Trenutno si stran ogleduje 296 oseb.

31 oseb je danes oddalo naročilo.

ZADNJA NAROČILA:

- zdaj Erika iz Pivke

- pred 19 sekundami Marina in Vrhnike

Velika akcija, le zdaj 100 EUR 49 EUR

Jamstvo
uspeha: do -30 kg
v 7 tednih

Andrej Jereb

Jamstvo uspeha: do -30 kg v 7 tednih, velikost M, S ali XS, lepa postava in zdravje - brez vašega napora, brez jojo učinka. Znanstveno potrjeni rezultati!

Berite več

Pozdravljeni, moje ime je Andrej Jereb, sem specialist medicinske dietetike in obesitologije. To spletno mesto sem izbral kot neodvisno platformo in tu vam želim predstaviti svoj največji znanstveni dosežek. V Sloveniji je že več kot 56 000 ljudem pomagal, da so se trajno znebili odvečne teže, trebušne debelosti in celulita ter brez najmanjših težav ohranili svojo optimalno težo. Prav zdaj delim način, ki vsakomur omogoča, da doma doseže želeno velikost L, M, S ali XS. Poslovili se boste od odvečne maščobe in s tem odpravili največje nevarnosti za svoje zdravje: povišan holesterol, hipertenzijo, zgodnji diabetes, deformacije sklepov.

To metodo uporabite, če si želite:

 • shujšati do 30 kg brez diet in naporne vadbe;
 • postava velikosti M, S, XS (ženske) ali L, M (moški);
 • ozek pas (ženske);
 • »radiator« na trebuhu, ne da bi izgubili mišice (moški);
 • čvrsto kožo na stegnih, trebuhu in zadnjici – brez celulita;
 • hujšati 6 kg na teden, 24h/7, tudi ko gledate TV ali spite;
 • garancije, da ohranite lepo postavo – tudi v času menopavze ali andropavze.

Vedite, da vam ni treba stradati, se odreči dobrotam ali se znojiti v telovadnici. Še vedno se lahko pohvalite z ravnim trebujom, vitko postavo in odlično fit kondicijo. Prav tako se vam ni treba zastrupljati s poparki z odvajalnim učinkom, zaužiti jajčec trakulje ali si za veliko denarja narediti liposukcije. Razvil sem metodo, ki vam bo prinesla najlepše telo doslej. Družina, sodelavci - vsi bodo spraševali, kako ste prišli do te postave. Če se vam vse to zdi zanimivo, si obvezno spodaj preberite, kar vam imam povedati.

Pozor: ni pomembno, koliko hočete shujšati: 5, 10 ali 30 kg. Prav tako mi pomembno, koliko ste stari, kako dolgo ste debeli in kaj radi jeste. Vsak dan jeste meso in polnomastne mlečne izdelke? Vaša dieta temelji na sadju in zelenjavi? Radi posegate po sladkih in slanih prigrizkih? Ta metoda vas bo presenetila!

Tu je razlog, zakaj lahko po moji metodi oblačila dobesedno padejo z vas v samo treh dneh:

 • 12-krat hitrejša presnova. Telo kuri kalorije, še preden se utegnejo kopičiti v bokih ali na trebuhu;
 • vaše telo ne kopiči vode, zmanjšanje vodnega celulita 97%;
 • telo se očisti toksinov in odpadnih proizcodov presnove; konec bo pridobivanja kilogramov kar »iz zraka« in napihnjenosti;
 • maščobno tkivo se razgradi, tudi na tako nagajivih področjih kot trebuh, notranji deli stegen ali podbradek. Izgine maščobni celulit.

Ustvaril sem izdelek, ki samostojno deluje v prid vaše postave

Po njegovi zaslugi lahko velikost XXL zamenjate z XS - skoraj brez napora. Ne bo vas več strah stati na tehtnico. Konec bo razočaranj v garderobi. Hrana ne bo več le sinonim debelosti. Poslovili se boste od sramu, občutka krivde in odrekanja ob obrokih. Banket na delovnem mestu z razkošnim bifejem? Poročna zabava in mastna hrana? Žur, slani prigrizki in sladke pijače, polne praznih kalorij? Z veseljem boste pojedli vse, in si privoščite še več. Zaradi formule, ki aktivira presnovo, se na vašem telesu ne pojavi noben nov maščobni obroček. To, kar že imate, se bo stopilo s hitrostjo do 6 kg na teden. Vse zaradi moje kombinacije naravnih shujševalnih sestavin. Ta formula dejansko deluje, se odlično absorbira v telo in vsakomu pomaga shujšati za vsaj 3 velikosti. Kako sem prišel do tega?

