Slimmestar

Gå ner i vikt dag och natt
med Slimmestar

På 4 veckor påskyndar du din ämnesomsättning,
minskar aptiten
och bränner upp till 67% av kroppsfettet

“100% förändring”

“Jag avstod från stränga dieter och litade på Slimmestar. Resultat? Jag tappade 15 kg på 7 veckor. Jag har aldrig vart så lycklig som jag är nu, är i sjunde himlen!”

Marie, 34 år
gick ner 15 kg med Slimmestar

Slimmestar REKOMMENDERAS AV SPECIALISTER

Tomas Ekman
Kostspecialist

Jag heter Tomas Ekman och är specialist inom dietetik. Under många år har jag rekommenderat olika dieter och övningar till mina kunder som det enda sättet att bli av med onödiga kilon. Allt förändrades när jag upptäckte Slimmestar-programmet.

Slimmestar-plåster är en produkt baserad på en förvånande upptäckt av forskare som försökte lösa “tvillingparadoxen” – varför kan en av tvillingsystrarna äta det hon vill samtidigt som hennes syster som äter samma saker går upp i vikt? Forskare försökte få svar på den här frågan i många decennier, men idag känner man till svaret – allt beror på aptiten och kroppens normala funktion. Antalet kalorier du får i dig beror på din aptit. Kroppen gör resten. Om den inte kan förbränna de kalorier du fått i dig går du upp i vikt. Men om färre kalorier tillförs kroppen så kan den förbränna dem, kroppen blir alltså av med dem och du förblir smal.

Slimmestar hjälper till att bränna det mest envisa fettet på de mest problematiska kroppsdelarna.

HUR FUNGERAR Slimmestar PLÅSTER

Förbränner fett

Plåstret frigör aktiva ämnen som fördelas jämnt under 12 timmar så att kroppen inte hamnar i chock utan förvandlas till en maskin för fettförbränning. Din kropp börjar använda allt lagrat fett på rekordtid.

Minskar aptiten

De aktiva ingredienserna i plåstret påverkar hypotalamus (den subkortikala delen av hjärnan som är ansvarig för mättnadskänslan) och hämmar aptiten effektivt. Dessutom reglerar de serotoninnivåer för att förbättra humöret och minska suget på känslomässigt ätande.

Påskyndar ämnesomsättningen

Slimmestar-plåster påskyndar matsmältningen. Kroppen förbränner varje matbit som den får i sig för att få den energi den behöver. Genom att öka ämnesomsättningen förbränner kroppen alla kalorier som den får i sig och förhindrar fettansamling.

Med Slimmestar kan du:

 • gå ner i vikt dag och natt
 • påskynda fettförbränningen
 • minska aptiten
 • Påskynda ämnesomsättningen 3 gånger
 • förbättra konditionen
 • bli av med din övervikt för alltid
różnice w grubości tkanki tłuszczowej
Bilden visar skillnader i fettvävnadens tjocklek hos en person som undersöktes före och efter 2 veckors behandling med Slimmestar-plåster.

Gå ner i vikt dag som natt
med Slimmestar

Slimmestar plåstren är en specialformel som formar kroppen. Det innebär att de aktiva substanserna frigörs i en bestämd hastighet. Anledningen till att detta system används i Slimmestar plåstren är att man ville tillföra de aktiva substanserna till kroppen dygnet runt.

 • Tacj vare extrakt från hästkastanj ökar Slimmestar blodflödet i hela matsmältningskanalen vilket påskyndar ämnesomsättningen och hämmar hungern.
 • Hög kondensation av fucoidan som finns i blåstång hämmar uppkomsten av nya fettceller och avlägsnar de befintliga cellerna.
 • Extrakt från ginkgo reglerar processerna i vävnaderna som kumulerar fett och minskar genomflödet i blodkärlen, därför är den så effektiv i behandling mot apelsinhud.
 • Apelsinolja förskjuter hudens åldringsprocesser, förbättrar dess utseende och skick.

Tar bantning till en hittills
ouppnåelig nivå

Slimmestar kommer förändra din syn på bantning. Det kommer visa sig att det som du tidigare tyckt vara en bra metod för viktminskning endast var ett substitut för preparatet. Det är inte bara din ämnesomsättning som kommer att förbättras, även din aptit kommer att minska. Du kommer att förbättra ditt välbefinnande och sänka det dåliga kolesterolet.

 • BEKRÄFTADE EFFEKTER

  När du börjar din Slimmestar-behandling, kommer ALLT att förändras. Tack vare de gradvis frisatta naturliga ämnena kommer du att känna dig lätt, din fysiska kapacitet kommer att förbättras och framför allt påskyndar du fettförbränningen.

 • 100% SÄKERT

  Slimmestar innehåller endast naturliga ingredienser och absorberas väl av kroppen. Du kommer inte att få huvudvärk, bukspänning eller yrsel.

 • FUNGERAR OAVSETT HUR GAMMAL DU ÄR

  Den unika Slimmestar-formulan och behandlingsmetoden gör behandlingen effektiv hos både kvinnor och män i alla åldrar.

