Slimmestar

Pierde în greutate zi și noapte
cu Slimmestar

Vei accelera metabolismul în 4 săptămâni,
îți vei reduce apetitul și apoi vei
arde până la 67% din țesutul adiposs

„Schimbare de 100%”

„Am renunțat la diete riguroase și mi-am încrederea pus în Slimmestar. Rezultatul? Am pierdut 15 kg în 7 săptămâni. Nu am fost niciodată atât de fericită ca acum, sunt în al 9-lea cer!”

Ana, 34 de ani
a pierdut 15 kg datorită Slimmestar

Slimmestar RECOMANDAT DE SPECIALIȘTI

Ion Radu
Specialist în nutriție

Numele meu este Ion Radu, sunt specialist în domeniul dietelor. Timp de mulți ani am recomandat clienților mei diverse diete și exerciții ca singura modalitate de a pierde kilograme inutile. Totul s-a schimbat când am descoperit Slimmestar.

Plasturii Slimmestar sunt un produs bazat pe o descoperire surprinzătoare a oamenilor de știință care încearcă să rezolve „paradoxul gemenilor“ - de ce una dintre surorile gemene poate mânca ce vrea, iar sora ei, care mănâncă aceleași mese, pune pe ea? Această problemă a frământat oamenii de știință pentru mai multe decenii, dar astăzi răspunsul este cunoscut - totul se reduce la pofta de mâncare și buna funcționare a organismului. Numărul de calorii consumate depinde de apetitul tău. Restul muncii este depus de organism. Dacă nu poate arde caloriile pe care le consumă, pui pe tine. Dacă organismul mănâncă mai puține calorii și apoi le poate arde, atunci scapă de ele și corpul rămâne subțire.

Slimmestar vă ajută să ardeți cele mai încăpățânate grăsimi, din cele mai problematice părți ale corpului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PLASTURII
 Slimmestar

Ard grasimile

Plasturii timp de 12 ore eliberează ingredientele active în mod uniform, datorită cărora nu aduc corpul într-o stare de șoc și îl transformă într-o mașină de ardere a grăsimilor. Corpul tău începe să folosească toate grăsimile stocate în timp record.

Îți reduc apetitul

Ingredientele active ale plasturilor influentează hipotalamusul (partea subcortică a creierului responsabilă de senzația de plenitudine) inhibând în mod eficient apetitul. În plus, ele reglează nivelul serotoninei pentru a îmbunătăți starea de spirit și a reduce nevoia de gustări

Accelerează metabolismul

Slimageazerele accelerează procesele digestive. Corpul arde fiecare bucată de alimente pe care o primește pentru a obține energia de care are nevoie. Prin creșterea ratei metabolice, consumă toate caloriile pe care le primește și previne acumularea de grăsimi..

Datorită Slimmestar poți:

 • pierde în greutate în timpul zilei și în timpul nopții
 • accelera arderea țesutului adipos
 • suprima apetitul
 • accelera metabolismul de 3 ori mai mult
 • îmbunătăți capacitatea fizică
 • să te eliberezi de a fi supraponderabilă, pentru totdeauna
różnice w grubości tkanki tłuszczowej
Imaginea prezintă diferențe în grosimea țesutului adipos la persoana examinată înainte și după 2 săptămâni de tratament cu plasturii Slimmestar.

Pierde în greutate zi și noapte
cu Slimmestar

Plasturii de slăbire Slimmestar sunt o formulă specializată bazată pe sistemul transdermic. Asta înseamnă că rata de eliberare a substanțelor active în organism este constantă. Scopul acestui sistem în Slimizanser este de a asigura acces permanent la substanțele active timp de 24 de ore pe zi.

 • Extractul de fructe Guarana mărește aptitudinea fizică și psihică a corpului și crește capacitatea de concentrare. Datorită acestui fapt, în timpul zilei te simți mai bine, ai mai multă energie și obosești mai lent.
 • Datorită capsaicinei conținute în piperul Cayenne, Slimmestar mărește alimentarea cu sânge în întregul tract gastrointestinal, accelerând metabolismul și suprimând pofta de mâncare.
 • Acidul hidroxicitric (HCA) conținut în Garcinia cambogia suprimă apetitul, accelerează arderea grăsimilor și scade colesterolul la nivel celular.
 • Facilitează adormirea, datorită acestui fapt, se limitează secreția de grelină (hormonul secretat în stomac, responsabil pentru creșterea poftei de mâncare). Utilizarea extractului de ceai verde are ca rezultat arderea crescută a grăsimilor în timpul somnului și previne apariția obezității.
 • Boabele acai, datorită unei cantități mari de fibre, accelerează metabolismul și procesul de digestie. Acestea îți dau un sentiment de sațietate de lungă durată, astfel încât să nu simți foame noaptea.
 • L-carnitina, indispensabilă și de neînlocuit pentru corpul nostru și ca nici un altul, arde grăsimea. Îmbunătățește și accelerează procesele de metabolizare a grăsimilor din organism.