Sestro sem hotel osvoboditi kompleksov in… 24 kg odvečne teže

»Videz ni pomemben, pomembna je notranjost« - svet bi bil zelo lep, če bi res razmišljali tako. Prekomerna telesna teža žal velja za resno pomanjkljivost. Debeli ljudje težko najdejo ljubezen in so včasih diskriminirani na delovnem mestu. Kot otroke jih prezirajo in pretepajo. To je bila usoda, ki jo je doživela moja ljubljena sestra. Doroteja je najboljša oseba, kar jih poznam. Topla, skrbna, prijazna ... Na žalost je zaradi ekstremne nagnjenosti k pridobivanju telesne teže že kot 6-letnica tehtala več kot 30 kg. Sošolci so se posmehovali nad njo. Kot mlada ženska je nosila velikost XXL. Dolgo časa ni mogla najti partnerja. Dolga leta sem z bolečino opazoval njeno stisko. Zaradi Doroteje sem se odločil, da bom postal znanstvenik in se ukvarjal z dietetiko, obezitologijo. Hotel sem ji podariti boljše življenje. In izkazalo se je, da sem jo moral rešiti pred tragedijo!

Doroteja se je sčasoma poročila in zanosila. Vendar njena sreča ni trajala dolgo. Po rojstvu dvojčkov je spet pridobila na telesni teži in pojavile so se težave s krvnim obtokom. Mučila sta jo zadah in aritmija. Za nameček se je izkazalo, da jo mož vara. Ni sprejel preobrazbe njenega telesa in odšel je k ljubici. Do zdaj je bila moja sestra vedno zelo pogumna in si je prizadevala ohraniti življenjski optimizem. Po takem udarcu je sicer obupala. Začela se je izogibati ljudem, iz hiše je odhajala le z otroki na igrišče in po nakupe zanje. Stres in pomanjkanje gibanja sta še poslabšala njeno zdravje. Nekega dne mi je priznala, da se ne more več gledati v ogledalu…

Moral sem jo rešiti, preden bi se zgodilo kaj groznega

Zelo težko je shujšati več kot 3 kg. To vedo vsi, ki so vsaj enkrat poskušali. Tako kot Doroteja se vse več ljudi spopada s trdovratno prekomerno telesno težo. Ste med njimi tudi vi? Kot znanstvenik vam lahko iskreno povem: niste krivi. V trgovinah je zdaj na voljo skoraj samo meso, prepojeno z rastnimi hormoni, in izdelki iz gensko predelanih žit. Z njimi se tako hitro zredimo kot piščanci, ki jih na kmetiji vzrejajo v kletkah To je kruta resnica. Tega zagotovo ne bo spremenila nobena »čudežna dieta«, ki jo trenutno lansirajo na televiziji, ali vadbeni programi, ki jih priporočajo vplivneži. Kljub temu obupani ljudje podležejo poceni trikom oglaševalcev. Da bi shujšali, včasih posežejo po drastičnih ukrepih. Tudi moja sestra je sklenila, da mora sama sebi narediti nekaj groznega.

Položaj je postal še bolj nevaren ko se je Doroteja odločila, da bo šla pod nož. Napovedala je, da želi opraviti bariatrično operacijo in s tem povezano liposukcijo. To sta invazivna in tvegana posega! Na žalost je mojo sestro prevzelo nekaj slabega. Nikakor se ni pustila odvrniti od te norosti. Ni pristala na kirurški mizi samo zato, ker so to dragi posegi in so čakalne dobe zelo dolge. Toda vedel sem, da Doroteja ne bo odnehala. Zelo se je naveličala biti »ogabna debeluška« (citata). Hitro sem moral zanjo razviti zdrav način hujšanja, ki bi mu lahko sledila doma. V nasprotnem primeru bi Doroteja morala uporabiti storitve nekega šamana...

