GARANTERAT

Gå ner upp mot 15-20 kg på 4 veckor utan jojo effekt och apelsinhud - effekterna bekräftas av oberoende forskning

„Jag gick ned 13 kg

För 3 månader sedan vägde jag 80 kg vid mina 165 cm och mådde hemskt. Jag hade gått upp en hel del. Och trots flera försök till viktnedgång stod vikten stilla. Men det värsta var att den kom tillbaka så fort jag lyckades gå ner lite i vikt. Jag förlorade hoppet om att gå ner mer än 4 kg. Men då kom denna metod. Idag kan jag säga att allt har förändrats tack vare den. Jag väger 13 kg mindre och går fortfarande ner i vikt!"

Agnes, 35 år, Skara
Gick ner 13 kg på 4 veckor

BurnRizer

Hej,

Jag heter Krister Magnusson och är expert inom forskning om övervikt. Jag har i över 18 år jobbat med dieter och bantning. Till vardags hjälper jag personer som vill bli av med sina extrakilon en gång för alla. Jag har en princip som jag följer i mitt jobb och det är att lita på naturen eftersom det är just naturen som bäst kan anpassa sig till vår kropp. Och så är naturliga metoder säkra för kroppen.

Det spelar ingen roll hur gammal du är och om det är ditt första försök att gå ner i vikt eller ej. Om du läser detta så kan jag dela med mig av en god nyhet: du är nära drömkroppen. Hur kan jag veta det?

Sanningen är enkel: för att gå ner i vikt och behålla vikten krävs mer en bara en diet. Även i kombination med motion kan en diet vara otillräcklig om din metabolism inte kan öka tempot. Här behövs ett säker och långvarigt medel som kan påskynda metabolismen och hjälpa till att bryta ned fettvävnaden.

Jag har testat flera metoder men bara en av dem ger en snabb och långvarig viktnedgång. Detta är möjligt eftersom metoden kan till och med tredubbla metabolismen, hämma hungern och handskas med det mest envisa, lagrade fettet.

Ärligt talat så har jag jobbat med personer som andra specialister inte gav en chans att gå ner i vikt. Vissa märkte att de gått ned i vikt så fort som 24 timmar efter att ha börjat använda metoden. Dessutom har de löst sina matspjälkningsproblem och förbättrat kroppens kondition.

Till och med vid en stor övervikt kan du nu med enkelhet:

tredubbla metabolismen

• Bli av med de fula valkarna och apelsinhuden

• Bli av med till och med 3-4 kg på 7 dagar - utan uppoffringar

• Minska lusten att småäta

• Reducera den onödiga fettvävnaden med 85-90%

• Genomgå en detox för hela kroppen

BurnRizera verkan bekräftas av oberoende studier

 • Säker detox för din kropp

  Detox är det första och nödvändiga steget inom viktnedgång. Den förbereder kroppen till att förbränna fett. Den är nödvändig eftersom vi till vardags tillför en massa kemikalier och andra substanser till vår kropp. Dess bidrar till att vätska samlas i kroppen och därmed går vi upp i vikt. BurnRizer hjälper kroppen att gå genom en detox under de första 48 timmarna av användning och frigör i och med detta kroppens naturliga potential.

 • Snabbare metabolism

  I slutändan är det metabolismens hastighet som avgör hur snabbt du kommer bli av med övervikten och vad din slutgiltiga vikt blir. Ofta visar det sig att inte ens den bäst balanserade dieten kan ge kroppen ingredienser som behövs för att skruva upp metabolismen. Ingredienserna i denna revolutionära formel gör att metabolismen till och med tredubblar sin hastighet och tack vare detta kan du nu gå ner i i vikt effektivt och enkelt.

 • Snabb fettförbränning

  Ibland verkar dets om att fettet som lagras i vår kropp inte kan bekämpas. Men det är fel - metoden som jag skriver om har förmågan att lösa upp fettklumparna till och med 90% snabbare. Och det är inte allt, den har också en positiv verkan på hämningen av att nya fettceller bildas. Hur? Allt sker tack vare att gener ansvariga för fettlagring neutraliseras. Det är en riktig nyhet inom bantning.

-19 kg

„Jag trodde aldrig att jag skulle gå ner i vikt så snabbt

„Jag har tröstätit efter att ha stressat på jobbet i över två år nu. Att äta en chokladkaka har varit det enklaste sättet att slappna av helt enkelt. Tyvärr gav det sig till känna och syns på mig. Jag gick upp 18 kg och kunde inte sluta småäta. Tack vare BurnRizer fick jag snabbt tillbaka min gamla kropp. Och jag kan stå emot frestelsen att småäta. Idag äter jag inte mellan måltiderna och jag kopplar av under träningspass. Jag är verkligen nöjd med min kropp nu.”

Isabella, 26 år, Malmö

Vad gör BurnRizer till nummer 1 inom bantning?

