Burnrizer

Fogyj könnyedén és jojó efektus nélkül BeSlimmer

12-szeresére gyorsítja az anyagcserét,
eltávolítja a narancsbőr 98%-át,
és hetente akár 6 kg-ot is leadhat.

"180°-os változás"

"Búcsút mondtam a csodadiétáknak és a konditeremben való izzadságnak, a BeSlimmerbe vetettem a hitemet. Az eredmény? 3 hét alatt 17,5 kg-ot fogytam. Soha nem volt még ilyen gyönyörű testem, mint most. És tudom, hogy ez így is marad!"

Aldona, 35 éves,
17,5 kg-ot fogyott a BeSlimmer köszönhetően.

BeSlimmer A SPECIALISTÁK AJÁNLÁSA

Cigány György
dietetikus és obezitológus szakorvos

A nevem Cigány György, diétetikus és obezitológus orvos vagyok. Sok éven át tanácsoltam az ügyfeleknek különböző diétás programokat és edzéssorozatokat. Azonban nem voltam elégedett ezeknek a megoldásoknak a tartósságával. Folyamatos ellenőrzés nélkül a súly folyamatosan visszatért. Az áttörés akkor jött el, amikor felfedeztem a BeSlimmer-t.

A BeSlimmer a megoldás az ősi paradoxonra: miért van az, hogy egyesek mindent megesznek, és egy grammot sem híznak, míg mások egy salátalevélre is "felpuffadnak"? Most már tudjuk a választ: karcsú alakot csak jó anyagcserével lehet elérni. Ha a szervezet gyorsan elégeti a kalóriákat, nem halmozódik fel a zsír, amikor pedig túl lassan működik, akkor hízik. Eddig csak nagyon primitív, mechanikus módon tudtuk szabályozni az anyagcserét. A kalóriabevitel korlátozásával (sovány ételek), vagy a mozgás mennyiségének növelésével (intenzív testmozgás). Ezek a módszerek azonban csak akkor hatékonyak, ha folyamatosan, megszakítás nélkül alkalmazzuk őket. Ugyanúgy, ahogyan a kerékpárdinamó fénye is csak akkor világít, ha teljes erőből pedálozunk. Ha akár csak egy pillanatra is abbahagyjuk a munkát, a kilók visszatérnek.

A BeSlimmer a szervezet akár 12-szer gyorsabban kezd el zsírt égetni, mechanikus stimuláció nélkül.

Hogyan működik a BeSlimmer

Felgyorsítja az anyagcserét

A BeSlimmer biztosítja, hogy az összes elfogyasztott kalóriát energiatermelésre használják fel. Amikor a kalóriák kevésnek bizonyulnak, a szervezet a hason, combon vagy fenéken zsír formájában tárolt "felesleget" használja fel. Először lefogysz, majd könnyedén megtartja egészséges testsúlyát.

Zsírt éget

A termék hatóanyagai lebontják az ellenálló zsírszövetet, még akkor is, ha az már évek óta a szervezetben van. A BeSlimmer-t különösen azok értékelik, akik alattomos hasi elhízással küzdenek (férfiak), vagy nem tudtak megszabadulni a terhesség utáni súlyfeleslegtől (hölgyek).

Megtisztítja a méreganyagokat és lerakódásokat

A BeSlimmerben prémium minőségű összetevőket használtak. Tanulmányok igazolják, hogy méregtelenítő, erősítő és keringésgyorsító tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezet akár 3-szor gyorsabban megszabaduljon a nehézfémektől, élesztőgombáktól és baktériumoktól. Eltűnik a vizes cellulitisz és... az éhségrohamok. A termék használata hozzájárul a vér koleszterinszintjének csökkentéséhez is.

A BeSlimmer segítségével:

 • fogyás a hét minden napján, napi 24 órában
 • hetente akár 6 kg-ot is elégethetsz
 • csökkenti az étvágyat
 • 12-szeresére gyorsítja az anyagcserét
 • megszabadulsz a zsírtól és a vizes cellulittól
 • soha többé ne tapasztald a jojó-effektust
różnice w grubości tkanki tłuszczowej
A képen látható a zsírvastagság különbsége az alanyon a BeSlimmer kezelés előtt és után 2 héttel.

Még alvás közben is fogyj
a BeSlimmer

A BeSlimmer egy olyan formula, amelyet kifejezetten az előrehaladott túlsúlyos és anyagcserezavarban szenvedő emberek számára hoztak létre. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyeket a gyors zsírégetés legerősebb aktivátorai között tartanak számon. A nap 24 órájában működik.