Nisem dovolil, da si sestra uniči življenje

Doroteja se je osredotočila na hujšanje s pomočjo skalpela in igle za liposukcijo. Na spletu je strastno prebirala ponudbe klinik na Hrvaškem, Češkem in celo v Južni Koreji. Ob tem je popolnoma izgubila stik z resničnostjo. Izbrala je zelo sumljive oglase, ki so obljubljali nizke cene in minimum birokracije. Znano je, da se noben resen strokovnjak ne bi lotil operiranja tako bolne osebe. Zato je sestra pošiljala povpraševanja tistim, ki jim ni mar za bolnika, ampak za njegov denar. Takrat sem udaril po mizi. Dorotejo sem vprašal, ali ve, kako nevarni so lahko posegi. Ali ve, kako dolgo traja okrevanje? Kaj pa, če pride do zapletov? Kdo bo poskrbel za njene otroke? Navsezadnje so učinki takšnega zdravljenja nepredvidljivi. Lahko deformirajo telo, namesto da bi ga polepšali!

Prepričal sem sestro, a ne za dolgo. Ugotovil sem, da mora shujševalno sredstvo, ki ga pripravljam, zagotavljati boljše rezultate kot liposukcija. In to brez zapletov.

Kako sem prišel do naravnega »sredstva proti pridobivanju telesne teže in velikosti XXL«?

Moje poslanstvo je postalo ustvariti preprost, a učinkovit način, da neželeni kilogrami sami izginejo s trebuha, stegen in bokov ter se nikoli več ne vrnejo. Želel sem si, da bi se moji ljubljeni sestri v življenju končno zgodilo nekaj lepega: zadovoljstvo zaradi oblikovane, proporcionalne postave v sanjski velikosti S. In seveda dobro zdravje. To si je zaslužila! Rekel sem si: razmišljaj! Si eden izmed najbolj priznanih dietetikov v Sloveniji. Po tvojih navodilih ljudje shujšajo v povprečju 15 kg. Zagotovo najdeš nekaj, kar bo ljudem omogočilo kurjenje neželenih maščob tudi med spanjem - ne glede na starost ali zdravstveno stanje. Tako sem začel z raziskavami...

Potreboval sem štiri mesece poskusov in napak. Dobesedno živel sem v laboratoriju. Zelo spoštujem modrost narave in plemen, ki živijo na obrobju civilizacije. Prebiral sem starodavne azijske medicinske knjige. Pogovarjal sem se s prebivalci Mandžurske nižine in ugotovil, kako koristne za zdravje so tamkajšnje rastline. Tako sem razvil edinstveno formulo, ki vsako celico v telesu spremeni v izjemno učinkovito tovarno za izgorevanje kalorij. Poleg tega pomaga iz telesa odplakniti toksine in nepotrebne presnovne produkte. Odvečna maščoba se stopi kot sneg na soncu, trebuh, stegna in zadnjica pa postanejo čvrsti in gladki. Za pripravo formule sem uporabil izvlečke iz biološko čistih, težko dostopnih območij jugovzhodne Azije in porečja Amazonke. Priznati moram, da je moč te formule šokirala tudi izkušenega strokovnjaka, kot sem jaz. Osebe, ki so se prostovoljno udeležile testov, so me po 3-4 dneh obiskale... vidno vitkejše! »2 kilograma manj na tehtnici v 24 urah«, »hlače velikosti XXL so mi po dveh dneh začele padati s trebuha«, »koža na zadnjici ni več gobasta« - takšna »poročila« sem prejemal od jutra do večera. Pomembno je, da je vsak udeleženec testa dosegel svoj sanjski rezultat, ne da bi spremenil prehrano, omejil hrano ali dodatno telovadil. V naslednjih petih mesecih sem preizkusil svoje delo in sem bil prepričan: odvečna teža, celulit in vodene otekline izginejo brez najmanjšega napora - za vedno. Brez jojo učinka!

