МОДЕЛИРАЙТЕ ФИГУРАТА ПРЕЗ ДЕНЯ И ПРЕЗ НОЩТА СЪС
Slimmestar

ЗА 4 СЕДМИЦИ ЩЕ ОТСТРАНИТЕ ЦЕЛУЛИТА, 4-КРАТНО ЩЕ УСКОРИТЕ МЕТАБОЛИТНИТЕ ПРОЦЕСИ И ЩЕ СТОПИТЕ ДОРИ 18 CM ОТ ОБИКОЛКАТА

Slimmestar
Slimmestar

„100% ПРОМЯНА“

„Отказах се от строгите диети и се доверих на Slimmestar. Резултатът? За 7 седмици обиколките ми намаляха с 29 cm. Никога не съм била толкова щастлива като сега, просто съм в седмото небе!”

Албена, 34 години
отслабнала е 15 kg благодарение на Slimmestar

Slimmestar ПРЕПОРЪЧВАН ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ

Slimmestar
Марин Георгиев
Специалист по диететика

Казвам се Марин Георгиев и съм специалист в областта на диететиката. От много години препоръчвам на клиентите си различни диети и упражнения, като единственият начин да загубят излишните килограми. Всичко се промени, когато открих програмата Slimmestar.

Лепенките Slimmestar са препарат, базиращ на удивителното откритие на учени, които се опитват да разрешат "парадокса на близнаците” - защо една от сестрите близначки може да яде това, което иска, а когато сестра й яде същата храна, дебелее? Този въпрос е вълнувал учените години наред, но днес вече знаем отговора - всичко зависи от апетита и правилното функциониране на организма. Броят на погълнатите калории зависи от Вашия апетит. Останалата работа върши организмът Ви. Ако той не е в състояние да изгори приетите калории, тогава се увеличават килограмите. Ако организмът приема по-малко калории, след което е в състояние да ги изгори, тялото остава с правилно тегло.

Стимулира липолизата (разграждане на мазнините), благодарение на което влияе на намаляването на целулита и значително подобрява външния вид на кожата

КАК ДЕЙСТВАТ ЛЕПЕНКИТЕ Slimmestar

Slimmestar

БЛАГОДАРЕНИЕ НА Slimmestar МОЖЕТЕ:

  • Да ликвидирате целулита и да изгладите тялото
  • Да ускорите изгарянето на мастната тъкан
  • 4-кратно да ускорите метаболизма
  • Да изгубите дори 18 cm в обиколката за 30 дни
  • Да се отървете завинаги от наднорменото тегло
Slimmestar
Снимката представя разликите в дебелината на подкожната мастна тъкан преди и след 2 седмици лечение с лепенките Slimmestar

ОТСЛАБВАЙТЕ ДЕН И НОЩ
СЪС Slimmestar

Лепенките Slimmestar са специална формула за оформяне на тялото. Това означава, че скоростта на освобождаване на активните съставки в организма е постоянна. Целта на използването на тази система с лепенки Slimmestar е да осигури на организма постоянен достъп до активните вещества в продължение на 24 часа.

Slimmestar
  • Благодарение на екстракта от конски кестен, Slimmestar засилва кръвообращението в целия храносмилателен тракт, като ускорява метаболизма и потиска апетита.
  • Високата концентрация на фукоидин, съдържащ се в мехурчестото водорасло, инхибира образуването на нови мастни клетки и елиминира съществуващите.
Slimmestar
  • Екстрактът от гинко билоба регулира процесите в тъканите, в които се натрупват мазнини, и намалява пропускливостта на кръвоносните съдове, поради което е изключително ефективен при антицелулитна терапия.
  • Маслото от портокал забавя процеса на стареене на кожата, подобрява нейния вид и състояние.

ПРЕНЕСЕТЕ ОТСЛАБВАНЕТО НА НЕДОСТИЖИМО ДОСЕГА НИВО

Slimmestar ще направи така, че всичко, което преди сте смятали за добро решение за отслабване, ще се окаже само негов заместител. Вашият метаболизъм ще се увеличи, кожата ще стане гладка и стегната без грам целулит. Ще се подобри хидратирането, еластичността и състоянието на кожата, а Вие с всеки ден ще се чувствате все по-леки.

Slimmestar

ХОРА, КОИТО СА СЕ ДОВЕРИЛИ НА ФОРМУЛАТА Slimmestar:

Slimmestar
"БЯХ РАЗОЧАРОВАНА ОТ ВЪНШНИЯ ВИД НА МОЕТО ТЯЛО "

"Откакто родих сина ми преди 14 години имах навика да изяждам остатъците от храната. Обичам да ям също готови продукти и fast food. Опитвах различни диети и таблетки, които намаляваха апетита и не ядях толкова много. Но всеки път след като свалях килограми, те отново се връщаха двойни. Това беше отчайващо.

