Det finns för närvarande 297 personer på webbplatsen

36 har köpt idag

SENASTE KÖPET

just nu Emma från Västerås

19 sekunder sedan Alice från Linköping

Stor kampanj, bara idag 1800 SEK  899 SEK

Förlora till och med 13 kg på en månad!

Liam Lindberg

DEN FÖRBRÄNNER 0,5 kg UNDERHUDSFETT DAGLIGEN! Gå ner 13 kg på en månad och minska ditt bukomfång med 7 cm - utan dietprogram, kaloriräkning eller jojo-effekt

Läs mer

God morgon, mitt namn är Liam Lindberg och jag har drivit min egen praktik vid Institutet för dietetik i mer än 16 år, där jag varje år hjälper tusentals människor från hela Sverige att övervinna övervikt och uppnå den hälsosamma, smala silhuette som de har drömt om. Jag är mycket glad över att genom denna webbplats kunna informera er om en revolutionerande upptäckt av min forskargrupp - en innovativ preparat som påskyndar reducering av onödig fettvävnad 6 falldigt och "bränner ut" hela underhudsfett med en hastighet av 3 - 3,5 kg per vecka, även hos personer med många år av etablerad fetma.

Det är en banbrytande fettförbrännare som redan har bantat mer än 178 900 personer. Se till att skaffa den om:

 • Vill Du gå ner 13 kg på en månad - utan jojo-effekt.
 • Vill Du bli av med bukfett, gäddhäng, dubbelhaka, och fettvalkar
 • Vill Du förlora upp till 12,5 cm i midjeomkrets och 4-5 cm i låromkrets vardera
 • Du har en historia av frustrerande, misslyckade försök att gå ner i vikt.
 • Du vill banta din kropp på ett EXCESSIVT sätt utan att förneka dig själv din favoritmat, räkna kalorier, göra uppoffringar, restriktioner och dietfönster.
 • Du vill ha en perfekt platt mage, även på kvällarna och efter tunga måltider.
 • Du vill en gång för alla säga adjö till viktfluktuationer, hetsätning, celluliter, hudbristningar och hudveck.

Den subkutana fettreducerare vi har utvecklat kommer att "omvandla" Din kropp till automatiskt fettförbränningsläge från de mest resistenta områdena i kroppen, såsom buken, låren, ryggen, axlarna, ansiktet eller höfterna, och säkerställa systematisk viktminskning - upp till 0,5 kg per dag - utan att göra några förändringar i ditt nuvarande liv och kost.

Det spelar ingen roll hur många kilo du måste gå ner. Ditt kön är irrelevant, liksom orsaken till att du är överviktig eller hur många gånger du har försökt gå ner i vikt utan framgång. Den här gången kommer du att lyckas. Du kommer att notera en märkbar bantningseffekt på bara 2 veckor, och det är bara början.

Hur kommer din silhuett att förändras vecka för vecka?

 • 1. veckan - du kommer att gå ner 3 - 3,5 kg, bli av med svullnad och vattenansamlingar, känna dig lättare och lätt kunna dra åt byxor som är för snäva idag.
 • 2. veckan - du kommer att förlora minst 6 kg på vågen, märka en markant tillplattning av magen och slimmade lår. Celluliter och gelatinös hud försvinner från dina ben och skinkor
 • 3. veckan - du kommer att förlora 5-6 cm i midjemått, nästan 10 kg minskning kommer att märkas av alla omkring dig, ditt ansikte kommer att bli smalare, kulmage och "fettvalkar" kommer att försvinna.
 • 4. veckan - skalan visar -13 kg, den totala minskningen av kroppsomkretsen upp till -12 cm, kroppen blir fast, smal, du kommer att gå i kläder till och med 2-3 storlekar mindre. Bravo!

Vi har skapat ett preparat som föörbränner 0,5 kg fettvävnad varje dag.

