AntiApetin

Poslovite se od napadov lakote

V 4 tednih stopite do 80-98 % odvečne
telesne maščobe

AntiApetin

Prevelik apetit? Že sem pozabila, kaj je to.

Ko sem odkrila AntiApetin!, se je dobesedno vse spremenilo. V dveh tednih sem se poslovila od napadov lakote, v štirih tednih pa sem izgubila vso odvečno težo. Končno sem ponovno pridobila popoln nadzor nad svojim apetitom!

Ema, 38 let
izgubila 17 kg

AntiApetin! PRIPOROČAJO STROKOVNJAKI

AntiApetin
Jan Brezovar
Strokovnjak za zdravo
prehrano

Moje ime je Jan Brezovar in že več kot 12 let pomagam ženskam in moškim pri hujšanju. Pri svojem delu se osredotočam predvsem na naravne in varne rešitve, ki so daleč od posegov skalpela.

Izkušnje, ki sem jih pridobil, so me naučile, da pri ljudeh, ki hujšajo, ni večje težave kot tako imenovana "krčevita lakota". Gre za zelo težkega nasprotnika, ki premaga tudi najbolj zbrane ljudi, ki običajno ne podležejo skušnjavi.

Zato menim, da je nadzor apetita ena od najučinkovitejših strategij v boju proti odvečnim kilogramom. Seveda so želje po hrani naša naravna biološka potreba in se jih ne moremo popolnoma znebiti. Vendar pa smo v zadnjem času uspeli na določen način "prevarati" center lakote in nanj vplivati tako, da ne posegamo po kaloričnih prigrizkih in ne pojemo dvojne porcije kosila ter tako hitro in učinkovito shujšamo.

Ta način je AntiApetin! - revolucionarni aktivator nadzora centra lakote in sitosti. To je pravi zaviralec apetita in hkrati tudi sredstvo za izgorevanje maščob. Dovolj je povedati, da sem bil v stiku z ljudmi, ki so v samo enem tednu uporabe te metode prenehali čutiti potrebo po prigrizkih. Še več, v štirih tednih jim je uspelo izgubiti od 12 do 18 kg. Menim, da je to pravi preboj na področju naravnih rešitev za ljudi, ki hujšajo.

ZAKAJ deluje AntiApetin!

AntiApetin

Z AntiApetinom! lahko:

 • hujšate podnevi in ponoči, 24 ur na dan
 • postanite bolj odporni na skušnjave hrane v samo
  3-4 dneh
 • pospešite presnovo do 3-krat
 • pospešite izgorevanje maščob - tudi na najbolj odpornih področjih
 • shujšajte brez omejevalne diete ali naporne vadbe
 • osvobodite se tudi precejšnje prekomerne teže in
  JO-JO učinka - trajnega učinka
AntiApetin
Fotografija prikazuje razlike v debelini telesne maščobe pri preiskovancu pred in po 2 tednih zdravljenja s kapljicami AntiApetin.

S kapljicami AntiApetin izgubite težo podnevi in ponoči!

Rezultate zdravljenja s kapljicami AntiApetin! lahko občutite in opazite že po prvih 3-4 dneh. Tako v smislu vzdržanja od prigrizkov kot tudi aktivnega izgorevanja maščob. Ni vam več treba preizkušati svoje volje. Ni vam več treba z obžalovanjem gledati na sladkarije in pecivo. Ta formula bo poskrbela, da boste nanje popolnoma prenehali misliti!

Vse to po zaslugi aktivnih sestavin, katerih edinstvena kombinacija povzroči, da se um preneha odzivati na željo po kalorijah in preide v samodejni način izgorevanja maščob.

AntiApetin
 • Izvleček afriškega manga

  Mango pulpa je izjemno nasitna in za več ur zmanjša željo po hrani. Hkrati ima tudi veliko energije, zato se boste izognili prigrizkom med obroki. Izvleček manga je tudi odlično čistilno sredstvo - iz telesa odstranjuje odvečno vodo in podpira proces razstrupljanja.
 • Izvleček komarčka

  Vir številnih vitaminov in mineralov. Pomaga v boju proti hujšanju, saj zmanjšuje pretiran apetit in zagotavlja daljši občutek sitosti. Uporablja se tudi pri prebavnih motnjah. Poleg tega pospešuje presnovo in znižuje raven holesterola.
AntiApetin
 • Izvleček malabarskega tamarinda.

