Redan om 72 h

BEKÄMPAR DU INKONTINENS OCH STOPPAR UROLOGISKA INFEKTIONER

Urovico beställ nu

9/10 kunder bekräftar att Urovico har uppfyllt deras förväntningar

”Aldrig mer blöta olyckor!”

”Aldrig mer blöta olyckor!”

Tills nyligen kretsade mitt liv kring... toaletten. Jag sprang på toa 16 gånger om dagen. När jag var ute fick jag ofta nervöst leta efter en toalett. Jag började även läcka urin när jag nysade eller bar matkassar. Jag låste in mig hemma. Jag ville inte att folk skulle tro att jag var slarvig. Urovico befriade mig från skammen! Efter 3 dagar började trycket i nedre delen av buken att lugna ner sig. Efter en veckas användning blev mina trosor inte blöta för första gången på länge. Jag är så glad att jag inte behövde operera blåsan och implantera ett konstgjort urinrör. Jag löste problemet hemma!

Camilla Svensson, 55 år
Tack vare den nya generationens formel har hon bekämpat urininkontinens och lever ett normalt liv igen

Urovico – nr 1 i specialisternas ranking

Specialist Recommendation

Jag heter Lars Petersson och jag har sysslat med urinvägsbehandling i över 19 år. Min specialitet är att bekämpa alla typer av urininkontinens (UI): ansträngnings-, trängnings- och blandinkontinens. Jag sysslar också med icke-invasiv borttagning av njurstenar. Allt detta är inte lätt. En överaktiv blåsa anses vara en pinsam åkomma. Människor ignorerar detta problem så länge som möjligt. De börjar leta efter lösningar först när UI går in i den akuta fasen. Och då kan bara ett professionellt botemedel hjälpa till.

Det finns många myter om urininkontinens. Folk tror att det bara är ett kvinnligt problem. Man förknippar det också med ålderdomen. Inget kan vara mer fel! Statistiken visar tydligt att så många som 37% av människor över 30 år i Sverige upplever oönskat urinläckage. Patienter som drabbats av inkontinens låser in sig hemma och bryter kontakten med människor i sin omgivning. Oftast inser de inte att räddningen från deras pinsamma problem finns inom räckhåll!

Mitt mål är att alla ska få tillgång till en behandling som återställer 100% kontroll över urinblåsan från 1:a dosen och förbättrar livskvaliteten. Alla som testade den innovativa metoden på sig själva blev av med tryck i nedre delen av buken och läckage. De undvek också allvarliga urologiska komplikationer.

Aldrig mer urinläckage, ihållande tryck och smärta på toaletten - detta är mottot för europeiska experter som har skapat ett innovativt medel mot UI. Jag tror att det här är ett genombrott inom naturmedicin. Du är kanske intresserad av att veta att detta preparat lätt kan användas hemma!

Hur fungerar Urovico?

Reglerar vätskebalansen

Studier visar det tydligt: Urovico påverkar urinblåsans och njurarnas funktion tack vare rikedomen av naturliga fytosteroler. De ökar genomströmningen genom urinröret med så mycket som 81-90%. De minskar också mängden urin som finns kvar i urinblåsan. Allt detta gör dina toalettbesök mer effektiva och därför mindre frekventa.

Rensar urinvägssystemet

Ingredienserna i Urovico minskar vidhäftningen av bakterierna E. coli mot urinblåsans vägg och försurar pH-värdet i urinen. Detta i sin tur bidrar till att hålla urinvägarna mer sterila. Du drabbas inte längre av återkommande infektioner och toalettbesök är inte förknippade med smärta, sveda och klåda.

Vårdar prostatan

Urininkontinens är ett problem för både män och kvinnor. Hos män orsakas urinvägsrubbningar oftast av förstorad prostata. Använd Urovico med sågpalmettoextrakt i premiumklass för att hålla denna körtel i toppskick.

Vad kan du få med Urovico?

 • Eliminera problemet med urininkontinens – första effekterna 
  efter bara 72 h
 • Minska antalet toalettbesök upp till 4 gånger
 • Sluta gå upp på natten för att gå på toaletten
 • Bli av med smärta och sveda vid urinering
 • Hålla dig med fylld urinblåsa 45 minuter längre

Kampen mot sjukdomar i urinblåsa är äntligen vunnen!

Skam, blöta fläckar på underkläderna, panik över att någon kommer att märka eller lukta dålig lukt från dig ... Den innovativa urologiska formeln ger dig en chans att befria dig från förnedring – på bara 72 h.

