treh dneh se je pritiskanje v trebuhu začelo umirjati. Po tednu dni uporabe si prvič po dolgem času nisem zmočila spodnjega perila. Zelo sem vesela, da mi ni bilo treba operirati mehurja ali vsaditi umetne spirale. Težavo sem rešila doma!

Ana Novak, 55 let
S formulo nove generacije je odpravila inkontinenco in spet živi normalno življenje

Urovico - 1. mesto na lestvici specialistov

Specialist Recommendation

Moje ime je Luka Horvat in že več kot 19 let se ukvarjam s terapijo urinarnega trakta. Moja posebnost je zdravljenje vseh vrst urinske inkontinence (NTM): stresne, urgentne in mešane. Ukvarjam se tudi z neinvazivnim odstranjevanjem ledvičnih kamnov. Vse to ni enostavno. Prekomerno aktiven mehur velja za neprijetno bolezen. Ljudje težavo ignorirajo čim dlje. Rešitev začnejo iskati šele, ko NTM doseže akutno fazo. Takrat lahko pomaga le strokovni ukrep.

O inkontinenci kroži veliko mitov. Ljudje mislijo, da je to izključno ženska težava. Povezujejo jo tudi s starostjo. Nič ni bolj daleč od resnice! Statistični podatki jasno kažejo, da se z nezaželenim uriniranjem v Sloveniji sooča kar 37 % ljudi, starejših od 30 let. Bolniki, ki jih prizadene inkontinenca, se zaprejo v hišo in prekinejo stike z okolico. Najpogosteje se ne zavedajo, da je rešitev njihove neprijetne težave na dosegu roke!

Moj cilj je, da bi vsakdo dobil dostop do zdravljenja, ki 100% povrne nadzor nad mehurjem in izboljša udobje že po prvem odmerku. Vsi, ki so inovativno metodo preizkusili na sebi, so se znebili pritiska v spodnjem delu trebuha in uhajanja. Prav tako so se izognili resnim urološkim zapletom.

Nič več popuščanja, nič več nenehnega uriniranja, nič več bolečin pri uporabi stranišča - to je moto evropskih strokovnjakov, ki so razvili novo zdravilo proti NTM. Verjamem, da je to preboj v naravni medicini. Moralo bi vas zanimati, da lahko ta pripravek enostavno uporabljate doma!

Kako deluje Urovico?

Uravnava vodno ravnovesje

Raziskave jasno kažejo: Urovico ima zaradi bogastva naravnih fitosterolov izjemen učinek na delovanje mehurja in ledvic. Ti povečajo zmogljivost sečnice do 81-90 %. Zmanjšajo tudi količino urina, ki se zadržuje v mehurju. Zaradi vsega tega so vaši obiski stranišča učinkovitejši in zato manj pogosti.

Čisti sečila

Sestavine v zdravilu Urovico zmanjšujejo oprijemanje bakterij E. coli na stene mehurja in zakisajo pH urina. To prispeva k ohranjanju bolj sterilnih sečil. Ponavljajoče se okužbe vas ne motijo več, obiski stranišča pa niso več povezani z bolečino, pekočimi občutki ali srbenjem.

Skrbi za prostato

Urinska inkontinenca je težava tako za moške kot za ženske. Pri moških je moteno izločanje najpogosteje posledica rasti prostate. Da bi to žlezo ohranili v čim boljšem stanju, uporabljajte formulo Urovico z vrhunskim izvlečkom sabljeve palme.

Kaj lahko pridobite od Urovica?

 • Odpravite problem inkontinence - prvi učinki že po 72 urah
 • Do 4-krat manj obiskov kopalnice
 • Prenehajte vstajati ponoči, da bi šli na stranišče
 • Odpravite bolečino in pekoč občutek pri uriniranju
 • Za 45 minut podaljšajte čas mirovanja s polnim mehurjem

Boj proti težavam z mehurjem končno zmaguje!

Zadrega, mokri madeži na spodnjem perilu, panika, da jih bo kdo opazil ali da boste začutili neprijeten vonj ... Inovativna urološka formula vam daje priložnost, da se osvobodite ponižanja - celo v samo 72 urah.

 • Dokazana učinkovitost

  Kar štirje visokokakovostni izvlečki skrbijo za vaš izločilni sistem od ledvic do sečnice. Tesnost sfinktra se okrepi do 12-krat! To občutite kot večji nadzor nad mehurjem in manjši pritisk na spodnji del trebuha. Končno lahko ponoči mirno spite in se brez stresa odpravite na več kot 45-minutno potovanje.