"Jag lovade mig själv det och jag lyckades! Jag vann med extrakilon som jag kämpade med länge.”

De som har litat på Slimmestar-formeln och blivit av med sin övervikt
berättar sin historia:

“Jag var länge missnöjd med min vikt”

“Efter min son föddes för 14 år sedan brukade jag äta matrester. Jag gillar också att äta färdiga produkter och snabbmat. Jag provade olika dieter och tabletter som gjorde att jag inte längre kunde äta så mycket. Men varje gång efter att jag tappade kilon så kom de tillbaks med dubbel styrka och det var frustrerande. Då fick jag veta om Slimmestar. Jag gick ner 15 kg på 2 månader... utan träning och utan diet. Äntligen kan jag klä mig som jag vill."

Johanna, 41 år
gick ner -15,6 kg med Slimmestar

"Jag mår mycket bättre med min nya vikt"

"I flera år ville jag gå ner i vikt av visuella skäl, men jag kunde inte motivera mig själv till det. Jag kände mig frisk bortsett det höga blodtrycket. Jag drack också mycket öl och motionerade för lite. Jag brukade svara att jag vägde "cirka 120 kg." Men när jag ställde mig på vågen och såg 130,8 kg tänkte jag att jag var tvungen att ändra det. Med Slimmestar tappade jag 47 kg på 6 månader. Allt som har samband med att röra på sig är enklare för mig nu. Jag kan verkligen rekommendera Slimmestar till alla.”

Olof, 47 år
gick ner 47 kg med Slimmestar

"Har uppnått önskad vikt"

"På grund av dålig kost och stress på jobbet gick jag gradvist upp i vikt. I slutändan mådde jag helt enkelt inte bra med det här. Jag upptäckte Slimmestars webbplats på nätet och tänkte... prova bara. Och så tappade jag 15 kg utan fasta och uppoffringar och nådde min målvikt. Nu vill jag bara hålla vikten. Jag rekommenderar alla att besöka Slimmestars webbplats, den får nog er också att tänka… prova bara."

Anna, 38 år
gick ner 22,2 kg med Slimmestar

“Att gå ner i vikt med Slimmestar är väldigt lätt”

“Det började när jag slutade röka 1999 och började småäta. Sedan förstördes mitt privatliv, mitt äktenskap slutade och jag var tvungen att bygga ett nytt liv. Jag gick ner 22 kg med Slimmestar. Jag är mycket glad. Jag kunde återvända till simhallen och kan gå uppför trappan igen. Jag satte upp ett mål för mig själv att gå ner ytterligare 7 kg på 2 månader och är absolut säker på att jag kan göra det.”

Elsa, 57 år
gick ner 22 kg med Slimmestar

VAD GÖR Slimmestar SÅ EFFEKTIVT

Hemligheten bakom plåstrens effektivitet ligger i speciella beläggningar som doserar aktiva ämnen. Genom att använda denna egenutvecklade lösning som är registrerad vid patentmyndigheten kan bantningsämnen appliceras direkt i blodet dygnet runt. Det gör att de snabbt når de delar som ansvarar för fettförbränning och aptitkontroll.

1 frigör molekyler av hydroxicitronsyra som tvingar kroppen att förbränna fett och glukos.
2 tillhandahåller hämmare som bromsar upptag av socker och undertrycker hunger.
3 frigör antioxidanter som rensar blodet på kolesterol och toxiner.
4 stimulerar utsöndringen av hormoner som styr ämnesomsättningen från sköldkörteln och påskyndar fettmetabolismen tre gånger.

Vi har att göra med framtidens formel som redan har testats av flera tusen kvinnor runt om i världen. För att vara mer exakt, börjar nästan 1.000 kvinnor runt om i världen att använda Slimmestar plåster varje dag.

Bantning med Slimmestar är äntligen:

 • Enkelt

  Utan hungerdieter och träning. Det enda du måste komma ihåg är att ta bort plåstret efter 12 timmar och fästa det nya på en annan plats nästa dag.

 • Snabbt

  Aktiva ämnen börjar frisättas omedelbart efter att du applicerat plåstret. Du kan tappa upp till 7 kg på 4 veckor!

 • Säkert

  Naturliga och säkra ingredienser omvandlar din kropp till en maskin för fettförbränning utan några skadliga effekter.

„Slimmestar är det trevligaste sättet att gå ner i vikt!”

"Man kan gå ner i vikt på många sätt, men som specialist inom dietetik och träning har jag alltid satsat på naturliga och icke-invasiva lösningar. Slimmestar fångade min uppmärksamhet med sin unika användarvänlighet och med sin verkan. Med programmet kan du påskynda ämnesomsättningen, förbränna kalorier och få positiv energi under hela dagen. Och vet du vad som är bäst? Att du får dessa effekter helt enkelt genom att lägga tid på det du tycker om att göra mest. Jag kan inte tänka mig en enda dag utan Slimmestar. Det här är definitivt den trevligaste metoden att gå ner i vikt!”

