Burnrizer

Отслабнете без усилия и възстановяване на теглото с BeSlimmer

Ще ускорите метаболизма 12 пъти,
ще отстранете 98% от целулита,
ще започнете да изгаряте до 6 kg на седмица

„Промяна на 180°”

„Сбогувах се с диетите-чудо, усилията във фитнес залата и избрах BeSlimmer. Ефектът? За 3 седмици отслабнах със 17,5 kg. Никога не съм имала толкова красиво тяло, както сега. И знам, че ще остане такова!”

Албена, на 35 години е
отслабнала 17,5 kg благодарение на BeSlimmer BeSlimmer

BeSlimmer ПРЕПОРЪЧВАН ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ

Антон Златев спец.
по диетология и обезитология

Казвам се Антон Златев, специалист съм в областта на медицинската диетология и обезитология. В продължение на много години съветвах клиенти за различни диетични програми и комплекси от упражнения. Не бях доволен обаче от непостоянството на тези решения. Без постоянен контрол теглото се връщаше Пробивът дойде, когато открих BeSlimmer.

BeSlimmer е решение на вечния парадокс: защо едни хора могат да ядат всичко и да не наддават нито грам, а други се „подуват” дори от лист маруля? Вече знаем отговора: стройната фигура може да се постигне само чрез добър метаболизъм. Когато тялото ви изгаря калории бързо, Вие не натрупвате мазнини. Когато метаболизмът е твърде бавен, напълнявате. Досега можехме да регулираме метаболизма само по много примитивен, механичен начин. Чрез намаляване на приема на калории (постни ястия) или чрез увеличаване на движението (интензивни упражнения). Тези методи обаче са ефективни само, ако се използват през цялото време, без прекъсване. Точно като лампата в динамото на велосипеда - тя светва само, когато въртите педалите с цялата си сила. Когато спрем да работим дори за момент, килограмите се връщат.

С BeSlimmer тялото Ви ще започне да изгаря мазнините до 12 пъти по-бързо, без механична стимулация.

КАК ДЕЙСТВА BeSlimmer

Ускорява метаболизма

BeSlimmer използва абсолютно всички приети калории, за да произвежда енергия. И когато те започнат да се изчерпват, тялото използва „излишъците”, отложени под формата на мазнини по корема, бедрата или задните части. Отслабвате и след това без усилие поддържате правилното тегло.

Изгаря мазнините

Активните съставки на препарата разграждат упоритата мастна тъкан, дори ако тя е била в тялото от много години. BeSlimmer е особено ценен от хора, които се борят с коварното коремно затлъстяване (господата) или не могат да се отърват от излишните килограми след бременност (дамите).

Почиства тялото от токсини и отлагания

В състава на BeSlimmer са използвани първокласни съставки. Проучванията потвърждават, че имат детоксикиращи, укрепващи и ускоряващи кръвообращението свойства. Благодарение на това тялото се отървава от тежки метали, дрожди и бактерии дори 3 пъти по-бързо. Водният целулит и ... пристъпите на лакомия изчезват. Употребата на препарата допринася и за понижаване на нивото на холестерола в кръвта.

С BeSlimmer можете да:

 • отслабвате 24 h/7
 • изгаряте до 6 kg седмично
 • потиснете апетита
 • ускорите метаболизма 12 пъти
 • се отървете от мазнините и водния целулит
 • никога повече да не Ви притеснява йо-йо ефектът
różnice w grubości tkanki tłuszczowej
Снимката показва разликите в дебелината на мастната тъкан при човек тестван преди и след 2 седмици лечение с BeSlimmer.

Отслабвайте с BeSlimmer дори когато спите

BeSlimmer е формула, създадена специално за хора с напреднало наднормено тегло и метаболитни нарушения. Съдържа вещества, считани за едни от най-силните активатори на бързото изгаряне на мазнини. Действа 24 часа в денонощието.

 • Екстрактът от стъблата и корените на аморфофалус коняк е източник на фибри глюкоманан, които се разграждат само в червата, като в същото време свързват консумираната вода в гъст гел. Водният целулит изчезва. Тялото взема енергия от натрупаните мазнини – отслабвате. Мастният целулит изчезва.
 • Ниацинът подпомага производството на енергия от храната, което е свързано с ускоряването на метаболизма. Тялото ни може да изгаря калории до 12 пъти по-ефективно. Приятен "страничен ефект" е увеличаването на жизнената енергия.
 • Екстрактът от корен на индийски берберис блокира натрупването на мазнини, помага за понижаване на холестерола и нивата на кръвната захар. Тъй като укрепва черния дроб, тялото се пречиства от биоотпадъците много по-ефективно.
 • Акациевите фибри са особено харесвани от човешките чревни бактерии. Те са добра храна за тях. В резултат на това подобрява храносмилането и подпомага елиминирането на жлъчните киселини и тежките метали от тялото.
 • Екстрактът от плодове акай почиства храносмилателната система, предпазва допълнително кръвоносните съдове и спомага за регулиране на кръвното налягане. Съдържащите се в него мастни киселини влияят на баланса на „добрия” и „лошия” холестерол.
 • Екстрактът от горчив пъпеш регулира нивото на кръвната захар, особено следобед и вечер. Нашият метаболизъм не се забавя дори преди сън.