 • Bevisad effektivitet

  Så många som 4 extrakt av hög kvalitet vårdar ditt utsöndringssystem från njurarna till urinrörsöppningen. Slutningsfunktionen hos sfinktern förstärks upp till 12 gånger! Du känner det som ökad kontroll över din blåsa och mindre tryck i nedre delen av buken. Du kan äntligen sova gott på natten och resa längre än 45 minuter utan stress.

 • 100% säkerhet

  Urovico utvecklades av högklassiga specialister i de modernaste laboratorierna i Europa. Samtidigt innehåller det ingredienser från biologiskt rena regioner. Det gör att även små doser av formeln är mycket effektiva och belastar inte kroppen.

”Urovico återställer ett värdigt liv utan trosskydd och blöjor!”

Personer som har provat Urovico delar med sig av sina resultat:

Carola Björklund, 50 år, Kalmar

”Den här metoden är säker och diskret…

Jag provade olika medel tills jag till slut hittade Urovico. Det var en chock. Efter bara 3 dagars användning slutade jag att bli blöt när jag nysade. Efter en vecka kunde jag gå till simhallen! Jag kände inget obehag när jag såg eller hörde vattnet rinna. Det bästa var att det här preparatet inte krävde några förändringar från mig. Jag kunde fungera som vanligt och ingen visste att jag tog det”.

Carola Björklund, 50 år, Kalmar

Tomas Lindström, 42 år, Östersund

”Omedelbar effekt

Ett ihållande tryck i urinblåsan blev ett problem för mig. Det hände ibland att jag var tvungen att stanna vid vägkanten 7 gånger när jag var på väg till Stockholm! Det blev så att jag inte drack någonting 2 timmar innan jag gick ut... Dessutom började jag känna obehaglig smärta i underlivet. Särskilt när jag kissade. Urovico klarade det briljant. Efter 5 dagars användning sjönk antalet toalettbesök till 2 per timme. Och där nere känner jag inget obehag längre.

Tomas Lindström, 42 år, Östersund

Birgitta Erling, 35 år, Göteborg

”Jag undvek TOT operation

Jag blev inkontinent efter förlossningen. Bäckenbottenmusklerna försvagades då. Specialisten föreslog lyft av urinröret med hjälp av ett band eller... Urovico. Jag bestämde mig för att börja med detta icke-invasiva preparat. Effekten överträffade mina djärvaste förväntningar! Efter avslutad behandling läcker jag inte urin alls och har inte ens en gång haft inflammation i urinblåsan. Jag är mycket nöjd!

Birgitta Erling, 35 år, Göteborg

Vad beror den chockerande effektiviteten hos Urovico på?

Kom ihåg: urininkontinens (och andra besvär med urinblåsa) är ingen dödsdom! Alla kan befria sig från behovet av att springa på toaletten eller okontrollerbart läckage. Din ålder, kön eller hur länge du har kämpat med problemet spelar här ingen roll. Det tar bara 72 timmar för ingredienserna i formeln att börja tränga djupt in i cellerna i urinvägssystemet. Där förstärker de det och lugnar och tätar det inifrån. Preparatet har redan vunnit erkännande från framstående urologer i Västeuropa. Och i Sverige börjar det få status som bästsäljare.

Bara 3 doser Urovico kan återuppbygga urinrörets slemhinna och göra den mer elastisk och tät. Samtidigt stärks urinblåsans vägg och skadliga mikroorganismer elimineras från urinen. Med en så omfattande verkan tar det bara timmar att bli av med det besvärande trycket, svedan eller klådan. En annan effekt är förstås ökat motstånd mot urinläckage. Vill du bjuda in komfort och hygien igen i ditt liv? Använd den icke-invasiva formeln. Den är mycket enkel och helt smärtfri att använda. Och dess effektivitet låten den konkurrera med behandlingen på klinik.

Comparition
Före behandlingen
Comparition
Efter användning av Urovico

Tack vare Urovico har kampen mot UI äntligen blivit:

 • Enkel

  Du behöver inte låta operera dig, sätta kateter eller använda inkontinensskydd! Du behöver varken läkartillsyn eller lång konvalescens. Ta bara 1 kapsel i samband med en måltid för att få din blåsa att sluta göra uppror och ge skam.

 • Snabb

  Förbättring av livskvaliteten sker bara 72 h efter intag av den första dosen av preparatet. Först kan du känna mindre spänning i nedre delen av buken och lindring av smärta vid urinering. I nästa steg börjar utsöndringssystemet att regenereras och du kan hålla dig även 45 minuter längre med fylld blåsa! Du blir också immun mot inkontinens.

En välfungerande urinblåsa och inga blöta olyckor? Bara med Urovico!