Даниела, на 41 години
отслабнала е 15,6 kg благодарение на Slimmestar

Slimmestar
"С МОЕТО НОВО ТЕГЛО СЕ ЧУВСТВАМ ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ДОБРЕ"

"От няколко години исках да отслабна, за да изглеждам по-добре, но не можех да се мотивирам. Общо взето чувствах се здрав с изключение на много високото кръвно налягане. Освен това пиех много бира и не се упражнявах много. Винаги отговарях, че тежа "Около 120 kg.", но когато застанах на кантара и видях 130,8 kg реших, че трябва да променя това. Благодарение на Slimmestar отслабнах с 47 kg за 6 месеца. Всичко, което има връзка с движението, сега е много по-лесно за мен. Препоръчвам на всеки”.

Станимир, 47 години
отслабнал е 47 kg благодарение на Slimmestar

Slimmestar
"ПОСТИГНАХ ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО"

"Поради лошата диета и стреса на работа постепенно надебелях. Достигнах до момента, в който вече не се чувствах комфортно в собствената си кожа. В интернет намерих страницата на Slimmestar и си помислих... просто пробвай. И така без гладуване и лишения изгубих 19,2 kg и постигнах желаното тегло. Сега просто искам да го задържа. Препоръчвам на всички, които посещават страницата със Slimmestar да си помислят като мен... просто пробвай”.

Милена, на 38 години
отслабнала е 19,2 kg благодарение на Slimmestar

Slimmestar
"МОДЕЛИРАНЕТО НА ТЯЛОТО С ПОМОЩТА Slimmestar Е НАИСТИНА ЛЕСНО”

"Започна се, откакто отказах цигарите през 1999 година и започнах да похапвам. Тогава личният ми живот просто се разруши, бракът ми се прекрати и трябваше отново да изградя живота си. Благодарение на Slimmestar отслабнах с 22 kg, а „желето” по бедрата и задните ми части напълно изчезна. Много съм доволна. Върнах се на басейна и отново мога да изкачвам стъпалата”.

Добрина, 57 години
отслабнала е 22 kg благодарение на Slimmestar

ЗАЩО Slimmestar Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН

Тайната на ефективността на лепенките е в специалните слоеве, които дозират отделянето на активни вещества. Използването на това решение позволява приемане на отслабващите съставки 24 часа в денонощието. Благодарение на това те бързо достигат до зоните, отговорни за изгаряне на подкожните мазнини и регулирането на апетита.

Подобрява микроциркулацията на кожата, действа като естествен лифтинг и в 100% премахва целулита

2 пъти по-бързо изгаряне на подкожните мазнини. Засилва липолизата, като по този начин подпомага намаляването на обиколките с до 5 сm за 7 дни

Slimmestar

Освобождава антиоксиданти, които пречистват тялото от токсини. Стимулира микроциркулацията и кръвообращението в капилярите, като повишава хидратацията на кожата

4-кратно ускорява метаболитните процеси в подкожните тъкани

Това е формула на бъдещето, която вече е изпробвана от няколко хиляди жени по света. По-точно, всеки ден почти 1000 жени по света започват да използват лепенки Slimmestar.

МОДЕЛИРАНЕТО НА ТЯЛОТО СЪС Slimmestar НАЙ-СЕТНЕ Е:

Slimmestar

„Slimmestar Е НАЙ-ПРИЯТНИЯТ НАЧИН ЗА ОТСЛАБВАНЕ!”

Slimmestar
* Продуктът подобрява несъвършенствата на кожата

"Можете да моделирате тялото по много начини, но като специалист в областта на диетологията и фитнеса, винаги залагам на естествени и неинвазивни решения. Slimmestar първо ме очарова с изключителната лекота на използване, а след това и със своето действие. Програмата позволява ликвидирането на целулита, ускоряването на метаболизма, изгарянето на мазнини и дава положителна енергия за целия ден. Знаете ли кое е най-доброто? Че получавате тези ефекти просто като прекарвате време с това, което обичате да правите най-много. Не си представям вече деня без Slimmestar. Това определено е най-приятният начин за отслабване!”

Slimmestar
* Продуктът подобрява несъвършенствата на кожата

Мария Радева, блогърка, диетолог, фитнес инструктор

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ХИЛЯДИ ЖЕНИ И МЪЖЕ
И ОТСЛАБВАЙТЕ СЪС Slimmestar

ГАРАНЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНА ПОКУПКА

Хиляди хора в различни краища на света вече са разбрали за ефективността на лепенките Slimmestar. Във Вашите ръце е оригиналният продукт, създаден от най-висококачествени съставки.