Det kommer att ändra alla regler för viktminskning som du har känt hittills. Du behöver inte tvångsmässigt väga alla produkter och räkna kalorier, du behöver inte förneka dig själv dina favoritmåltider eller hoppa över dem. Du behöver inte sluta äta efter kl. 16.00 eller 18.00, och du behöver inte heller prova alla möjliga dieter efter vilka du kastar dig över maten och får en frustrerande viktstopp eller en spektakulär jojo-effekt. Från och med nu är viktminskning en automatisk process som du startar i din kropp från det 1 intaget. Allt händer på egen hand - din ämnesomsättning startar och accelererar med upp till 86%, subkutant fett reduceras 24/7 (även när du sover) och fettceller som lagrar fett "för reserv" förstörs oåterkalleligt.

Jag ville hjälpa min syster, som under pandemin förvandlades från en superchick tjej till en fet kvinna med nästan 30 kilos övervikt

Även om jag har träffat tusentals överviktiga och till och med sjukligt feta människor i min praktik under 16 år, är situationen mycket annorlunda när det gäller mina nära och kära - och mitt privatliv. Yrkesmässigt hjälper jag dessa människor på ett lysande sätt, och när känslor, familjeband, observerade depressiva tillstånd hos en närstående och många andra faktorer spelar in blir man hjälplös. När jag såg min syster efter fyra månader av distansarbete och instängdhet hemma, när hon i princip inte rörde sig alls och började äta upp alla sina sorger, sin stress och sina misslyckanden (ytterligare förvärrade av uppbrottet med hennes långvariga partner), kunde jag inte tro mina ögon. Det här var inte den Emma jag kände. Jag menar, det var fortfarande hon, men i en helt annan kropp...

Emma hade gått upp totalt 28,5 kg på mindre än sex månader - hon hade gått från att vara en liten tjej i korta shorts till en överviktig kvinna som gick omkring i för stora, voluminösa mörka sweatshirts. Saker fortsatte att gå som dominobrickor - hennes förstorade och förstorade mage var inte längre nöjd med små portioner, Emma brydde sig inte, eftersom hon ändå inte kunde se skillnaden mellan 85 kg och 89 kg, hennes självkänsla nådde botten och hon ville inte dra nytta av min professionella hjälp och kostråd. Så här kan det inte fortsätta", tänkte jag. Emma är bara 31 år och har hela livet framför sig - hon kan inte förlora sin ungdom och sin hälsa, särskilt inte när hennes bror är specialiserad dietist, har bantat så många människor framgångsrikt och fortfarande bantar fler.

Jag lovade att jag skulle göra allt jag kunde för att hjälpa Emma att övervinna övervikten

Under en lång tid funderade jag på hur jag skulle kunna övertala min syster att byta till en lättare kost, uppmuntra henne att röra på sig - åtminstone att promenera till att börja med. Men hon var orubblig, jag fick intrycket att hon bara gav upp. Hon ville inte se ut så där, hon sa hela tiden att hon var tjock, hon blev deprimerad och slutade helt att gå ut och träffa folk, och samtidigt hade hon inte styrkan och motivationen att kämpa för en smal kropp och en hälsosam figur. Det var en ond cirkel. En dag bestämde jag mig för att besöka henne, kom till hennes lägenhet och... frös. Emma låg på soffan, draperad på alla sidor med chipspaket, en XXL-pizzakartong på bordet, toppad med söta läskedrycker - och hon tittade på en TV-serie. Som om ingenting hade hänt. Och något brast inom mig.

Vet du Liam, jag är hungrig hela tiden. Mat är det enda nöjet i mitt liv, jag har blivit beroende av dessa snacks, snabbmat... Jag vill inte ha det, men jag kan inte ta mig ur det. Jag skulle vilja vara den där smala tjejen igen som älskar livet, men jag vet inte hur. Har du något slags trollspö som kan ta bort alla dessa fettklumpar från mig? - frågade hon uppgivet halvt på skämt, och en idé dök upp i mitt huvud på fullt allvar.

Vill du gå ner i vikt som genom ett underverk? Ok, jag antar den utmaningen!