Sestra je bila sprva skeptična in se za nič na svetu ni želela odpovedati operaciji. Po treh dneh uporabe moje metode si je nenadoma premislila. Dovolj je bilo pogledati na njo, da bi razumeli, zakaj. Večni »obročki« so izginili, pokazal pa se je ožji pas. Izginile so tudi maščobne obloge na ramenih in podbradku. Po enem mesecu Doroteje niso prepoznavali niti stari prijatelji. Bila je 24 kg lažja in videti bolje kot na svoji poroki! »Andrej, ta formula je pravi čudež! Prvič v življenju nosim velikost S! Nimaš pojma, koliko ljudi boš naredil srečnih. Najemi varnostnika, ker bodo klinike za lepotno kirurgijo postale zelo jezne...« Nasmejali smo se, v resnici pa smo bili zelo ganjeni. Dolgoletne Dorotejine nočne more je konec.

Moja siostra Alicja

Dorotejin videz se zdaj ujema z njeno čudovito notranjostjo. Ona sama pa je zdrava in lahko mirno skrbi za svoje otroke!

Menite, da izguba 30 kg in ohranjanje nove teže nista mogoča brez posebne prehrane in dragih vadbenih programov? Z mojo formulo dobite presnovo, kot jo ima dvajsetletna športnica!

Moj izziv je bil ustvariti formulo, ki omogoča spektakularno hujšanje tudi pri zanemarljivi presnovi in odpornosti na inzulin. Hkrati pa se 100% absorbira, je naravna in varna. Shujšanje za 3 ali 6 velikosti oblačil bo najbolj enostavna stvar, ki jo lahko počnete To dosežete brez jojo učinka, hudega napora ali uvele kože. Prve rezultate lahko opazite že v 72 urah. Ta prebojni program sem poimenoval BeSlimmer.

Zakaj o moji formuli pravijo, da lahko »vsem zagotovi postavo kot iz kataloga kopalk«?

JE 90% UČINKOVIT

Pred / Po

Pred

Gospa Jadranka (56 let) je po menopavzi dobila dodatnih 30 kg.

Po

Gospa Jadranka je po 7 tednih uporabe BeSlimmerja izgubila vso odvečno težo in še vedno rada je piškote.

So vam rekli, da morate trpeti za svoj videz in da je raven trebuh privilegij najstnikov? Toda primer moje sestre in že 56.000 drugih jasno kaže: presnovo je mogoče pospešiti praktično kadarkoli, kar vodi v spektakularno izgubo telesne teže brez štetja kalorij. Dosedanji rekord pri hujšanju je 30 kg v sedmih tednih. Prepričan sem, da ga bo nekdo kmalu presegel. A boš to ti?

100% VARNA IN ENOSTAVNA UPORABA

BeSlimmer sem ustvaril na osnovi sestavin najboljše kakovosti. Sestavine imajo blagodejni učinek na presnovo, učvrstijo in razstrupijo telo. So prijazne za vaše zdravje. Kar je pomembno, je njihovo nedvomno učinkovitost potrdil evropski raziskovalni center v Bruslju. Kombinacijo teh dragocenih izvlečkov sem zaprl v udobni kapsuli. BeSlimmer pospeši presnovo do 12-krat, zato boste shujšali tudi če jeste slanino in beli kruh. Očisti želodec in vranico škodljivih elementov - izgine odvečna voda v telesu in zaspanost. V skladu z naravo si povrnete življenjsko energijo!

Vsi prijatelji, družina in znanci bodo navdušeni nad vašim »novim« čudovitim telesom. Že po treh dneh lahko slišite pohvale o tem, kako lepo ste videti in kako lepo se gibljete. In to bo le začetek!

BeSlimmer

RAVEN TREBUH V 3 DNEH

OZEK PAS, V POVPREČJU 9 CM MANJ

DOSEDANJI REKORD -30 KG ČAKA, DA GA PRESEŽETE!

PRIHRANEK DO 25.000 EVROV, KI JIV VAM NI TREBA ZAPRAVITI ZA POSEG

UČINEK LIPOSUKCIJE, PA BREZ TVEGANJA

100% NARAVNA IN VARNA METODA

Kako bi spregledali priložnost za doseganje sanjske postave in zdravja?

Še vedno lahko jokate od razočaranja, ko si poskušate obleči hlače. Lahko se živcirate, ko preverjate izvide holesterola. Lahko se izogibate srečanjem v restavraciji, da ne bi preveč pojedli. Navsezadnje lahko razmislite o res drastičnih ukrepih - zapravite ogromno denarja za liposukcijo, postite, nato pa obžalujete izgubljene lepe trenutke ob dobrem obroku, zapravljen denar in svoje zdravje...