Отслабването с 2 размера ще бъде най-лесното нещо, което ще направите

BeSlimmer е напълно ново качество в областта на отслабването. Благодарение на него стройното тяло, лекотата и страхотното самочувствие ще станат Ваша норма. Всяка калория, която консумирате, ще бъде изгорена, преди да може да бъде депозирана. Остатъчните мазнини и метаболитни продукти ще бъдат превърнати в полезна енергия. Ще намалите лошия холестерол и ще укрепите сърцето си. Всичко това ще направите без усилия и нерви.

 • ПОТВЪРДЕНО ДЕЙСТВИЕ

  Процедурата с BeSlimmer ще въведе в живота Ви радикална промяна. Неговите съставки ще „препрограмират” клетките на тялото Ви по естествен начин така, че да се превърнат в миниатюрни машини за изгаряне на ненужната мастна тъкан.

 • 100% БЕЗОПАСЕН

  BeSlimmer съдържа само най-висококачествени екстракти с научно доказан ефект. Подбрани са в оптимални дози и се усвояват перфектно от организма.

 • ЕФЕКТИ НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТТА

  Уникалната формула BeSlimmer е подходяща както за жени, така и за мъже – независимо от възрастта. Позволява Ви да отслабнете бързо след бременност, менопауза или андропауза.

„Досега непрекъснато бях на диета и отслабвах. С този метод НАЙ-СЕТНЕ ОТСЛАБНАХ!"

Хората, които се довериха на формулата BeSlimmer и се отърваха от излишните килограми, споделят своята история:

Преди 85 kg
След 69,3 kg

"Теглото дълго време беше най-големият ми комплекс"

След две рискови бременности тялото ми беше напълно дерегулирано. Напълнявах от всичко и освен това ядях всичко. Пробвах различни чудодейни диети, но нито една не ми върна младежката фигура. Само BeSlimmer ме освободи от мазнините и не им позволи да се върнат. За 1,5 месеца свалих почти 16 kg. Не трябваше да спортувам или да гладувам! Чувствам се толкова красива...

Мариела, 42 години
отслабнала с 16 kg благодарение на BeSlimmer

Преди 116 kg
След 90 kg

"По-лек с 26 kg се чувствам много по-добре"

"Не съм имал големи комплекси за моето наднормено тегло, но с времето то ми създаваше все повече и повече проблеми. Беше ми трудно да изкачвам стълби, бързо се изморявах при пазаруване и се задъхвах като парен локомотив. Не харесвам нездравословната храна, така че това не беше проблем. Въпреки това не мога да си представя да се откажа от бирата или от парче бекон с вечерята. BeSlimmer караше килограмите да се топят от само себе си и не се налагаше да минавам на заешка храна. За 3 месеца отслабнах с 26 kg и резултатите от изследванията ми се подобриха. Препоръчвам!”

Георги, 57 години
отслабнал с 26 kg благодарение на BeSlimmer

Преди 76 kg
След 63 kg

"Осмелете се да изглеждате най-добре"

"Винаги имах склонност да напълнявам. При стресиращата ми работа това се увеличи. В офиса, сред стройните колежки се чувствах като сива мишка. Измислях си стотици извинения, за да не се грижа за себе си. Въпреки това, когато намерих BeSlimmer в интернет, знаех, че всички извинения са безсмислени. Това лечение ОТСЛАБВА САМО. У ДОМА. НЕ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНЯТЕ НИЩО В СЕБЕ СИ. Без пот и глад се отървах от 13 kg. Ако и Вие искате да изглеждате различно, но продължавате да се оправдавате, тогава Ви казвам: всичко, което трябва да направите, е да се осмелите."

Валя, 39 години
отслабнала с 13 kg благодарение на BeSlimmer

Преди 91 kg
След 70 kg

"За BeSlimmer няма безнадеждни случаи"

"Лошите гени ме накараха да напълнявам от нищо и поради дисплазия на ставите дори не можех да се опитам да сваля това тегло с упражнения. Не мислех, че някога ще се отърва от дебелия си корем. BeSlimmer ми беше препоръчан от приятелка и винаги ще съм й благодарна за това. Панталоните започнаха да ми падат след 4 дни употреба на препарата. Казват, че човек расте бързо като плевел, а отслабва...? Както с BeSlimmer!"