 • 100% varnost

  Urovico so razvili vrhunski strokovnjaki v najsodobnejših evropskih laboratorijih. Hkrati vsebuje sestavine iz biološko čistih regij. Zato so tudi majhni odmerki formule izjemno učinkoviti in ne obremenjujejo telesa.

"Urovico vrača dostojno življenje brez ortopedskih vložkov in plenic!"

Ljudje, ki so poskusili zdravilo Urovico, delijo rezultate, ki so jih dosegli:

Maja Kovač, 50 let, Ljubljana

„Ta metoda je varna in diskretna.

Poskusila sem z različnimi sredstvi, dokler nisem naletela na Urovico. To je bil šok. Že po treh dneh uporabe sem se ob kihanju nehala mokriti. Po enem tednu sem lahko šla na bazen! Ob pogledu ali zvoku vode, ki se je razlila, nisem čutil nobenega nelagodja. Najlepše pri tem je, da mi pri tem pripravku ni bilo treba ničesar spremeniti. Delovala sem lahko na svoj način in nihče ni ugotovil, da ga uporabljam”.

Maja Kovač, 50 let, Ljubljana

Marko Krajnc, 42 let, Celje

„Takojšen učinek

Pri meni je bila težava vztrajna želja. Včasih sem se moral na poti do Maribora kar sedemkrat ustaviti na robu ceste! Prišlo je do tega, da dve uri pred odhodom domov nisem zaužil nobene tekočine ... Poleg tega sem začel čutiti neprijetne bolečine v perinealnem predelu. Zlasti pri uriniranju. Urovico je pri tem opravil odlično delo. Po petih dneh uporabe se je število obiskov kopalnice zmanjšalo iz dveh ur na uro. In tam spodaj ne čutim več nobenega nelagodja”.

Marko Krajnc, 42 let, Celje

Eva Zupančič, 35 let, Kranj

„Izognil sem se implantaciji traku TOT

Po porodu sem razvila urinsko inkontinenco. Moje mišice medeničnega dna so bile takrat oslabljene. Strokovnjak je predlagal vsaditev traku za dviganje sečnice ali poskus z Urovico. Odločila sem se, da začnem s tem neinvazivnim pripravkom. Učinek je presegel moja pričakovanja! Po končanem zdravljenju ne le, da sploh ne spuščam, ampak nisem imela niti enkrat vnetja mehurja. Zelo sem zadovoljna!”.

Eva Zupančič, 35 let, Kranj

Zakaj šokantna učinkovitost Urovica?

Zapomnite si: inkontinenca (in druge bolezni mehurja) ni obsodba! Vsakdo se lahko osvobodi prisile, da teče na stranišče, ali nenadzorovanega uhajanja. Ni pomembno, kakšna je vaša starost, spol ali kako dolgo se že spopadate s to težavo. Le 72 ur je dovolj, da sestavine formule začnejo prodirati globoko v celice sečil. Tam ga okrepijo, pomirijo in zatesnijo od znotraj. Formula je že dobila priznanje uglednih urologov iz zahodne Evrope. V Sloveniji pa šele zdaj pridobiva status prodajne uspešnice.

Samo trije odmerki zdravila Urovico lahko obnovijo sluznico sečnice, ki postane bolj elastična in napeta. Hkrati postanejo stene mehurja čvrstejše, iz urina pa se izločijo škodljivi mikroorganizmi. Ob tako celovitem učinku je potrebnih le nekaj ur, da se znebite motečega uriniranja, pekočega ali srbečega občutka. Še en učinek je seveda povečana odpornost na uriniranje. Želite v svoje življenje ponovno povabiti udobje in higieno? Izkoristite neinvazivno formulo. Njena uporaba je zelo preprosta in popolnoma neboleča. S svojo učinkovitostjo pa lahko konkurira zdravljenju v ordinaciji.

Comparition
Pred zdravljenjem
Comparition
Po uporabi zdravila Urovico

Zahvaljujoč podjetju Urovico je boj proti NTM končno postal resničnost:

 • Enostavno

  Ni vam treba iti pod nož, se kateterizirati ali uporabljati plenic! Ne potrebujete zdravniškega nadzora ali dolgega okrevanja. Samo 1 kapsula ob obroku je dovolj, da se vaš mehur preneha upirati in povzročati sramoto.

 • Hitro

  Kakovost življenja se izboljša že 72 ur po zaužitju prvega odmerka. Prva stvar, ki jo boste morda občutili, je zmanjšanje napetosti v trebušni votlini in prenehanje bolečin pri uriniranju. V naslednji fazi si izločevalni sistem opomore in s polnim mehurjem lahko stojite do 45 minut dlje! Prav tako postanete odporni na odpuščanje.