Transferă slăbirea la un nivel de neatins
până acum

Slimmestar va face ca tot ceea ce ați considerat anterior o soluție bună pentru slăbire, să pară doar un substitut. Nu numai că metabolismul se va îmbunătăți, dar și senzația de poftă de mâncare va scădea, bunăstarea se va îmbunătăți și va scădea nivelul colesterolului rău.

 • ACȚIUNEA CONFIRMATĂ

  Când începi tratamentul cu Slimmestar, TOATE se vor schimba. Datorită substanțelor naturale eliberate treptat, te vei simți ușor, eficiența corpului tău va crește și, mai presus de toate, vei accelera arderea grăsimii corporale..

 • 100% SIGURANȚĂ

  Slimmestar conține numai ingrediente naturale și este bine absorbit de organism. Prin urmare, nu provoacă cefalee, balonare sau greață.

 • FUNCȚIONEAZĂ INDEPENDENT DE VÂRSTĂ

  Formula unică Slimmestar și modul în care se efectuează tratamentul îl face eficient pentru bărbații și femeile de toate vârstele.

"Mi-am promis-o și am reușit! Am câștigat lupta cu kilogramele, cu care am luptat mult timp."

"Am fost nemulțumită de greutatea mea pentru mult timp"

„De la nașterea fiului meu acum 14 ani, am avut obiceiul de a mânca resturile. Îmi place, de asemenea, să mănânc produse finite și fast food. Am incercat diferite diete și pastile care nu-mi permiteau să mănânc atât de mult. Dar de fiecare dată, după pierderea în greutate problema a revenit cu o dublă forță. A fost frustrant. Atunci am aflat despre Slimmestar. Am pierdut 15 kg în 2 luni ... fără exerciții fizice, fără diete, în sfârșit pot purta ceea ce vreau. "

Ioana, 41 de ani
a pierdut -15,6 kg datorită Slimmestar

"Cu noua mea greutate mă simt mult mai bine"

"Timp de mai mulți ani, am vrut să pierd în greutate din motive vizuale, dar nu am putut să mă motivez. Toate ca toate, m-am simțit sănătos, cu excepția tensiunii arteriale foarte mare. În plus, am băut multă bere și am făcut exerciții puține. Întotdeauna am răspuns că eu cântăresc“ aroximativ 120 kg." Dar când m-am cântărit și am văzut 130,8 kg, am decis că trebuia să o schimb. Mulțumită Slimmestar am scăpat de 47 kg în 6 luni, tot ceea ce este legat de mișcare este mai ușor pentru mine acum."

Dan, 47 de ani
a pierdut 47 kg datorită lui Slimmestar

"Am atins greutatea dorită"

„Din cauza dietei săraci și a stresului la locul de muncă am luat treptat în greutate. Am ajuns la o astfel de stare în care pur și simplu nu m-am simtit confortabil în pielea mea. Pe internet, am dat peste o pagină Slimmestar și m-am gândit ... doar încerc. Astfel am pierdut fără foame și sacrificii 15 kg și am atins greutatea dorită. Acum vreau doar s-o păstrez. Recomand tuturor vizitatorilor site-ului cu Slimmestar să se gândească, la fel ca mine... doar încearcă".

Monica, 38 de ani
a pierdut 22,2 kg datorită Slimmestar

"Pierderea in greutate cu Slimmestar este foarte ușoară"

„Totul a început atunci când am renunțat la fumat în 1999 și am început să mănânc între mese. Atunci, toată viața mea privată s-a dus de râpă, căsătoria a fost distrusă și a trebuit să-mi construiesc o viață nouă. Cu Slimmestar am pierdut 22 kg. Sunt foarte fericită. Am revenit la piscină și din nou pot să urc pe scări. Mi-am propus să scap de încă 7 kg în 2 luni și sunt absolut sigură că o pot face."

Daria, 57 de ani
a pierdut 22 kg datorită Slimmestar

DE CE SlimmestarUL ESTE ATÂT DE EFICIENT

Secretul eficacității plasturilor constă în straturile speciale care dozează substanțe active. Utilizarea acestei soluții brevetate în institutul de brevete permite aplicarea substanțelor de slăbire direct în sânge, 24 de ore pe zi. Datorită acestui fapt, ele ajung repede la părțile responsabile de arderea grăsimilor și de reglarea poftei de mâncare.