Sofia Holm,,
bloggare, specialist inom dietetik,
fitnesstränare

Bli en av tusentals kvinnor och män
och gå ner i vikt med Slimmestar

Garanti för säkert köp

Tusentals människor i olika världsdelar har redan tagit reda på hur effektiva Slimmestar-plåster är. Detta är en originalprodukt som innehåller ingredienser av högsta kvalitet.

Frakt och leverans

Om du gör din beställning före kl 11:00, tillkommer det inga fraktkostnader. Beställningen kommer att levereras med bud utan några extra avgifter.

slim
1 00 00

Timmar

Minuter

Sekunder

Kvalitetsgaranti

Det finns många förfalskade bantningsplåster på marknaden. Skillnaden mellan de ligger i plåstrets konstruktion och dess mättnad. Endast en speciell kombination av originella beläggningar kan ge resultat. Slimmestar-plåster består av 4 patenterade beläggningar som genom att på ett regelbundet sätt frigöra aktiva ingredienser påskyndar ämnesomsättningen och tvingar kroppen att bli av med fett.

Hur beställer jag Slimmestar?

Få en unik uppsättning: den innovativa Slimmestar + de senaste månadernas försäljningssuccé - e‑booken "Var naturligt vacker"

Slimmestar

1580 SEK  790 SEK

Beställ idag, spara 790 SEK Kronor och få den medföljande e‑booken "Var naturligt vacker"

Du får boken

"Var naturligt vacker"

"Var naturligt vacker" är en samling av de bästa tipsen att hjälpa dig att bli frisk, vacker och attraktiv. Vi föreslår många beprövade skönhetslösningar och olika effektiva, icke-invasiva metoder för att stödja en kvinnas utseende. Du hittar viktig information som sträcker sig från hudvård, ansiktsyoga och åderbråcksproblem till stöd för fysisk aktivitet, hälsosam kost och säkra kosttillskott. De här tipsen kommer att få dig att känna dig ung och naturlig, men framför allt kommer du att älska ditt nya jag.

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress

„Flickvänner svettas på gymmet och räknar tvångsmässigt kalorier, och jag? Jag slappar i soffan med min favoritserie, äter allt normalt och går ner i vikt snabbare än hon. Vem vinner? jag.”

Astrid,

Lund

„Jag har gått upp mycket i vikt nyligen, jag åt upp känslorna i samband med skilsmässa ... En vän rekommenderade den här produkten till mig. Jag skrattade åt henne i början, men jag gick ner nästan 15 kg utan att göra några uppoffringar.”

Isabella,

Malmö

„Jag har ingen aning om hur det går till, men det är som att det smäller allt onödigt fett ur dig. Ett däck som vuxit i åratal löstes upp inom några veckor.”

Ingeborg G,

Kalmar

„Först tänkte jag vilken hemsk kemi det måste finnas i det här. Och här bara naturliga ingredienser. Effekterna talar för sig själva.”

Agnes,

Skara

„Efter steroider var jag överviktig, jag såg ut som en flodhäst och jag var förkrossad. Jag hatar att träna och svälta. Den här produkten räddade mig - jag förlorade allt överskott.”

Birgitta,

Karlstad

„Jag är en av dem som gillar rörelse. För ingenting i världen kunde jag inte bli av med baconet. Fruktansvärt fett rann ur byxorna. Denna produkt fungerar precis där den behöver vara! Äntligen har jag en midja!”

Beatrice,

Södertälje

„Jag fick reda på den här produkten när jag såg vad de gjorde med min fru - hon är en fantastisk brud, som vid 2 års ålder. Hela ölmagen gick ner efter en månad, och jag lyfte inte ett finger.”

Christer,

Visby

„Jag gick ner 18 kg på 6 veckor utan att titta för mycket på några dieter eller andra träningspass. Det startade bara av sig självt. Jag mår bra och har energi att leva.”

Thomas,

Borås

„Jag trodde aldrig att det fanns ett så trivialt sätt att bli av med en matgraviditet för killar. Du gör ingenting och trumman försvinner. Äntligen gillar kvinnor mig.”

Jan,

Tjörn

„Smal och välformad efter att ha fått tre barn, nästan ett år efter ett år? Självklart. Med tre rackare har jag inte tid att väga, mäta, kaloritabeller. Denna metod är räddning för upptagna mödrar.”

Agneta,

Trosa

Senaste köp:

Erika från Karlstad för en stund sedan

Senaste köp:

19 sekunder sedan Sara från Umeå

Senaste köp:

27 sekunder sedan Violetta från Uppsala

Senaste köp:

Fru Eva från Malmö, för 10 minuter sedan

Senaste köp:

Fru Agneta från Eslöv, för 8 minuter sedan

Senaste köp:

Fru Marika från Sunne, för 7 minuter sedan

Senaste köp:

Herr Mattias från Göteborg, för 3 minuter sedan

Senaste köp:

Herr Kristoffer från Stockholm, för fem minuter sedan

icon

Din beställning har godkänts

product
1x
Slimmestar + Var naturligt vacker

Till betalning:

790 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
telefonnummer:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (betalning vid leverans)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Få en unik uppsättning: en revolutionerande produkt Slimmestar + Var naturligt vacker till ett pris som är lägre med upp till 59%

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
59%