Димитрина, 57 години
отслабнала с 21 kg благодарение на BeSlimmer

ЗАЩО BeSlimmer Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН

Тайната на този метод са УЛТРАефективните активни съставки. През 24 часа в денонощието те ускоряват естественото изгаряне в клетките. Отслабвате още от първия час след приемане на препарата. Екстрактите, използвани във формулата, се добиват от девствените райони на Югоизточна Азия. Тези райони се характеризират с уникален микроклимат и висококачествени почви. Благодарение на това формулата, която получавате, се усвоява перфектно от организма, изключително ефикасна е и благодарение на нея:

1

НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ИЗМОРЯВАТЕ С УПРАЖНЕНИЯ

Не можете или не обичате да се упражнявате с тежести? Не трябва да го правите! Отсега всяка клетка в тялото Ви ще се превърне в миниатюрна фитнес зала.

2

НЕ Е НУЖНО СТАРАТЕЛНО ДА БРОИТЕ КАЛОРИИТЕ

Забравете за везната за продукти и за таблиците. Благодарение на BeSlimmer повече 70% от калориите от приетата храна се улавят, преди да бъдат отложени по бедрата или на корема.

3

НЕ Е НУЖНО ДА СПАЗВАТЕ СТРОГА ДИЕТА

Диетите с гладуване или елиминиране са готова рецепта за разстройване на организма и... още по-бързо напълняване. С BeSlimmer няма такъв риск, защото той ускорява Вашия метаболизъм безопасно и здравословно.

4

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАТЕ, ЧЕ ОТНОВО ЩЕ НАПЪЛНЕЕТЕ

BeSlimmer дава дълготраен ефект и можете да забравите за йо-йо ефекта завинаги! Контролирате теглото си в 100%.

Говорим за процедура за отслабване от XXI век. Вече са я тествали повече от 56 000 души. Понастоящем BeSlimmer е поръчван на всеки 17 секунди. Всеки 2-ри анкетиран би препоръчал този продукт на познати.

Благодарение на BeSlimmer отслабването най-накрая е:

 • Лесно

  Без гладуване и упражнения. Единственото, което трябва да помните, е да приемете една капсула дневно!

 • Бързо

  Активните вещества започват да се освобождават веднага след приемане на капсулата. Можете да изгорите дори 6 kg седмично!

 • Безопасно

  Естествените и безопасни съставки ще превърнат тялото Ви в машина за изгаряне на мазнини без никакви вредни ефекти.

„BeSlimmer – няма по-добър метод за излишните килограми!”

Невероятни ефекти с почти нулеви усилия - не мислех, че някога ще попадна на толкова ефективна формула. Прекланям се пред BeSlimmer. Мигновено изгаря калории дори при хора с инсулинова резистентност. Когато при мен идва примирен човек, който вече е опитал 15 различни диети, препоръчвам този препарат. Правя го с чиста съвест, защото има естествен, безопасен състав. Това е чудесен избор, особено за тези, които избягват "химическите" препарати. Използването му е много лесно и не изисква никаква подготовка.

Юлия Петрова,, фит-инфлуенсър, специалист по диететика,
персонален треньор

Вече 56 000 души са отслабнали с BeSlimmer. Ваш ред е!

Гаранция за безопасна покупка

Повече от 56 000 души вече са се уверили в ефективността на BeSlimmer. Получавате оригинален продукт, изработен от най-качествени съставки, събрани в уникална композиция.

Изпращане и доставка

При заявка на поръчката до 11:00 часа Вие не поемате никакви разходи за доставка. Пратката ще Ви бъде доставена безплатно чрез куриерска фирма.

slim
1 00 00

Часове

Минути

Секунди

Гаранция за удовлетворение

На пазара има много фалшиви продукти BeSlimmer. Не си губете времето и парите за тях и най-вече не си играйте със здравето си! Само оригиналният препарат Ви дава гаранция за най-висококачествени съставки, смесени в оптимални пропорции. Искате ли да отслабнете бързо, без усилия и завинаги? Можете да поръчате оригиналната формула BeSlimmer само през този уебсайт.

Получете революционния продукт BeSlimmer.