  Pomembno vpliva na termogenezo - proces zviševanja telesne temperature, ki spodbuja izgorevanje maščob. Hidroksicitronska kislina, ki jo vsebuje, blokira encim, ki prispeva k pretvorbi sladkorjev in škroba v maščobe. Posledično ne prihaja do nadaljnjega kopičenja maščob.
 • Kofein

  Zaradi svojih termogenih lastnosti pomaga pospeševati metabolizem, povečuje izgorevanje maščob in olajšuje porabo energije v telesu - vse to pomembno vpliva na zmanjšanje telesne teže. Dodaja vitalnost in energijo.

Izgubo telesne teže dvignite na raven, ki je do zdaj še niste dosegli.

AntiApetin! Je edinstven zaviralec apetita. Nobena druga naravna metoda vam ni omogočila, da bi se v tako kratkem času in tako učinkovito uprli napadom lakote. Pridobite trajen nadzor nad svojim apetitom in telesno težo že zdaj!

AntiApetin

Jaz sem ga tako jemala in uspelo mi je! Zmagal sem kilograme, s katerimi sem se dolgo boril.

Ljudje, ki so zaupali formuli AntiApetin in se znebili odvečnih kilogramov, delijo svoje zgodbe:

AntiApetin
Končno sem zadovoljna s svojo težo.

Lačna - to je najnežnejši način, da se opišem. Jedla sem kot obsedena. Povsod: doma, v službi, na izletu. Dan in noč. "Razumite se," so mi rekli. Lahko reči ... Upreti se skušnjavi jesti je zelo težko. In vendar! Končno mi je uspelo, in to po zaslugi zdravila AntiApetin! Ne vem, kako sem lahko prej živela brez njega!

Ana, 49 let
izgubila 22 kg zaradi AntiApetina!

AntiApetin
Nič več nočnih izletov v hladilnik.

Ko je ura odbila 20.00, se je začela moja notranja prepoved. Vsak dan sem si rekla, da tokrat ne bom odpirala hladilnika po 20. uri. Na žalost sem bila vsak dan bolj oddaljena od svojega cilja. Z dvema majhnima otrokoma je treba veliko postoriti in pogosto nisem imela časa za redno prehranjevanje. To sem nadoknadila ob večerih. Sčasoma je teža dosegla 75 kg. Rekla sem si: dovolj. Prijatelj mi je omenil AntiApetin in od takrat se je začela moja zgodba o hujšanju. Premagala sem svojo slabost za prigrizke in ta izdelek mi je pri tem pomagal. Najlepše pa je, da sem izgubila praktično vso težo!

Katarina, 31 let
zaradi AntiApetina izgubila 15,6 kg!

AntiApetin
Nikoli v življenju si nisem mislila, da bom tako hitro shujšala.

Imam zelo zavzeto in stresno delo. Mislim, da sem zaradi tega začela več jesti - takšni trenutki užitka so mi omogočili, da sem se odmaknila od poklicnih težav. Na žalost sem pridobila veliko teže, pojavil se je pivski trebuh. Ženske so me nehale opažati, nekatere so mi za hrbtom rekle: krof. To me je spodbudilo, da sem shujšal. Poskusil sem z dieto, vendar ni delovala. Začel sem hoditi tudi v telovadnico, vendar sem hitro obupal. AntiApetin je bil moj rešitelj! Ko sem prenehal s prigrizki, se je teža samodejno zmanjšala. In do danes sem jo obdržal!

Žan, 40 let
po zaslugi AntiApetina izgubil 47 kg!

AntiApetin
Hujšanje z AntiApetinom! je zelo enostavno.

Zelo sem se veselila začetka pete diete v mojem življenju. Pričakovala sem, da bo tokrat uspešna. Videla sem se že 20 kg vitkejšo in imuna na vse sladice na svetu. Na žalost me je pri tem oviral... moj apetit. Nisem mogla premagati lakote in učinek JO-JO me je dohitel. Zato sem se sprijaznila. Vse se je spremenilo, ko sem poskusila zdravilo AntiApetin! V dobesedno nekaj dneh se je moj apetit normaliziral in v osmih tednih mi je uspelo izgubiti želenih 20 kg. Zdaj jem 3-4-krat na dan in to mi popolnoma zadostuje!

Maria, 27 let
zaradi AntiApetina izgubila 22,2 kg!

ZAKAJ je AntiApetin! TAKO UČINKOVIT?

Skrivnost učinkovitosti AntiApetina je v posebej izbranih aktivnih sestavinah, ki so zaprte v eni sami kapljici - ko vstopijo v telo, vplivajo na centre lakote in sitosti na neprimerljivo višji ravni.

V 10 minutah po zaužitju te snovi prodrejo v hipotalamus - del srednjih možganov, ki sprejema signale o trenutnem stanju telesa in njegovih potrebah.

V osrednjem delu hipotalamusa se nevtralizirajo škodljivi učinki hormonov NPY, leptina in grelina, ki sta odgovorna za povečan občutek lakote.