 • A leopárdkontyvirág szárából és gyökeréből származó kivonat a glükomannán rost forrása, amely csak a bélrendszerben bomlik le, és a bevitt vizet sűrű géllé köti meg. A vizes cellulit eltűnik. A szervezet a raktározott zsírból vonja el az energiát - fogysz. A zsíros cellulit eltűnik.
 • A niacin támogatja a táplálékból történő energiatermelést, ami az anyagcsere felgyorsulásához kapcsolódik. A szervezetünk akár 12-szer hatékonyabban égeti el a kalóriákat. Kellemes "mellékhatás" a vitális energia növekedése.
 • Az indiai borbolyagyökér kivonat gátolja a zsírraklerakódást és hozzájárul a koleszterin- és vércukorszint csökkentéséhez. Mivel erősíti a májat, a szervezet sokkal hatékonyabban tisztítja meg magát a biohulladéktól.
 • Az akácrostot az emberi bélbaktériumok különösen kedvelik. Jó táplálékkal látja el őket. Ennek eredményeként javítja az emésztést, és segít az epesavak, valamint a nehézfémek kiürítésében a szervezetből.
 • Az acai bogyó kivonat tisztítja az emésztőrendszert, emellett védi az érrendszert és segít szabályozni a vérnyomást. A benne található zsírsavak kiegyensúlyozzák a "jó" és a "rossz" koleszterinszintet.
 • A keserű dinnye gyümölcskivonat szabályozza a vércukorszintet, különösen délután és este. Az anyagcserénk még lefekvés előtt sem lassul le.

A 2 méret leadása lesz a legkönnyebb dolog, amit tehetsz

A BeSlimmer egy teljesen új minőség a fogyás területén. A karcsúságot, a könnyedséget és a nagyszerű alakot normává teszi. Minden elfogyasztott kalória elégetésre kerül, még mielőtt még sikerülne lerakódnia. A lerakódott zsír és az anyagcseretermékek hasznos energiává alakulnak át. Csökkenti a rossz koleszterinszintet és erősíti a szívét. Mindezt erőfeszítés, áldozatvállalás vagy frusztráció nélkül.

 • BIZONYÍTOTT HATÁS

  A BeSlimmer kezelés gyökeres változást hoz az életében. Összetevői természetes módon "átprogramozzák" a sejteket, hogy miniatűr zsírégető gépekké váljanak.

 • 100% BIZTONSÁGOS

  A BeSlimmer kizárólag a legjobb minőségű kivonatokat tartalmazza, tudományosan bizonyított hatásokkal. Optimális dózisok, amik tökéletesen asszimilálódnak a szervezetben.

 • HATÁSOK ÉLETKORTÓL FÜGGETLEN

  Az egyedülálló BeSlimmer formula nők és férfiak számára egyaránt alkalmas - kortól függetlenül. Lehetővé teszi a gyors fogyást terhesség, menopauza vagy andropauza után.

Eddig folyamatosan fogyókúráztam. Ezzel a módszerrel pedig végre Fogyok!

Azok az emberek, akik bíztak a BeSlimmer formulában és leadták a súlyfeleslegüket, megosztják történeteiket:

85 kg előtt
69.3 kg után

Sokáig a súly volt az én legnagyobb komplexusom.

Két veszélyeztetett terhesség után a szervezetem teljesen felborult. Szinte mindentől hízni kezdtem, ráadásul szinte mindent meg is ettem. Különböző csodadiétákat próbáltam ki, de egyik sem állította vissza a fiatalos alakomat. Csak a BeSlimmerrel sikerült megszabadulnom a zsírtól, és megakadályoznom annak visszatérését. Közel 16 kg-ot fogytam 1,5 hónap alatt. Nem kellett edzenem vagy éheznem! Olyan gyönyörűnek érzem magam...

Monika, 42 éves
26 kg-ot fogyott a BeSlimmer köszönhetően

116 kg előtt
90 kg után

"26 kg-mal könnyebb vagyok, sokkal jobban érzem magam."