Učinkovit mehur in nič več mokrih zdrsov? Samo z Urovico!

Nič več popuščanja - to je geslo ustvarjalcev formule in jaz se zanj zavzemam! Redko je mogoče dobiti formulo tega razreda za zasebno uporabo. Veseli me, da je ljudem z napredovalim NTM na voljo izdelek, ki hkrati krepi, čisti in pomirja. Z njim se lahko učinkovito in neboleče spoprimemo s prekomernim mikcijskim izločanjem. Ali bosta s to formulo mokrenje in cistitis postala pozabljeni težavi? V naših krogih se veliko govori o tem, da bodo ustvarjalci zdravljenja predlagani za Nobelovo nagrado. Njihovo odkritje že zdaj revolucionarno spreminja trg za boj proti boleznim sečil. Pomembno je, da lahko to zdravljenje zdaj koristi vsakdo, tudi v Sloveniji.

specialist urologije,
Nina Kos

Recite STOP urinski inkontinenci, kot to počne na tisoče žensk in moških

Test Urovico brez tveganja

Življenje pod diktatom uporniškega mehurja je pravzaprav zapiranje v zapor. Zdravljenje Urovico vam ponuja izhod! Že v 72 urah se lahko znebite mokrenja zaradi napora ali prelivanja. Izginejo tudi neprijetne nevšečnosti, kot so potiskanje in občutek polnosti v trebušnem predelu ter bolečine v perinealnem predelu pri uriniranju. Bi se o tem radi prepričali sami? Že zdaj vam ponujam jasno in pošteno ponudbo - brez kakršnih koli ovinkov ali nepotrebnega papirja. Verjamem, da se boste z Urovico kmalu poslovili od plenic in preganjanja po kopalnici. Zato sem ta izdelek zavaroval s trojnim jamstvom:

Jamstvo izvirnosti

Urovico je edinstven izdelek na slovenskem trgu. Vsebuje edinstveno sestavo visokokakovostnih izvlečkov. Ti so bili izbrani v takšnih koncentracijah, da se učinkovito borijo proti NTM, okužbam mehurja ali ledvičnim kamnom. Izvirni izdelek bo do vas prišel izključno prek tega spletnega mesta.

Zagotavljanje kakovosti

Edinstvena formulacija izdelka je bila podrobno preizkušena in je v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Formula Urovico je certificirana po strogih standardih. Za vašo varnost in udobje so njene sestavine zaprte v kapsuli, ki jo je lahko pogoltniti.

Jamstvo zadovoljstva

Potrošniški testi in podrobne laboratorijske študije potrjujejo strokovnost zdravljenja Urovico. Strokovnjaki se strinjajo: v samo 72 urah se lahko znebite inkontinence in zmanjšate tveganje za bakterijske okužbe. Poiščite rešitev, ki vam povrne udobje in samozavest!

Hvala, ker ste prebrali to sporočilo in naredili prvi korak k lepemu in zdravemu življenju. Verjamem, da te priložnosti ne boste zapravili. Že več kot 50.000 Slovenk in Slovencev je ponovno pridobilo popoln nadzor nad svojim mehurjem. Zdaj ste na vrsti vi!

S spoštovanjem,
Luka Horvat

Izpolnite obrazec in izkoristite našo ponudbo še danes! Pri nas plačate za rezultate in ne za obljube

Naša ponudba je brez tveganja. Če zdravljenje iz kakršnegakoli razloga ne deluje, se takoj obrnite na nas. Poskušali bomo čim hitreje rešiti težavo in vam pomagali doseči želene rezultate.

Izkoristite našo omejeno zalogo še danes - tako dobra ponudba se ne bo ponovila hitro Poskusite zdaj!

Naročite še danes in prejmite

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek Urovico + uspešnico zadnjih mesecev - e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«.

Urovico image

100 EUR 49 EUR

Naročite že danes, prihranite 51 EUR in prejmite e‑knjigo »Hitro nad znane bolezni«

Prejmete e‑knjigo

»Hitro nad znane bolezni«

Bolečina in druga zdravstvena stanja lahko negativno vplivajo na naše počutje in vsakodnevno delovanje. Ta knjiga je izčrpen priročnik s preverjenimi sredstvi za boj z »boleznimi 21. stoletja«. Z nasveti in napotki naših zdravnikov bo skrb za stanje vašega telesa lažja. Ker je zdravje osnovna vrednota.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov
icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
Urovico + Hitro nad znane bolezni

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: Urovico + Hitro nad znane bolezni po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%