Toda zakaj, če vam zagotavljam naraven, hiter, preprost in poceni način, da dobite postavo, s katero se lahko pohvalijo fitnes trenerji? Dovolj so 3 tri, da shujšate 2 kg, po enem tednu pa -6. V 7 tednih lahko shujšate do 30 kg. Sami postavite svoj cilj!

Ne tvegate!

Z uporabo formule za hujšanje BeSlimmer boste že s prvim odmerkom pospešili presnovo in začeli kuriti odvečne kilograme, ki so se pojavili s starostjo, po nosečnosti ali kot posledica resnih življenjskih pretresov. Moj amulet krijejo tri neovrgljive garancije: originalnosti, kakovosti in zadovoljstva.

Gwarancja

Trojna garancija zadovoljstva

1. Garancija originalnega izdelka - formula BeSlimmer sproži pospešeno kurjenje kalorij, ki jih zaužijete s hrano, in razbija odporno maščobno tkivo. Njeno učinkovitost pri hujšanju in ohranjanju zdrave telesne teže potrjujejo neodvisni testi. To je prva in edina tako inovativna metoda. Zato ste lahko prepričani, da prejmete originalen izdelek, ki je na voljo le na tej spletni strani.

2. Garancija kakovosti - osebno sem se udeležil ustvarjanja programa BeSlimmer. Poskrbel sem, da prejmete izdelek, ki ustreza najvišjim standardom kakovosti. Za vašo varnost in udobje je formula na voljo v obliki majhne, priročne kapsule. Testi so potrdili, da sestavine, uporabljene v tej formuli, nimajo škodljivih učinkov. Izdelek lahko uspešno uporabljate kar doma. Vse zato, da njegovi učinki 100 % izpolnijo vaša pričakovanja.

3. Garancija zadovoljstva - številne laboratorijske in potrošniške raziskave potrjujejo izjemno učinkovitost BeSlimmer. Zaradi teh rezultatov je izdelek pridobil pozornost in priznanje stroke. Strokovnjaki napovedujejo, da se bo zaradi tega programa število Slovencev, ki se spopadajo s prekomerno telesno težo, letos zmanjšalo za 61%!

Takoj se osvobodite maščobnih oblog in z BeSlimmerjem pridobite velikost M, S ali XS - to je vaša zadnja priložnost!

Velika ameriška in nemška farmacevtska podjetja, ki so se lahko prepričala o učinkih formule, se borijo za pravice do mojega odkritja. Ko bom pravice prodal naprej, bo program na voljo po vsem svetu, vendar bo zagotovo zelo drag...

Pred tem sem se odločil, da ga ponudim v klubu popustov - s 55% sofinanciranjem. Vse to zato, da bi kar se da velikemu številu ljudi v naši državi pomaga rešiti debelosti in kompleksov.

Vse, kar morate storiti je, da si vzamete 2 miniti in izpolnite obrazec. Čez nekaj dni boste prejeli paket, ki ga boste plačali kurirju ali poštarju.

Hvala, ker ste si vzeli čas in prebrali moje sporočilo. Želim vam veliko sreče v vašem novem življenju, kjer boste pozabili na komplekse in žrtvovanja, vaše oblikovano telo pa bo tako lepo kot vaše srce!

Andrej Jereb

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek BeSlimmer + uspešnico zadnjih mesecev - e‑knjigo »Pot do naravne lepote«.

BeSlimmer

100 EUR 49 EUR

Naročite že danes, prihranite 51 EUR in prejmite e‑knjigo »Pot do naravne lepote«

Prejmete e‑knjigo

»Pot do naravne lepote«

»Pot do naravne lepote« je zbirka najbolj učinkovitih nasvetov za zdravje, lepoto in privlačnost. Govorimo o več preverjenih lepotnih rešitvah in različnih metodah za podporo ženskega videza, ki ne zahtevajo posegov. V priročniku najdete najpomembnejše informacije, od nege kože, joge obraza in težav s krčnimi žilami do telesne aktivnosti, zdrave prehrane in varne uporabe dopolnil. S temi nasveti se boste počutili mladostno in naravno, predvsem pa vam bo všeč vaš novi jaz.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov

Genialno! 😉 V enem tednu sem izgubila 3 kg

Sofija, 24 let

Gradec

Super dejstvo je, da ne le topi maščobo, temveč tudi kožo naredi bolj čvrsto. Strah me je bilo strij, ampak se sploh niso pojavile.