Nästa morgon låste jag in mig på labbet på kliniken och började noggrant gå igenom medicinsk forskning om de senaste substanserna som testas inom viktminskning, jag fördjupade mig i materialet från vetenskapliga konferenser som jag hade deltagit i under de senaste två åren - och sedan sa jag till mitt team: vi måste skapa ett viktminskningshjälpmedel som aldrig tidigare har setts på den globala marknaden. En fettförbrännare som kommer att vara en livräddare för människor som inte kan gå ner i vikt med några andra metoder. Ett medel som kommer att förändra reglerna för viktminskning och få fett att brännas bort omdelbart, automatiskt, utan deras inblandning. De tittade först på mig som om jag var galen, men det tog bara ett ögonblick av samtal för dem att bli lika entusiastiska över idén som jag var.

Vi avsatte sex veckor för kliniska prövningar och vetenskaplig forskning. Och vi satte igång.

Hur skapade vi en fettförbrännare som minskar 3 - 3,5 kg kroppsfett per vecka utan diet, motion eller jojo-effekt?

Början var ett mödosamt arbete - främst att testa icke-standardiserade kombinationer av ingredienser i varierande proportioner, observera effekten av sådana kombinationer på fett, jämföra och registrera resultaten, vrida och vända på våra hjärnor och bläddra igenom mer vetenskapligt material. Vi gav inte upp, och resultaten av laboratoriearbetet började bli mer och mer fruktbara. Och till slut kom genombrottet. Jag tror att vi redan då visste att vår upptäckt skulle revolutionera dietistbranschen - men vi visste ännu inte att det skulle ske i så stor skala.

Vi ägnade veckor efter veckor åt att studera det översta lagret av peppar och utvinna det i högsta möjliga koncentration för assimilering. Piperin - som är ämnets namn - i den koncentration vi uppnådde och i kombination med specifika ingredienser som förstärker dess bantningseffekt, visade sig vara det mest värdefulla motgiftet mot överflödig fettvävnad och en ofattbart kraftfull naturlig fettförbrännare som ännu inte har använts i något receptfritt preparat. Bara 1 dos av detta ämne intensifierar utsöndringen av matsmältningssafter (mage, bukspottkörtel och tarm) med upp till 6 gånger! Detta innebär att ämnesomsättningen når en hastighet som inte tillåter ackumulering av onödigt fett, och kroppen slutar lagra fett OMEDELBART. Och det är fortfarande inte allt.

Regelbunden användning av ett preparat med så högkoncentrerad piperin aktiverar och påskyndar effektivt termogenesprocessen, dvs. "växlar" kroppen till ett läge med ökad energiförbrukning, och som ett resultat - du bränner subkutant fett snabbare, mer intensivt och kontinuerligt - även om du inte tränar! Just en sådan upptäckt behövdes för alla människor med bland annat ätstörningar, med en så kallad genetisk tendens att gå upp i vikt, och för alla dem som på grund av ständiga viktfluktuationer och frustrerande jojo-effekter inte längre hade styrkan att göra upprepade försök att gå ner i vikt. Nu kommer allt att förändras. Den organism som stöds av den banbrytande fettförbrännaren kommer själv att minska onödiga fettceller, ta bort överflödigt fett och påskynda fettförbränningen - det är därför du kommer att förlora upp till 3,5 kg per vecka!

effects

Det här är Emma 4 veckor efter en viktminskningsbehandling med en banbrytande fettförbrännare som jag patenterade. Hon gick ner 26,5 kg, tappade nästan 10 cm i midjemått, blev av med celluliter och tjocka, knubbiga lår. Idag bär hon storlek S, ler som förr, älskar sin spegelbild och söker inte längre "tröst" i litervis med cola. Allt har förändrats ♥

Du kommer också att gå ner 13 kg på 30 dagar - utan några uppoffringar eller dieter. Du får en perfekt platt mage, smala lår, fast hud och ett smalt ansikte utan dubbelhaka. Med den innovativa fettförbrännaren kommer du enkelt att uppnå din drömfigur ♥.