"Lehet, hogy nem voltak valami nagy komplexusaim a hasam miatt, de idővel egyre jobban megnehezítette a dolgomat. Nehezen ment a lépcsőmászás, vásárláskor hamar elfáradtam, és úgy ziháltam, mint egy gőzmozdony. Nem szeretem az egészségtelen ételeket, így ez nem volt probléma. Ehelyett el sem tudom képzelni, hogy lemondjak egy sörről vagy egy szelet szalonnáról vacsorára. A BeSlimmer hatására a kilók mintha maguktól kezdtek volna el olvadni, és nem kellett nyúlkosztra váltanom. 3 hónap alatt 26 kg-ot fogytam és javultak a teszteredményeim. Nagyon ajánlott!

Zoltán, 57 éves
26 kg-ot fogyott a BeSlimmer köszönhetően

76 kg előtt
63 kg után

"Merd a legjobb formádat hozni az életben"

"Mindig is hízásra hajlamos voltam. Egy stresszes munka által ez még rosszabb lett. Az irodában, a temperamentumos kollégák között úgy éreztem magam, mint egy szürke egér. Kifogások százait találtam ki, csak hogy ne törődjek magammal. De amikor az interneten rábukkantam a BeSlimmerre, tudtam, hogy minden kifogás értelmetlen. Ez a kezelés MOZGÓSÍT Téged. OTTHON. SEMMIN SEM KELL VÁLTOZTATNOD. Izzadás és éhezés nélkül 13 kg-ot fogytam. Ha te is szeretnél másképp kinézni, és még mindig kifogásokat találsz ki, akkor azt mondom neked: csak annyit kell tenned, hogy merj.

Vera, 39 éves
A BeSlimmer köszönhetően13 kg-ot fogyott

91 kg előtt
70 kg után

"A BeSlimmer köszönhetően nincsenek reménytelen esetek"

"A rossz gének miatt a semmiből híztam fel, és az ízületi diszpláziám miatt meg sem próbálhattam mozgással leadni ezt a súlyt. Nem hittem, hogy valaha is megszabadulhatok a hízott hasamtól. A BeSlimmer-t egy barátom ajánlotta nekem, és ezért mindig hálás leszek neki. A nadrágom már 4 nap használat után bő volt rám. Azt mondják, hogy az ember nő, mint az élesztő és fogy...? Mint a BeSlimmer!"

Dóra, 57 éves
21 kg-ot fogyott a BeSlimmer köszönhetően

MITŐL OLYAN HATÉKONY A BESLIMMER

A módszer titka az ULTRAhatékony hatóanyagok. Ezek a nap 24 órájában segítik a sejtedben a természetes égési folyamatokat. Már a bevétel első órájától kezdve fogysz. A képletben használt kivonatok Délkelet-Ázsia érintetlen vidékeiről származnak. Ezeket viszont egyedülálló mikroklíma és kiváló minőségű talajok jellemzik. Ennek eredményeként a kapott formula tökéletesen felszívódik a szervezetben, rendkívül hatékony és ennek köszönhetően:

1

NEM KELL KIFÁRASZTANOD MAGAD AZ EDZÉS SORÁN

Nem tud vagy nem szeret súlyokkal edzeni? Nem kell! Mostantól kezdve testének minden sejtje egy miniatűr edzőteremmé alakul át.

2

NEM KELL APRÓLÉKOSAN SZÁMOLNOD A KALÓRIÁKAT

Felejtsd el a terméksúlyokat és a táblázatokat. A BeSlimmer lehetővé teszi, hogy a kalória több mint 70%-át az elfogyasztott ételből elégessük, mielőtt az lerakódna a csípőben vagy a hason.

3

NINCS SZÜKSÉG EGY LEDIKTÁLT ÉTRDENDRE

Az éhezés vagy a megszüntető diéta kész recept ahhoz, hogy felborítsd a szervezetedet, és... még gyorsabban hízz. A BeSlimmerrel nincs ilyen kockázat, mert biztonságosan és egészségesen felgyorsítja az anyagcserét.

4

NEM KELL FÉLNI ATTÓL, HOGY ÚJRA MEGJELENIK A TÚLSÚLY

A BeSlimmer tartósan hat, és örökre elfelejtheted a jojó-effektust! A súlyodat 100%-ban te irányítod.

A 21. század karcsúsító kezeléséről van szó. Már több, mint 56 000 ember próbálta ki saját magán. Jelenleg a BeSlimmer átlagosan 17 másodpercenként rendelik meg. Minden 2. válaszadó ajánlja a terméket egy barátjának.

A BeSlimmer köszönhetően a fogyás végre:

 • Egyszerű

  Nincsenek éhezdető diéták vagy edzés. Mindössze annyit kell megjegyeznie, hogy naponta egy kapszulát kell bevennie!