Antonija, 21 let

Ankaran

To je prvi izdelek, s katerim sem lahko izgubila kilograme, ki sem jih nabrala med nosečnostma. Doslej je moj rezultat minus 11 kg. Jemljem pa šele 2,5 tedna.

Tjaša, 29 let

Kamnik

Zdaj pa ne vem. Ali naj bom vesel, da je 12 kilogramov izginilo samo od sebe, ali naj bom jezen, da sem izdelek odkril tako pozno. Pa tok denarja sem zapravil za trenerje...

Štefan, 42 let

Mengeš

Nedvomno deluje. PV 2 tednih sem shujšala za eno velikost.

Monika, 65 let

Kočevje

O! Moj dragi BeSlimmer! Odličen je. Drugače nisem imela veliko za shujšati, samo 5 kg. Naj pove več nekdo, ki je imel večje potrebe. :P

Jasmina, 31 let

Ljubljana

ODLIČNO! <3

Marta, 27 let

Ravne na Koroškem

Izguba teže niti ni takšen problem. Drugače je pri ohranjanju zdravih navad. S to formulo se mi dobro obnese, saj zmanjšuje apetit po nezdravi hrani. In tudi ko grešim, se ne zredim.

Jernej, 58 let

Radenci

In ali se je po tem sploh mogoče ZREDITI? Po premisleku bi rada imela večjo zadnjico, vendar se mi zdi, da sploh ni mogoče pridobiti teže. Odkar sem izgubila 15 kg, tehtnica je nepremična, kot da bi se zataknila. Ne glede na to, kaj jem...

Sandra, 32 let

Trebnje

Splača se. Zlasti pod takimi pogoji.

Dominik, 43 let

Pivka

Trebuh je raven kot deska... Zdaj rada nosi kratke majice.

Cvetka, 25 let

Divača

Preskusil sem ta program, ker mi nič ni pomagalo. 106 kg teže, tudi hoja od avtomobila do vrat hiše mi je predstavljala težavo. Zdaj tehtam 85 kg in mi je veliko lažje. Hvala!

Tomaž, 65 let

Ljubljana

Dela čudeže. Shujšala sem za polovico.

Iva, 32 let

Zagorje

Kupila sem možu in že opažam veliko pozitivno spremembo. Teže noče spremljati, ampak sem mu hlače morala že dvakrat zožiti.

Olga, 38 let

Novo Mesto

Običajno ne zagovarjam takih rešitev, ampak ta izdelek uporabljam že teden in se ni zgodilo nič slabega. Shujšala sem pa 4 kg.

Heidi, 56 let

Bovec

Pretresena sem, ker sev že v 4 dneh izgibila 2 kg. In ne, ni šlo samo za vodo. Za zdaj lahko rečem, da je super.

Matevž, 31 let

Črnomelj

Všeč mi je, da deluje tudi na celulit. Koža je videti mehka, kot pri otroku.

Nina, 29 let

Poljčane

Ni samo za debele. Uničuje tudi celulit.

Lara, 26 let

Selo

Super zadeva!

Tilen, 66 let

Brdo

Prebrala sem vse in si mislim, da bom preskusila. Morda bom skoraj zastonj dobila postavo manekenke!

Vida, 43 let

Lendava

Priporočam zlasti osebam po 40. letu. Takrat se presnova upočasnjuje. Ta izdelek pa jo spet pospeši.

Edvard, 44 let

Maribor

Zadnja naročila:

Alenka iz Celja, pred 10 minutami

Terezija iz Izlak, pred 8 minutami

Zvonko iz Gameljn, pred 7 minutami

Zadnja naročila:

Andrej iz Tolmina, pred 7 minutami

Miha iz Pirana, pred 3 minutami

Zadnja naročila:

Miro iz Sevnice, pred 5 minutami

Zadnja naročila:

zdaj Zala iz Kamina

pred 19 sekundami Jelka in Vrhnike

Trenutno našo stran obiskuje 281 obiskovalcev

icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
BeSlimmer + Pot do naravne lepote

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: BeSlimmer + Pot do naravne lepote po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%