Aldrig mer urinläckage – det här är mottot för skaparna av preparatet och jag ansluter mig till det! Man kan sällan få en formel i denna klass för privat bruk. Jag är glad att en produkt som stärker, rensar och lugnar på samma gång rekommenderas till personer med avancerad UI. Den hjälper att hantera täta miktioner effektivt och smärtfritt. Kommer inkontinens och blåsinflammation att bli bortglömda åkommor med den här formeln? Det pratas mycket i vår omgivning om att skaparna av denna behandling kommer att nomineras till Nobelpriset. Deras upptäckt revolutionerar redan marknaden för bekämpning av urinvägssjukdomar. Det är viktigt att alla kan nu använda denna behandling även i Sverige.

specialist i urologi,
Selma Brobeck

Säg STOPP till inkontinens som tusentals kvinnor och män

Testa Urovico utan risk

Att leva med en överaktiv blåsa är faktiskt att låsas in i fängelse. Behandling med Urovico ger dig en utväg! Inom bara 72 h kan du bli av med ansträngningsinkontinens och överfyllnadsinkontinens. Sådana obehagliga besvär som tryck och mättnadskänsla i nedre delen av buken samt smärta i underlivet vid urinering försvinner också. Vill du få uppleva det själv? Just nu ger jag dig ett tydligt och skäligt erbjudande – utan några kryphål och onödiga formaliteter. Jag tror att du snart med Urovico kommer att säga adjö till inkontinensskydd och täta toalettbesök. Därför täckte jag den här produkten med trippelgaranti:

Garanti för originalprodukt

Urovico är en unik produkt på den svenska marknaden. Den innehåller en unik sammansättning av högkvalitativa extrakt. De har använts i sådana koncentrationer som effektivt bekämpar UI, infektioner i urinblåsan och njurstenar. Originalprodukt levereras till dig endast via denna webbplats.

Kvalitetsgaranti

Produktens unika sammansättning har testats noggrant och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Urovicos sammansättning är certifierad enligt stränga standarder. För din säkerhet och bekvämlighet har dess ingredienser inneslutits i kapslar som är lätt att svälja.

Nöjdhetsgaranti

Konsumenttester och detaljerade laboratorieprover bekräftar professionaliteten hos behandling med Urovico. Specialister är överens: inom bara 72 h kan du bli av med urininkontinens och minska risken för bakteriella infektioner. Använd en lösning som återställer din komfort och självförtroende!

Tack för att du läst detta meddelande och för att du tar det första steget mot ett vackert och hälsosamt liv. Jag tror att du inte missar den här chansen. Över 50 tusen svenska kvinnor och män har återfått full kontroll över sin blåsa. Nu är det din tur!

Med vänliga hälsningar,
Lars Petersson

Anslut dig till rabattklubben, fyll i formuläret och dra nytta av vårt erbjudande redan idag! Hos oss betalar du för effekter, inte för löften. Vi täcker fraktkostnaderna.

Vårt erbjudande är riskfritt. Om behandlingen av någon anledning inte ger förväntat resultat – kontakta oss omedelbart. Vi kommer att försöka lösa problemet så snart som möjligt och hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

Dra nytta av vårt begränsade lager redan idag – ett sådant bra erbjudande kommer inte att upprepas snart, PROVA NU!

Skaffa Urovico 901 SEK billigare för ditt deltagande i rabattklubben

Beställ idag och få ebooken „Snabba metoder mot kända sjukdomar”

Urovico image

1800 SEK 899 SEK

Beställ idag, spara 901 SEK och få den medföljande e-booken „Snabba metoder mot kända sjukdomar”

Du får boken

"Snabba metoder mot kända sjukdomar"

Smärta och andra hälsobesvär kan påverka vårt välbefinnande och vår dagliga funktion negativt. Den här boken är en omfattande handbok med beprövade sätt att hantera "2000-talets krämpor"."" Att ta hand om kroppens tillstånd blir lättare med de tips och råd som våra medicinska experter ger. För hälsa är nyckeln till framgång.

Beställningsformulär
Badges
Steg 1
Dina uppgifter
Steg 2
Det sista steget
Progress one Progress Two
Lock
Mejladress
Bostadsadress
Land
Betalningsmetod
Leverans
Mastercard Paypal Visa
Nästa steg
Adress
icon

Din beställning har godkänts

product
1x
Urovico + Snabba metoder mot kända sjukdomar

Till betalning:

899 SEK

Kontaktuppgifter

Mejladress:
telefonnummer:

Adressdata

,

Betalningsmetod

COD (betalning vid leverans)

Vänta!

Du har tilldelats en engångsrabatt!

Få en unik uppsättning: en revolutionerande produkt Urovico + Snabba metoder mot kända sjukdomar till ett pris som är lägre med upp till 58%

Erbjudandet är ENDAST tillgängligt för dig och kommer gälla i 15 minuter till.

JAG VILL HÄMTA ERBJUDANDET
58%