Jag har uppfyllt mitt löfte till Emma - och därmed har jag uppnått en världsomspännande framgång, tack vare vilken alla i världen - inklusive du - enkelt kan gå ner upp till 3,5 kg i veckan och befria sig från överviktens och fetmans snaror en gång för alla. DayBurner - som jag har kallat den innovativa fettförbrännare vi har skapat - har redan fått 4 utmärkelser från Swiss Medical Institute för den största prestationen inom området dietetik. Den har bantat ner min syster, mer än 178 900 människor världen över, och den kommer att banta ner dig också på nolltid.

Varför har DayBurner redan hyllats som "världens mest kraftfulla fettförbrännare"?

DEN HAR 99,8 % EFFEKTIVITET

Przemiana

Före

Maja (48 år) vägde 105 kg och hade storlek 3XL.

Efter

Efter 8 veckors användning av fettförbrännaren DayBurner hade Maja gått ner 36 kg, blivit av med sin bukfetma och ändrat sin klädstorlek till M.

Kom ihåg att det inte finns några "hopplösa fall" och att varje typ och grad av övervikt kan övervinnas. Även om du inte har lyckats gå ner i vikt hittills kommer det att vara helt annorlunda nu - du kommer att börja gå ner 0,5 kg om dagen utan att ändra något i din kost. På 2 veckor kommer du redan att ha tappat 6 överflödiga kilo, och för varje vecka som går kommer siffran på skalan att bli lägre och lägre. Dina lår kommer att sluta röra vid varandra, kulmagen försvinner, gäddhäng, den andra hakan och fettvecken på din rygg kommer att försvinna. Du kommer att gå ner 13 kg på en månad och äntligen uppnå din dröm om en perfekt, fantastisk figur som ser galen ut även i de tätaste T-shirtsna.

ÄR 100 % SÄKER, NATURLIG OCH SKYDDAR MOT JOJO-EFFEKTEN

Alla aktiva substanser i den banbrytande fettförbrännaren är helt naturliga och har testats kliniskt. Den är helt säker, har inga biverkningar, stimulerar endast naturliga processer i kroppen och skyddar mot jojo-effekten och viktfluktuationer. 299/300 användare av DayBurner behåller lätt sin uppnådda vikt även efter att ha slutat med produkten. Förstår du redan varför detta är en så enorm revolution inom framgångsrik viktminskning?

Börja gå ner i vikt idag - detta är en unik chans att förändra ditt liv. Du kommer att gå ner 6 kg på 2 veckor, bli av med din uppsvällda mage, återfå en smal figur utan fettveck, kulmage och celluliter. Du kommer aldrig att kämpa med fetma igen!

DayBurner

Gå ner 13 kg på en månad

GÅ NER 7 CM I BUKOMFÅNG

BLOCKERA JOJO-EFFEKTEN

ÅTERFÅ SMALA LÅR UTAN CELLULITER

BLI AV MED KULMAGE, GÄDDHÄNG OCH DUBBELHAKAN

SPARA UPP TILL 31 000 SEK PÅ EN MAGSÄCKSOPERATION

Minska permanent 3,5 kg per vecka - förändra din kropp till det bättre ♥.

Tänk bara hur skönt det kommer att vara att äntligen få ta på sig de där välsittande jeansen som har legat och dammat i garderoben i flera år. Vilken stolthet du kommer att känna när du kliver ut till poolen eller stranden i en baddräkt med cut-out som avslöjar din perfekta kropp utan några fettrullar, veck, bristningar eller celluliter. Du kommer att se fenomenal ut i alla stilar - och i bara underkläder. Du kommer att älska din spegelbild igen, bli av med komplex, känna dig vacker, lätt och attraktiv.

Och du kommer att uppnå detta med otrolig lätthet, för med min fettförbrännare kommer du att gå ner i vikt automatiskt - upp till 3,5 kg per vecka. Utan att räkna kalorier, utan att förneka dig själv utsökt mat när som helst, utan att hindra dig själv med träning. Det har aldrig varit så enkelt.

Du riskerar ingenting!