1 eliberează molecule de acid hidroxicitric, forțând organismul să ardă grăsimi și glucoză.
2 oferă inhibitori care încetinesc absorbția zahărului și suprimă foamea.
3 eliberează antioxidanți care curăță sângele de colesterol și toxine.
4 stimulează secreția tiroidiană a hormonilor care controlează metabolismul, accelerând de trei ori metabolismului grăsimilor.

Avem de-a face cu formula viitorului, pe care au încercat-o câteva mii de femei pe întreaga lume. Pentru a fi mai precis, aproape 1.000 de femei din lume încep să folosească plasturile Slimmestar în fiecare zi.

Slăbirea cu Slimmestar este în sfârșit:

 • Simplă

  Fără dureri de foame și exerciții. Singurul lucru pe care trebuie să-l amintești este să scoți plasturele după 12 ore și să pui pe cel nou în ziua următoare într-un alt loc.

 • Rapidă

  Substanțele active încep să fie eliberate imediat după lipirea plasturelui. Poți pierde până la 7 kg în 4 săptămâni!

 • Sigură

  Ingredientele naturale și sigure îți vor transforma corpul într-o mașină de ardere a grăsimilor, fără efecte dăunătoare. 

”Slimmestar este cel mai plăcut mod de a pierde în greutate!”

„Se poate pierde în greutate în multe feluri, dar ca specialist în nutriție și fitness, am pus întotdeauna accentul pe soluții naturale și neinvazive. Slimmestar la început m-a captivat cu ușurința excepțională de utilizare, și apoi cu acțiunile sale. Programul permite accelerea metabolismului, arderea caloriilor și oferă energie pozitivă pentru întreaga zi. Și știi ce este cel mai mișto? Că obții aceste efecte, pur și simplu făcând ceea ce îți place să faci cel mai mult. Nu-mi pot imagina o zi fără Slimmestar deja. Este cu siguranța cel mai plăcut mod de slăbire!"

Ana Popescu ,
bloger, specialist în dietetică, instructor de fitness

Alătură-te miilor de femei și bărbați și pierde în greutate cu Slimmestar

Garanția unei achiziții sigure

Mii de oameni din diferite colțuri ale lumii au văzut deja eficacitatea plasturilor Slimmestar. Produsul original creat cu ingrediente de cea mai bună calitate este în mâinile tale.

Transport și livrare

Prin plasarea comenzii înainte de ora 11:00, nu suporți niciun cost de expediere. Pachetul va fi livrat gratuit, prin intermediul unei companii de curierat.

slim
1 00 00

Ore

Minute

Secunde

Garanție de calitate

Există multi plasturi contrafăcuti de slăbire pe piață. Diferența dintre ele constă în structura plasturelui și saturația lui. Doar o combinație specială de straturi originale poate aduce efecte. Plasturile Slimmestar constau în patru straturi brevetate, care în mod uniform eliberează ingredientele active, accelerând metabolismul și forțând organismul să scape de grăsime.

Cum să comanzi Slimmestar?

Completează formularul de comandă din partea de jos a paginii.
Poți începe tratamentul în a doua zi după plasarea comenzii.

Slimmestar

300 RON 149 RON

Comandați astăzi, economisiți 151 RON și primiți la pachet cartea electronică "Fii frumoasă natural"

Veți primi cartea

"Fii frumoasă natural"

este o colecție cu cele mai bune modalități de a te ajuta să fii sănătoasă, frumoasă și atractivă. Vă sugerăm multe soluții de frumusețe dovedite și diverse metode eficiente, neinvazive, pentru a susține aspectul unei femei. Veți găsi informații esențiale, de la îngrijirea pielii, yoga facială și probleme cu varicele până la susținerea activității fizice, o dietă sănătoasă și suplimente sigure. Aceste sfaturi vă vor face să vă simțiți tânără și naturală, dar mai presus de toate vă veți iubi din nou.

Formular de comandă
Badges
Adresa de e-mail
ADRESA
Țară
Metode de plată
Livrare
icon

Comanda dvs. a fost acceptată

product
1x
Slimmestar + Fii frumoasă natural

Pentru a fi plătită:

149 RON

Detalii de contact

Adresa de e-mail:
Numărul de telefon:

Detalii privind adresa

,

Metoda de plată

COD (plată la livrare)