 • Gyors

  A hatóanyagok a kapszula bevétele után azonnal oldódnak. Hetente akár 6 kg-ot is fogyhat!

 • Biztonságos

  A természetes és biztonságos összetevők káros hatások nélkül alakítják át szervezetedet zsírégető géppé.

"BeSlimmer - nincs jobb módja a fogyásnak!"

Látványos eredmények, gyakorlatilag nulla erőfeszítéssel - nem gondoltam volna, hogy valaha is találkoztam ilyen hatékony formulával. Lehajtom a fejem a BeSlimmer előtt. Azonnal égeti a kalóriákat még az inzulinrezisztenciával rendelkező embereknél is. Amikor valaki eljön hozzám, aki feladta, és már vagy 15 különböző diétát kipróbált, éppen ezt a terméket ajánlom neki. Tiszta lelkiismerettel teszem ezt, mert természetes, biztonságos összetételű. Főleg azok számára remek választás, akik napi szinten kerülik a "vegyszeres" készítményeket. Használata egyszeró és nem igényel semmilyen felkészülést.

Kissné Kékesi Olívia,
ffit-influencer, táplálkozási tanácsadó,
személyi edző

Már 56.000 ember fogyott a BeSlimmer segítségével Te jössz!

Biztonságos vásárlási garancia

Már több mint 56 000 ember győződött meg a BeSlimmer hatékonyságáról. Az Ön kezébe kerül egy eredeti termék, amelyet a legjobb minőségű összetevőkből hoztak létre, egyedi összetételben.

Küldés és kézbesítés

Ha 11 óráig leadja a rendelését, nem kell szállítási költséget fizetnie a készítményért. A csomagot ingyenesen, futárszolgálattal szállítják ki Önnek.

slim
1 00 00

Órák

Percek

Másodpercek

Elégedettségi garancia

Sok hamis BeSlimmer termék van a piacon. Ne pazarolja rájuk az idejét és az erőforrásait, és mindenekelőtt ne játsszon az egészségével! Csak az eredeti készítmény ad garanciát a legjobb minőségű, optimális arányban összeállított összetevőkre. Szeretne gyorsan, könnyedén és örökre lefogyni? Az autentikus BeSlimmer formulát kizárólag ezen a weboldalon keresztül rendelheti meg.

Vedd fel az innovatív BeSlimmer terméket.
Még ma rendeld meg

BeSlimmer

35000 HUF 17500 HUF

Rendelje meg még ma és takarítson meg 17500 HUF és vegye át a csomaggal a "Légy természetesen gyönyörű" c. e-könyvet

Kapsz egy könyvet

"Légy természetesen gyönyörű"

a legjobb módszerek gyűjteménye, amelyek segítségével egészséges, szép és vonzó lehetsz. Számos bevált szépségápolási megoldást és különféle hatékony, non-invazív módszereket ajánlunk a nőies megjelenés segÍtségére. Itt megtalálja a legfontosabb információkat a bőrápolástól, az arcjógától és a visszérproblémáktól kezdve a fizikai aktivitás támogatásáig, az egészséges táplálkozásig és a biztonságos étrend-kiegészítésig. Ezekkel a tippekkel fiatalnak és természetesnek fogod érezni magad, de legfőképpen az új énedet fogod szeretni.

Megrendelési űrlap
Badges
LÉPÉS 1
Adataid
LÉPÉS 2
Utolsó lépés
Progress one Progress Two
Lock
Email cím
Cím
Ország
Fizetési mód
Szállítás
Mastercard Paypal Visa
Következő lépés
Cím
A szerződéstől való elállás és a reklamáció feltételei a szabályzatban találhatók. A szabályzat az oldal alján található.

Zseniális!!! 😉 Egy hét alatt 3 k-t fogytam vele

Zsófi, 24 év.

Göd

A nagyszerű dolog az, hogy nemcsak a zsírt oldja, hanem a bőrt is feszesíti. Borzasztóan féltem a striáktól, ezzel a szerrel semmi ilyesmi nem jelenik meg.

Aurélia, 21 év.

Székesfehérvár

Ez az első dolog, ami megmozdította a két terhesség után felgyülemlett kilókat. Eddig 11 kg-ot fogytam. 2,5 hete használom.

Gyöngyi, 29 év.

Baja

És most nem tudom. Örüljek, hogy 12 kiló magától eltűnt, vagy legyek dühös, hogy ilyen későn fedeztem fel ezt a terméket. Annyi pénz ment el a trénerekre...