Den revolutionerande fettförbrännaren DayBurner är enormt populär och får erkännande från tusentals människor runt om i världen varje dag. När jag skriver detta har den redan vunnit ytterligare utmärkelser från medicinska organisationer: i Norge, Japan och USA. När du går ner i vikt med denna produkt riskerar du ingenting, eftersom DayBurner täcks av den prestigefyllda Triple Satisfaction Guarantee.

Gwarancja

Trippel nöjdhetsgaranti

1. Originalitetsgaranti - effektiviteten hos den banbrytande fettförbrännaren har bekräftats av forskning och omdömen från tusentals dietist specialister och glada användare, som lätt tappar 13 kg per månad utan jojo-effekten. Förfalskningar av en sådan revolutionerande produkt kan förekomma på marknaden, så se upp för alla billiga, ineffektiva ersättare. Du kan vara säker på att du kommer att få originalprodukten genom att beställa exklusivt via denna webbplats.

2. Kvalitetsgaranti - Jag är personligen involverad i skapandet av DayBurner brännare med piperine. Jag såg till att endast naturligt, mest koncentrerade, noggrant utvalda och undersökta ingredienser, 100% säkra för din kropp, ingår i varje förpackning av formulan. Användningen av preparatet orsakar inga biverkningar, är säker och effektiv hos människor i alla åldrar. Allt detta är för att säkerställa att effekterna uppfyller dina förväntningar i 100%.

3. Nöjdhetsgaranti - många kliniska tester utförda på en grupp av tusentals användare bekräftar den exceptionella effektiviteten hos DayBurner. Formulan rekommenderas av dietister över hela världen. Experter förutspår att tack vare denna fettförbrännare kan antalet personer med ett BMI över 25,0 i Europa minska med så mycket som 70% nästa år.

En smal kropp på bara 4 veckor ♥ Gå ner 0,5 kg om dagen utan ansträngning. Skall vi börja?

Skjut inte upp dina drömmar om en smal, perfekt figur. En sådan fantastisk möjlighet att gå ner i vikt snabbt och enkelt kanske inte händer igen. Särskilt som brännarens växande popularitet redan har väckt intresse hos stora amerikanska företag, som vill köpa tillbaka patentet på denna otroligt effektiva viktminskningsformula.

När jag har sålt patentet kommer DayBurner att distribueras ännu mer effektivt runt om i världen, men det kommer säkert att bli mycket dyrt. Så, innan det händer, har jag beslutat att göra denna banbrytande fettförbrännare tillgänglig till en 55% bonuskampanj.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan - det tar bara 1,5 minuter - och om några dagar kommer den ursprungliga fettreduceraren att levereras till din tröskel.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt meddelande. Jag önskar dig mycket hälsa och lycka i ditt nya liv, där du kommer att gå ner i vikt spektakulärt och äntligen må bra i din kropp ♥.

Liam Lindberg

Få en unik uppsättning: den innovativa DayBurner + de senaste månadernas försäljningssuccé - e‑booken "Var naturligt vacker"

DayBurner

1800 SEK 899 SEK

Beställ idag, spara 901 SEK Kronor och få den medföljande e‑booken "Var naturligt vacker"

Du får boken

"Var naturligt vacker"

"Var naturligt vacker" är en samling av de bästa tipsen att hjälpa dig att bli frisk, vacker och attraktiv. Vi föreslår många beprövade skönhetslösningar och olika effektiva, icke-invasiva metoder för att stödja en kvinnas utseende. Du hittar viktig information som sträcker sig från hudvård, ansiktsyoga och åderbråcksproblem till stöd för fysisk aktivitet, hälsosam kost och säkra kosttillskott. De här tipsen kommer att få dig att känna dig ung och naturlig, men framför allt kommer du att älska ditt nya jag.

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress

Jag bekräftar! 😉 Du blir smalare direkt och behöver inte följa någon diet

Alma, 37 år.

Helsingborg

Wow! Mitt resultat är -16 kg på 5 veckor! UTVECKLING ♥

Saga, 40 år.