Burnrizer image

135 BGN 67 BGN

Поръчайте още днес и спестете 68 BGN

Формуляр за поръчка
Badges
Стъпка 1
Вашите данни
Стъпка 2
Последна стъпка
Progress one Progress Two
Lock
Е-mail адрес
Адрес по местоживеене
Държава
Начини на плащане
Доставка
Mastercard Paypal Visa
Следваща стъпка
Адрес

Гениален! 😉 За една седмици свалих 3 k

Силвия, 24 години

Габрово

Страхотното е, че не само разтваря мазнините, но и стяга кожата. Ужасно се страхувах от стрии, а нищо подобно не се случва с този продукт.

Албена, 21 години

София

Това е първото нещо, което размърда килограмите, натрупани след две бременности. До момента с 11 kg по-малко. Използвам от 2,5 седмици

Иванка, 29 години

Варна

И сега не знам. Да се радвам, че 12 килограма изчезнаха просто така или да се ядосвам, че толкова късно открих този препарат. Толкова пари отидоха за треньорите...

Стефан, 42 години

Монтана

Без съмнение действа. Аз след 2 седмици използване отслабнах с един размер

Галина, 65 години

Враца

O! Моят любим BeSlimmer! Перфектен е. Вярно е, че аз нямах нужда да свалям много с него – само 5 kg. По-добре е да се изкаже някой с по-големи нужди. :P

Юлия, 31 години

Пловдив

СУПЕР! <3

Мария, 27 години

Смолян

Отслабването дори не е толкова голям проблем. По-трудното е да се поддържат здравословните навици. При мен този препарат действа добре, защото намалява апетита за нездравословна храна. И дори когато съгрешавам, не дебелея.

Андрей, 58 години

Велинград

А възможно ли е да НАПЪЛНЕЯ след това? След като се замислих обаче, бих искала да имам по-голямо дупе, а не мога да надебелея. Откакто свалих 15 kg с него, кантарът е заседнал като омагьосан. Без значение какво ям...

Светла, 32 години

Велико Търново

Струва си. Особено при такива условия

Даниел, 43 години

Русе

Корем, плосък като перка на акула... Сега обожавам късите топове.

Мая, 25 години

София

Използвах този препарат, защото вече не смогвах. 106 kg живо тегло, прекосяването на паркинга беше истинско предизвикателство. Сега теглото ми е 85 kg и състоянието ми е много по-добро. Благодаря.

Тодор, 65 години

Варна

Прави чудеса. Сега съм наполовина.

Росица, 32 години

Стара Загора

Купих на съпруга ми и виждам голяма положително промяна. Не ми разрешава да го претегля, но трябваше вече два пъти да му стеснявам панталона.

Илияна, 38 години

Велико Търново

Обикновено съм против подобни експерименти, но използвам този препарат от седмица и нищо лошо не ми се случва след него. Само дето отслабнах 4 kg.

Живка, 56 години

София

Малко съм шокиран, защото за 4 дни свалих вече 2 килограма. И това изобщо НЕ беше вода. Засега мога да кажа, че е добре.

Петър, 31 години

Търговище

Хубаво е, че действа не само на килограми, но и на целулит. Кожата става гладка като на бебе.

Наталия, 29 години

Балчик

Добър е не само за наднормено тегло. Целулитът също така хубаво изчезва.

Ани, 26 години

Самоков

Перфектен препарат!

Добри, 66 години

Каварна

Чета всичко това и мисля да го пробвам. Ще се окаже, че ще имам мис фигура наполовина безплатно!

Виолета, 43 години

Бургас

Препоръчвам го особено на хора над 40 години. Тогава метаболизмът се забавя много, а това го връща на максимална скорост.

Емил, 44 години

Пазарджик

ПОСЛЕДНО НАПРАВЕНИ ПОКУПКИ:

Анелия от Враца, преди 10 минути

Ивалина от Търговище, преди 8 минути

Марин от Видин, преди 7 минути

ПОСЛЕДНО НАПРАВЕНИ ПОКУПКИ:

Атанас от Смолян, преди 7 минути

Георги от Монтана, преди 3 минути

Най-новите направени покупки:

Мирослав от Варна, преди 5 минути

Най-новите направени покупки:

преди малко Елена от Ихтиман

преди 19 секунди Юлия от Плевен

В момента 281 души разглеждат сайта

icon

Вашата поръчка е приета

product
1x
BeSlimmer

Трябва да се заплати:

67 BGN

Данни за контакт

Е-mail адрес:
Телефонен номер:

Адресни данни

,

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)

Изчакайте!

Възползвайте се от еднократната отстъпка!

Сега можете да получите своя комплект: BeSlimmer + Упътване на цената, по-ниска с до 64%

Отстъпката се показва САМО на Вас и е активна само в продължение на 15 минути.

Възползвам се от своята отстъпка
64%