István, 42 éves.

Mezőkövesd

Minden kétséget kizáróan működik. 2 hét használat után egy méretet veszítettem.

Monika, 65 éves.

Egerszék

Oh! Szeretett BeSlimmer! Ez nagyszerű. Bevallom, nem kellett sokat veszítenem - 5 kg. Talán szóljon valaki, akinek nagyobb igényei vannak. :P

Jutka, 31 éves

Gödöllő

SZUPER! <3

Márta, 27 éves.

Orosháza

A fogyás nem is olyan nagy probléma.Teljesen más az egészséges életrend kialakítása és fenntartása. Nekem jól bevált ez a formula, mert csökkenti az étvágyamat az egészségtelen ételek iránt. És még ha vétkezem is, nem hízom el.

János, 58 éves

Kiskunfélegyháza

Egyáltalán lehet hízni ezzel? Szeretnék nagyobb feneket, de nem tudok hízni. Amióta 15 kg-ot fogytam vele, a súlyom úgy áll, mint egy varázslat. Mindegy mit eszem...

Szandi, 32 éves.

Szerencs

Megéri. Különösen ilyen körülmények között

Dominik, 43 éves.

Ráckeresztúr

Lapos has, mint a cápa uszonya... Most már szeretem a rövid topokat.

Cecília, 25 éves.

Salgótarján

Azért vettem igénybe a kezelést, mert nem bírtam tovább. 106 kg élősúly, egy parkolóban végigsétálni már bravúr volt. Most 85 kg vagyok és az állapotom jelentősen javult. Köszönöm.

János, 65 éves.

Visegrád

Csodákat művel. Feleannyi van belőlem.

Melánia, 32 éves.

Zalaegerszeg

A férjemnek vettem és nagy javulást látok nála. Nem engedi, hogy megmérjem, de már kétszer kellett szűkítenem a nadrágját.

Marianna, 38 éves.

Nagyacsád

Általában ellenzem az ilyen kísérleteket, de egy hete használom ezt a szert és semmi rossz nem történt velem. Fogytam 4 kg-ot.

Hanna, 56 éves.

Lábatlan

Kicsit megdöbbentem, mert 4 nap alatt máris eltűnt 2 kiló. És ez egyáltalán NEM a víz volt. Eddig azt mondhatom, hogy király.

Máté, 31 éves.

Szeged

Az egészban az a legjobb, hogy nemcsak a kilókra, hanem a narancsbőrre is hat. A bőr olyan sima lesz, mint egy kisgyermeké.

Nóra, 29 éves.

Pécs

Nem csak a túlsúlyra jó. A cellulit is szépen eltűnik utána.

Lujza, 26 éves.

Ságvár

Nagyszerű dolog!

Zoli, 66 éves.

Bogács

Olvasom ezt az egészet magamban, és azt hiszem, én is elcsábulok. Még kiderül, hogy egy fél ingyem lesz egy miss figurám!

Vanda, 43 l.

Balatonboglár

Főleg 40 felettieknek ajánlom. Ilyenkor nagyon lelassul az anyagcsere, ez pedig a legmagasabb ponton járatja.

Edvárd 44 éves.

Zalaegerszeg

Legutóbbi vásárlások:

10 perccel ezelőtt, Anna Szarvasról

8 perccel ezelőtt, Teri Mezőkövesdről

7 perccel ezelőtt, Zsiga Dinnyésről

Legutóbbi vásárlások:

7 perccel ezelőtt, András Polgáriból

3 perccel ezelőtt, Gyuri Szentendréről

Legutóbbi vásárlások:

5 perccel ezelőtt, Máté Győrbőé

Legutóbbi vásárlások:

Vivien, Gyuláról

Róza 19 másodperce Encsről

Jelenleg 281 felhasználó van az oldalon

icon

A megrendelést elfogadtuk

product
1x
BeSlimmer + Légy természetesen gyönyörű

Fizetendő:

17500 HUF

Elérhetőségeit

Email cím:
Telefonszám:

Címadatok

,

Fizetési mód

Utánvétel (fizetés utánvétellel)

Várj!

Egy egyszeri kedvezményben részesültél!

Egyedülálló készlet: forradalmi termék BeSlimmer + Légy természetesen gyönyörű akár 57% olcsóbban

Ez az ajánlat CSAK Neked jelent meg, és csak 15 percig aktív.

ÁTVESZEM A KEDVEZMÉNYEM
57%