Jönköping

Jag har använt den i 2 veckor och det finns nästan inget spår av en ölmage. Mycket snabb åtgärd synlig för blotta ögat.

Elias, 45 år.

Norrköping

Den bästa fettförbrännaren i världen! Jag förlorar 3 - 3,5 kg i veckan, jag blev också av med celluliter och dubbelhaka

Alma, 56 år.

Lund

Kvinnor jag rekommenderar!!! Jag förlorade -8 cm i midjan efter en månad!

Saga, 48 år.

Umeå

På den här produkten förlorade jag 12 kg på en månad och min man 9,5 kg. Omvandlingen är otrolig.

Isabella, 36 år.

Stockholm

JAG REKOMMENDERAR, bantning express!

Ebba, 45 år.

Göteborg

Omedelbart plattar min mage <3 Jag använder denna fettbrännare tillsammans med en vän och vi är båda nöjda.

Alice, 53 år.

Gävle

Jag gick ner 10 kg på 3 veckor! SUPERB

Ella, 32 år.

Borås

Jag rekommenderar det med hela mitt hjärta!!!

Maja, 50 år.

Eskilstuna

Jag har använt det i 15 dagar, jag har redan tappat 6 kilo, min midja är 5,5 cm mindre, celluliter försvinner över natten - UNDERBART!

Olivia, 35 år.

Södertälje

Med detta botemedel tappade jag äntligen min kulmage och de överdrivna 14 kilo jag hade kvar efter graviditeten. Utan några förändringar i min kost. Jag rekommenderar det helhjärtat!

Astrid, 39 år.

Karlstad

Jag rekommenderar det, det hjälper verkligen viktminskning.

Alma, 54 år.

Täby

-12 kg på vågen efter en månad. BRA PRODUKT

Agnieszka, 33 år.

Arvika

Alla frågar mig vad jag gjorde för att gå ner i vikt så snabbt. Faktum är att jag tappade så mycket som 13 kilo på en månad. DEN BÄSTA PRODUKTEN FÖR VIKTMINSKNING <3

Astrid, 46 år.

Nyköping

DETTA ÄR EN HIT! Efter 7 dagar kan jag redan se en enorm skillnad - midjemått mindre med 2,5 cm, vikt -3,2 kg, huden fastare och till synes mer kompakt. Bra produkt.

Ivonne, 37 år.

Borås

Jag trodde att det var någon form av marknadsföringsknep, men nej! Vikten sjunker vecka för vecka! Efter 14 dagar har jag redan gått ner -5,5 kg ♥

Alexandra, 46 år.

Smögen

SUPER! Så mycket för ämnet 😉

Maria, 30 år.

Växjö

Efter att ha läst dessa kommentarer beställer jag medan det finns en kampanj ;d Kan inte vänta mig resultaten <3

Ulla, 42 år.

Göteborg

Jag rekommenderar särskilt för bukfetma. Det fungerar fantastiskt.

Julia, 44 år.

Skövde

Jag har använt i 2 veckor och effekten är spektakulär :O -7,5 kg och -2 cm i vardera låromkrets.

Karin, 35 år.

Gävle

Senaste inköpta:

Sylvia från Karlskrona, 11 minuter sedan

David från Malmö, 9 minuter sedan

Jenny från Varberg, 5 minuter sedan

Senaste inköpta:

Barbara från Visby, 3 minuter sedan

Peter från Kalmar, 5 minuter sedan

Senaste inköpta:

Petra från Åmål alldeles nyss

Senaste inköpta:

Elisabeth från Kiruna, 19 sekunder sedan

Sandra från Sigtuna, 19 sekunder sedan

Det finns för närvarande 246 användare på webbplatsen

icon

Din beställning har godkänts

product
1x
DayBurner + Var naturligt vacker

Till betalning:

899 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
telefonnummer:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (betalning vid leverans)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Få en unik uppsättning: en revolutionerande produkt DayBurner + Var naturligt vacker till ett pris som är lägre med upp till 58%

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
58%