AntiApetin

Zaradi intenzivnega delovanja učinkovin prenehamo razmišljati o dodajanju dodatne hrane in prigrizkih med glavnimi obroki. Dovolj je, da jemo redno (4-5 obrokov na dan). Naš želodec se počuti dobro..

Z zmanjšanjem napadov intenzivne lakote začne telo hitreje in učinkoviteje kuriti maščobe. Že v prvih 3-4 dneh se poveča hitrost presnove in telo lahko sprejme več uskladiščenih maščobnih zalog.

Opravka imamo s prelomno formulo, ki jo je na sebi preizkusilo že več tisoč moških in žensk po vsem svetu. Natančneje, skoraj 2 000 žensk in 5 000 moških po vsem svetu je začelo uporabljati AntiApetin vsak dan!

Izguba teže z AntiApetinom! je končno:

AntiApetin
AntiApetin

AntiApetin! Cenim predvsem zaradi njegovega večplastnega delovanja. Ne le da pomaga utišati hormone, ki so odgovorni za povečanje občutka lakote (zlasti med različnimi dietami), temveč tudi aktivno deluje, da se maščobno tkivo lahko nenehno in učinkovito izgoreva. Če temu dodamo še rednost in vrednost obrokov ter ustrezno hidracijo telesa, imamo ključ do vitke postave. To je hujšanje na povsem novi ravni - nežno, a izjemno hitro in učinkovito. In prav zato se zanj odloča na tisoče ljudi, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov.

AntiApetin

Mark Bodell Mednarodni strokovnjak za prehrano

Pridružite se tisočim ženskam in moškim
Shujšajte zdravo in varno z AntiApetinom!

Jamstvo varnega nakupa

O učinkovitosti AntiApetina se je prepričalo že več deset tisoč ljudi po vsem svetu! Izkoristite edinstveno priložnost in preizkusite AntiApetin! brez tveganja, zdaj, ko je v veljavi garancija zadovoljstva in je to mogoče.

AntiApetin

Pošiljanje in dostava

Z oddajo naročila do :00 ne boste imeli nobenih stroškov pošiljanja pripravka. Paket vam bo dostavljen brezplačno, in sicer prek kurirske službe.

AntiApetin
00 00 00

Ure

Minute

Sekunde

Jamstvo zadovoljstva

Na trgu lahko najdete veliko ponaredkov tega izdelka. Razlika med njimi in AntiApetinom! je v izbiri sestavin in razmerjih - pri AntiApetinu so bile sestavine izbrane z največjo skrbnostjo in v pravih koncentracijah. V roke dobite izvirni izdelek, ustvarjen iz sestavin najvišje kakovosti.

Vaš dnevni ritual za vitko telo – samo ta 2 koraka!

Zdravilo AntiApetin! Lahko jemljete v priporočenem dnevnem odmerku 30 kapljic (1 ml):

 1. Neposredno v usta
 2. Z raztapljanjem kapljic v kozarcu vode

Prejmite edinstven paket: revolucionarni izdelek AntiApetin + uspešnico zadnjih mesecev - e-knjigo »Pot do naravne lepote«.

AntiApetin image

100 EUR 49 EUR

Naročite še danes in prihranite 51 EUR

Prejmete e-knjigo

»Pot do naravne lepote«

»Pot do naravne lepote« je zbirka najbolj učinkovitih nasvetov za zdravje, lepoto in privlačnost. Govorimo o več preverjenih lepotnih rešitvah in različnih metodah za podporo ženskega videza, ki ne zahtevajo posegov. V priročniku najdete najpomembnejše informacije, od nege kože, joge obraza in težav s krčnimi žilami do telesne aktivnosti, zdrave prehrane in varne uporabe dopolnil. S temi nasveti se boste počutili mladostno in naravno, predvsem pa vam bo všeč vaš novi jaz.

Obrazec za naročilo
Badges
Korak 1
Vaši podatki
Korak 2
Zadnji korak
Progress one Progress Two
Lock
E-mail naslov
Naslov
Država
Načini plačila
Dostava
Mastercard Paypal Visa
Naslednji korak
Naslov
icon

Vaše naročilo je bilo sprejeto

product
1x
AntiApetin + Pot do naravne lepote

Potrebno je plačilo:

49 EUR

Kontaktni podatki

E-mail naslov:
Telefonska številka:

Podatki o naslovu

,

Način plačila

Pošiljka (plačilo ob dostavi)

Počakaj!

Prejmite enkratni popust!

Pridobite edinstven komplet: AntiApetin + Pot do naravne lepote po ceni, nižji do 61%

Promocija je vidna SAMO vam in bo aktivna še 15 minut.

Prevzemi popust
61%