BurnRizer

Hemligheten bakom BurnRizers effektivitet ligger i KetoSyne+ formeln som skapats av ett noggrant utvalt hallonextrakt som innehåller hallonketoner som är otroligt viktiga för viktnedgång, dessutom innehåller den synefrin - en termogenetik som naturligt finns i pomeransskal.

BurnRizer
BurnRizer
 • Hallonketoner

  Naturliga fenoler som finns i hallon, björnbär och tranbär. Deras roll i bantning beskrevs för endast några år sedan. Det visade sig att de är effektiva i att påskynda viktreduktionen.

BurnRizer
BurnRizer
 • Synefrin

  Höjer blodtrycket, ökar cirkulationen och ökar hjärtats slagvolym. Den ökar kroppens uthållighet. Dessutom hämmar den hungern och motverkar apelsinhud. Synferin förbättrar tillsammans med hallonketonerna bantningens resultat. De påskyndar de metaboliska processerna och lipolys.

BurnRizer

Deras sammansättning har blivit patentbelagd som KetoSyne+ och består av dessa substanser i hög koncentration som med hjälp av BETA-3 receptorerna aktiverar adenylatcyklasen till att producera cAMP (cell budbärare) som i sin tur sätter igång LIPAS - enzymet som bränner fett i fettcellerna. Som följd av detta går man snabbt ner i vikt utan uppoffringar.

Gå ner i vikt natt som dag med BurnRizer

KetoSyne+ innehåller förutom de grundläggande hallonketonerna även andra hjälpsamma substanser. Alla verkar 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan för att dina drömmar om en perfekt kropp ska kunna gå i uppfyllelse.

BurnRizer

Grönt te anses vara en stark termogenik - fettförbrännare. Den innehåller epigallokatekingallat som ökar fettförbränningen och gör fettet till din energikälla, samtidigt ökar de termogenesen och påskyndar viktnedgången.

Kolin ger dig energi under dagen och bidrar till rätt metabolism av fetter samtidigt som den hjälper levern att fungera på rätt sätt. Den motverkar fettbildning i levern och skickar ut fettet till andra celler där de kan omvandlas till energi.

BurnRizer

Hallonextraktet är en bra fiberkälla vilket bidrar till att mättnadskänslan håller i sig länge. Det är speciellt hjälpsamt på kvällen då vi ofta har svårt att säga nej till ett sött mellanmål.

Extrakt från acaibär påskyndar de metaboliska processerna. De hjälper matspjälkningskanalen och stöttar i att bli av med giftiga ämnen. De hjälper även i reglering av blodfetter och blodsockernivåer och förbättrar sömnkvaliteten.

Tack vare BurnRizer har bantningen äntligen blivit:

 • Effektiv

  Utan hårda dieter och träning. Utan jojo effekt. Det enda som du måste komma ihåg är att ta en kapsel om dagen.

 • Hälsosamt och säkert

  De säkra och naturliga ingredienserna kommer omvandla din kropp till en fettförbränningsmaskin så du kommer tappa kilon varje dag. Allt utan risk och belastning för kroppen.

Hur kan jag beställa BurnRizer till ett bra pris?

Unik teknologi av bästa kvalitet och de bästa ingredienserna är de avgörande faktorerna i BurnRizers verkan. De är inte lätt att åstadkomma. Dessutom tar det lång tid att skörda alla råvaror, och själva produkten skyddas med patent, så den kan inte vara alltför billig.

Säkert bantningsmedel med certifikat

BurnRizer kostar nu 609 SEK men erbjudandet gäller BARA EN GÅNG

Priset kan stiga sedan.

OBS!

Följ de nedan beskrivna stegen för att beställa BurnRizer. Kom ihåg att antalet är begränsat så för att försäkra dig om att få produkten bör du betala i förskott.

Fyll i beställningsformuläret  längst ned på sidan.

BurnRizer kommer till dig inom 2-3 dagar. Sedan är det du som bestämmer.

Jag är själv övertygad om att denna produkt kommer befria dig från övervikt. Jag tror att det kommer ske snabbar än du tror. Kanske upp mot 7 gånger snabbare än vid andra naturliga medel.

899 SEK 609 SEK

Beställ idag och spara 290 SEK, och få gratis leverans.

Erbjudandet gäller endast idag!

Beställningsformulär
Badges
JA! Jag vill skaffa Voucher + Burnrizer! Detta innebär att mitt val är helt säkert eftersom mitt köp skyddas av en trippel garanti. Produkten kommer levereras med ombud inom de närmaste dagarna.
0.00 SEK
Mastercard Paypal Visa
Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress

Podsumowanie zamówienia

Du beställer
1x Burnrizer
Adressdata

Kontaktuppgifter

Mejladress

Telefonnummer

Betalningsmetod

Do zapłaty: 609 SEK

Dziękujemy za zamówienie!

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Nu kan du få Voucher + Burnrizer till ett 44% lägre pris

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
44%