Slimmestar

Изпращане и доставка

Когато заявите поръчка до :00 часа, не плащате никакви разходи за доставка на продукта. Пратката ще Ви бъде доставена безплатно, чрез куриерска фирма.

Slimmestar
00 00 00

Часове

Минути

Секунди

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

На пазара има много фалшиви лепенки за моделиране на тялото. Разликата между тях и оригиналните е в конструкцията на слоевете и тяхното насищане. Само специалната комбинация от оригинални слоеве може да доведе до желания ефект. Специализираният кофеин, съдържащ се във формулата, стимулира микроциркулацията и кръвообращението в капилярите, като по този начин подобрява оксигенацията на клетките. В допълнение, той инхибира фосфодиестераза, която стимулира липолизата, като същевременно намалява складирането на мазнини в адипоцитите.

Получете изключителният комплект: революционният гел Slimmestar + бестселърът през последните месеци „Бъдете естествено красиви”

Slimmestar image

135 BGN 69 BGN

Поръчайте още днес, ще спестите 66 BGN и получете в пакет с е-книгата „Бъдете естествено красивио”

Получавате книга

"Бъдете естествено красиви"

„Бъдете естествено красиви” е колекция от най-добрите начини, които ще Ви помогнат да бъдете здрава, красива и привлекателна. Предлагаме много доказани решения в областта на красотата и различни ефективни, неинвазивни методи за поддържане на женствения външен вид. Тук ще намерите най-важната информация, започвайки от грижа за кожата, йога за лице или проблеми с разширени вени до поддържане на физическа активност, здравословна диета и безопасни хранителни добавки. Благодарение на тези съвети ще се почувствате млада, но най-вече ще обикнете новата себе си.

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

„Приятелките ми се потят във фитнес залата и трескаво броят калории, а аз? Отпускам се на дивана с любимия си сериал, ям всичко нормално и отслабвам по-бързо от нея. Кой печели? АЗ.”

Юлия,

Кюстендил

„Нямам представа как се случва, но сякаш стопява цялата излишна мазнина от тялото. Натрупаната с години поничка изгоря за няколко седмици”.

Ана,

Хасково

„В началото мислех, че в това трябва да има някаква ужасна химия. Но тук са само естествени съставки. Шок. Ефектите говорят сами за себе си.”

Боряна,

Шумен

„След приемането на стероиди ми остана страшно наднормено тегло, изглеждах като хипопотам и бях отчаяна. Мразя упражненията и не обичам да гладувам. Този продукт ме спаси - отървах се от цялото наднормено тегло.”

Галя,

Русе

„Аз съм от тези, които обичат да се движат. Но за нищо на света не успявах да се отърва от поничката. Ужасните мазнини излизаха от панталона. Този продукт действа точно там, където трябва! Най-сетне имам талия!”

Катя,

Габрово

„Повярвах в този продукт, когато видях, как подейства на съпругата ми - сега е супер мадама, както когато беше на 20. Целият ми бирен корем изчезна след месец, а дори не си помръднах пръста.”

Петър,

Видин

„Отслабнах с 18 kg за 6 седмици, като не спазвах никакви диети и не ходех на никакви тренировки. Просто само изчезна. Чувствам се страхотно и съм пълен с енергия.”

Андрей,

Димитровград

„Не допусках, че има толкова банален начин за мъжете да се отърват от коремите си. Нищо не правиш, а шкембето изчезва. Най-сетне жените ме харесват.”

Румен,

Стара Загора

„Слаба и стройна след раждането на три деца и то почти всяка година? Да, разбира се. С три деца аз нямам време да се претеглям, да се измервам, да броя калории в таблиците. Този метод е истинско спасение за заетите майки.”

Вероника,

Пловдив

Последните покупки:

Паулина от Бургас, преди малко

Последните покупки:

Елена от Стара Загора, преди 19 секунди

Последните покупки:

Марина от Пловдив, преди 13 секунди

Последните покупки:

Мая от София, преди 28 секунди

Последните покупки:

Елена от Кюстендил, преди 8 секунди

Последните покупки:

Мирослава от Пазарджик, преди 32 секунди

Последните покупки:

Павел от Варна, преди 15 секунди

Последните покупки:

Христо от Бургас, преди 18 секунди

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
Slimmestar + Бъдете естествено красиви

Трябва да се заплати:

69 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Вземете уникален комплект: революционен продукт Slimmestar + Бъдете естествено красиви на цена, по-ниска с до 56%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
56%